Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-27, 10:48   #2581
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
dowiadywałam się tego wszytskeigo na studiach, czyli jakieś 6 lat temu. Ogólnie takie sprawy przedawniają się po 7 latach. No chyba że teraz jest inaczej. Może faktycznie warto się tym zainteresować.
Prawo nie działa wstecz, więc nawet jeśli się zmieniło to w wypadkach z ostatnich lat, a szkoda, bo ewidentnie ich wina...

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 10:50   #2582
Aaś
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Aaś brawa za ciuszki

a miałam silne postanowienie ze dopiero po nowym roku coś nabędę
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 10:51   #2583
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
łooo.. pierwszy raz słyszę o takich sposobach śmiechowe a działają w ogóle?
ja na studiach robiłam wiele takich specyfików- na uda właśnie to + masaż pod prysznicem (kawa+ jakiś żel). Na włosy robiłam odżywkę (żółtko, miód, olejek rycynowy, nafta kosmetyczna, jakaś odżywka i tak trzymać z godz). I powiem wam że skórę i włosy miałam rewelacyjne. Ale później nie było ani czasu ani chęci i delikatnie mówiąc zapuszczona jestem na włosy czasami robię ale samą odżywkę bez domowych specyfików. I to tylko i wyłącznie z lenistwa bo przecież czas mam.
A przez to siedzenie w domu to już w ogóle zapuszczona będę
Stary 2012-11-27, 10:52   #2584
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś
ale i tak w całej sytuacji najbardziej denerwuje mnie jej podejście "nie mam. i co mi zrobicie? dajcie mi w ogóle spokój"
od tamtej pory pożyczyliśmy RAZ 200 zł mojej kumpeli. oddała po 2 dniach.

są ludzie i parapety.
z takim podejściem ciężko cokolwiek uzyskać. tak naprawdę myślę że gdyby zrezygnowała z pewnych przyjemności (o których wspomniałaś) to kasę by oddała po 3 m-cach i sprawa by była zakońćzona. a ona chyba liczy że zapomnicie. głupie to i bezczelne
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 10:56   #2585
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez storyl Pokaż wiadomość
widzę wszystkie uciekły, tak jakoś cicho na forum się zrobiło : P
Mi się zasnęło;D

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
Czesc
dopiero wstalam i juz sie denerwuje musze sie troche ogarnac, nozki ogolic bo mam dzungle
Baaardzo prosze o kciukasy
Trzymam baaardzzooo mocno

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Jezu dziołchy jestem wściekła...Czy ja kuźwa jestem jakaś nienormalna?!

TŻ w połowie października pożyczył 300 zł tym "super" znajomym, a swojemu przyjacielowi (to Ci o których kiedyś pisałam). Miał oddać po 2 tygodniach, czyli początek listopada, pytam się 2 tyg temu, czy M. oddał kasę, a mój TŻ, że nie, a ja czy coś pisał, a ten że nie, no to mówię, napiszę mu SMS, a TŻ z oczami Shreka nic nie pisz, bo jego E. nie wie o tych pieniądzach a może przeczytać tego sms. Myślę OK. Pytam się w zeszły poniedziałek czy coś dawał znać M. powiedział, że nie, ale, że zadzwonił on i że tamten mu powiedział, że do niedzieli się postara oddać i chuj wczoraj poniedziałek i cisza, a ja już wkurzenie maksymalne, TŻ napisał mu SMS, że jesteśmy bez kasy, że mieliśmy dużo wydatków, że teraz on w czwartek wyjeżdża a nie mamy kasy na pociąg, to co odpisał dziś - "Postaram się." Nosz....................
A TŻ do mnie aaaaa to już nie mamy żadnym znajomym pomagać...
Ok, możemy pomagać, ale jeśli ktoś się określa, że odda wtedy i wtedy a nie oddaje to pasowałoby dać znać chociaż, rozumiem, że może jak mnie nie było to sobie inaczej dawali radę, ale teraz nie jest sam...
I najgorzej to wkurza mnie bo tamta para dzień w dzień pali trawę, więc skądś kasę kuźwa na to muszą mieć. No jaaaa pierdziele.....

Idę kuźwa sprzątać.
N ćpanie mają a na długi nie?

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
Ciuszki dla maleństwa, prawie wszystkie rozmair 62, tylko ogrodniczki z NEXTA większe. Za wszystko dałam niespełna 30 zł, kupując na ciuchach po 1zł, 2zł, ogrodniczki najdroższe bo 8,50zł
Aleee cuda!!!!!

Kurcze po 9 rano film mi się urwał i tak kimałam do 11 co chwile zerkając na młodego który koło mnie na kompie siedział
Nie wiem ciśnienie takie dzisiaj czy co:/
Teraz powoli się ogarniam na chacie i jak skończe to się odezwę

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj!!!!!!

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 10:58   #2586
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Ciuszki dla maleństwa, prawie wszystkie rozmair 62, tylko ogrodniczki z NEXTA większe. Za wszystko dałam niespełna 30 zł, kupując na ciuchach po 1zł, 2zł, ogrodniczki najdroższe bo 8,50zł
ale śliczniutkie , super masz ta ciuchbude takie ciuszki

Cytat:
Kochane przesyłam Wam troszkę tęczy którą udało mi się jakiś miesiac temu z fotografować, tak na poprawe humoru tym które go dziś mają kiepsakawy jak ja
o przyda sie bo w Sz-n dzisij jakos tak ciemno mglisto blee

Cytat:
to powodzenia ja ostatnio lepiełam ale ruskie. I sobie zamroziłam dwie porcje na dwa obiady. Ponad 60 pierogów wyszło

coś mnie chyba łapie, opryszczka mi wychodzi
oo ja bym pojadla takich) moj syna ma faze na kopytka wiec conajmniej raz w tyg. musze je robic , ale robie wieksza partie i mroze..

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Dzien dobry wszystkim, u mnie wtorek pracowity wiec przyszlam prosic o kciuki, wizyta dopiero o 19... Dostalam tez info ze jutro mam do odbioru wyniki Pappy, od tego bedzie zalezec czy zdecyduje sie na badania inwazyjne. Na sama mysl cala drze...
Milego dnia Dziewczynki
trzymam kciuki za PAPPA

Witam, ja po tych kilku dniach w łózku powrocilam do rzeczywistosci wkoncu ) wizyte u gina mam w czwartek mam nadziej ze zrobi usg i zajrzy miedzy nogi no i ze wogole wszytko ok, bo bole w podbrzuszu nadal mam i kosci łonowe wszytkie mnie na....ja a słuchajcie od paru dni robilo mi sie cos na czubku nosa i podejrzewam ze to wrzod ( jak mysleicie odwiedzic lekarza??
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 10:59   #2587
storyl
Raczkowanie

Cytat:
łooo.. pierwszy raz słyszę o takich sposobach śmiechowe a działają w ogóle?
oj działają! ja się w ten sposób pozbyłam mojej pomarańczowej skórki ale to było 2 lata temu, teraz znowu wróciła
a co do cynamonu to bym uważała, gdzieś wyczytałam, że ciężarne powinny unikac olejku cynamonowego a cynamon to cynamon : P
storyl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-27, 11:01   #2588
Aaś
Zakorzenienie

hump my jej nie damy zapomnieć

no i jeszcze zapomniałam zaświadczenia od gin na tą gimnastykę dzisiejsza i muszę jeszcze wrócić się po pracy do domu

o moja pamięci gdzie jesteś? wróc proszę!
Stary 2012-11-27, 11:03   #2589
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
oj działają! ja się w ten sposób pozbyłam mojej pomarańczowej skórki ale to było 2 lata temu, teraz znowu wróciła
a co do cynamonu to bym uważała, gdzieś wyczytałam, że ciężarne powinny unikac olejku cynamonowego a cynamon to cynamon : P
mi się wydawało że cynamon to głównie dla zapachu się dodaje
a ile razy w tyg stosowałaś? i przez jaki okres?

http://vitalia.pl/artykul469_10-powo...do-potraw.html

Edytowane przez sharpnowaja
Czas edycji: 2012-11-27 o 11:05
sharpnowaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 11:03   #2590
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katherine271 Pokaż wiadomość
dzień dobry.
mam załamkę, już naprawdę nie wiem ile można na jedna osobę, pół nocy nie spałam tak mnie bolały i bolą plecy, w lewej części to taki jakby prąd bólu przechodzi co chwilę i na całości zwłaszcza tak pośrodku jest fatalnie, jestem umęczona a najgorsze że nie sądzę by to minęło jakiś koszmar po prostu. A jak mam ulżyć sobie np. ćwicząc jak nie mogę przez łożysko a zeby calkiem nie byc bez ruchu byłam wczoraj spacerem w mieście to ledwo doszłam do domu choć daleko nie byłam, tak mnie bolało wszystko, już nie wiem co myśleć ale ledwo mdłości trochę ustąpiły a tu coś takiego, mam już dość a to jeszcze tyle miesięcy. Tak się cieszyłam tą ciążą a to koszmar każdego dnia, jedyne światło to ten mały człowieczek, który będzie, już jest częścią rodziny ale już nie wiem skąd brać siły na te wszystkie przeciwności
Bidulka... współczuję może porozmawiaj z lekarzem czy z położną.. Powinni Ci jakoś ulżyć w tym cierpieniu.. Przecież tak się nie da żyć

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki... wczoraj się czułam do kitu tak do wieczora... Dziś już nic, nawet mdłości nie mam.... Jutro wizyta... boje się bardzo...
Nuna zaraz bacika na Ciebie wezmę, proszę mi się nie zamartwiać Wszystko jest dobrze. Ciąża to taki stan, że raz jest lepiej raz gorzej. Ja mam takie dni, że czuję się jak nowonarodzona, a czasem nie mam siły na nic i tak mi źle że z łóżka bym nie wstawała...

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Nooo mamy kawałek Musi najpierw dojechać do Wrocławia pociągiem od nas, a to jakaś 1godz20min jazdy....... We Wrocku przesiadka na Wawe
ojejjj.. to daleko.. No, ale ważne że praca jest. I w Polsce a nie W Anglii czy gdzieś

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Jeszcze się pochwalę, że kończymy dziś 15tc

i mi dziecko wychudło idę po to śniadanie
GRATKI

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Kocham moją firmę dziś obnizyli mi cene pakietu rodzinnego w lux med z 123 na 88 zł Teraz płacąc 88 zł miesięcznie TŻ i bobas będą mieć prywatna opiekę w luxmed
super,

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
idę coś popracować, ale nie bardzo mi się chce
ja dziś mam werwę do pracy i działania..
tak się cieszę, że jutro jedziemy do moich rodziców

Cytat:
Czesc
dopiero wstalam i juz sie denerwuje musze sie troche ogarnac, nozki ogolic bo mam dzungle
Baaardzo prosze o kciukasy

Oczywiście za Ciebie i za wszystki wizytujące dzisiaj, trzymam od rana

Cytat:
Już w grudniu? No to fajnie, naprawdę
Ciekawa jestem czy jak mieszkam na wsi, to czy przyjeżdżać będą z gminy położna czy z miasta?!
Też się ździwiłam, że tak szybko. Ale mówi, że sobie pogadamy, wyjaśni mi wszystko, posłuchamy serduszka dziecka, odpowie na moje wszystkie pytania itp. itd. skoro nfz za to płaci i mi się należy to nie będę się burzyła i tak za wszystkie wizyty u gina, za badania wszystkie płącę sama.. to chociaż coś

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 11:07   #2591
Meliitele
Zakorzenienie

Lece juz dziewczynki!
Dam znac jak wroce!!

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-27, 11:10   #2592
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Bidulka... współczuję może porozmawiaj z lekarzem czy z położną.. Powinni Ci jakoś ulżyć w tym cierpieniu.. Przecież tak się nie da żyć

Nuna zaraz bacika na Ciebie wezmę, proszę mi się nie zamartwiać Wszystko jest dobrze. Ciąża to taki stan, że raz jest lepiej raz gorzej. Ja mam takie dni, że czuję się jak nowonarodzona, a czasem nie mam siły na nic i tak mi źle że z łóżka bym nie wstawała...

ojejjj.. to daleko.. No, ale ważne że praca jest. I w Polsce a nie W Anglii czy gdzieś

GRATKI

super,

ja dziś mam werwę do pracy i działania..
tak się cieszę, że jutro jedziemy do moich rodziców

Oczywiście za Ciebie i za wszystki wizytujące dzisiaj, trzymam od rana

Też się ździwiłam, że tak szybko. Ale mówi, że sobie pogadamy, wyjaśni mi wszystko, posłuchamy serduszka dziecka, odpowie na moje wszystkie pytania itp. itd. skoro nfz za to płaci i mi się należy to nie będę się burzyła i tak za wszystkie wizyty u gina, za badania wszystkie płącę sama.. to chociaż coś

Łooo jeszcze ze sprzętem przyjedzie wooooow dobrze Ci... To nie jest jakaś prywatna przychodnia może?

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2012-11-27, 11:17   #2593
lonely_lady
Zakorzenienie

Widziałam, że był temat pożyczania pieniędzy znajomym. Ojjj.. mamy z Tż duuużo nieprzyjemnych sytuacji przed oczami przez to pożyczanie

Ponad rok temu Tż pożyczył swojemu przyjacielowi 2tysiące. Oczywiście termin dawno minął a ten dalej nie oddawał, w końcu Tż zadzwonił i powiedział że mu kasa koniecznie potrzebna bo chce mi kupić pierścionek. A ten do niego, a co Ty takie drogie prezenty robisz? lepiej nie rozpieszczaj, to będzie bardziej kochała
Dodam, że za te pożyczone pieniądze poleciał z nowo poznaną dziewczyną na Seszele. I nawet się nie przyznał, ale wiadomo że kłamstwo ma krótkie nogi i wyszło.

Inny przyjaciel pożyczał od mojego Tż też spore sumki i oddawał mu ratami przelewając na konto, w tytule wpisywał pożyczka. Mój Tż tego nie widział. Potem strasznie się pokłócili bo ten jego przyjaciel zarywal do mnie jak byliśmy na współnych wakacjach. I to tak chamsko, że masakra jeszcze próbował mojemu Tż wkręcić, że to ja go podrywam. Jak za plecami Tż wziął i mnie przytulił na powitanie to odepchnęłam go przy ludziach, jego żona wielce się oburzyła jak ja mogłam.
Ogólnie długa historia, ale kose z nimi mieliśmy straszną. No i teraz po półtorej roku przyszło wezwanie z sądu, Bo ten koleś podał mojego Tż, że jesteśmy mu winni 10tysięcy, bo nam przelewał pożyczki na konto. A to była nasza kasa, którą nam oddawał... ehhhh.. mówię Wam... masakraaaa
Teraz czekają nas procesy w sądzie..

Edytowane przez lonely_lady
Czas edycji: 2012-11-27 o 11:24
Stary 2012-11-27, 11:21   #2594
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam, że był temat pożyczania pieniędzy znajomym. Ojjj.. mamy z Tż duuużo nieprzyjemnych sytuacji przed oczami przez to pożyczanie

Ponad rok temu Tż pożyczył swojemu przyjacielowi 2tysiące. Oczywiście termin dawno minął a ten dalej nie oddawał, w końcu Tż zadzwonił i powiedział że mu kasa koniecznie potrzebna bo chce mi kupić pierścionek. A ten do niego, a co Ty takie drogie prezenty robisz? lepiej nie rozpieszczaj, to będzie bardziej kochała
Dodam, że za te pożyczone pieniądze poleciał z nowo poznaną dziewczyną na Seszele. I nawet się nie przyznał, ale wiadomo że kłamstwo ma krótkie nogi i wyszło.

Inny przyjaciel pożyczał od mojego Tż też spore sumki i oddawał mu ratami przelewając na konto, w tytule wpisywał pożyczka. Mój Tż tego nie widział. Potem strasznie się pokłócili bo ten jego przyjaciel zarywal do mnie jak byliśmy na współnych wakacjach. I to tak chamsko, że masakra jeszcze próbował mojemu Tż wkręcić, że to ja go podrywam. Jak za plecami Tż wziął i mnie przytulił na powitanie to odepchnęłam go przy ludziach, jego żona wielce się oburzyła jak ja mogłam.
Ogólnie długa historia, ale kose z nimi mieliśmy straszną. No i teraz po pół roku przyszło wezwanie z sądu, Bo ten koleś podał mojego Tż, że jesteśmy mu winni 10tysięcy, bo nam przelewał pożyczki na konto. A to była nasza kasa, którą nam oddawał... ehhhh.. mówię Wam... masakraaaa

Ło czizas, bo zemdleje Ja pierdziu, to nie tylko nasi "znajomi" mają tupet...nieźle...

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2012-11-27, 11:21   #2595
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Łooo jeszcze ze sprzętem przyjedzie wooooow dobrze Ci... To nie jest jakaś prywatna przychodnia może?
Na początku sobie pomyślałąm w duchu.. (łeee po co mi położna w domu teraz już..) ale jako powiedziała, że posłuchamy maluszka serduszka to zmieniłam zdanie szybko
Przychodnia nie jest prywatna. Zwykła publiczna. Na początku chciałam się zapisać do innej, bo znalazłam w internecie, że takie super położne są i że zajęcia w szkole rodzenia za darmo. Ale w końcu zapisałam się tutaj, nie wiem czy dobrze wybrałam. Ale nie znam tu nikogo kto mógłby mi polecić dobrą położną, a ta się wydawała miła. Podała mi nawet numer prywatny do siebie i powiedziała, że zawsze mogę dzwonić, tylko nie o 3 w nocy bo zastrzeli

Stary 2012-11-27, 11:24   #2596
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:

Ogólnie długa historia, ale kose z nimi mieliśmy straszną. No i teraz po pół roku przyszło wezwanie z sądu, Bo ten koleś podał mojego Tż, że jesteśmy mu winni 10tysięcy, bo nam przelewał pożyczki na konto. A to była nasza kasa, którą nam oddawał... ehhhh.. mówię Wam... masakraaaa
O kurka...no masakryczna sytuacja. A tą kasę którą mu pożyczyliście to też przelewem? bo jak tak to przynajmniej macie dowód, że wcześniej mu coś daliście...ale kurka ludzie są naprawde chamscy. Jestem w szoku, że można mieć takie pomysły. grrrr

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 11:28   #2597
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Ło czizas, bo zemdleje Ja pierdziu, to nie tylko nasi "znajomi" mają tupet...nieźle...
Ogólnie podłamana jestem tą sytuacją.. I wiem, że łatwo nie będzie. Bo to gruba szycha, jego teściu i tata są w czołówce najbogatszych ludzi w Polsce..
Pokłóciliśmy się z nimi na wakacjach w tamtym roku, a te przelewy robił nam też w tamtym roku od stycznia do czerwca.. w ratach.
No ale trudno, za głupotę i naiwność się płaci
szkoda tylko że tak dużo.. zwłaszcza teraz kiedy czasy takie ciężkie i wydatków mamy więcej

Stary 2012-11-27, 11:30   #2598
sharpnowaja
Zakorzenienie

loney sytuacja masakryczna!! jak w ogóle można mieć tupet żeby zrobić takie coś

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
szkoda tylko że tak dużo.. zwłaszcza teraz kiedy czasy takie ciężkie i wydatków mamy więcej
wydaje mi się że sprawę wygracie, w przelewie to sobie można pisać co się chce. Musielibyście mieć z nim umowę
Stary 2012-11-27, 11:30   #2599
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
O kurka...no masakryczna sytuacja. A tą kasę którą mu pożyczyliście to też przelewem? bo jak tak to przynajmniej macie dowód, że wcześniej mu coś daliście...ale kurka ludzie są naprawde chamscy. Jestem w szoku, że można mieć takie pomysły. grrrr
właśnie w tym jest cały szkopuł, że tę kasę którą mój Tż mu pożyczał dawał mu do ręki, jeszcze w 2010 roku. A ten przelewał nam w ratach w 2011

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-27, 11:33   #2600
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady
Ogólnie długa historia, ale kose z nimi mieliśmy straszną. No i teraz po półtorej roku przyszło wezwanie z sądu, Bo ten koleś podał mojego Tż, że jesteśmy mu winni 10tysięcy, bo nam przelewał pożyczki na konto. A to była nasza kasa, którą nam oddawał... ehhhh.. mówię Wam... masakraaaa
co za *** normalnie brak mi słów na takiego 'przyjaciela'
Stary 2012-11-27, 11:34   #2601
JennyAniolek
Zakorzenienie

Zniknęłam na chwilę, bo robiłam zdjęcia ubrankom
Oto co mamy

cz.I

1, 2 - modnydzidzius.pl
3 - pepco
4 - pepco + body w biedronki z modnegodzidziusia
5 - pepco (?)
6, 7 - disney kupiony w tesco
8 - tesco
9, 10 - C&A
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg FG1_5346.jpg (95,7 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FG1_5347.jpg (100,1 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FG1_5348.jpg (81,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FG1_5349.jpg (92,1 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FG1_5350.jpg (91,2 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FG1_5351.jpg (82,8 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FG1_5352.jpg (82,5 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FG1_5353.jpg (72,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FG1_5354.jpg (83,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FG1_5355.jpg (89,7 KB, 31 załadowań)

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 11:36   #2602
JennyAniolek
Zakorzenienie

cz.II

11, 12, 13, 14, 15 - C&A
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg FG1_5356.jpg (87,3 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FG1_5357.jpg (69,4 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FG1_5358.jpg (83,4 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FG1_5359.jpg (73,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FG1_5360.jpg (70,0 KB, 32 załadowań)

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-11-27, 11:36   #2603
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
loney sytuacja masakryczna!! jak w ogóle można mieć tupet żeby zrobić takie coś

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

wydaje mi się że sprawę wygracie, w przelewie to sobie można pisać co się chce. Musielibyście mieć z nim umowę
Obyś miała rację, bo ta sprawa spędza mi sen z powiek. Też mi się tak wydaje, że powinniśmy wygrać.. ale jak będzie przecież jeśli on by nam pożyczał tą kasę to musiałby to zgłosić i odprowadzić podatek, a nie zrobił tego. Boję się trochę bo wiem co to za Cwaniak i skur...
Normalnie udusiłabym go...
jak się poznaliśmy z Tż i on wysłał mu moje zdjęcie, to ten przyjaciel go wyśmiał.. powiedział tak: "hahhahaha przestań Przyjacielu, zaniżasz poziom... miałeś tyle fajnych dup, a teraz co ??"
A jak mnie poznał na tych wspólnych wakacjach to oczu palant oderwać ode mnie nie mógł i mnie podrywał ciągle... (dodam, że ma żonę i dziecko)
A mojego Tż buntował przeciwko mnie... gadał na mnie, że ja się patrzę na niego, uwodzę go wzrokiem itp. Mówię Wam Masakra...
Ja to mam co opowiadać.. życie mi zapisało rozdziały chyba w każdym temacie. Mogłabym książkę napisać

Stary 2012-11-27, 11:37   #2604
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Oto co mamy
boskie!!! ja też już chcę ciuszki!
Stary 2012-11-27, 11:39   #2605
JennyAniolek
Zakorzenienie

I jeszcze artykuł o 2 szpitalach z "M jak mama". Może się którejś przyda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg FG1_5344.jpg (150,7 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FG1_5345.jpg (120,0 KB, 57 załadowań)

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-11-27, 11:40   #2606
lonely_lady
Zakorzenienie

Jenny ale śliczne te ciuszki i jak dużo już tego masz
nononono, fajna wyprawka

Stary 2012-11-27, 11:42   #2607
vil84
Wtajemniczenie

nie poszłam na badania wieczorem zaś mnie brzuch pokłuwał, kilka razy mocno, i wymyśliłam sobie, że ostatnio w ogóle prawie nie słucham gina w związku z zaleceniem lekarza, ciągle się pałętam gdzieś. i postanowiłam sobie dzisiejszy dzień grzecznie przeleżeć, wyskoczę tlyko do sklepu pod domem po jakąś wędlinę, bo jak mąż wróci to już zamknięte będzie. ale spoko, muszę iść najpóźniej w pon, więc relacja będzie

Katherine współczuje ja ogólnie nie mam żadnych dolegliwości, poza pobolewaniem brzucha czasem, i wystarczy mi to do panikowania, a jakby mnie tak wszystko bolało jeszcze ... biedactwo

Cytat:
a dziewczyny jak u reszty? płaciłyście za toxo czy miałyście skierowania od gina? bo jeżeli nie da mi skierowań to nie mam co zwlekać z tymi badaniami..
ja płaciłam ... ale teraz się okazuje, że mam całkiem niezły pakiet badań w enelmedzie, więc jak miałam skierowanie to może miałabym darmowe.

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Jutro idę na "Zmierzch" na 12:30 bo chciałam na Środy z Orange i na wieczór peeełne sale
my idziemy na Atlas Chmur na 18 ale rezerwowałam tydzień temu, jeszcze sala pusta była

Cytat:
ile wychodza wtedy te 2 bilety? 2 w cenie 1?
u nas po 14 jeden

Cytat:
śliczne

Cytat:
pawie oczko czujesz ruchy? bo ja "niby" czułam parę dni a teraz znów kilka dni i nic
wiem, że pytanie nie do mnie, ale mam to samo - czułam w zeszłym tygodniu, potem jedno pacnięcie w niedzielę, i nic więcej

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-27, 11:43   #2608
humpback
Zakorzenienie

Jenny ale cudowności

Cytat:
Napisane przez lonely lady
Obyś miała rację, bo ta sprawa spędza mi sen z powiek. Też mi się tak wydaje, że powinniśmy wygrać.. ale jak będzie przecież jeśli on by nam pożyczał tą kasę to musiałby to zgłosić i odprowadzić podatek, a nie zrobił tego. Boję się trochę bo wiem co to za Cwaniak i skur...
a rozmawialiście z jakimś prawnikiem?bo teoretycznie sam tytuł "pożyczka" może oznaczać że albo to jest pożyczka, albo że spłata pożyczki. ale koleś jest beznadziejny i do zabicia po prostu
Stary 2012-11-27, 11:44   #2609
Aaś
Zakorzenienie

lonely weź... szkoda słów

Jenny boskie oficjalnie rezygnuję z mojego postanowienia nie kupowania ciuchów przed końcem roku i jade do pepco na dniach tylko najpierw muszę znaleźć czy w ogóle jest w warszawie
Stary 2012-11-27, 11:45   #2610
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
wiem, że pytanie nie do mnie, ale mam to samo - czułam w zeszłym tygodniu, potem jedno pacnięcie w niedzielę, i nic więcej
jak dobrze że was mam
bo momentami to mam wrażenie że jakiś wybryk natury jestem

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
tylko najpierw muszę znaleźć czy w ogóle jest w warszawie
w małych miastach są po 2 lub 3, ale Warszawa taka mała więc wątpię czy znajdziesz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości