|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 350
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
Cytat:
kiedy¶ siê odwdziêczysz zobaczysz
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
nalozylam oliwe z oliwek, za jakie¶ 2h zmyje
te¿ tak macie, ¿e jak macie ma³o czasu na trzymanie oleju, to u¿ywacie tych zwyk³ych, bo Wam szkoda indyjskich?
|
|
|
|
#903 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Jutro, dzi¶ nie ma dobrego ¶wiat³a i mój kalkulator nie uchwyci³by nic a je¶li ju¿ to i stan i kolor by³by bardzo przek³amany.
Dosta³am antybiotyk, by³am u lekarza z tym nosem i siê wyleczyæ nie da³o. Nie wiem co to jest
|
|
|
|
#904 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 805
|
To mówicie, ¿e na dworcu w Katowicach jest Natura i to dobrze zaopatrzona? Muszê tam wpa¶æ, je¿eli bêdê w pobli¿u
) A czy która¶ z Was mia³a do czynienia z Cassi± Khadi? I czy henna mo¿e wp³yn±æ na kszta³t w³osów np. doci±¿aj±c?
|
|
|
|
#905 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 119
|
Szczególnie, ze ta rodzinka tez wcale idealna nie jest. Ten co sie najbardziej oddzywa³ ma brzuch na kufel od piwa a jego ¿ona ca³y czas t³umaczy te 30 kg nadwagi "chorob±". Æwicze od jakiego¶ czasu wiec im poka¿e na wakacje
|
#906 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 220
|
a ja, tak jak pisa³am, poszlam dzi¶ w falach do szko³y, troche pod szalikiem sie rozwali³y, ale niewiele. jestem osob± w grupie ma³o popularn± i raczej niezauwa¿aln± i ogólnie te wszystkie inne cechy które maj± szare myszki z typowych amerykañskich filmów o nastolatkach
a mimo to dwóch ch³opców dzi¶ wyrazi³o uznanie i pochwa³ê dla moich w³osków najpierw jeden popatrzy³, stwierdzi³, ¿e "nowe" i sie gapi³, ja przytaknê³am, a zaraz drugi (taki bardziej rozgadany) jakby rozwin±³ wypowied¼, ¿e ³adnie, ¿e mogê tak chodziæ ![]() szkoda tylko ¿e jutro ju¿ niewiele z nich bêdzie i bêde musia³a zwi±zaæ jako¶
|
#907 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 630
|
Dot.: W³osomaniaczki, pomo¿ecie?! :)
Ja tak na szybko odpowied¼ - podciê³abym je trochê, zreszt± masz to w planach, dobrze im zrobi bo koñcówki wydaj± siê byæ trochê suche
a zbijanie siê w str±czki na koñcach mo¿e nie byæ efektem wilgoci, ale tego ¿e w³osy maj± na koñcach wiêksz± porowato¶æ czyli porozchylane ³uski i same siê o siebie zaczepiaj±
|
#908 |
|
Rozeznanie
|
Faceci faktycznie zwracaj± najwiêksz± uwagê na w³osy w³a¶nie
A gdzie¶ przeczyta³am, ¿e idea³ mêskiej urody to d³ugow³osa brunetka z niebieskimi oczami i w rozmiarze 40/42. Ja noszê 36 a mama mi ci±gle przygaduje, ¿e mi siê przyty³o :/ Dobrze, ¿e nie jest zbyt obiektywnym opiniodawc±
|
|
|
|
#909 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 078
|
No, no
![]() Ja bym kupi³a wiêcej ale za du¿o kobietek sta³o przy tej kolorówce ![]() Nie mia³am si³y przebicia
|
#910 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Noooo przyszly moje maski
czekaja u rodzicow, jade po nie po pracy ![]() Ale mnie gardlo boli, juz ledwo przy³ykam buuuu ![]() Znacie jakies tabletki co faktycznie pomoga na gardelko ?
Oh, foolish.. Harmless.. Foolish, harmless child.. Edytowane przez justusia16 Czas edycji: 2012-11-26 o 16:35 |
|
|
|
#911 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
ja hdrator
![]() Cytat:
Cytat:
no i wlosy to jasna sprawa :Pdobra spadam na razie :P
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Jestem
bo$h, co za dzieñ...Cytat:
- z miêt± i wrzosem - z pokrzyw± i zielon± herbat± Podobno jeszcze z biosiark± i bursztynem, ale nie mia³am to nie wiem. A mój ulubiony to brzoza i ³opian (sk³ad dobry, ale ma alkohol denat - niektórych podra¿nia/uczula czyco¶tam) ![]() Dosta³am od Dianki ( matko jak one piêknie pachn±, zaraz siê rozp³ynê A teraz siê wygadam co mnie dzisiaj spotka³o. Okaza³o siê, ¿e napisa³am najgorzej ze wszystkich maturê próbn± z niemca 34%. Potem siê dowiedzia³am, ¿e ojciec od mojej kole¿anki zosta³ potr±cony i nie prze¿y³... Pó¼niej wracam sobie ze szko³y, a pod naszym domem policja... Ju¿ sobie najgorsze rzeczy zaczê³am wyobra¿aæ! Ale nie, to TYLKO s±siadów okradli.
|
|
|
#913 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 961
|
Cytat:
ale ja wolê i¶æ na Mickiewicza, bo ta na dworcu jest ma³a i ciasna
|
|
#914 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 664
|
Cytat:
![]() I dziêkujê! Dziêki waszym komplementom a¿ chce siê dalej dbaæ o w³osy
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#917 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, jak cytowaæ dwa razy, ale muszê wróciæ do tematu Natury w Katowicach. Co ze mnie za cz³owiek! By³am na Mickiewicza tyle razy, anie wiedzia³am nawet, ¿e jest tam Natura!! |
|
|
|
|
#918 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 220
|
Cytat:
natomiast fakt faktem, ¿e faceci bardzo zwracaj± uwage na kobiece w³osy, nieraz bardziej, ni¿ mog³yby¶my sie spodziewaæ i ich dobry stan czy dobrana dobrze fryzura mog± naprawde sporo podnie¶æ nasz± ocenê w oczach mê¿czyzn
|
|
#919 |
|
Rozeznanie
|
To pewnie by³y badania amerykañskich naukowców
A wiecie jaki mo¿e byæ powód tego, ¿e mój post siê nie pojawi³?
|
|
|
|
#920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tak udowodnij sobie, ¿e w taki sposób im dopieczesz a tej z 30kilami bêdzie ¿al du.pe ¶ciska³, ¿e tobie siê uda³o a jej "choroba" dalej postêpuje.Cytat:
tyle ¿e mam 36/38 i brzydki pysk
|
|
#921 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Dobrze, ¿e ma silikona w sk³adzie bo bym go te¿ zamówi³a
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#922 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Puszyslawa Czas edycji: 2012-11-26 o 16:56 Powód: m.in. b³±d gramatyczny |
||
|
|
|
#923 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
dok³adnie to samo pomy¶la³am
Cytat:
![]() i wspó³czuje dnia piêkna, jutro bêdzie lepiej ![]() i chcia³am powiedzieæ ¿e po¿egna³am sie z uczelni± na miesi±c! ha (praktyki mam)
|
|
#924 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Juz za chwile go obczaje, a jutro uzyje
![]() Caly czas na gorze mam ten artykul o 'chai masala' i mam ochote, chyba sobie dzis zrobie Puszyslawa dzieki, no nic wybiore sie do apteki bo cos czuje ze jutro mowic nie bede mogla :/
Oh, foolish.. Harmless.. Foolish, harmless child.. Edytowane przez justusia16 Czas edycji: 2012-11-26 o 17:04 |
|
|
|
#925 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 898
|
Cytat:
![]() Trzymaj siê ![]() Ciekawe, jak tam moje wyniki z próbnej... Chocia¿ w sumie, wolê nie wiedzieæ ![]() _________________________ _________________________ __ Mam dylemat: na³o¿yæ olej na w³osy czy i¶æ ze znajomym na piwo? Edytowane przez aleeexandra Czas edycji: 2012-11-26 o 17:07 |
|
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
to nie samoocena-to okrutny realizm
|
#927 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
Cytat:
fajnie, ¿e siê ta szczotka sprawdzi³a, to mnie coraz bardziej przekouje do zakupu ![]() Cytat:
¶liczna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak jak przypuszcza³am, po koczkach ¶limaczkach mia³am na g³owie burzê nie wiadomo czego wiêc musia³am je spi±æ ![]() jutro dzieñ wolny -> shopping
|
||||
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#929 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#930 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Ja w³a¶nie jesieñ/zima pozwalam sobie na silikony w formie np. mgie³ek lub jako sera zabezpieczaj±ce .
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

te¿ tak macie, ¿e jak macie ma³o czasu na trzymanie oleju, to u¿ywacie tych zwyk³ych, bo Wam szkoda indyjskich?
a mimo to dwóch ch³opców dzi¶ wyrazi³o uznanie i pochwa³ê dla moich w³osków 

bo$h, co za dzieñ...