Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-27, 12:20   #2641
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

W sklepie on-line C&A do dzisiaj jest -20%

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 12:23   #2642
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Ogólnie podłamana jestem tą sytuacją.. I wiem, że łatwo nie będzie. Bo to gruba szycha, jego teściu i tata są w czołówce najbogatszych ludzi w Polsce..
Pokłóciliśmy się z nimi na wakacjach w tamtym roku, a te przelewy robił nam też w tamtym roku od stycznia do czerwca.. w ratach.
No ale trudno, za głupotę i naiwność się płaci
szkoda tylko że tak dużo.. zwłaszcza teraz kiedy czasy takie ciężkie i wydatków mamy więcej
koleś a czołówce najbogatszych ludzi a nie ma kasy i pożycza? dziwne, ale tacy ludzie pewnie tak mają
Stary 2012-11-27, 12:25   #2643
JennyAniolek
Zakorzenienie

Patrzcie jakie śliczne

np.

1. http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...estawy/90376/1

2. http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...estawy/93855/1

3. Ten zestaw mamy => http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...estawy/96072/1

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2012-11-27 o 12:26
Stary 2012-11-27, 12:29   #2644
Aaś
Zakorzenienie

oo zastanawiam się czy takiego czteropaka body za 23zl nie zamówic..
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 12:31   #2645
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
przeraża mnie ten gość z jakimi szczegółami ma wszystko zaplanowane - i to od jakiegoś czasu. tak jakby specjalnie wziął pożyczkę, żeby na tym zarobić mimo całej beznadziejności, będzie słowo przeciw słowu i mam nadzieję że wygracie
dokładnie... w ogóle nie byliśmy tego świadomi.. Dopiero wszystko zaczęło wychodzić.. cały ten jego misterny plan.. Sprytnie to sobie wymyślił. Mam jednak nadzieję, że sprawiedliwość będzie i nie przegramy

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
co za koleś współczuje Wam takiej sytuacji.......a macie jakieś dowody, świadków albo cokolwiek?
tak jak pisałam wcześniej, w sumie to nic nie mamy, bo jego żona nie zaświadczy przeciwko mężowi

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
ja cię nie chce straszyć ale u mnie w rodzinie jest sprawa o ziemię od 30 lat. i mój wujek ze swoim synem raz na miesiąc-dwa przyjeżdżają z gdańska do warszawy. najczęściej po to żeby sędzina powiedziała ze ktoś tam sie nie stawił i sprawa odroczona. czyli na jakieś 5 minut + kawa u moich rodziców i z powrotem nad morze
i gdzie tu sens?
wiem, zdaję sobie sprawę z tego... ale nie mamy wyboru, musimy chociaż spróbować zawalczyć.

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
koleś a czołówce najbogatszych ludzi a nie ma kasy i pożycza? dziwne, ale tacy ludzie pewnie tak mają
Kasę ma jego tatuś i teściu, a on musi się prosić i błaźnić o pieniądze. Bo wiedzą co z niego za ziółko i zbyt chętnie mu nie dają... Kiedyś podobno miał problemy z narkotykami. Żonę zdradza na lewo i prawo, po hotelach z dziwkami się szlaja.. Niezłe ziółko

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 12:34   #2646
storyl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
W sklepie on-line C&A do dzisiaj jest -20%
jak mogłaś mi to powiedzieć! teraz nie moge się powstrzymać od kupienia czegoś!
storyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 12:36   #2647
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś
wczoraj rozmawiałam z kumpela i jej znajoma urodziła w sobotę chłopaka. 4500g od razu wszystkie najmniejsze ubranka mają do oddania bo mu nawet na nogę nie wejdzie
ale wielkolud!

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko
co ciekawe znalazł sobie jeszcze dodatkowe źródło dochodu lonely musicie dokopać idiocie w sądzie!

Jenny ta czerwona sukieneczka jest piękna

Cytat:
Napisane przez lonely_lady
wiem, zdaję sobie sprawę z tego... ale nie mamy wyboru, musimy chociaż spróbować zawalczyć.
ja trzymam za was kciuki. przecież sprawiedliwość musi wygrać
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 12:38   #2648
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez storyl Pokaż wiadomość
jak mogłaś mi to powiedzieć! teraz nie moge się powstrzymać od kupienia czegoś!
Wybacz

Ja mam dylemat C&A czy modnydzidzius

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Jenny ta czerwona sukieneczka jest piękna
O tak i ma w zestawie legginsy

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-11-27, 12:38   #2649
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiście!
nawet nie próbujcie inaczej

ej,. mąż mi własnie powiedział że on się nie zna na babskich ciuchach i że ja mam wybierać. on może być co najwyżej sponsorem. bo dla niego to wszystko to samo i to tak jakby wybierał kamienie
Stary 2012-11-27, 12:40   #2650
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady
Kasę ma jego tatuś i teściu, a on musi się prosić i błaźnić o pieniądze. Bo wiedzą co z niego za ziółko i zbyt chętnie mu nie dają... Kiedyś podobno miał problemy z narkotykami. Żonę zdradza na lewo i prawo, po hotelach z dziwkami się szlaja.. Niezłe ziółko
a żona też głupia, że tak daje sobą pomiatać. oby zmądrzała, i na rozprawie stanęła po waszej stronie. ja bym wykorzystała na jej miejscu każdą sytuację żeby dokopać takiemu kolesiowi

Cytat:
Napisane przez Aaś
oo zastanawiam się czy takiego czteropaka body za 23zl nie zamówic..
widzę że wpadłaś w zakupowy szał
Stary 2012-11-27, 12:42   #2651
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
co ciekawe znalazł sobie jeszcze dodatkowe źródło dochodu lonely musicie dokopać idiocie w sądzie!

ja trzymam za was kciuki. przecież sprawiedliwość musi wygrać
nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym utrzeć nosa temu Cwaniakowi.. mam nadzieję, że się uda. Musimy czekać do rozprawy, czyli o lutego. Dziękuję kochana

Cytat:
też wchodziłam na ich stronkę, bardzo fajne ciuszki po kolejnej wizycie, jak gin potwierdzi płeć zacznę zakupowy szał
Na razie jeszcze się wstrzymam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-27, 12:43   #2652
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie ja tez nie wiem. tylko co z opowieści słyszę że tych małych to dużo nie potrzeba bo równie dobrze mogą się w ogóle nie przydać. a jesli już to bedą na 1 miesiąc - dwa góra.
wczoraj rozmawiałam z kumpela i jej znajoma urodziła w sobotę chłopaka. 4500g od razu wszystkie najmniejsze ubranka mają do oddania bo mu nawet na nogę nie wejdzie
z tym, że zdarza sie też w drugą stronę jak moja koleżank - urodziła córę 2,5 kg i ja leciałam an ciuchy szukać ubranek 'tiny baby' bo wszystkie new born były za duże i mała się topiła :P
Stary 2012-11-27, 12:43   #2653
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
ej,. mąż mi własnie powiedział że on się nie zna na babskich ciuchach i że ja mam wybierać. on może być co najwyżej sponsorem. bo dla niego to wszystko to samo i to tak jakby wybierał kamienie
jasne, jasne.. ciekawe czy babcine majty i seksowna bielizna to też dla niego to samo
Stary 2012-11-27, 12:46   #2654
storyl
Raczkowanie

Cytat:
jasne, jasne.. ciekawe czy babcine majty i seksowna bielizna to też dla niego to samo
to niech Aaś ubierze babcine gacie i ciekawe co jej mąż na to czy nadal będzie przystawał, że wszystko to to samo : D
Stary 2012-11-27, 12:47   #2655
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez storyl Pokaż wiadomość
to niech Aaś ubierze babcine gacie i ciekawe co jej mąż na to czy nadal będzie przystawał, że wszystko to to samo : D
o kurde super pomysł! kupię sobie na bazarze. i takie wielkieeeeee cyckonosze za 5 zeta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-27, 12:50   #2656
storyl
Raczkowanie

Cytat:
o kurde super pomysł! kupię sobie na bazarze. i takie wielkieeeeee cyckonosze za 5 zeta
na pewno by mu szczena opadła!
Stary 2012-11-27, 12:50   #2657
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
a żona też głupia, że tak daje sobą pomiatać. oby zmądrzała, i na rozprawie stanęła po waszej stronie. ja bym wykorzystała na jej miejscu każdą sytuację żeby dokopać takiemu kolesiowi
Jego żona to rozpieszczona damulka. Kasy ma jak lodu, tatuś zawsze rozpieszczał swoją jedyną córeczkę. Mieszka sama z córką w apartamencie w wawie, a ten cały mąż mieszka zupełnie w innym mieście oddalonym jakieś 300km odwiedza ją tylko czasem, szlaja się z dziwkami a udaje że ciężko pracuje... A tej słodkiej idiotce nie przemówisz do rozsądku. Na tych wspólnych wakacjach powiedziałam wszystko, jak jej mąż mnie podrywa przytoczyłam jej sporo przykładów. A ta mnie wyśmiała, że próbuję się dowartościować i tak mówię, że uważam się za nie wiadomo jaką piękność, a jej do pięt nie dorastam. Że ona też się podoba facetom, a afery z tego nie robi jeśli któryś na nią popatrzy..
Jako małżeństwo spędzają ze sobą bardzo mało czasu, (znaczy wcześniej tak było, bo teraz nie mamy kontaktu) a i tak non stop się kłócili i mój Tż ich godził zawsze. Był ich prawdziwym przyjacielem.. nawet za psychologa robił, bo mieli strasznie zoraną psychę i potrzebowali pomocy. Ogólnie szkoda gadać.. Nawet nie chcę opisywać tego wszystkiego bo tylko sobie przypominam i niepotrzebnie się denerwuję

Stary 2012-11-27, 12:51   #2658
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś
szykuje się wam mega-romantyczny wieczór
Stary 2012-11-27, 12:52   #2659
storyl
Raczkowanie

Cytat:
Wybacz

zdecydowanie bardziej podobają mi się ubranka z C&A
Stary 2012-11-27, 13:01   #2660
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Witajcie dziewczyny
Ah nawet nie mialam czasu sie dzis przywitac,rano lecialam do sklepu bo wzielo mnie na grochowke,wiec gotuje,przy okazji zrobie tez racuchy na podwieczorek
I tak minelo mi przedpoludnie,zupka prawie skonczona a za racuchy sie zabieram...za szybko ten czas leci,zdecydowanie !!!

Kurcze cos pobolewa mnie podbrzusze od wczoraj,nie jest to jakis mocny bol,ale takie jakby skurcze w pachwinach,yhh im blizej wizyty tym wieksze schizy
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 13:01   #2661
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Jego żona to rozpieszczona damulka. Kasy ma jak lodu, tatuś zawsze rozpieszczał swoją jedyną córeczkę. Mieszka sama z córką w apartamencie w wawie, a ten cały mąż mieszka zupełnie w innym mieście oddalonym jakieś 300km odwiedza ją tylko czasem, szlaja się z dziwkami a udaje że ciężko pracuje... A tej słodkiej idiotce nie przemówisz do rozsądku. Na tych wspólnych wakacjach powiedziałam wszystko, jak jej mąż mnie podrywa przytoczyłam jej sporo przykładów. A ta mnie wyśmiała, że próbuję się dowartościować i tak mówię, że uważam się za nie wiadomo jaką piękność, a jej do pięt nie dorastam. Że ona też się podoba facetom, a afery z tego nie robi jeśli któryś na nią popatrzy..
Jako małżeństwo spędzają ze sobą bardzo mało czasu, (znaczy wcześniej tak było, bo teraz nie mamy kontaktu) a i tak non stop się kłócili i mój Tż ich godził zawsze. Był ich prawdziwym przyjacielem.. nawet za psychologa robił, bo mieli strasznie zoraną psychę i potrzebowali pomocy. Ogólnie szkoda gadać.. Nawet nie chcę opisywać tego wszystkiego bo tylko sobie przypominam i niepotrzebnie się denerwuję
idiotka która się nie szanuje. mi zawsze jest trochę wstyd za takie głupie kobiety, że dają tak sobą pomiatać. i jeszcze krzywdzą dziecko w takim chorym układzie. no nic, szkoda słów i nerwów. będziemy w lutym trzymać kciuki, uruchomimy całą magię wizażowego wsparcia i będzie musiało być dobrze

Cytat:
Napisane przez storyl
na pewno by mu szczena opadła!
to można taką zabawę-łamigłówkę zaserwować żeby wyostrzyć spostrzegawczość. najpierw zestaw babciny potem seksowny i niech mąż spróbuje znaleźć 10 różnic. ciekawe czy będzie to samo
Stary 2012-11-27, 13:03   #2662
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
szykuje się wam mega-romantyczny wieczór

Aaś tylko uważaj żeby Mąż jakiejś traumy nie doznał jak Cię zobaczy w tej seksii bieliźnie

Stary 2012-11-27, 13:05   #2663
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Ah nawet nie mialam czasu sie dzis przywitac,rano lecialam do sklepu bo wzielo mnie na grochowke,wiec gotuje,przy okazji zrobie tez racuchy na podwieczorek
I tak minelo mi przedpoludnie,zupka prawie skonczona a za racuchy sie zabieram...za szybko ten czas leci,zdecydowanie !!!

Kurcze cos pobolewa mnie podbrzusze od wczoraj,nie jest to jakis mocny bol,ale takie jakby skurcze w pachwinach,yhh im blizej wizyty tym wieksze schizy
może to ze stresu własnie ten ból mnie przed usg tak brzuch rozbolał że szok.

Cytat:
to można taką zabawę-łamigłówkę zaserwować żeby wyostrzyć spostrzegawczość. najpierw zestaw babciny potem seksowny i niech mąż spróbuje znaleźć 10 różnic. ciekawe czy będzie to samo
i pozaznaczać kóleczkiem różnice
Stary 2012-11-27, 13:07   #2664
Atena564
Zadomowienie

[QUOTE=sharpnowaja;3783600 2]poważnei tylko tyle? a duży jest. Bo właśnie takiego poszukuje
wymiary dywanu to z tego co kojarze 180 cm/ 120cm, mi większy niebył potrzebny czasem warto w castoramie lub obi popatrzeć za dywanami, chodnikami bo mają często wyprzedaże, zniżki, kiermasze dywanów
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 13:07   #2665
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:

sprawdziłam w kalendarzu - ale dziś wysyp wizyt! to trzymam kciuki:
potterka
Meli
marchewka
Margosia
adunia
za półtorej godziny wizyta

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 13:09   #2666
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość

coś mnie chyba łapie, opryszczka mi wychodzi
oj ja z tym paskudztwem też mam często do czynienia wszczególności w zimie przed zajściem w ciąze stosowałam specjalny lek uodparniający przepisywany na recepte, drogi okropnie, i zobaczymy czy pomoże i niebedzie mi to paskudztwo wyskakiwać non stop
Stary 2012-11-27, 13:10   #2667
storyl
Raczkowanie

Cytat:
i pozaznaczać kóleczkiem różnice
pewnie to zaznaczanie by mu się spodobało! uważaj bo jeszcze mu się zachce częściej takich przebieranek!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-27, 13:11   #2668
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
idiotka która się nie szanuje. mi zawsze jest trochę wstyd za takie głupie kobiety, że dają tak sobą pomiatać. i jeszcze krzywdzą dziecko w takim chorym układzie. no nic, szkoda słów i nerwów. będziemy w lutym trzymać kciuki, uruchomimy całą magię wizażowego wsparcia i będzie musiało być dobrze
Dziękuję Z Wami na pewno będzie mi łatwiej. Sama nikomu nie zwierzyłam się z tej sytuacji, mojej rodziny nie chcę martwić, a żadnych bliższych przyjaciółek też tutaj nie mam. Tylko kilkoro bliższych, wspólnych znajomych wie i oczywiście prawnik.
Wygadałam się chociaż częściowo.. Wiem, że każdy ma swoje problemy.. Sorki, że tak smęciłam ale troszkę mi lżej

Stary 2012-11-27, 13:12   #2669
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Wyżyj się - powinno Ci trochę ulżyć
A potem podziel się pierogami [COLOR="Silver"]
Kochane no cóż...niebęde ukrywać, iż pierogi wyszły mi przepyszne Podzieliłabym się , ale tylko troche ponad 20 zrobiłam
Stary 2012-11-27, 13:13   #2670
storyl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
oj ja z tym paskudztwem też mam często do czynienia wszczególności w zimie przed zajściem w ciąze stosowałam specjalny lek uodparniający przepisywany na recepte, drogi okropnie, i zobaczymy czy pomoże i niebedzie mi to paskudztwo wyskakiwać non stop
ja opryszczkę miałam 1 raz z 5 lat temu a teraz przez ostatni miesiąc wyskoczyła mi już 2 razy dopiero co się jej pozbyłam..
mi pomogły plastry Compeed i Hascovir : D przynajmniej się tak dłygo z tym nie zmagałam : \
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości