|
|
#1801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
W uzgodnieniu
Przeczytaj moje weekendowe posty i... znajdź 10 szczegółów którymi różnią się te dwa obrazki
|
|
|
|
#1802 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie ?! ![]() Cytat:
I NIC tam nie ma o żadnym wyjeździe , żadnym urlopie, żadnych planach ... Nawet między wierszami czytałam .... ![]() I żadnych 10 szczegółów nie znalazłam ... Natychmiast proszę się tu grzecznie wyspowiadać ... ![]() A my dopiero ocenimy, czy nic Ci nie grozi itd ... i czy w ogóle MOŻESZ gdziekolwiek jechać ... ![]() Bbrati , jeszcze doczytałam o zespole G....ja też mam go zdiagnozowanego i bardzo go lubię , bo gdy wyrzuca tę bilirubinę to pięknie wyglądam , taka śniada ...Alkohol piję , chyba nawet mogę stwierdzić , że w dużych ilościach i mój Gilbert całkiem go lubi ...Gorzej reaguję na ciężkostrawne jedzenie - zdecydowanie ...Wielu rzeczy po prostu nie mogę jeść , każda smażona potrawa powoduje u mnie dolegliwości ... Ratuję się silimarolem ...Kupiłam dziś https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...k-mascara.html bo mnie szlag trafił na tego Givenchy .. Niech podeschnie trochę , może wtedy się nada .... Na ten tusz Maybelline miałam od zawsze ochotę , bo szczoteczka mi się bardzo podoba ...i myślę , że będzie niezły ...Zapłaciłam w promocji 24 zł .. I kupiłam jeszcze ten podkład http://www.kosmetykiaa.pl/produkty/o...m?produkt=3439 ( kupiłam go wcześniej mojej Kaś i wypróbowałam na sobie - jest super : kolor ładny , leciutki, konsystencja lejąca , lekko kryjący - świetny podkład na co dzień .... Tylko przepłaciłam już , bo zapłaciłam 13,90 zł a zaKaś -9,90 zł bo był w promocji ....
|
||
|
|
|
#1803 |
|
Zadomowienie
|
Post (mój) z 23.11.2012 godz.18:23
Nie, kulek nie będzie. Mam plany wyjazdowe na przyszły tydzień, wprawdzie tylko na dwa dni, ale jakieś koszty poniosę, więc na kulki może zapoluję jak będzie przedsylwestrowa zniżka 30% a jeśli nie będzie takiej zniżki, to też jakoś to przeżyję Ale matko bosko, co się naszukałam w tych postach, niczym Kopciuszek oddzielający ziarna pszenicy od ziarenek grochu Tig, ja to z kolei mogę jeść chyba wszystko, aczkolwiek w sumie nie wiem tego na pewno, bo odżywiam się dość zdrowo i unikam restauracji, choćby były 5-cio gwiazdkowe. Mięso jem może raz w tygodniu, jedno piwo z sokiem malinowym raz w roku, ogólnie mnóstwo warzyw, ryb i serów, bounty oczywiście w sporych ilościach, ale to zamiast musli, bo działa na mnie identycznie jak musli, a nie uczula jak te cholerne zboża. Odkąd wyeliminowałam całkowicie chleb, absolutnie do całkowitego zera (nawet ten bezglutenowy), to wreszcie odzyskałam lekkość, nie mam już uczucia plasteliny w przewodzie pokarmowym Ale ten żółty pysk i wysoki poziom bilirubiny to oczywiście normalka od zawsze i na zawsze... |
|
|
|
#1804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i poza tym, gdzie Ty tu widzisz UZGODNIENIE ?? ![]() No weź, nie bądź taka.... chociaż zdradź , czy jakiś facet interesujący z tym wyjazdem ma coś wspólnego ? ![]() I daleko jedziesz ?
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
Fakt, Tiguś, napisałam o tym w piątek, choć niby piątek wieczór to już dla niektórych weekend, dla mnie w sumie też, ale formalnie oczywiście nie. Ale uzgodnienia faktycznie tam nie dostrzegłam
macie rację!Jadę w najfajniejsze miejsce na świecie Jadę na 3 dni do Gdańska z moim bratem Kupię sobie coś ładnego w Galerii Bałtyckiej, zaliczę treningi w gdańskiej filii mojej siłowni, w Galerii Przymorze, oczywiście napatrzę się na Bałtyk i tzw. w ogóle ![]() MISZKA napisz recenzję podkładu Shiseido ![]() Powiem Wam tyle: żadne Sycylie, żadne Paryże, żadne Sri Lanki - nie powodują u mnie takiej euforii, amoku i stanu gorączki jak kierunek GD ![]() Co oczywiście nie zmienia postaci rzeczy że jestem niespakowana, nieuprasowana, chyba nie mam torby w domu (za ścianą jest sąsiad z walizką), a jutro muszę z tym tobołem jechać rano do pracy, bo po południu od razu zgarnia mnie brat. I nie zamieniłabym tego na żadne durne tropiki czy europejskie stolice czy zamki nad czymś tam
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-26 o 20:17 |
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem...Melduję sie
Kama przyszła paczka ze Stanów,jutro wysyłam do Ciebie Braku to sobie odpoczniesz i sie zrelaksujesz |
|
|
|
#1807 |
|
Zadomowienie
|
Ty mi tu Miszka nie zamącaj odpoczynkiem, tylko pisz recenzję Shiseido
|
|
|
|
#1808 |
|
Zadomowienie
|
Oj ....To SUPER!!!!!
Gdańsk- wiem , ze to Twoje ukochane miejsce, więc odpoczywaj, odpoczywaj, odpoczywaj i koniecznie idź na zakupy i sobie coś kup!!! Tylko ubierz się ciepło i czapkę na głowę , bo nad morzem o tej porze roku to jednak wiatrzysko i ziąb !!!! EDIT: Jak to unikasz restauracji ? Nie gotujesz .... To co Ty jadasz ?! I długo nie jesz chleba ? Ja w końcu muszę całkiem zrezygnować z pieczywa , bo ewidentnie mnie zapycha ....niby jadam raczej tylko ciemne , ale mimo to ... ZATYKA i KLAJSTRUJE jelita ....
Edytowane przez Tigerr Czas edycji: 2012-11-26 o 20:36 |
|
|
|
#1809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Umiesz słuchać, umiesz czytać i wyczytać spośród gąszczu słów i postów Czapkę wielką grubą z wielkim pomponem noszę od 1 października do końca kwietnia prawie, oboje z bratem tak mamy. Dlatego mama kupuje nam często czapki... Ale dobrze, że przypominasz, bo warszawski spalinowy wietrzyk daje faktycznie niewielkie pojęcie o wichrach od strony morza... |
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z ABT zmęczona jak zawsze
...nakręca mnie do ćwiczen jedynie myśl,że wszyscy emeryci padną na plaży na mój widokwanna ......
|
|
|
|
#1811 |
|
Zadomowienie
|
Tig, nie gotuję zupy, kartofli i kotleta. Ale robię warzywa z patelni, do tego łosoś lub mozzarella, wiadomo. Uwierz mi, na jedną osobę, której ciągle nie ma w domu, gotowanie wygląda całkiem inaczej...
|
|
|
|
#1812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może lepiej, jakby rówieśnicy padli z wrażenia, emeryci to generalnie się figurą nie przejmują, byle młode ciało było
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Zadomowienie
|
Kropka, no i poturlałam się ze śmiechu od tych emerytów i w ogóle
Lapi, plaża to wyzwanie, więc naprawdę nie możesz już sobie pofolgować bo nie będzie czasu na nadrobienie, choć pewnie wiele do nadrabiania to nie masz, skoro ogólnie dbasz. Miszka, dobre dziecko z Ciebie, zrecenzowałaś Shiseido |
|
|
|
#1814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaaaaaaaaaaa , czyli jednak gotujesz ![]() Bardziej zdziwiło mnie to , że unikasz restauracji ... Zwłaszcza , że tak jak piszesz , dużo nie ma Cię w domu ... Mnie wydaje się , że jakbym była singlem to głównie żywiłabym się poza domem... Tzn. myślę o jedzeniu typu lunch, czy obiad po pracy ... ![]() Ja uwielbiam jadać poza domem .... UWIELBIAM ! ![]() No i rozwaliłaś mnie już całkiem na obie łopatki, tym, że nawet w gdańsku , na trzydniowym wypoczynku , pójdziesz ćwiczyć ... Tak , tak ,wiem .. ,odruch bezwarunkowy ...![]() Ale dla mnie to zawsze będzie WYCZYN !!!!! |
|
|
|
|
#1815 |
|
Zadomowienie
|
Opis brzmi fajnie, ale ja jestem wierna niczym stary pies mojemu Parure Aqua
Jak się okaże, że naprawdę go wycofają to się pochlastam Ten Lumiere jest fajny, aleee, no sama nie wiem jakie mam ale
|
|
|
|
#1816 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie Kropka, JAKIE Ty masz "ale" do tego biedaka Lumiere?
Ponadto uprzejmie przypominam Ci, że Ty NIE WIESZ jaką wersję testowałaś ![]() Tig, stosunkowo często bywam w restauracjach, bo czasem muszę, ale żaden durny Hilton czy Bristol nie umywa się do zdrowej, obsesyjnie wysokogatunkowej kuchni mojej mamy. Wypoczynek wypoczynkiem, no ale przecież nie mogę uhodować jakiegoś fałda przez te 3 dni, już i tak mam nadmiar w kilku miejscach, ślepa przecież nie jestem Więc w czwartek zamierzam się sponiewierać na maksa w nadmorskim fitnessklubie. Tig, a ten łosoś to oczywiście wędzony na zimno, po pierwsze najlepszy, po drugie leniem jestem
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-26 o 21:11 |
|
|
|
#1817 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie sama nie wiem, chyba słabiej nawilża niż PA. Chyba
![]() Bo dostałam próbkę taką co to kot by więcej napłakał, ledwie na dwa razy. Poza tym bez zarzutów, niczym mój Parure Bo coś mi się nie zgadzało z konsystencją![]() Z innej beczki ![]() Mam taką kumpelkę z pracy, która jedzie na dwie szkoły, moją i moje dawne liceum. I dziś przyniosła mi moje zdjęcie klasowe z II klasy, bo jedna nauczycielka odchodziła na emeryturę i robiła porządek w szafach i je znalazła. No i zgadały się, że może mi je podać. I wiecie co??? NIKT, poza jednym kumplem, który też chodził do mnie do szkoły, ale jest 2 lata starszy, mnie nie poznał??? ![]() Tak wypiękniałam A wiecie kto mnie poznał od razu? Mój Synuś Edytowane przez kropeczka74 Czas edycji: 2012-11-26 o 21:16 |
|
|
|
#1818 |
|
Zadomowienie
|
Niesamowite! Ma chłopak oko
|
|
|
|
#1819 |
|
Zadomowienie
|
No ma, -2,5 dioptrii na oba oka
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Brati, zamiast kulek w sephorze - raczej walizke sobie kup. ile mozna liczyc na sasiada...?! I to rozsadna osoba, ktora w pracy pisze na kilka stron i nie zapomina o żadnych ogonkach przy ą i ę
![]() Miszka, czekam na przesyłke. Dzis spedziłam popołudnie przed tv, bo ogladałam "Z póludnia na północ" wg Gaskell. To taka bardziej rozwlekła i społeczna "Duma i uprzedzenie" - tez Anglia, troche późniejszy okres ( lata 60 XIX) . Muszę tz namówic na współne obejrzenie jeszcze raz, bo on lubi romanse Na razie 2 części, w srode 2 kolejne...Lubie angielskie powieści i angielskie ekranizacje, bo wiem, czego sie spodziewac. jak sie dorwa Amerykanie - to próbuja wszytsko uwspółczesniac i poprawiac, co mnie doprowadza do szału - przecież babka opisywała swoje czasy i z pewnościa znała je lepiej, niz scenarzysta z hollywood![]() Polecam
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-26 o 21:29 |
|
|
|
#1821 |
|
Zadomowienie
|
A na jakim kanale leci ten film Kama?
|
|
|
|
#1822 |
|
Zadomowienie
|
Ale pewnie wyrośnie z tej wady, tak? Dzieci wyrastają chyba
Ja mam -3.25 ale noszę soczewki jednorazowe, prędzej zrezygnuję z jedzenia czy lepszych kosmetyków, niż z tego dobrodziejstwa Kama, ja nie piszę na kilka stron (choć też) tylko na kilkanaście, taka jestem, a co ![]() Walizki nie biorę, jedziemy samochodem więc to nie ma większego znaczenia. A rozsądna nigdy nie byłam, na szczęście Jedynie finansowo i fitnessowo jestem poukładana. Co do facetów - pełen żywioł i same trudne układy, im trudniejsze, tym lepiej
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-26 o 21:33 |
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Na filmboxie, w srode cz 3 i 4, ale na pewno beda powtarzac...
|
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
kropeczka74
nieee nooo Lapi, załamałaś mnie Może lepiej, jakby rówieśnicy padli z wrażenia, emeryci to generalnie się figurą nie przejmują, byle młode ciało było ![]() ......................... ......................... ......................... ....................... Hmm jest jeden problem - na Teneryfie w okresie zimowym to głównie emeryci są na plaży ale tak na poważnie to nie wiem czy bylabym tak systematyczna i twarda gdyby nie ten mój wyjazd ....nie lubię ćwiczyć
|
|
|
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
Bbrat, nie, niestety nie, ta wada się pogłębia wraz ze wzrostem
![]() On też nosi jednodniowe soczewki, po szkole zakłada swoje szpanerskie okulary, choć kiedyś mu brakło i poszedł z musu do szkoły w nich, I tak mu zostało. Widocznie spodobał się laskom ![]() Wiecie, długie kręcone ciemne włosy , ładna buźka i modniaste okulary, do tego powyciągane koszule i małolaty mają obłęd w oczach
|
|
|
|
#1826 |
|
Zadomowienie
|
Ojej... Ale to chociaż dobrze, że ogarnął się z okularami, cwana bestia
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Łomatko Lapi dla emerytów tak sie pocisz
..łi tam...Zrób dobry gest i przyslij kolezance ciutek Guerlaina Bratus 12 grudnia tez jade k/Gdanska ,w sumie do niego bede miała 40km.. Walczyc o ta cholerna halkę ..ponad 400 km Się mi chce naprawde, ze az ..Bez ogonków i kropek..bez interpunkcji.Czasami nie stylistycznie...Prosze sie nie czepiac,pisze szybko,chaotycznie czasem..Krop a operacyjnie nie da sie skorygowac małemu tej wady?---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Krop,Brat |
|
|
|
#1828 |
|
Zadomowienie
|
Miszka, podobno sie da, ale on i tak jeszcze za snarkaty jest..
A buziak za co?? |
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
za pochwałe shiseido
Kawa poranna Zapraszam!
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Michell72
Łomatko Lapi dla emerytów tak sie pocisz ..łi tam...Zrób dobry gest i przyslij kolezance ciutek Guerlaina......................... ......................... ......................... ......................... hahaha dla siebie , dla siebie nie chcę jak orka na plaży wyglądać co do podkładu to nie ma problema , jutro na poczte pojadę chyba to podeślę Tobie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

i bardzo go lubię , bo gdy wyrzuca tę bilirubinę to pięknie wyglądam , taka śniada ...Alkohol piję , chyba nawet mogę stwierdzić , że w dużych ilościach 

...nakręca mnie do ćwiczen jedynie myśl,że wszyscy emeryci padną na plaży na mój widok

, ładna buźka i modniaste okulary, do tego powyciągane koszule i małolaty mają obłęd w oczach