Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-26, 20:49   #451
e_vel
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość

też muszę kupić te pojemniczki żeby nie targać dużych butelek. Ile one kosztują?
1,99
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 20:49   #452
mala_19kw
Zakorzenienie

No- ja wykąpana,świeżutka i pachnąca siedziałam trochę i sporo mi to zajęło ale depilacja nawet w miarę poszła sprawnie
Tęsknie za długimi gorącymi kąpielami
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 20:54   #453
adusia1554
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
uuu kochana...tego to się opisać nie da, uwierz mi
W każdym razie dostałam konkretne instrukcje co do wózka, jak go wybierać (dosłownie wszystko nie zgadza się z moimi przekonaniami i z tym co wyczytałam gdzieś na necie ).Ja chcę koła pompowane, on miał w swoim wózku piankowe. Ja wolę wózek czterokołowy, on miał trzy...itd, itd
Do tego dostałam opiernicz, że nie piję czegoś tam (za cholerkę nie pamiętam nazwy - coś ziołowego) Zostałam też przepytana czy smaruję się mustelą, bo na uniknięcie rozstępów to tylko to!
Model niani elektronicznej też już mój mąż ma w telefonie spisany
I tak bym mogła wymieniać i wymieniać bez końca....
Hahaha Bartek ekspert

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
jeden pojemniczek kosztuje 1,99 zl

kurde ja tez mam teraz wielke cyce juz nosze rozmiar G masakra
To taniutkie, kupię sobie i przeleję żel pod prysznic nie chcę kupować nowego bo mam już ich chyba z 15 na półce. Nawet mam dużą butelkę białego jelenia to zleje jego i już.

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 20:56   #454
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
No- ja wykąpana,świeżutka i pachnąca siedziałam trochę i sporo mi to zajęło ale depilacja nawet w miarę poszła sprawnie
Tęsknie za długimi gorącymi kąpielami
U mnie sprawnie tylko golenie pach idzie, teraz mam problem nawet z goleniem nóg

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
W każdym razie dostałam konkretne instrukcje co do wózka, jak go wybierać (dosłownie wszystko nie zgadza się z moimi przekonaniami i z tym co wyczytałam gdzieś na necie ).Ja chcę koła pompowane, on miał w swoim wózku piankowe. Ja wolę wózek czterokołowy, on miał trzy...itd, itd
Do tego dostałam opiernicz, że nie piję czegoś tam (za cholerkę nie pamiętam nazwy - coś ziołowego) Zostałam też przepytana czy smaruję się mustelą, bo na uniknięcie rozstępów to tylko to!
Kocham go, jest po prostu nieoceniony

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 20:56   #455
e_vel
Wtajemniczenie

eh... ja depilację to na czuja wykonuję :P a dziś to chciałam sobie pożądny peeling stóp zrobić z wcześniejszym potraktowaniem pumeksem to sapałam jakbym nad Morskie Oko biegła...
Stary 2012-11-26, 21:05   #456
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
ja też mam zamiar kupić! ale kurde za 6.50 .... gratulacje, na tablicy to chodzą od 50zł widziałam ...
Wziaść Ci jak znowu by były? Mogłabym ci wysłać. Bo ja już dwa razy widziałam, raz za 12 zł i nie wzięłam bo był różowy więc dla synka nie za bardzo no a teraz za 6,50 niebieskiego kupiłam.
Cytat:
Stary 2012-11-26, 21:06   #457
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
eh... ja depilację to na czuja wykonuję :P a dziś to chciałam sobie pożądny peeling stóp zrobić z wcześniejszym potraktowaniem pumeksem to sapałam jakbym nad Morskie Oko biegła...
Ja po każdej kąpieli wychodzę z wanny i potem kilka minut muszę odpoczywać, taką mam zadyszkę Mój mąż się zawsze nabija, że c ja tam niby takiego robiłam Ale za to zaliczyłam ostatnio mój pierwszy "upadek na zadek" w wannie bo jakoś taka kulkowa się zrobiłam

Ilkas to koniecznie dopytaj o ten ziołowy środek! Skoro Bartek mówi, że trzeba pić to pijemy wszystkie

Bokeh 3 dni szybko zlecą, dobrze, że masz internet
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:08   #458
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Jeden na odparzenia i podrażnienia pod pieluszkę (Wundschutz), jeden na suchą skórę (Pflege), a jeden na niepogodę (Wind und Wetter), każdy od czegoś innego, oczywiście nie będę ich używać non stop, tylko profilaktycznie od czasu do czasu, żeby nie faszerować małej kosmetykami od samego początku.

A ten oliwkowy to dla mnie, do rąk, żeby nie było.

Ifwka - to są gaziki na pępuszek, do przecierania po pępowince.
To ja ci mówię od razu: wywal gaziki one są w taki miernym stopniu nasączone, że absolutnie nie pomogą w suszeniu pępka. Też kupiłam i miałam też od koleżanki, więc z różnych źródeł a nie, że jedne mi się felerne trafiły. Dziadostwo
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:10   #459
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Jeden na odparzenia i podrażnienia pod pieluszkę (Wundschutz), jeden na suchą skórę (Pflege), a jeden na niepogodę (Wind und Wetter), każdy od czegoś innego, oczywiście nie będę ich używać non stop, tylko profilaktycznie od czasu do czasu, żeby nie faszerować małej kosmetykami od samego początku.

A ten oliwkowy to dla mnie, do rąk, żeby nie było.

Ifwka - to są gaziki na pępuszek, do przecierania po pępowince.
Wlasnie bylam ciekawa do czego bedziesz ich uzywac.
Ja chcialam kupic tylko ten na niepogode i jeden jest jeszcze w takim plaskim, okraglym opakowaniu (jak Bambino).

Oliwkowy jest podobno fajny do kremowania wlosow (cos jak olejowanie )

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:13   #460
BlackSanctum
Zakorzenienie

Szaja, mi takie polecała położna z przychodni, do której chodzę, moja siostra też ich używała, a tak poza tym to wodą przemywała - ja też tak zamierzam. Kosztowały 3zł za 12szt, więc jak nie użyję do pępuszka małej, to przydadzą mi się do szybkiego wyczyszczenia pędzli (już je wcześniej kupowałam do tego celu, dobrze sobie radziły). Także nie zmarnują się, w razie czego. A spray (ten octencośtam ) mogę zawsze dokupić, zwłaszcza, że grozi mi ta cesarka, więc pewnie i dla mnie byłby wtedy przydatny.

Nafiyqa
, ten w płaskim, okrągłym opakowaniu to jest praktycznie to samo, co ten różowy z napisem Wundschutz - tylko różowy jest bezzapachowy, ma wyżej cynk w składzie i jest dla wrażliwej skóry.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-11-26 o 21:17
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:18   #461
Konto usunięte

Black, octenisept też u nas się nie sprawdził wkurzyłam się i za radą przychodzącej położnej przecierałam normalnie spirytusem i już.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:20   #462
e_vel
Wtajemniczenie

Illusion, kup tego konika, jak Delicjanka nie weźmie to ja poprosze

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

a ja miałam LEKO i się sprawdziły ale spirytus zwykły też awaryjnie miałam

Edytowane przez e_vel
Czas edycji: 2012-11-26 o 21:21
Stary 2012-11-26, 21:20   #463
BlackSanctum
Zakorzenienie

Szaja - tak mówisz? Zapamiętam sobie w takim razie. Czystym spirytusem przemywałaś?
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:20   #464
bokeh
Zakorzenienie

3 dni mowicie???? No to mam wakacje
Stary 2012-11-26, 21:24   #465
Konto usunięte

Black, czystym, moczyłam patyczek do uszu w tym i przemywałam. I dopiero po tym odpadł, ani leko, ani ocnisept nie dały rady. A dzieciątko tego nie czuje.
Stary 2012-11-26, 21:35   #466
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
korzystała któraś z Was z firmy kurierskiej K-EX? Bo tą lalkę co zamówiłam właśnie tą firmą wysłano, a nigdy się nie spotkałam. Jedyne co to zauważyłam, że w piątek paczkę nadano a dopiero dziś znalazła się na magazynie nadającym czyli jak na mój gust długo Ciekawe czy będzie na jutro
ja się z tą firmą pierwszy raz spotkałam, jak mi komodę przywieźli i była uszkodzona lekko ale nie wiem czy ich wina, bo opakowanie było nienaruszone, także nie oskarżam

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:44   #467
LadyWhisper
Zakorzenienie

Evel, w weekend rzadko ktora firma dowozi, wiec dla mnie normalka, mysle, ze jutro powinnas spokojnie miec paczke

Dziewczyny, kiedy zaczynaja sie wyprzedaze? musze meza wyslac po kurtke.....

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:51   #468
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Tak wiec zdaje relacje troche boli mnie podbrzusze ale to chyba po tych roznych badaniach bo mnie troche potarmosili.... jutro musze oddac mocz dzis mi pobrali krew.... I leze co 2h przychodza mierzyc tetno dziecka jest wszystko w porzadku ciagle sie mnie wszyscy pytali czemu tutaj jestem w sensie pewnie z ciekawosci no ale ja sie tu sama nie cislam. Nie wiem moze na tym ktg cos wyszlo? Generalnie jestem zalamana ze tutaj jestem, ale za to tż jest taki kochany. Naprawde ciagle ze mna siedzial i widze ze sie przejmuje.... Chce do domuuuuuu
Dobrze że nic złego się nie dzieje,
ale muszę Cię jeszcze trochę pobadać żeby mieć pewność, także trzymaj się tam i wypoczywaj póki możesz

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Co za dzien po.ebany. Wszystko i wszyscy mnie wkurzaja. W biedronie kolejki jakby jutro swieta sie zaczynaly, w portfelu 4 zl do konca tygodnia, z.ebal mi sie mikser, a tak chcialam bezy zrobic, roz.ebalam z nerwow kosz na bielizne w szafie, pies caly dzien szczeka, bo postanowil, ze fochy bedzie sobie dzisiaj pokazywal, a moje dziecie siedzi mi w pipce i kazdy krok to masakra, ale nic to BOKEH trzymaj sie rybko.
Doskonale Cię rozumiem,
ja miałam wczoraj taki dzień wyjca że dziś oczy podpuchnięte, wszystko mnie drażniło, ale dziś już mi lepiej , wyspałam się i przeszło.
Jutro będzie lepiej

Cytat:

Wrzucam też brzusia - 32. tydzień. Gigant, 105cm.
Bardzo ładnie wyglądasz,
zakupy też się fajnie prezentują, uwielbiam takie dzieciowe rzeczy oglądać

Cytat:
uuuuu kochana teraz to masz wiedzę że możesz korepetycji udzielać
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:52   #469
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Illusion, kup tego konika, jak Delicjanka nie weźmie to ja poprosze [COLOR="Silver"]
Ok, jak będzie w środę to biorę
Stary 2012-11-26, 21:56   #470
hope01
Zakorzenienie

kurcze taka refleksja mnie naszła, jak wszystkie startowałyśmy teraz już taaaakie bandziochy a niedawno brzuchów szukałyśmy ja np osobiście nie widzę jak rośnie, jedynie po tym, że nie mogę się w czymś zapiąć, albo jak ktoś mi mówi wyciąg tą piłkę a no i metr też jakąś świadomość daje

Bokeh - 3maj się Słońce jej... tak sobie myślę, że masz może tak jak ja z tym bandzioszkiem i szyjką i czy jak ja bym pojechała na IP (tfu! tfu!) to też by mnie zostawili ... ale będziesz spokojniejsza,sprawdzą dokładnie co i jak i odetchniesz

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 22:24   #471
Wisienka_0809
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
mi też!
to tam byla małpa?
Tak, i to ona była Tytusem

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Kochana, to Tobie widocznie tylko w cycusiach ulokowały sie dodatkowe kilogramy chyba zazdroszcze moje tez są znacznie większe i baaaaaaaaaaaaardzo chcialabym, żeby mi takie zostały, bo mąż sie w nie wgapia zachwycony na szczescie nie poprzestaje na patrzeniu, tylko zawsze skusi sie na macanko
Oj, to tak jak mój. Sam stwierdził, że Franiu i Beniu (tak im dał na imię) nie mogą czuć się przez ten czas opuszczone
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 22:49   #472
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:

Nafiyqa
, ten w płaskim, okrągłym opakowaniu to jest praktycznie to samo, co ten różowy z napisem Wundschutz - tylko różowy jest bezzapachowy, ma wyżej cynk w składzie i jest dla wrażliwej skóry.
Jeszcze nie analizowalam skladow, tak tylko wstepnie myslalam nad zakupami
Ale skoro rozowy jest do wrazliwej, to ja zaczne od tego niebieskiego. Jakby cos sie dzialo to wtedy sie przerzuce

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 22:58   #473
Wisienka_0809
Rozeznanie

Tak mnie to roztkliwiło, że muszę dodać Jak tu nie wielbić kotków?

http://kwejk.pl/obrazek/1542802/piciu.html
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 23:27   #474
Debrah
Zakorzenienie

O matko, cóż za produkcja dzisiaj...! Dopiero nadrobiłam i oczywiście zapomniałam pocytować i teraz nic już nie pamiętam:P

Black: świetnie wyglądasz i zakupki fajne. Ja też byłam w rossmanie dziś (po tusz), przyglądałam się pieluszkom i innym takim: powiedzcie mi, odnośnie pieluszek z BD - bo one są w pomarańczowym opakowaniu i chyba (?) białym - i tu i tu jest rozmiar new born - czym się różnią, to są jakieś inne serie??
Tanie są dość i chyba sobie wezmę paczkę takich i paczkę z pampersa, żeby mieć porównanie jakieś?

Bokeh : biedactwo, ale dobrze, że jesteście z Hanią pod kontrolą (btw zawsze mi się ciepło na sercu robi jak czytam to imię, bo Hania to moja najlepsza przyjaciółka, kochana osoba, więc Twoja córka też musi taka być:P), tylko trochę się wynudzisz. A to ten szpital gdzie będziesz rodzić?
Dobrze chociaż, że telefon z netem masz.

Kurczę, dziewczyny, miałam koszmarną noc, aż poszłam po no-spę. Nie mogę się W OGÓLE ułożyć, bardzo mnie bolą mięśnie wszystkie i jakby..miednica? Że np ciężko wstać, takie ruchy zrobić, które wymagają podniesienia miednicy, przesunięcia jej (np przy zmianie pozycji na łożku) - to normalne jest?
I wczoraj jeszcze doszły bliżej nieokreślone bóle, nie wiem czy pochodzące z brzucha w sensie ginekologicznym, czy wnętrzności wszystkie jakby...potłuczone?? Jakby ściśnięte wszystko w środku i bolące..prawie całą noc nie spałam. Tak już będzie i tak ma być?
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 07:27   #475
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
O matko, cóż za produkcja dzisiaj...! Dopiero nadrobiłam i oczywiście zapomniałam pocytować i teraz nic już nie pamiętam:P

Black: świetnie wyglądasz i zakupki fajne. Ja też byłam w rossmanie dziś (po tusz), przyglądałam się pieluszkom i innym takim: powiedzcie mi, odnośnie pieluszek z BD - bo one są w pomarańczowym opakowaniu i chyba (?) białym - i tu i tu jest rozmiar new born - czym się różnią, to są jakieś inne serie??
Tanie są dość i chyba sobie wezmę paczkę takich i paczkę z pampersa, żeby mieć porównanie jakieś?

Bokeh : biedactwo, ale dobrze, że jesteście z Hanią pod kontrolą (btw zawsze mi się ciepło na sercu robi jak czytam to imię, bo Hania to moja najlepsza przyjaciółka, kochana osoba, więc Twoja córka też musi taka być:P), tylko trochę się wynudzisz. A to ten szpital gdzie będziesz rodzić?
Dobrze chociaż, że telefon z netem masz.

Kurczę, dziewczyny, miałam koszmarną noc, aż poszłam po no-spę. Nie mogę się W OGÓLE ułożyć, bardzo mnie bolą mięśnie wszystkie i jakby..miednica? Że np ciężko wstać, takie ruchy zrobić, które wymagają podniesienia miednicy, przesunięcia jej (np przy zmianie pozycji na łożku) - to normalne jest?
I wczoraj jeszcze doszły bliżej nieokreślone bóle, nie wiem czy pochodzące z brzucha w sensie ginekologicznym, czy wnętrzności wszystkie jakby...potłuczone?? Jakby ściśnięte wszystko w środku i bolące..prawie całą noc nie spałam. Tak już będzie i tak ma być?
No dziewczyny wstawac! Ja juz nie spie od 5 30, mysle czy by sie nie wypisac z teego szpitala kurka nic mi nie jest dziewczyny tu dostaja jakies tabletki a ja leze smiech na sali ( doslownie)

Moja babcia to byla osoba taka ze normalnie łooo wiec Hania bedzie super babka tylko cos mi sie wydaje ze malo wazy niby lekarze nic nie mowia ale w 32 prawie tyg 1360..... Troche mala nie?
Wlasnie nie jestem w moim szpitalu

A co do bolacej miednicy ja mam juz tak od 2 mscy z przerwami ale znow mi wraca.... Wiem ze pstryczek tez na to narzeka, chyba nic nie poradzisz.... Ja mam najgorzej po lezeniu wiec teraz to masakra jak wstaje do wc to jak lamaga
Stary 2012-11-27, 07:37   #476
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
No dziewczyny wstawac! Ja juz nie spie od 5 30, mysle czy by sie nie wypisac z teego szpitala kurka nic mi nie jest dziewczyny tu dostaja jakies tabletki a ja leze smiech na sali ( doslownie)

To na obchodzie się spytaj co i jak. Czy masz złe wyniki, czy coś podejrzewają. Jak sama się nie dopytasz to Ci nic nie powiedzą.

hej
wcinam śniadanko i nie wiem co będę robić. pewnie dalej porządki trochę wczoraj posprzątałam taaaaką wielką szufladę i półkę z lekami, 3/4 leków wywaliłam bo przeterminowane
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 07:45   #477
e_vel
Wtajemniczenie

dzień dobry
Stary 2012-11-27, 07:45   #478
bokeh
Zakorzenienie

No na obchodzie to oni sie tu ciagle pytaja co jest..... A mi dopiero dzis beda robic badania rano byl mocz... Ciekawe moze do 13 stwierdza żem zdrowa :P bo chyba po jakiejs godzinie nie ma juz wypisow co nie???

W ogole na sali jest ze mna babka 38tc dziecko 3600 a oni jej daja lek przeciwskurczowy......

W ogole nie uwierrzycie jaki tz jest kochany naprawde.....
Stary 2012-11-27, 08:10   #479
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Sylwietta - sto lat, sto lat!! [B]
Wrzucam też brzusia - 32. tydzień. Gigant, 105cm.
dziękuje ale brzus!

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Sylwietta wszystkiego najlepszego
dziękuję

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Sylwietta wszystkiego naj naj najlepszego.
bardzo dziękuję
Cytat:
no moja droga po takim szkoleniu osiągnełas poziom "ekspert" nawet nie mając jeszcze dzidziusia a nie moglas mu pwoeidziec, ze to co sprawdziło sie u niego wcale nie musi pasowac tobie? ja bym chyba nie wytrzymała tylu "dobrych rad"

ja od rana wku....ona na maksa- otóż mąż wróciwszy wczoraj z pracy (po 22 było) wdał sie ze mną w kolejną rozmowe na temat porodu i oznajmił, że on chyba jednak ze mną nie bedzie!!!!!!! całą ciąże utrzymywał, że tak, że chce, że jak najbardziej bedzie przy mnie a teraz mi wyskakuje z czyms takim?? Z nerwów nie mogłam spac do 2 a potem bez przerwy sie budziłam!!! Ja mu chyba jaja utne jak mi taki numer wykreci nie wyobrazacie sobie poziomu mojej wscieklosci
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 08:13   #480
Delicjanka
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny,
Ja już chce styczeń, ja pitole....... nie dość że znowu nocka zerwana to chyba mnie jelitówka wzięła, od 4 rano latam do kibla jak jakiś po...........☠☠☠, zaraz mam cwiczenia, ale sobie odpuszcze .. pójde na te najwazniejsze...poza tym, już zapomniałam jak to jest się przekręcić z boku na plecy, jak już to musze usiąść i wtedy, jakieś dziś mnie skurcze przy tym łapały jak chciałam normalnie się przekręcić, tylko to nie były skurcze związane z dzidzią itd tylko takie hmm... jak ktoś ma pare dni zaparcia i wzdęcia i czasem takie są skurcze.. ;/ nie umiem tego nawet opisać, ale dzień sie zaczął nie fajnie!! :[

Bokeh! Oby Cie juz wypisali

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
ja od rana wku....ona na maksa- otóż mąż wróciwszy wczoraj z pracy (po 22 było) wdał sie ze mną w kolejną rozmowe na temat porodu i oznajmił, że on chyba jednak ze mną nie bedzie!!!!!!! całą ciąże utrzymywał, że tak, że chce, że jak najbardziej bedzie przy mnie a teraz mi wyskakuje z czyms takim?? Z nerwów nie mogłam spac do 2 a potem bez przerwy sie budziłam!!! Ja mu chyba jaja utne jak mi taki numer wykreci nie wyobrazacie sobie poziomu mojej wscieklosci
Słabo troche, tak zmienić zdanie "prawie" w ostatniej chwili, ale wiesz.... jak coś to go nie zmuszaj. Nie ma co, później możesz żałować.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości