|
|
#3991 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLV
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37832552]
Ale mnie dziś paluchy swędziały, czułem, że coś kliknę ![]() I stało się, chyba jutro rozbiórkę zrobię Ino szybko się przyznawaj, co to jest, bo nie wiem, czy śledzić odpowiedni wątek, czy se odpuścić
|
|
|
|
#3992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Znad kawy znów mi się nie chce nic
|
|||
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3994 | ||||
|
Panaroja
|
Znad kubka po kawie
Cytat:
takoż i z innymi rzeczami , które dobre są Cytat:
trupuf nie kneblujom bo po co ![]() Cytat:
i fogle rozgotowana dynia sote Cytat:
odpryski i narzędzia pikus , ale jak potoki śliny zalewają to niefajnie jest , bo z otwartą łyknąć nie można ![]() Spać ![]() nic mi się nie chce ![]() udając kobietę założyłam dzis obuf na obcasie i nie jestem do końca pewna i przekonana ,że to dobry pomysł , ale skoro je mam to chyba powinnam nosić
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3995 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Taaa i wiesz wróciłam na chwilę do domu na kolację
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a niektórzy i więcej, siła przyzwyczajenia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#3996 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
podejście sceptyczne
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3997 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. kur dwa u mnie latają osy a już moskitiery zdjełam na zimę to prawda, wszystko jest siłą przyzwyczajenia ale i prawda że do luksusu przyzwyczaić się milej ![]() serio to poważnie cierpiałam schylając sie do wanny - mamy nisko jakoś te krany i fogle ona narożna - a mój kręgosłup to jest do wymiany i cierpię przy złych pozycjach ![]() np mycie garów to dla mnie przez tą lordozę to amsakreska opieram się o blat ale i tak długo nie postoję - generalnie nie mogę stać, kucać, schylać się - siedzieć i leżeć w jednej pozycji zbyt długo - nie wiem tak na prawdę co mogę no ale lajf is lajf i trzeba robić wiele rzeczy których nie można - niemniej nie mogiem doczekać sie zmywarki ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
hmmmm a płukać na koniec wodą z octem próbowałaś? mnie to robi dobrze na łojotokową skórę ale zauważyłam że i włos - rozjaśnainy - miękki i jakiś taki lepszy ![]() ja w końcu zbastwałam z farbowaniem samodzielnym - jak pooglądałam sobie fotki na necie moich kolorów to sorrrrrrry ale to jets wszystko to czego nei chcę - efekt brudnych szarych włosów z rudimi odrostami bleeeeeh wkokufiłam się i piehrdzielę nie farbuję - kupię szampon do niwelowania żółtych odcieni i niech rosną moje - zobaczymy co urośnie - ponoć jak sie przetrwa pierwsze miesiące naturalnej myszy to potem jaśnieją zuruck
|
||
|
|
|
#3999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziś kupiłam lawendę ![]() Ziemniaki do malaksera i już ![]() Cytat:
2. Za krótko znam Edytę i widać Jej nie zakodowałam u siebie ![]() Cytat:
No nie dla mnie to bo mam naczynka ![]()
|
|
#4000 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Moja prywatna lista ras agresywnych to burek krakowski, owczarek niemiecki, jamnik, york i pekińczyk, ale pekińczykom wybaczam, bo są słodkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem, czemu tak ![]() Z octem nie kombinowałam, acz zapach octu we włosach mi sie nie uśmiecha. No są mieciutkie, nawet jeśli wyglądają na suche i sztywne
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może Ci woda krakowska nie służy ? jak Cię widziałam w Sosnowcu to poznałam po pięknych lokach - idealnych a w Kraku faktycznie susz no ofens to still grejt włosy - dałabym sie pokroić za takie - ale wierzę że i bujne zdrowe włosy potrafią byc kłopotliwe z natury w pielęgnacji i ujarzmieniu - to chyba kwestia ujarzmienia - tylko czym? mój chuop ma podobnie - użyje odzywki zwykłej lub bez spłukiwania - no są niesianowate ale tłuste nie użyje to sianowate - nie ma nic pomiędzy ![]() a gdyby tak poszukać szamponu nawilżającego? jakiegoś fancy abo co? |
|
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z braku laku (i pieniędzy)wydobyłam z czeluści szafy odżywki Rossmannwskie które miały być do mycia(ale okazały się za ciężkie)za to po myciu są super i tanie jak barszcz
|
#4003 |
|
Panaroja
|
Zadziwiające , przeszukałam wspólnozakupowy , bo szukałam rozbiórki z której miałam odlewkę i chciałam sprawdzić z jakiej flaszki - stare Extravagance d'Amarige czy nowe Les Parfums Mythiques i wychodzi na to , że w jedynej rozbiórce jaka była od początku korzystania przeze mnie ze wspólnozakupowego , w ogóle nie brałam udziału
co gorsza , podejrzewam że to była jednak stara wersja i niezużyte pół oddałam goopia ja Śnieżce omamiona posiadaną flaszką les Mythiques , które jednakowoż się różnią od starego Extravagance i oszyfiście sa gorsze
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4004 | |
|
|
Cytat:
![]() Znasz jakis fajny nawilżający szampon? Te co twierdzą, że są nawilżające zwykle mają mnóstwo silikonów w sobie, po użyciu takiego mam wrażenie, że włosy przy skórze mam brudniejsze niż przed
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
A już upatrzona, wybrana, zamówiona?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4006 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
znad wieśniaka light z błonnikiem
![]() Cytat:
no i u nas dom nie pozostaje pusty na więcej niż 4 godziny ![]() pierwszy rzeczywiście był trochę problematyczny, wujek przywiózł z wojska i podrzucił, ja byłam bardzo mała, nie miał się kto zająć wychowywaniem. drugi, to był pies 'od policjanta' młody ale już swoje potrafił układałam go wg podręcznika do tresury psów myśliwskich i obronnych, był łagodny, posłuszny, umiał parę sztuczek, za kotami biegał, ale gdy się zbliżył, to nie wiedział co z nimi robić i wracał z podkulonym ogonem, miał na koncie życie jednej świnki morskiej - próbował ją wyciągnąć z akwarium i za mało delikatnie podniósł i paru kur sąsiada, które przeszły na naszą stronę ![]() teraz bym się nie zdecydowała na takiego wielkiego zwierza, ale mając czas i warunki, to czemu nie ![]() Cytat:
a jeśli chodzi o ten szkodliwy ozon, to nie wystarczą okulary do pływania? ![]() ja w nich zwykle cebulę kroiłam ![]() Cytat:
jakie efekty? ![]() Cytat:
jestem tłusta i brzydka jak noc listopadowa schudnąć już nie zdążę, to robię co mogę, żeby z tym drugim coś ruszyło ![]() chociaż - pewnie najbardziej by pomógł relaks i sen bo na tygodniu jak nastawiam 'wieczorem' budzik, to wyskakuje mi komunikat 'budzik zadzwoni za 3h 12min' a czasem mniej, albo nie mogę zasnąć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() też mam takie dni, że pcham się kierowcom pod koła ![]() Cytat:
czy można liczyć na podobne efekty? w sumie już się zdecydowałam wypróbować tylko muszę wybrać, który aparat zakupić
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama nie bardzo mogiem nawilżające - albowiem włosy swoje u nasady mam tłuste po 8h jesienią i zimą a ten rozjaśniany susz co jest dalej maziam odżywkami i tyla jakoś sie kula - nie jest idealnie dlatemu szukam alternatywy w rosyjskich szampo no coś Ty - jak pojedziemy to wybierzemy - i tak nie wiem na co zwracac uwagę i to będzie pierwszy raz więc nie odczuję różnicy
|
|
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
powiedz jeszcze, że są mocniejsze od produktów
(tak jak w przypadku perfum ) ![]() a poważnie, to chyba warto, kosztuje połowę, a pojemność ta sama ![]() warto było, ktoś mi sprzątnął ![]() przyznać się: kto się będzie nuksił? ![]() a jak jesteśmy przy włosach, to nabyłam dziś olejek łopianowy z papryką i szampon łopianowy i czytam o kuracji dla Ciastlowiczek
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-11-27 o 13:48 |
|
|
|
#4009 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio kupiłam Bejbidrima, zobaczymy...Z tych rosyjskich odżywki brzmią bosko, hm...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2012-11-27 o 13:46 |
||
|
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. pogrubione - takoż oceniam i ja, ale jak chcę mieć proste śliskie włosy to bierę Schaumę broncową i włala niemniej zdrowe nawilżone i puszyste - nie znalazłam Bejbidrim to dla mnie tragedia jakaś i pomysłka - juz wolę Hipp ale też raz na jakiś czas - na co dzień niezły był dżonson z lawendo i ten rozczesujący włosy chyba jakiś połysk czy coś ale to stare dzieje - wrócę jak nie znajdę nic lepszego Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-27 o 14:17 |
|
|
|
|
#4011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słodziaki są, tylko to rasy nie dla każdego No i po wysypie pseudohodowli pełno jest piesów "niespodzianek" o nieznanych przodkach i predyspozycjach Mój ex (wolontariusz w schronisku) mawia, że najgroźniejsza rasa to małe, czarne, z zakręconym ogonem Cytat:
Mam porowate włosy, tzn. w większości warunków atmosferycznych robią się sianowate I, jak u Tru, najlepiej wyglądają, jak je umyję wieczorem i zwiążę na noc. Porowate nie lubią zbyt dużej ilości wilgoci, więc lepiej działa na nie maska/odżywka trzymana krócej niż dłużej, nie można też za dużo/za mało nawilżać ![]() Płukanka z octem fajnie robi, ale ja mam lenia Olejuję przed myciem, po myciu wgniatam parę kropli oleju w końcówki, nakładam odźiwkę i po paru min. spłukuję. I jest gut Jam niegodna podziwiania Redzi i jej didki
Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-11-27 o 14:19 |
||
|
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeszcze nie próbowałam ale to raczej nei upiększa tylko eliminuje przykry problem? |
|
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Mie tam Bejbidrim satysfankcjonuje
A jeszcze jest wersja Bejbidrim rooshoffy płyn do kąpieli dla ciężarówek - i pod prysznic i do pukli i do twarzy używałam, ale ja minimalistka jestem, lubię wielofunkcyjne kosmetyki Jak kogo nie mdli poodroffy zapach, to polecam. Jako szampon jest gitmajonez
|
|
|
|
#4014 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
2. Zaprosilam Cie do znajomych ![]() A moze Balsam do kapieli Babydream fur mama? Niby to balsam ale dziewczyny w tym ja skutecznie myja nim wlosy. Chociaz moze za ciezki byc bo ma jakies tam olejki bodajze ale warto wyprobowac. Cytat:
Co tam jeszcze dziewczyny radzily, hmm... Np. zeby dawac jako odzywke do splukiwania jakas lekka bez splukiwania. ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4015 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad kawy i jesiennej szarówy
A to się chwali ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37835177]Iso Nie znam, więc w ciemno się nie piszę, tym bardziej na pół flaszki ![]() Cytat:
I to się liczy właśnie, ten element zaskoczenia Może po prostu dałem się ponieść fali "propagandy", że psy tych ras to urodzeni mordercy i psychole, czekający tylko na rzucenie się człowiekowi do gardła? ![]() Cytat:
Zakosiłaś na jakimś spotkaniu perfumeryjnym? ![]() Cytat:
My się nie nabierzemy na te tanie kokieterie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ten glut lniany pociąga i przeraża jednocześnie
|
|
|
|
#4017 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() od 2 tygodni mam cholerne przeziębienie i nic nie mija
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Paypal zajumał mi piniędze
Napisałam do Centrum Pomocy, odpisali hyżo... czytam właśnie i co widzę Kod Twojego zgłoszenia: BARWC**SYF Szpiegi
|
|
|
|
#4019 | ||||
|
|
Cytat:
biorę! Zapach się utrzymuje?Cytat:
Cytat:
![]() Jakieś gluty niespecjalnie mi się chce kręcić. Cytat:
Myslę też, że na moje dobre doświadczenia z nimi może mieć fakt, że mają wysoki próg bólu. No i właściciele na ogół są świadomi, że ich pies wymaga szczególnego podejścia i nad nimi pracują, nad owczarkami nie, a nad labradorami to już na pewno, no bo "one takie łagodne", to samo małe czarne kundelki z zakręconym ogonkiem (to jest właśnie burek krakowski, wypisz-wymaluj!), ogólnie dobrze ułożony pies to prawdziwa rzadkość.
||||
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubieu tym pachnieć po prysznicu ![]() 2 O! I dlatego m.in. dobrze ułożone psy ras bojowych idealnie komponują się z didami. 3. U szklarza?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

teraz słońce trochi ociepla ten stan ale ciężki dziś dzień pogodowo - nicniechceniowy
trupuf nie kneblujom bo po co
odpryski i narzędzia pikus , ale jak potoki śliny zalewają to niefajnie jest , bo z otwartą łyknąć nie można 
może z Katowic nie? 
a niektórzy i więcej, siła przyzwyczajenia 

a już moskitiery zdjełam na zimę
i cierpię przy złych pozycjach
no ale lajf is lajf i trzeba robić wiele rzeczy których nie można - niemniej nie mogiem doczekać sie zmywarki 

Ostatnio kupiłam Bejbidrima, zobaczymy...

biorę! Zapach się utrzymuje?