|
|
#3931 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
a nawet jeśli nie, ja tam wolę zmarchy niż doła Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3932 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
To chyba "niewyjściowe" danie, nie zdarzyło mi się jeść innych niż te autorstwa mojego taty jak się zastanowię... Nikt mnie nigdy nie częstował
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może dzisiaj zrobię czyli otworzę torebkę i usmażę dodając jajko
|
|
#3934 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3935 |
|
|
Zamówię kiedyś w jakiejś paszodajni, może nie muszę ich nie lubić?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Tylko musze spiryt kupić ![]() Cytat:
![]() Zainteresowałaś mnie....masz, znasz? Używasz?
|
||
|
|
|
#3937 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
cześć
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3938 | |||
|
Nindżopesz
|
Umiem ale plama zostaje
![]() Cytat:
Hm, ostatnio w sumie niewiele robie z lenistwa tj. myje dzieckim szamponem, nakladam na 10-15 min odzywke Garnier Awokado i Karite a potem bez splukiwania Joanne Naturie i podczas schniecia ugniatam, roztrzepuje itp. Cytat:
![]() 2. Pogrubione sie wyklucza Cytat:
Achaaa... |
|||
|
|
|
#3939 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edyta kto ma na imię? No jak to, kto? No Irena Co za fopa No ale przez myśl mi to nawet nie przeszło, jakoś tak przekonany byłem, że to młody psiak jeszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I dlatego tak tanio? ![]() Cytat:
To już chyba kosmetoreksja jakaś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- Stwierdzam, że nie powinienem wychodzić już z domu dzisiaj Dwa razy, w odstępie niecałych dwóch godzin, zostałbym rozjechany na pasach, bo jakichś dwóch kretynów stwierdziło, że na czerwonym też można przejeżdżać, no dlaczego by nie?!
|
||||||||
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. cziiiisas to ty mimo zielonego nie patrzysz czy auto niei jedzie? ja zawsze patrzę czy droga wolna, dla mnie to takie oczywiste No dobra mam kłeszczyn kosmetyczny który to nurtuje mnie od wielu tygodni - dzie się kupuje te cudowne kosmetyki rosyjskie Pervoe Reshine ????? ![]() ktokolwiek widział ?
|
|
|
|
|
#3941 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Za pierwszym razem przejechał sobie, jak gdyby nigdy nic, powoli, a za drugim dałem krok na pasy, on po hamulcach, ale zaraz ruszył znowu i pojechał (a przede mną mądrzy ludzie z autobusu przechodzili na czerwonym, a ruch jakby nie było dość spory przed 17tą)
|
||
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.bioarp.pl/pl/producer/Per...shenie-Rosja/2 i tu http://kalina-sklep.pl/wlosy-c-1.html w tym drugim kupowałam niedawno maski i odżywki i jestem zadowolona z obsługi Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2012-11-26 o 17:46 |
|
|
|
|
#3943 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam przesył z Yves Rochera, idę do wanny z nowym olejkiem i peelingiem marokańskim
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już wrzuciłam w odpowiednią zakładkę Cytat:
nosz pytka w pytkę edit: ja przy dźwiękach radia chilli zet
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-26 o 17:49 |
||
|
|
|
#3945 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Stwierdzam, że jestem nienormalna- poszłam do Rossmanna obejrzeć co dają z kolorówki taniej o 40%, a wyszłam z 3 różniastymi ściereczkami do wanny, szyb i kurzu
|
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zasypiam na siedząco
|
||
|
|
|
#3948 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
to samo - jak pisałam - a to jest jakis inny marokański pod prysznic ? myslałam ze tylko ten - bo ten z róza to chyba tylko do masazu?
ale jakoś nie zachwyca - zbyt sztuczny zapach a te właściwości nawilżające takie se albo wcale no ale tragedii nie ma - można się zrelaksować jak zimno
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-26 o 18:18 |
|
|
|
#3950 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pracowałam nim jako kosmetyczka.Efekty były zachwycające (przy zmianach trądzikowych i potrądzikowych. Ważne jest d'arsonvalizację robić często.więc dobrze mieć swój Poszukaj w necie jakiś info,bo ja powoli piszę ![]() ![]() Cześć ![]() [QUOTE=gryx82 Co za fopa No ale przez myśl mi to nawet nie przeszło, jakoś tak przekonany byłem, że to młody psiak jeszcze ![]() [/QUOTE] Wcale nie fopa Był to 2,5 letni terier walijski ,czyli adehadowiec nie do poskromienia No i był galop przez ulicę,samochód,i wiadomo co... |
|
|
|
|
#3952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze mieć info z pierwszej ręki,że coś jest bardzo dobre ![]() Właśnie googlam o nim od południa ![]() I cholera chceeeemmm..chyba sobie kupię na gwiazdkę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3953 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3954 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() a to akurat zupełnie przeciwieństwo knigi do logiki
|
|
|
|
|
#3955 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Pewnie, że nic nie usprawiedliwia Co do jedzenia to tym bardziej, że jej wszystko nie pasuje ![]() ![]() No ale gryx dobrze odpowiedział ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ewuś, melduję iż w krakowskim Rossie też nie ma Pure Coverów Przynajmniej w jednej galeryji No nic, trudno, kupię coś lepszego ![]() Chyba inne wprowadzają/wprowadzili ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- A i byłam dziś na "bardzo miłej kawie"
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3956 | ||||
|
|
Cytat:
Umycie i ugniatanie rano jeszcze ok, ale jakbym po porannym myciu nałożyła odżywkę to będą oklapnięte i wyglądały na przetłuszczone, odżywka bez spłukiwania dopełnia dramatu, omijam takie specyfiki szerokim łukiem. Natomiast codzienne mycie i nie nakładanie odżywki na dłuższą metę by się nie skończyło wesoło. Bo ja muszę myć codziennie. Chyba jestem skazana na to, co mam na głowie niestety Lepiej nie będzie.Z porad dla kręconowłosych które gdzieś tam mi się w oczy rzuciły wypróbowałam jeszcze dyfuzor, fryzjerka się tym zajęła żeby nie było. Powstało masakryczne siano ![]() Zresztą moje włosy są takie ni w pięć ni w dziewicę, ani kręcone, ani proste ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
||||
|
|
|
#3957 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.ale jak ma być sam , to lepiej żeby go dwa było , co i tak nie wyklucza lepszego samopoczucia w wypadku obecności czcicieli Cytat:
![]() Cytat:
i mało go jest . Argan mi nie leży zapachowo w ogóle ![]() potrzebuję natchnienia , zstąp muzo ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3958 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Oesu przelatywanie wątu rossmanowskiego to jakaś masakra
Nawet nie wiedziałam, no ale fakt, że dawno już korektora nie kupowałam.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3960 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

ja zawsze patrzę czy droga wolna, dla mnie to takie oczywiste 

i mało go jest . Argan mi nie leży zapachowo w ogóle