|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Dzień dobry
![]() przytyłam już 7 kg i jestem w szoku bo te kg coraz szybciej lecą... teraz waże 58kg ale jestem mała 163cm ![]() Pokaże wam ten wozek w ktorym sie wczoraj zakochałam ![]() Także pokazuje wam ale nie osądzajcie surowo bo wiem że okropny jest na zdjęciach i sama bym tak o nim myślała ![]() aa i to że nie trzeba przekładać siedziska tylko się obraca to mnie zaczarowało chociaż wiadomo że to tylko dodatek i bez tego bym go pewnie kupiła http://allegro.pl/coletto-marco-polo...800260575.html bo chciałam jeszcze inny espiro ale spacerówka sie nie rozklada na leząco a taki maluszek polroczny jak bedzie całymi dniami na spacerach to musi spac prosto, dla mnie to zbyt duza wada zeby go kupic szczerze to jest tyle ładnych wózkow na internecie.. a poszlam do sklepu i wiekszość z nich okazują się czołgami.. ja przy wzroście 163cm czuje się jakby był większy odemnie. a wjechac takim czołgiem do sklepu to byłby koszmar, zdecydowanie potrzebuje czego zwinniejszego i lekkiego Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4232 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4233 | |
Zakorzenienie
|
zafarbować eh już mam takie odrosty że szok! kurde nie chce zmieniać fryzjera więc chyba lipa. może nikt nie będzie patrzył na moje włosy tylko brzuch
![]() Cytat:
![]() ![]() kurde miałam mieć do listopada wszystkie ciuchy, a do grudnia akcesoria i co dupa ![]() no ale liczę że te ciuchy które na święta dostanę od bliźniaków to uzupełnią moją wyprawkę w większości. a za dwa tyg nie ma zmiłuj wyciągam tżta po wszystkich wrocławskich sklepach dla dzieci i kupujemy i szukamy łóżeczka.
![]() |
![]() |
#4234 | ||
Zakorzenienie
|
ma-ka-bra. co bym na swoja nie powiedziala to i ona, i ja mamy zawsze na swoje wzajemne odwiedziny jak w pudeleczku. bez przesady.... ciezarna zaganiac do sprzatania? u kogos?/???
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie sredniawka. Niby szyjka tragiczna nie jest, ale szycie konieczno, no i hospitalizacja. od jutra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4235 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4236 |
Rozeznanie
|
ehhh... teściowie
![]() moja 'mamusia' ma 53 lata i jest z zasady chora na absolutnie WSZYSTKO ![]() chodzi o to że ja właśnie bardzo często się stawiam i to jej nie pasuje - trudno takie życie... ale jak ona pierd*li jak potłuczona to co mam stać i jej przytakiwać? np. ostatnio nie wytrzymałam bo ona genialnie wpadła na pomysł że wójtowa ich gminy szykuje stołek dla swojego syna ![]() ![]() wcześniej ok 3tyg temu wpadła na pomysł, żebym to JA wyszorowała jej sufit w łazience ![]() ![]() ![]() mąż już zapowiedział, że ani w tygodniu ani w sobotę do nich nie jeździmy, co najwyżej w nd na obiad... i już z nią rozmawiał o jej zachowaniu ale ta nie widzi ABSOLUTNIE żadnego problemu ![]() wtedy po prostu machną ręka i powiedział ze jak nie słowem to ona czynem zaczai o co mu chodziło- więc oficjalnie fucymy i strajk do odwołania ![]() ![]() ![]() z domu zawsze byłam nauczona pomagać, no cóż... tym bardziej jak nawet przyjeżdżalismy na weekend to coś pomogłam posprzątać, ale nie wypucować cały dom ![]() ![]() ![]() jeszcze 2 dni w środę badanie usg genetyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a to oznacza że jest szansa na poznanie płci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4238 |
Raczkowanie
|
A ja jutro wizyta na 13.30 i zaczynam równy 20 tydzień jutro
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4240 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja jak mam iść do fryzjera to jestem chora.... chodzę tak z 2 razy w roku .... u nas pies najczęściej chodzi i tż ... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla Torreska wszystko. choc w szpitalu nigdy (poza #) nie bylam i troche sie lekam...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4243 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nestelle miała Ninka albo Kuba projektor do rysowania? Albo któraś inna mama miała coś takiego dla dzieci ![]() ![]()
Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka ![]() ![]() ![]() K ![]() W ![]() Edytowane przez Malpka Czas edycji: 2012-11-26 o 12:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4244 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Twój z tego co pisałaś też ma bardzo fajne podejście, oby ich zapał nie zmalał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Naprawdę zastanawiam się nad jakąś sesją żeby uwiecznić ten wspaniały dla mnie stan. A może któraś się skusi na takie coś: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater ? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() współczuję sytuacji. Ja mam to szczęście, że ani rodzice, ani teściowie nie wtrącają się w to, co robimy, jak żyjemy. I taki układ mi pasuje. Witam się poniedziałkowo ![]() U mnie słonecznie, ale z nosa kapie i gardło boli, więc ze spaceru nici, ech Dziś na smyk.com jest promocja 20% zniżki na produktu z kategorii Dziecko i Mama. Widziałam, że jest ta poduszka-kojec Motherhood za 111 zł, chyba się skuszę. Miłego dnia ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobra ide po wyniki noi do tych komendantów policji eh. niech spróbują odmówić ![]() trzymajcie kciuki za wyniki i za decyzje pozytywne
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4247 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
trzeba jasno ustalić granice i się tego trzymać .
![]() |
![]() |
#4248 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4249 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Jeszcze tylko Sorceresss brakuje, mam nadzieję ze teściowa jej krzywdy nie zrobiła ![]()
![]() |
![]() |
#4250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja niby mam normalna - 3 cm. tylko ten koniec za miekki i za wiotki. Nie biore kompa, bo to grat a i detox sie przyda. moze moja komora da rade. bede Was podczytywac, ale pisac nie bardzo (bo moj komorek po roku uzytkowania nadal nie oswojony za bardzo i pisze tragicznie ![]() ![]() mam wlasnie zamiar podejrzec warunki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4251 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4252 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam za Was kciuki i oby Was tam dlugo nie przetrzymali ![]() Cytat:
![]() tez chodzi za mna od jakiegos czasu... chcialam zrobic na wywrze wolowym, ale zupelnie nie wiem, ktora czesc kupic ![]()
![]() |
![]() |
#4253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naprawde całkiem inny wozek niz na internecie... Cytat:
moze ten zadziała? z prezentami to róznie bywa, moje siostrzenice uwielbiają klocki Hello Kity, ale w tamtym roku chrześnica zazyczyła sobie Mańka Złotą rączke więc dostała ![]() teraz chrzesnica ma zajawke na batmany i tory wyścigowe heh |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no czasami pozrzedzi, ze zamiast spodni ubieram sukienki, ze sobie pecherz przeziebie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas dzieciaki list piszą z prośbami do gwiazdora ( .... tak to się nazywa bo to ja piszę ![]() i o spike'u http://allegro.pl/my-little-pony-mal...801956274.html i dalej myślimy ....... ogólnie kocham sklep toys4boys i dla kuby nadawało się by też to http://www.toys4boys.pl/ksiega-potwo...-item3254.html zresztą w tym sklepie można zrobić prezenty dla całej rodziny. ogólnie z kubą nia mam problemu bo super prezentem będzie lego w każdej postaci, książki i wszystko co dotyczy harrego i star wars.A ninka uwielbia wszystko to co kuba + buty i sukienki ... [QUOTE=Dragusia88;37819844 dobra ide po wyniki noi do tych komendantów policji eh. niech spróbują odmówić ![]() trzymajcie kciuki za wyniki i za decyzje pozytywne[/QUOTE] ![]()
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2012-11-26 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4257 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dragusia, a do tego swojego fryzjera to teraz przez cały miesiac już nie ma wolnych terminów? Czy Ty po prostu koniecznie chcesz tuz przed świętami? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() kurcze, kiepsko z tym szpitalem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Leonek ![]() Edytowane przez Mokka_83 Czas edycji: 2012-11-26 o 13:31 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4259 | ||||||
Raczkowanie
|
Głowa do góry, myśl pozytywnie, to zawsze pomaga.
Trzymam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też w tym tyg wizyta, aż się zastanawiam ile to mi kg przybyło... ![]() Cytat:
Ta strona się nie otwiera... Cytat:
![]() Ale do świąt może mi się wizja mojej fryzury odmienić... U mnie pies chodzi mniej więcej tak często jak ja heheh ![]() A tż biega co 3 tyg bo inaczej siwizną świeci...hehe mój szpaczek ![]()
![]() |
![]() |
#4260 |
Wtajemniczenie
|
a, zapomniałam Wam napisać, że jak się polozyliśmy dzis spać (a było już grubo po 1szej w nocy), to tak jak zazwyczaj zarzuciłam na Tżta nogę no i przytuliliśmy się do siebie brzuchami (ja jestem w 6 m-cu a Tż w 9-tym, więc problemu nie było
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.