|
|
#391 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII
położna twierdzi, że się sprawdza. Pokazywała ponoć te techniki rodzicom noworodków podczas wizyt i podobno działa...
|
|
#392 |
|
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/kocyk-lovi-dwustro...782509289.html
i ten gruby, a raczej "gruby" to:http://allegro.pl/matex-kocyk-bajkow...774507043.html ale są śliczne przynajmniej ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37822109] Ale ja to myślę na podstawie tego, że Agatę też wcześniej rodziłam 3 dni, ale jednak. Mnie mama też 3 dni wcześniej.[/QUOTE] ja mam nadzieję, że urodzę wcześniej, na podstawie tego, że już mi najzwyczajniej w świecie niewygodnie, ciężko i w ogóle więc w sumie bez żadnych podstaw, no może poza tą, że mi się poród już w 24 tyg ciąży zaczął ale powstrzymali, zobaczymy na jak długo ![]() mnie moja mama przenosiła, moja siostra też dwóch swoich synów przenosiła, mam nadzieję, że mnie to nie dotknie ![]() a co do seksiku - ja jestem dziwna bo z jednej strony chce mi się i jak leżę koło mojego męża to bym go schrupała w całości ale jak sobie pomyślę, że mam się tak męczyć, a przyjemności z tego raczej co kot napłakał to mi się odechciewa w dodatku mąż sam z siebie nic nie zacznie, bo powiedział, że się boi o mnie i o Anię, więc tak sobie trwamy w celibacie... ale do marca niedaleko ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- a jeszcze chciałam się wyżalić, że nie umiem na te moje cyce znaleźć żadnej koszuli ani pidżamy do karmienia mam już dość!
|
|
#393 |
|
Raczkowanie
|
Petycja podpisana !
Sylwia - wszystkigo naj z okazji urodzin Stresuję się przed jutrzejszą wizytą. Mąż odebrał mi wyniki badań i się dodatkowo zdenerwowałam, bo RBC, HGB i HCT mam poniżej normy, nawet tej ,,ciążowej" Czyżby to przez tą paskudną dietkę Przez ostatnie dni słabo się czułam, zmęczona, na spacerze z córką szłam jak babcia, bo tak mi źle było - teraz już wiem co może być przyczyną. Nigdy nie miałam złych wyników, w ciąży z córką miałam wzorcowe do samego końca. Niech tylko jeszcze raz usłyszę coś o diecie, albo o mleku i wodzie ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Zaraz się zbieram na pierwsze zajęcia do SR, choć szczerze mówiąc nie chce mi się. |
|
|
|
#394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba zazdroszcze moje tez są znacznie większe i baaaaaaaaaaaaardzo chcialabym, żeby mi takie zostały, bo mąż sie w nie wgapia zachwycony na szczescie nie poprzestaje na patrzeniu, tylko zawsze skusi sie na macanko Cytat:
co do wizyty- kciuki bedziemy trzymac, prawda dziewczynki? no i czekamy na sprawozdanie skonczyłam pisac tą prezentacje bratu |
||
|
|
|
#395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kto mi kazał na słownictwo uważać Cytat:
ale to zabrzmiało ![]() a z drugiej strony przenosić... żeby tylko w styczeń Misio trafił i nie miał całego roku w plecy zobaczymy co będzie ![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#396 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam zamiar kupić! ale kurde za 6.50 .... gratulacje, na tablicy to chodzą od 50zł widziałam ... Cytat:
nie stresuj sie tylko ;* Cytat:
a co snu... w nocy nie mogę spać, a w dzień chodzę jak zombie... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ajjj... kurna ale mnie męczy ten zapchany nos....
|
|
|
#397 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do imienia Tytus - mnie się nie podoba, nie wybrałabym takiego imienia dla synka, ale to moje zdanie, przecież komuś może się podobać. Levova ślicznie urządzony pokoik Bardzo mi się podoba![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Ja jutro się dowiem jak mi wyszły wyniki morfo. Mąż mi jutro odbiera wyniki i w środę wizyta u gina. Jak do tej pory raczej miałam tendencję spadkową więc nie spodziewam się rewelacji, ale żeby chociaż była zbliżona do ostatnich wartości.
|
|
#398 | ||
|
Zakorzenienie
|
sylwietta Sto lat sto lat! oby dzidziunia była zdrowa i zebys byla zawsze szczesliwa!
![]() ![]() Cytat:
a kosmetyki penaten, ja uzywam tylko oliwki i sobie bardzo chwale, ale dla dzidzi to raczej niee kupie Cytat:
ja tez tak sie czujeOjj.. trza się brać za robote;p poczytać na jutrzejsze cwiczonka.......
|
|
|
#399 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sen zimowy.. chętnie bym pożyczyła od kogoś dobrego snu w nocy, bo ostatnio mam kiepskie noce. Nie ma opcji żebym nie musiała wstawać do ubikacji w środku nocy, jak raz to i tak jest dobrze. Drzemka mnie łapie na ogół w ciągu dnia, ale i tak się czuje taka padnięta, ostatnio bez przerwy. Cytat:
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Jak masz zatkany nos to polecam zrób sobie inhalacje z rumianku.
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
No, drzemka poobiednia zaliczona, mogę teraz z Wami posiedzieć
![]() Sylwia wszystkiego najlepszego Cytat:
|
|
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękowac |
|
|
|
|
#402 |
|
Zadomowienie
|
Kur.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
|
#403 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
Toż to jakieś wyładowanie atmosferyczne, Co się stało?
|
|
#404 |
|
Konto usunięte
|
Maluchna, co jest? rodzisz?
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
A same cyce podobno mają być jeszcze większe, więc i tak będzie niedobry
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-11-26 o 18:08 |
|
|
|
#406 |
|
Rozeznanie
|
Ale jestem zła przepaliła nam się żarówka w aucie i trzeba było kupić nową, a że mamy ksenony to 250zł poszło. Ludzie ta kasa idzie jak woda
Maluchna co się stało.
|
#407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja już nie wyrobie z tym moim biustem, przeszkadza mi w każdej rzeczy, jaką robię, są jak stąd do wszędzie, mąż się śmieje, że zamiast stanika noszę teraz dwa czepki w dodatku nie produkują rozmiaru większego, niż teraz noszę nie chcę już większych! w ogóle ich już nie chcę, czasem sobie myślę, czy by ich nie odkroić ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- maluchna, co się dzieje?
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znaczy w staniku no nie;p hah moze nie ejst tak źle ![]() co by tu zjesc hmmm... maluchna! pisz kobietko co sie staaaaaaaaaaaao!?
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wiec zdaje relacje
troche boli mnie podbrzusze ale to chyba po tych roznych badaniach bo mnie troche potarmosili.... jutro musze oddac mocz dzis mi pobrali krew.... I leze co 2h przychodza mierzyc tetno dziecka jest wszystko w porzadku ciagle sie mnie wszyscy pytali czemu tutaj jestem w sensie pewnie z ciekawosci no ale ja sie tu sama nie cislam. Nie wiem moze na tym ktg cos wyszlo? Generalnie jestem zalamana ze tutaj jestem, ale za to tż jest taki kochany. Naprawde ciagle ze mna siedzial i widze ze sie przejmuje.... Chce do domuuuuuu
|
#411 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#412 |
|
Zadomowienie
|
Co za dzien po.ebany. Wszystko i wszyscy mnie wkurzaja. W biedronie kolejki jakby jutro swieta sie zaczynaly, w portfelu 4 zl do konca tygodnia, z.ebal mi sie mikser, a tak chcialam bezy zrobic, roz.ebalam z nerwow kosz na bielizne w szafie, pies caly dzien szczeka, bo postanowil, ze fochy bedzie sobie dzisiaj pokazywal, a moje dziecie siedzi mi w pipce i kazdy krok to masakra, ale nic to BOKEH trzymaj sie rybko.
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pewnie sie okaze ze wszystko spoko i mnie wypisza ino za dwa dni zanim te wyniki wszystkie beda :/
|
|
#414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#415 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś wie gdzie moje łóżeczko dzis pisałam do goscia z rana i nic brak odpowiedzi Wiem mam zapytac Bartka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny, kilka dni mnie nie było a Wy tyle naprodukowałyście że nie dam rady nadrobić, więc tylko krótko co u mnie: 28 tydzień, wizyta dopiero 11 grudnia, wszystko ok, mała bardzo ruchliwa, a w domu mega remont w pełni i dlatego mniej mnie na wizażu. Tż poszedł za ciosem i w trybie awaryjnym uruchomił łazienkę na poddaszu (wypłytkowana, wanna, kibelek i umywalka są, podłogówka grzeje, brakuje lustra
ale ma być na dniach i róznych dodatków kolorystycznych-ale to po wypłacie) i remontuje łazienkę na dole (zrobiona kanalizacja nowa, podłogówka, kibelek w trakcie montażu, płytki w garażu czekają, na dniach ma przygotowywac ściany, no i przyszedł brodzik ) Także masakara w domu i najgorzej (zwłaszcza w moim stanie) że na siku trzeba chodzić na górę, jak dla mnie z milion razy dziennie.
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#418 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w ogóle to hejo mamunie ![]() Maluchna- jak ja cię kobieto doskonale rozumiem. Wczoraj przechodziłam mega załamanie dziś nawet ok.Lenova- pięknie urządziliście kącik dla Blanki. Sylwietta- sto lat mamuśka zdrowego maleństwa i czego tylko jeszcze sobie życzysz![]() Już miałam spokój ze wstawaniem w nocy i znowu się zaczęło. W ogóle dzisiaj obudziło mnie coś innego przekrecałam się na drugi bok i poczułam coś mokrego na koszulce,macam się,patrzę,a tam cały cycek zalany siarą. I to jeszcze taka pomarańczowa,klejąca. Masakra.No i oczywiście plecy i żebra masakrycznie bolą. Żebra to mam wrażenie że mam połamane nie wiem co to moje dziecko nocami wyczynia.
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Co do stanika jeszcze - zrobiłam sobie test, do którego jest link w pierwszym czy drugim poście i wyszedł mi obwód stanika 75 cm - nie wyobrażam sobie wcisnąć się w taki obwód, skoro 80 ledwo zapięłam
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

to:
3 dni, ale jednak. Mnie mama też 3 dni wcześniej.

bo z jednej strony chce mi się i jak leżę koło mojego męża to bym go schrupała w całości 
Czyżby to przez tą paskudną dietkę 
nie stresuj sie tylko ;* 
) a potem SR.

22.05.2008
14.08.2011