Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-26, 16:12   #391
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Obejrzałam. Ciekawe czy by się sprawdził
położna twierdzi, że się sprawdza. Pokazywała ponoć te techniki rodzicom noworodków podczas wizyt i podobno działa...

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 16:29   #392
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość

Daj linki jakie kocyki brałaś
http://allegro.pl/kocyk-lovi-dwustro...782509289.html

i ten gruby, a raczej "gruby" to:
http://allegro.pl/matex-kocyk-bajkow...774507043.html

ale są śliczne przynajmniej

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37822109]
Ale ja to myślę na podstawie tego, że Agatę też wcześniej rodziłam 3 dni, ale jednak. Mnie mama też 3 dni wcześniej.
[/QUOTE]

ja mam nadzieję, że urodzę wcześniej, na podstawie tego, że już mi najzwyczajniej w świecie niewygodnie, ciężko i w ogóle więc w sumie bez żadnych podstaw, no może poza tą, że mi się poród już w 24 tyg ciąży zaczął ale powstrzymali, zobaczymy na jak długo
mnie moja mama przenosiła, moja siostra też dwóch swoich synów przenosiła, mam nadzieję, że mnie to nie dotknie

a co do seksiku - ja jestem dziwna bo z jednej strony chce mi się i jak leżę koło mojego męża to bym go schrupała w całości ale jak sobie pomyślę, że mam się tak męczyć, a przyjemności z tego raczej co kot napłakał to mi się odechciewa w dodatku mąż sam z siebie nic nie zacznie, bo powiedział, że się boi o mnie i o Anię, więc tak sobie trwamy w celibacie... ale do marca niedaleko

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

a jeszcze chciałam się wyżalić, że nie umiem na te moje cyce znaleźć żadnej koszuli ani pidżamy do karmienia mam już dość! w innych miejscach to i w L lub XL weszłabym, ale w biuście praktycznie żadna nie jest dobra, nawet jak wpisuję 5XL

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 16:53   #393
suzi31
Raczkowanie

Petycja podpisana !
Sylwia - wszystkigo naj z okazji urodzin

Stresuję się przed jutrzejszą wizytą.
Mąż odebrał mi wyniki badań i się dodatkowo zdenerwowałam, bo RBC, HGB i HCT mam poniżej normy, nawet tej ,,ciążowej" Czyżby to przez tą paskudną dietkę Przez ostatnie dni słabo się czułam, zmęczona, na spacerze z córką szłam jak babcia, bo tak mi źle było - teraz już wiem co może być przyczyną. Nigdy nie miałam złych wyników, w ciąży z córką miałam wzorcowe do samego końca. Niech tylko jeszcze raz usłyszę coś o diecie, albo o mleku i wodzie

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Zaraz się zbieram na pierwsze zajęcia do SR, choć szczerze mówiąc nie chce mi się.
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 17:08   #394
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
a jeszcze chciałam się wyżalić, że nie umiem na te moje cyce znaleźć żadnej koszuli ani pidżamy do karmienia mam już dość! w innych miejscach to i w L lub XL weszłabym, ale w biuście praktycznie żadna nie jest dobra, nawet jak wpisuję 5XL
Kochana, to Tobie widocznie tylko w cycusiach ulokowały sie dodatkowe kilogramy chyba zazdroszcze moje tez są znacznie większe i baaaaaaaaaaaaardzo chcialabym, żeby mi takie zostały, bo mąż sie w nie wgapia zachwycony na szczescie nie poprzestaje na patrzeniu, tylko zawsze skusi sie na macanko

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Sylwia - wszystkigo naj z okazji urodzin

Stresuję się przed jutrzejszą wizytą.
Mąż odebrał mi wyniki badań i się dodatkowo zdenerwowałam, bo RBC, HGB i HCT mam poniżej normy, nawet tej ,,ciążowej" Czyżby to przez tą paskudną dietkę Przez ostatnie dni słabo się czułam, zmęczona, na spacerze z córką szłam jak babcia, bo tak mi źle było - teraz już wiem co może być przyczyną. Nigdy nie miałam złych wyników, w ciąży z córką miałam wzorcowe do samego końca. Niech tylko jeszcze raz usłyszę coś o diecie, albo o mleku i wodzie
Dziękuje
co do wizyty- kciuki bedziemy trzymac, prawda dziewczynki? no i czekamy na sprawozdanie

skonczyłam pisac tą prezentacje bratu jak sie człowiek przyołozył to 2 godz i po krzyku, a tyle czasu sie zbierałam.... od połowy wrzesnia takie studenckie nawyki mi zostały- co masz zrobic jutro, zrób w najpózniejszym mozliwym terminie
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 17:08   #395
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Mi tez wlasnie przyszla paczuszka. od Mychy wszystko ok, tylko ja cipa jedna wzielam 2 podklady na lozko bo nie doczytalam ze cena za stuke, a ja myslama ze normalnie za cale opakowanie
no nic, bedzie trzeba dopkupic jeszcze kilka

a kto mi kazał na słownictwo uważać

Cytat:
dziewczyny, w ogóle to zauważyłam, że każda z nas myśli/liczy, że urodzi przed terminem sama tak mam a ciekawe, ile z nas się przeterminuje znając mnie, to liczę na to, że urodzę wcześniej, a urodzę pewnie ze 2 tygodnie po terminie
Brr ale to zabrzmiało ja bym z jednej strony chciała już, bo sapie i poce się po przejściu kilku metrów jak pedofil w Disneylandzie
a z drugiej strony przenosić... żeby tylko w styczeń Misio trafił i nie miał całego roku w plecy zobaczymy co będzie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Przyszedł stanik do karmienia 80C, tak się ucieszyłam i ... Za maly W obwodzie i miseczce
nie denerwuj się, po porodzie może będzie dobry, bo to zawsze obowodzik się troszkę zmniejszy

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 17:17   #396
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio kupiłam w lumpeksie takiego konika morskiego z Fisher Price co mu się brzuszek świeci i melodyjki uspokajające gra, czytałam opinie że super do usypiania się sprawdza http://www.youtube.com/watch?v=xARYE...feature=fvwrel
Wyjęłam mechanizm, wrzuciłam konika do pralki i wygląda jak nowy a zapłaciłam 6,50 zł a nowy http://allegro.pl/fisher-price-konik...806822688.html

Super, że wszystko w porządku a hemoglobinę to chyba mało która ciężarna ma w normie bez przyjmowania żelaza.

ja też mam zamiar kupić! ale kurde za 6.50 .... gratulacje, na tablicy to chodzą od 50zł widziałam ...

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisze do was ze szpitala, normalnie mnie tu zostawili na obserwacje! A ja se przyjechalam z torebka..... Masakra tz jedzie do domu po jakies rzeczy a ja nawet pizamy normalnej nie mam.... Mowie im ze nie przygotowana jestem, a oni ze jest skierowanie oni mnie przyjmuja na ktg wyszly jakies skurcze i dupa blada.... Poszlam na badanie cukru w moczu a tu jakies zagrozenie skurczami ogolnie czuje sie tu jak intruz....
Trzymaj się tam maleńka! nie stresuj sie tylko ;*

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
piękny masz brzuszek
Ale już Ci niewiele zostało...

ja to już nawet nie zwracam uwagi na moje brzydkie cielsko, załamałabym się doszczętnie ...
chodzi o to że boje się że nie poradzę sobie po porodzie, że nie pogodzę bycia mamą, chodzenia na studia,pracy i w ogóle.... przeraża mnie to wszystko

Chyba zapadam w sen zimowy, ciągle śpie, nie budzę się na siku, potrafię przespać z 10-12 godzin bez przerwy a potem tak mi ciężko wstać ...jak ja potem przywykne do bezsennych nocy
Ja juz patrzeć na siebie nie moge... bez kitu.. tak mi źle ze sobą..czasem... ale jeszcze chwila, dobrze ze jest okres zimowy, to tak nie widać itd.

a co snu... w nocy nie mogę spać, a w dzień chodzę jak zombie...

Cytat:
o luduu...
To mojej teściowej się nie podoba Blanka, bo podobno w jakimś serialu na dwójce jest Blanka i ona jest złym charakterem...

Ojej dziewczyno jakie skurcze ?!
Oby wszystko było dobrze, trzymam kciuki
Zdawaj nam relacje bo się martwimy.
Ojjj... nie ma co się przejmować tesciową, u mnie nikt nie jest za Patrycją;] ale ... mam to gdzieś!

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
nie nerwij się, będzie dobrze, sprawdzą Cię przynajmniej

ja też zaczynam 35 tydzień brzuch mi się obniżył, jak twierdzi TŻ. Ja zauważyłam, że po pierwsze mały od trzech dni jest nadzwyczaj aktywny, a poza tym do tej pory od dłuższego czasu był po prawej stronie, a teraz wariuje i po lewej i po prawej
zaczynam się denerwować, nic nie wiem na temat malucha. Wy wracacie, piszecie ile ważą itp, a ja nic. Nie wiem ile waży, czy dobrze waży, czy jest prawidłowo ułożony, czy nie jest okręcony pępowiną - nic jak mi na następnej wizycie nie posprawdza tego, to idę do innego lekarza
Kurde, Ty to masz się z tym lekarzem :P

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Ja to samo dzis, najpierw wizyta (rozprawa z paciorexem ) a potem SR.
bedzie dobrze

Cytat:
no moja też jest ciągle w biegu, może one tam przez sen też się przewracają z boku na bok

Właśnie co to spania na boku, ja próbuje ciągle spać na tym lewym żeby Małej było wygodnie. ale jak się rano budzę to jestem taka obolała po lewej stornie że masakra, czy na prawdę nie można spać na plecach ???

Kupiłam sobie 2 tyg temu nowiuśki piękny stanik za 7 dych, a dziś patrze że te mleczary mi się znowu nie mieszczą... nie wiem teraz czy kupować nowy czy może już się na sportowe przerzucić

Wklejam Wam zdjecia kącika Blankowego, to tylko przymiarka na razie także powinno być ładniej
ja dzis kupilam stanik rozmiar C B były małe, strasznie upijały.... itd.. no ale nie kupowałam żadnego szałowego, za 20zl kupiłam bo i tak nie pochodze w nim długo zapewne..

ajjj... kurna ale mnie męczy ten zapchany nos....

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 17:21   #397
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
bokeh, dawaj nam oczywiscie znac i trzymaj sie tam kobito

Ktoras z Was pytala o imie Tytus...
Mi tez sie nie widzi, marsi kojarzy sie z brodatym mezczyzna, a mi z chlopakiem obcietym na tzw. zapałke Wybaczcie skojarzenie
Bokeh trzymam kciuki, na pewno będzie ok.

Co do imienia Tytus - mnie się nie podoba, nie wybrałabym takiego imienia dla synka, ale to moje zdanie, przecież komuś może się podobać.

Levova ślicznie urządzony pokoik Bardzo mi się podoba

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:

Super, że wszystko w porządku a hemoglobinę to chyba mało która ciężarna ma w normie bez przyjmowania żelaza.
Ja jutro się dowiem jak mi wyszły wyniki morfo. Mąż mi jutro odbiera wyniki i w środę wizyta u gina. Jak do tej pory raczej miałam tendencję spadkową więc nie spodziewam się rewelacji, ale żeby chociaż była zbliżona do ostatnich wartości.
Stary 2012-11-26, 17:25   #398
Delicjanka
Zakorzenienie

sylwietta Sto lat sto lat! oby dzidziunia była zdrowa i zebys byla zawsze szczesliwa!

Cytat:
Napisane przez olimpka85 Pokaż wiadomość
juz nie chce Tytusa, bede myslec dalej?
Sliczny kacik jak dla ksiezniczki )

a co myslicie o kosmetykach penaten??
myslalam zeby kupic z tego krem chroniacy przed zimnem i mrozem, oliwke do ciala, do pupy linomag bobo w razie odparzen sudocrem no i oliatum do kapieli.
kurcze ciezka sprawa z tymi kosmetykami

petycja podpisana!!
Tytus hmmm niee mi sie kojarzy z tyfusem;p
a kosmetyki penaten, ja uzywam tylko oliwki i sobie bardzo chwale, ale dla dzidzi to raczej niee kupie

Cytat:

a kto mi kazał na słownictwo uważać

Brr ale to zabrzmiało ja bym z jednej strony chciała już, bo sapie i poce się po przejściu kilku metrów jak pedofil w Disneylandzie
a z drugiej strony przenosić... żeby tylko w styczeń Misio trafił i nie miał całego roku w plecy zobaczymy co będzie

pedofil w disneylandzie okej ja tez tak sie czuje:hah aha: tylko nie poce się, ale przejde kawałek i kolka! gdyby nie samochód to nie wiem jakbym do szkoły jezdziła... nie doczłapałabym się raczej na autobus.:/

Ojj.. trza się brać za robote;p poczytać na jutrzejsze cwiczonka.......

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-11-26, 17:37   #399
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Cytat:

ja to już nawet nie zwracam uwagi na moje brzydkie cielsko, załamałabym się doszczętnie ...
chodzi o to że boje się że nie poradzę sobie po porodzie, że nie pogodzę bycia mamą, chodzenia na studia,pracy i w ogóle.... przeraża mnie to wszystko

No niestety, ostatnio dostałam takiego kopa że myślałam że mi połamała żebro, piekło jak cholera.

Chyba zapadam w sen zimowy, ciągle śpie, nie budzę się na siku, potrafię przespać z 10-12 godzin bez przerwy a potem tak mi ciężko wstać ...jak ja potem przywykne do bezsennych nocy
Co do obaw, to myślę, że takie obawy są naturalne, czy sobie poradzimy. Ale myślę, że to każda przyszła mama tak odczuwa, potem na ogół wszystkiemu się daję rade, więc bądź dobrej myśli.

Sen zimowy.. chętnie bym pożyczyła od kogoś dobrego snu w nocy, bo ostatnio mam kiepskie noce. Nie ma opcji żebym nie musiała wstawać do ubikacji w środku nocy, jak raz to i tak jest dobrze. Drzemka mnie łapie na ogół w ciągu dnia, ale i tak się czuje taka padnięta, ostatnio bez przerwy.

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Piszecie że wam ciągle ciepło. Mi też, mamy w domu 21 w porywach 22 stopnie i ja chodzę w krótkim rękawku. W sobotę byliśmy u teściów na imieninach i myślałam że zdechnę! Tak nagrzali (zresztą jak zwykle) że pot się ze mnie strumieniami lał. Bardzo niekomfortowo się czułam. Żeby nie skłamać to ze 28stopni było. Nie potrafię w takich warunkach wytrzymać. Jakbyśmy tam mieszkali to pewnie by jeszcze bardziej grzali żeby wnusiowi nie było zimno
uff..28 stopni w domu.. w takich cieplarnianych warunkach to ja zaraz padam,, duchota, gorąc, jakaś masakra jak dla mnie. Zdecydowanie wolę jak jest chłodniej.

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

ajjj... kurna ale mnie męczy ten zapchany nos....
Jak masz zatkany nos to polecam zrób sobie inhalacje z rumianku.
Stary 2012-11-26, 17:37   #400
Ewik86
Zakorzenienie

No, drzemka poobiednia zaliczona, mogę teraz z Wami posiedzieć

Sylwia wszystkiego najlepszego

Cytat:
dziewczyny, w ogóle to zauważyłam, że każda z nas myśli/liczy, że urodzi przed terminem sama tak mam a ciekawe, ile z nas się przeterminuje znając mnie, to liczę na to, że urodzę wcześniej, a urodzę pewnie ze 2 tygodnie po terminie
Ja myślę, że u mnie będą wywoływać, bo moja mama dwa razy miała poród właśnie wywoływany, więc może u mnie i na luty się przeniesie. Może być, ja też z lutego jestem

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 17:46   #401
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Sylwia wszystkiego najlepszego
dziękowac
Stary 2012-11-26, 17:47   #402
maluchna30
Zadomowienie

Kur.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Stary 2012-11-26, 17:50   #403
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olimpka85 Pokaż wiadomość

a co myslicie o kosmetykach penaten??
myslalam zeby kupic z tego krem chroniacy przed zimnem i mrozem, oliwke do ciala, do pupy linomag bobo w razie odparzen sudocrem no i oliatum do kapieli.
kurcze ciezka sprawa z tymi kosmetykami
Jak dla mnie to za duże pomieszanie z poplątaniem jeśli chodzi o te kosmetyki. Jak dzidzia będzie miała na coś uczulenie to ciężko będzie od razu stwierdzić na który preparat, bo każdy z innej firmy.

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Kur.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
?????? Toż to jakieś wyładowanie atmosferyczne,
Co się stało?
Stary 2012-11-26, 18:05   #404
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Maluchna, co jest? rodzisz?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 18:06   #405
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
nie denerwuj się, po porodzie może będzie dobry, bo to zawsze obowodzik się troszkę zmniejszy
A same cyce podobno mają być jeszcze większe, więc i tak będzie niedobry

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-11-26 o 18:08
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 18:15   #406
adusia1554
Rozeznanie

Ale jestem zła przepaliła nam się żarówka w aucie i trzeba było kupić nową, a że mamy ksenony to 250zł poszło. Ludzie ta kasa idzie jak woda

Maluchna co się stało.

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 18:19   #407
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
A same cyce podobno mają być jeszcze większe, więc i tak będzie niedobry
nieeee, błagam, nie mów mi takich rzeczy!

ja już nie wyrobie z tym moim biustem, przeszkadza mi w każdej rzeczy, jaką robię, są jak stąd do wszędzie, mąż się śmieje, że zamiast stanika noszę teraz dwa czepki w dodatku nie produkują rozmiaru większego, niż teraz noszę nie chcę już większych! w ogóle ich już nie chcę, czasem sobie myślę, czy by ich nie odkroić

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

maluchna, co się dzieje?

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 18:25   #408
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:

ja już nie wyrobie z tym moim biustem, przeszkadza mi w każdej rzeczy, jaką robię, są jak stąd do wszędzie, mąż się śmieje, że zamiast stanika noszę teraz dwa czepki w dodatku nie produkują rozmiaru większego, niż teraz noszę nie chcę już większych! w ogóle ich już nie chcę, czasem sobie myślę, czy by ich nie odkroić
Możemy sobie przybyć piątkę. Ostatnio pisałam Wam, że kupiłam stanik już z największą miseczką. Większej z tym obwodem nie mają, więc jeśli moje piersi urosną jeszcze to nie wiem w czym będę chodzić

Dominika

Alicja
Stary 2012-11-26, 18:26   #409
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

maluchna, co się dzieje?
o ja cie! a pokaz cyce znaczy w staniku no nie;p hah
moze nie ejst tak źle
co by tu zjesc hmmm...

maluchna! pisz kobietko co sie staaaaaaaaaaaao!?

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-11-26, 18:28   #410
bokeh
Zakorzenienie

Tak wiec zdaje relacje troche boli mnie podbrzusze ale to chyba po tych roznych badaniach bo mnie troche potarmosili.... jutro musze oddac mocz dzis mi pobrali krew.... I leze co 2h przychodza mierzyc tetno dziecka jest wszystko w porzadku ciagle sie mnie wszyscy pytali czemu tutaj jestem w sensie pewnie z ciekawosci no ale ja sie tu sama nie cislam. Nie wiem moze na tym ktg cos wyszlo? Generalnie jestem zalamana ze tutaj jestem, ale za to tż jest taki kochany. Naprawde ciagle ze mna siedzial i widze ze sie przejmuje.... Chce do domuuuuuu
Stary 2012-11-26, 18:37   #411
adusia1554
Rozeznanie

Cytat:
Tak wiec zdaje relacje troche boli mnie podbrzusze ale to chyba po tych roznych badaniach bo mnie troche potarmosili.... jutro musze oddac mocz dzis mi pobrali krew.... I leze co 2h przychodza mierzyc tetno dziecka jest wszystko w porzadku ciagle sie mnie wszyscy pytali czemu tutaj jestem w sensie pewnie z ciekawosci no ale ja sie tu sama nie cislam. Nie wiem moze na tym ktg cos wyszlo? Generalnie jestem zalamana ze tutaj jestem, ale za to tż jest taki kochany. Naprawde ciagle ze mna siedzial i widze ze sie przejmuje.... Chce do domuuuuuu
Trzymaj się tam może skoro wszystko ok, to jutro zbadają mocz i jak będzie ok to Cię jutro wypuszczą

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 18:37   #412
maluchna30
Zadomowienie

Co za dzien po.ebany. Wszystko i wszyscy mnie wkurzaja. W biedronie kolejki jakby jutro swieta sie zaczynaly, w portfelu 4 zl do konca tygodnia, z.ebal mi sie mikser, a tak chcialam bezy zrobic, roz.ebalam z nerwow kosz na bielizne w szafie, pies caly dzien szczeka, bo postanowil, ze fochy bedzie sobie dzisiaj pokazywal, a moje dziecie siedzi mi w pipce i kazdy krok to masakra, ale nic to BOKEH trzymaj sie rybko.
Stary 2012-11-26, 18:41   #413
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Trzymaj się tam może skoro wszystko ok, to jutro zbadają mocz i jak będzie ok to Cię jutro wypuszczą
No wlasnie nie wiem dziewczyny z sali rano dawaly mocz i nie maja wynikow, w ogole nikt nic nie wie czeski film a pewnie sie okaze ze wszystko spoko i mnie wypisza ino za dwa dni zanim te wyniki wszystkie beda :/
Stary 2012-11-26, 18:44   #414
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
ale to nie powiedzieli ci dlaczego zostajesz, czy coś wyszło?

Cytat:
Co za dzien po.ebany. Wszystko i wszyscy mnie wkurzaja. W biedronie kolejki jakby jutro swieta sie zaczynaly, w portfelu 4 zl do konca tygodnia, z.ebal mi sie mikser, a tak chcialam bezy zrobic, roz.ebalam z nerwow kosz na bielizne w szafie, pies caly dzien szczeka, bo postanowil, ze fochy bedzie sobie dzisiaj pokazywal, a moje dziecie siedzi mi w pipce i kazdy krok to masakra, ale nic to BOKEH trzymaj sie rybko.
armagedon

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 18:45   #415
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
no moja też jest ciągle w biegu, może one tam przez sen też się przewracają z boku na bok

Właśnie co to spania na boku, ja próbuje ciągle spać na tym lewym żeby Małej było wygodnie. ale jak się rano budzę to jestem taka obolała po lewej stornie że masakra, czy na prawdę nie można spać na plecach ???

Kupiłam sobie 2 tyg temu nowiuśki piękny stanik za 7 dych, a dziś patrze że te mleczary mi się znowu nie mieszczą... nie wiem teraz czy kupować nowy czy może już się na sportowe przerzucić

Wklejam Wam zdjecia kącika Blankowego, to tylko przymiarka na razie także powinno być ładniej
Śliczny kącik
Ktoś wie gdzie moje łóżeczko dzis pisałam do goscia z rana i nic brak odpowiedzi
Wiem mam zapytac Bartka
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Ilkas gratulacje dla Emilki, widzisz wszystko dogrze!

Bokeh kochana trzymamy kciuki wszystkie, a Twoja ginka powinna wciry dostac wiesz?

Dziewczyny, ktore sa za rocznym macierzynskim prosze, podpisujcie ta petycje, musimy walczyc, a nuz nam sie uda!!!
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=9080

Ja udostepnilam na facebooku, wyslalam pare maili z prosba o podpisanie, takze trzeba dzialac fajnie, ze powstala oficjalna petycja, Silver dzieki za linka
Już podpisane

Cytat:
Przyszedł stanik do karmienia 80C, tak się ucieszyłam i ... Za maly W obwodzie i miseczce
Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Możemy sobie przybyć piątkę. Ostatnio pisałam Wam, że kupiłam stanik już z największą miseczką. Większej z tym obwodem nie mają, więc jeśli moje piersi urosną jeszcze to nie wiem w czym będę chodzić
Ja zrezygnawałam z zakupu teraz za dużo nerwów nigdzie nie było rozmiaru a nie chciałam przez neta zamawiac wiec kupiłam taki sportowy za 10 zł w pepco i biore do szpitala a jak mi sie laktacja unormuje to kupie cos fajnego

Cytat:
Trzymaj sie ciepło może jutro cię wypiszą
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 18:46   #416
Ifwka
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny, kilka dni mnie nie było a Wy tyle naprodukowałyście że nie dam rady nadrobić, więc tylko krótko co u mnie: 28 tydzień, wizyta dopiero 11 grudnia, wszystko ok, mała bardzo ruchliwa, a w domu mega remont w pełni i dlatego mniej mnie na wizażu. Tż poszedł za ciosem i w trybie awaryjnym uruchomił łazienkę na poddaszu (wypłytkowana, wanna, kibelek i umywalka są, podłogówka grzeje, brakuje lustra ale ma być na dniach i róznych dodatków kolorystycznych-ale to po wypłacie) i remontuje łazienkę na dole (zrobiona kanalizacja nowa, podłogówka, kibelek w trakcie montażu, płytki w garażu czekają, na dniach ma przygotowywac ściany, no i przyszedł brodzik ) Także masakara w domu i najgorzej (zwłaszcza w moim stanie) że na siku trzeba chodzić na górę, jak dla mnie z milion razy dziennie.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 18:48   #417
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie nie wiem dziewczyny z sali rano dawaly mocz i nie maja wynikow, w ogole nikt nic nie wie czeski film a pewnie sie okaze ze wszystko spoko i mnie wypisza ino za dwa dni zanim te wyniki wszystkie beda :/
dziwne to trochę, bo wygląda na to, że dostałaś skierowanie do szpitala nie wiadomo z jakiego powodu, ale wytrzymasz. Dzielna babka jesteś

Dominika

Alicja
Stary 2012-11-26, 18:51   #418
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
sylwietta Sto lat sto lat! oby dzidziunia była zdrowa i zebys byla zawsze szczesliwa!
dziękuję bardzo

Cytat:
trzymaj sie kochana, my tu wszystkie myslami z Tobą
Cytat:
na szczęscie dzien sie juz konczy a jutro bedzie o wiele, wiele lepszy
Stary 2012-11-26, 18:53   #419
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymaj się dzielnie maleńka;* Musi być dobrze.

Tak w ogóle to hejo mamunie

Maluchna- jak ja cię kobieto doskonale rozumiem. Wczoraj przechodziłam mega załamanie dziś nawet ok.

Lenova- pięknie urządziliście kącik dla Blanki.

Sylwietta- sto lat mamuśka zdrowego maleństwa i czego tylko jeszcze sobie życzysz

Już miałam spokój ze wstawaniem w nocy i znowu się zaczęło. W ogóle dzisiaj obudziło mnie coś innego przekrecałam się na drugi bok i poczułam coś mokrego na koszulce,macam się,patrzę,a tam cały cycek zalany siarą. I to jeszcze taka pomarańczowa,klejąca. Masakra.

No i oczywiście plecy i żebra masakrycznie bolą. Żebra to mam wrażenie że mam połamane nie wiem co to moje dziecko nocami wyczynia.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 19:02   #420
Hosenka*
Zakorzenienie

Co do stanika jeszcze - zrobiłam sobie test, do którego jest link w pierwszym czy drugim poście i wyszedł mi obwód stanika 75 cm - nie wyobrażam sobie wcisnąć się w taki obwód, skoro 80 ledwo zapięłam

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości