Scent Bar XLV - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-27, 02:08   #3991
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar XLV

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37832552]
Ale mnie dziś paluchy swędziały, czułem, że coś kliknę
I stało się, chyba jutro rozbiórkę zrobię [/QUOTE]
Ino szybko się przyznawaj, co to jest, bo nie wiem, czy śledzić odpowiedni wątek, czy se odpuścić
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 07:16   #3992
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

nawet nietopesz mi współczuł i przyznał że jestem niesamowicie cierpliwa hyhy punkt dla mnie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
borze...pojutrze znowu do dentysty
moze u niego zamieszkam?

ale dzis było wspaniale, połozył mnie na lezonco, zakneblował pysk gumom i wiercił czyms wolnoobrotowym..czułam sie jak trup podczas sekcji ,
półtorej godziny zleciało nie wiem kiedy

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
No,znow do nocy w pracy. Jutro jadę na 7 (muszę odpuścić jogę cholera), w planach praca do 20... Ale to nawet dobrze,gdyż nietoperz będzie od 18 w domu... I na tę okoliczność ugotowałam najbardziej mdłą zupę dyniowa na świecie. Gdyż ona nie jada przypraw. Chciałam też kupić jej łososia,ale był za świeży
Pan Jogin zadał mi pracę domową na wyjazd. I dobrze.
Trzymajcie za mnie kciuki, dobra?

Cytat:
topra spadam zanim moja wyobraźnie mnie zabije
ciao

Znad kawy
znów mi się nie chce nic

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 09:17   #3993
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Znad kawy
znów mi się nie chce nic
bardzo wcale się nie dziwię - obudziłam się o 7.00 i stwierdziłam że jest tak śpiąco niczym o 5 teraz słońce trochi ociepla ten stan ale ciężki dziś dzień pogodowo - nicniechceniowy
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 09:32   #3994
Parabelka
Panaroja

Znad kubka po kawie
Cytat:

nie no, to porażka, kupię na zapas w takim razie u mnie w Rossmanie nic nie wskazywało na to żeby się kończył
czemu jak się do jakiegoś kosmetyku przyzwyczaję i mi pasuje to muszą zaraz wycofać
to normalne , zafsze tak jest takoż i z innymi rzeczami , które dobre są
Cytat:
borze...pojutrze znowu do dentysty
moze u niego zamieszkam?

ale dzis było wspaniale, połozył mnie na lezonco, zakneblował pysk gumom i wiercił czyms wolnoobrotowym..czułam sie jak trup podczas sekcji ,
półtorej godziny zleciało nie wiem kiedy
czy aby jedno z drugim sie nie wyklucza trupuf nie kneblujom bo po co

Cytat:
No,znow do nocy w pracy. Jutro jadę na 7 (muszę odpuścić jogę cholera), w planach praca do 20... Ale to nawet dobrze,gdyż nietoperz będzie od 18 w domu... I na tę okoliczność ugotowałam najbardziej mdłą zupę dyniowa na świecie. Gdyż ona nie jada przypraw. Chciałam też kupić jej łososia,ale był za świeży
lepiej poszukaj gdzieś nieświeżej ostrygi , ponoć jedna wystarczy i fogle rozumiem ,że zupa nawet bez soli rozgotowana dynia sote

Cytat:
takoz tez sie czułam ,
dobrze ze sie nie widzialam..niestety zlukalam w siecuni jak prawdopodobnie wyglądałam

http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...r:33,s:0,i:202
łojezu a co to i co ze ślinom zalewajoncom paszcze odpryski i narzędzia pikus , ale jak potoki śliny zalewają to niefajnie jest , bo z otwartą łyknąć nie można

Spać
nic mi się nie chce
udając kobietę założyłam dzis obuf na obcasie i nie jestem do końca pewna i przekonana ,że to dobry pomysł , ale skoro je mam to chyba powinnam nosić

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 09:51   #3995
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Takiej ze śniadaniem?
Taaa i wiesz wróciłam na chwilę do domu na kolację

Cytat:
Możliwe, że to ja trafiam po prostu na owczarki niemieckie wcielenia łagodności (a z agresywnymi rasami to mi się pitbulle, bulteriery i amstafy kojarzą)
Wylczury tyż bywają, jak najbardziej tak.

Cytat:

no nie móf że wycofują może z Katowic nie? bo nic na to nie wskazuje

Cytat:
może powinnam większy zapas kupić
oczywiście jakbyś jednak chciała to moja propozycja aktualna
Pójdę dziś zobaczę te nowe, jak już są, a w razie czego się odezwę, dziękuję

Cytat:

czemu jak się do jakiegoś kosmetyku przyzwyczaję i mi pasuje to muszą zaraz wycofać
A czemu nie?

Cytat:
od tygodni myłam zempy we wannie - nie wiem jak to wytrzymałam nerwowo ale postanowiłam być dzielna i oddychałam głęboko - syf wkoło to letko powiedziane
Ja tak myłam parę lat a niektórzy i więcej, siła przyzwyczajenia

Cytat:
Nie dziwię się, więc, że Ci było wspaniale

Cytat:
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 10:32   #3996
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
To co to było? Dedukcja na zdrowy/chłopski rozum?
podejście sceptyczne

Cytat:
ale dzis było wspaniale, połozył mnie na lezonco, zakneblował pysk gumom i wiercił czyms wolnoobrotowym..
mmhhhhhrrrrry
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 10:46   #3997
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Cytat:
Ino szybko się przyznawaj, co to jest, bo nie wiem, czy śledzić odpowiedni wątek, czy se odpuścić
Iso
Ale chyba nie będę robił rozbiórki, dogadam się z kimś kto weźmie pół flaszki z blachą
Chętny?
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 11:31   #3998
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
łojezu a co to i co ze ślinom zalewajoncom paszcze odpryski i narzędzia pikus , ale jak potoki śliny zalewają to niefajnie jest , bo z otwartą łyknąć nie można

Spać
nic mi się nie chce
udając kobietę założyłam dzis obuf na obcasie i nie jestem do końca pewna i przekonana ,że to dobry pomysł , ale skoro je mam to chyba powinnam nosić
1. no chyba odsysak pod spodem jest co nie?

2. igzakli

kur dwa u mnie latają osy a już moskitiery zdjełam na zimę

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ja tak myłam parę lat a niektórzy i więcej, siła przyzwyczajenia
to prawda, wszystko jest siłą przyzwyczajenia ale i prawda że do luksusu przyzwyczaić się milej

serio to poważnie cierpiałam schylając sie do wanny - mamy nisko jakoś te krany i fogle ona narożna - a mój kręgosłup to jest do wymiany i cierpię przy złych pozycjach

np mycie garów to dla mnie przez tą lordozę to amsakreska opieram się o blat ale i tak długo nie postoję - generalnie nie mogę stać, kucać, schylać się - siedzieć i leżeć w jednej pozycji zbyt długo - nie wiem tak na prawdę co mogę no ale lajf is lajf i trzeba robić wiele rzeczy których nie można - niemniej nie mogiem doczekać sie zmywarki

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Ech, moje włosy to beznadziejny przypadek
Umycie i ugniatanie rano jeszcze ok, ale jakbym po porannym myciu nałożyła odżywkę to będą oklapnięte i wyglądały na przetłuszczone, odżywka bez spłukiwania dopełnia dramatu, omijam takie specyfiki szerokim łukiem. Natomiast codzienne mycie i nie nakładanie odżywki na dłuższą metę by się nie skończyło wesoło. Bo ja muszę myć codziennie. Chyba jestem skazana na to, co mam na głowie niestety Lepiej nie będzie.
Z porad dla kręconowłosych które gdzieś tam mi się w oczy rzuciły wypróbowałam jeszcze dyfuzor, fryzjerka się tym zajęła żeby nie było. Powstało masakryczne siano
Zresztą moje włosy są takie ni w pięć ni w dziewicę, ani kręcone, ani proste
heh no rozumiem Twój ból - mimo iż nie posiadam takowych to czaję temat - czyli mówisz maska Latte ta wielka mleczna Ci oklapuje? nawet minimum i użyte jako odżywka - na 1 minutkę?

hmmmm a płukać na koniec wodą z octem próbowałaś? mnie to robi dobrze na łojotokową skórę ale zauważyłam że i włos - rozjaśnainy - miękki i jakiś taki lepszy

ja w końcu zbastwałam z farbowaniem samodzielnym - jak pooglądałam sobie fotki na necie moich kolorów to sorrrrrrry ale to jets wszystko to czego nei chcę - efekt brudnych szarych włosów z rudimi odrostami bleeeeeh

wkokufiłam się i piehrdzielę nie farbuję - kupię szampon do niwelowania żółtych odcieni i niech rosną moje - zobaczymy co urośnie - ponoć jak sie przetrwa pierwsze miesiące naturalnej myszy to potem jaśnieją zuruck
Stary 2012-11-27, 12:06   #3999
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
tester kremu ?
myślałam, że kremy testuje się w próbkach a nie z pełnowymiarowych opakowań
Są też testery
Cytat:
tez dobrze
A dziś kupiłam lawendę
Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość
A ja robię placki z torebki,bo na domowe jestem zbyt leniwa
Ziemniaki do malaksera i już
Cytat:
Naftalinę kup w prezencie

Edyta kto ma na imię? No jak to, kto? No Irena
1. Oryginalny prezent
2. Za krótko znam Edytę i widać Jej nie zakodowałam u siebie
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Stwierdzam, że jestem nienormalna- poszłam do Rossmanna obejrzeć co dają z kolorówki taniej o 40%, a wyszłam z 3 różniastymi ściereczkami do wanny, szyb i kurzu
Za dużo przebywasz z Redzią
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie wiem czy lubię, ale jestem skłonna do poświęceń
No nie dla mnie to bo mam naczynka
Cytat:

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 12:46   #4000
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
1. a ja szpinak
Cytat:
2.ale jak ma być sam , to lepiej żeby go dwa było , co i tak nie wyklucza lepszego samopoczucia w wypadku obecności czcicieli

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ale czego im brakuje? Zbyt ulizane, zbyt puszyste, zbyt proste czy co? Bo ze zdjec wnioskujac nie masz na co narzekac
Z tego co wymienilaś to zbyt proste chyba, zbyt żadne, trochę falek, trochę kręciołków, trochę koperek porażony piorunem

Cytat:
Możliwe, że to ja trafiam po prostu na owczarki niemieckie wcielenia łagodności (a z agresywnymi rasami to mi się pitbulle, bulteriery i amstafy kojarzą)
No własnie amstaffy i okolice są fajne Moja prywatna lista ras agresywnych to burek krakowski, owczarek niemiecki, jamnik, york i pekińczyk, ale pekińczykom wybaczam, bo są słodkie

Cytat:
po pierwsze primo eliminuje napychanie paszczy wacikami, wiec lekarz sie skupia na zabiegu a nie obsłudze waty, a ty nie harasz ciagle i nie płukasz jamy, a po drugie ichyba wazniejsze ze chroni cie przed wpuszczeniem ci narzedzi endodontycznych do gardła , tudziez opiłków, albo kawałów zębów ktore ci sie ułamujo oraz róznych zrących cieczy którymi cie traktujo
A takie coś do zasysania sliny? Mi się draństwo ostatnio wessało w policzek bo ze stresu chyba przestałam ślinę produkowac, okazało się, że ani tego, ani waty nie potrzebuję

Cytat:
heh no rozumiem Twój ból - mimo iż nie posiadam takowych to czaję temat - czyli mówisz maska Latte ta wielka mleczna Ci oklapuje? nawet minimum i użyte jako odżywka - na 1 minutkę?

hmmmm a płukać na koniec wodą z octem próbowałaś? mnie to robi dobrze na łojotokową skórę ale zauważyłam że i włos - rozjaśnainy - miękki i jakiś taki lepszy
Jest suuuper ta maska, ale musze umyc włosy wieczorem, nałożyć po myciu, spłukac, związać na noc, rano są fajne, zwłaszcza jak mi się uda ich znowu nie zmoczyć pod prysznicem, bo inaczej jest szopa jak dziś. Natomiast jak tej samej odżywki uzyję po umyciu rano to jest efekt brudnych włosów Nie wiem, czemu tak

Z octem nie kombinowałam, acz zapach octu we włosach mi sie nie uśmiecha. No są mieciutkie, nawet jeśli wyglądają na suche i sztywne

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 12:55   #4001
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Jest suuuper ta maska, ale musze umyc włosy wieczorem, nałożyć po myciu, spłukac, związać na noc, rano są fajne, zwłaszcza jak mi się uda ich znowu nie zmoczyć pod prysznicem, bo inaczej jest szopa jak dziś. Natomiast jak tej samej odżywki uzyję po umyciu rano to jest efekt brudnych włosów Nie wiem, czemu tak

Z octem nie kombinowałam, acz zapach octu we włosach mi sie nie uśmiecha. No są mieciutkie, nawet jeśli wyglądają na suche i sztywne
to jako lajkonik juz wysiadam - zero pmysłów

a może Ci woda krakowska nie służy ?

jak Cię widziałam w Sosnowcu to poznałam po pięknych lokach - idealnych
a w Kraku faktycznie susz no ofens to still grejt włosy - dałabym sie pokroić za takie - ale wierzę że i bujne zdrowe włosy potrafią byc kłopotliwe z natury w pielęgnacji i ujarzmieniu - to chyba kwestia ujarzmienia - tylko czym?

mój chuop ma podobnie - użyje odzywki zwykłej lub bez spłukiwania - no są niesianowate ale tłuste

nie użyje to sianowate - nie ma nic pomiędzy

a gdyby tak poszukać szamponu nawilżającego? jakiegoś fancy abo co?
Stary 2012-11-27, 12:57   #4002
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

A ja z braku laku (i pieniędzy)wydobyłam z czeluści szafy odżywki Rossmannwskie które miały być do mycia(ale okazały się za ciężkie)za to po myciu są super i tanie jak barszcz

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 13:15   #4003
Parabelka
Panaroja

Zadziwiające , przeszukałam wspólnozakupowy , bo szukałam rozbiórki z której miałam odlewkę i chciałam sprawdzić z jakiej flaszki - stare Extravagance d'Amarige czy nowe Les Parfums Mythiques i wychodzi na to , że w jedynej rozbiórce jaka była od początku korzystania przeze mnie ze wspólnozakupowego , w ogóle nie brałam udziału . Zadanie do rozwiązania - skąd miałam odlewkę , bo nie z wymianki co gorsza , podejrzewam że to była jednak stara wersja i niezużyte pół oddałam goopia ja Śnieżce omamiona posiadaną flaszką les Mythiques , które jednakowoż się różnią od starego Extravagance i oszyfiście sa gorsze ideu sieu powiesić ze smutku alboco

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 13:16   #4004
dzika truskawa

Cytat:
to jako lajkonik juz wysiadam - zero pmysłów

a może Ci woda krakowska nie służy ?

jak Cię widziałam w Sosnowcu to poznałam po pięknych lokach - idealnych
a w Kraku faktycznie susz no ofens to still grejt włosy - dałabym sie pokroić za takie - ale wierzę że i bujne zdrowe włosy potrafią byc kłopotliwe z natury w pielęgnacji i ujarzmieniu - to chyba kwestia ujarzmienia - tylko czym?

mój chuop ma podobnie - użyje odzywki zwykłej lub bez spłukiwania - no są niesianowate ale tłuste

nie użyje to sianowate - nie ma nic pomiędzy

a gdyby tak poszukać szamponu nawilżającego? jakiegoś fancy abo co?
Krakowska woda im nie służy, to fakt Po jednym myciu lubelską widzę różnicę, niestety moja paszcza ma na odwrót, przyjeżdżam do Lublina i zaraz mam pryszcze i płaty schodzącej skóry, coś za coś

Znasz jakis fajny nawilżający szampon? Te co twierdzą, że są nawilżające zwykle mają mnóstwo silikonów w sobie, po użyciu takiego mam wrażenie, że włosy przy skórze mam brudniejsze niż przed

:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
Stary 2012-11-27, 13:24   #4005
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

niemniej nie mogiem doczekać sie zmywarki
A już upatrzona, wybrana, zamówiona?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 13:29   #4006
Betty83
Zakorzenienie

znad wieśniaka light z błonnikiem

Cytat:
tak z punktu widzenia weterynarza, czepiaja sie ich wszystkie choroby, labki zwykle maja adhd a wlasciciele nad nimi nie panuja, owczarki ze wzgledu na to ze wiekszosc wlascicieli nie umie ich ulozyc sa po prostu agresywne. koszmar. no i do mieszkanka w miescie to kiepski pomysl, jedne to psy mysliwskie, drugie pracujace, one musza sie wyzyc
aaa... ale u nas pies miał do dyspozycji poza 60+mkw gdzie miał się jak rozłożyć, zaraz za blokiem wolne zielone wybiegi i 10 min od domu (5 przebieżką) działkę z domkiem
no i u nas dom nie pozostaje pusty na więcej niż 4 godziny
pierwszy rzeczywiście był trochę problematyczny, wujek przywiózł z wojska i podrzucił, ja byłam bardzo mała, nie miał się kto zająć wychowywaniem.
drugi, to był pies 'od policjanta' młody ale już swoje potrafił
układałam go wg podręcznika do tresury psów myśliwskich i obronnych, był łagodny, posłuszny, umiał parę sztuczek, za kotami biegał, ale gdy się zbliżył, to nie wiedział co z nimi robić i wracał z podkulonym ogonem, miał na koncie życie jednej świnki morskiej - próbował ją wyciągnąć z akwarium i za mało delikatnie podniósł i paru kur sąsiada, które przeszły na naszą stronę
teraz bym się nie zdecydowała na takiego wielkiego zwierza, ale mając czas i warunki, to czemu nie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Darsonval to genialne urządzenie
Pięknie zasusza i dezynfekuje pryszcze.Guzki się pięknie wchłaniają i nie pozostawiają blizn . Pory się zamykają i zmniejsza się łojotok.
Na włosy działa tak,że wzmacnia je,ale te o bardzo słabych cebulkach,czy "martwe" wypadną.

To tak pokrótce...
takiej odpowiedzi potrzebowałam

a jeśli chodzi o ten szkodliwy ozon, to nie wystarczą okulary do pływania?
ja w nich zwykle cebulę kroiłam

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Przypomniałaś mi o rolce, chyba odkurzę ją i zaczne się maziać .
Tylko musze spiryt kupić
masz? skąd i jaką?
jakie efekty?

Cytat:
Czy Ty aby z tymi zabiegami upiększającymi nie przesadzasz? To już chyba kosmetoreksja jakaś
zostało 10 dni
jestem tłusta i brzydka jak noc listopadowa
schudnąć już nie zdążę, to robię co mogę, żeby z tym drugim coś ruszyło
chociaż - pewnie najbardziej by pomógł relaks i sen
bo na tygodniu jak nastawiam 'wieczorem' budzik, to wyskakuje mi komunikat 'budzik zadzwoni za 3h 12min'
a czasem mniej, albo nie mogę zasnąć

Cytat:
Przesyłają bez nakrętki, w kopercie

Cytat:
Stwierdzam, że nie powinienem wychodzić już z domu dzisiaj Dwa razy, w odstępie niecałych dwóch godzin, zostałbym rozjechany na pasach, bo jakichś dwóch kretynów stwierdziło, że na czerwonym też można przejeżdżać, no dlaczego by nie?!
bo to tzw. "późne zółte" lub "wczesne zielone"

też mam takie dni, że pcham się kierowcom pod koła

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość

Pracowałam nim jako kosmetyczka.Efekty były zachwycające (przy zmianach trądzikowych i potrądzikowych. Ważne jest d'arsonvalizację robić często.więc dobrze mieć swój
Poszukaj w necie jakiś info,bo ja powoli piszę
a te domowe bardzo się będą różnić od pro?
czy można liczyć na podobne efekty?
w sumie już się zdecydowałam wypróbować
tylko muszę wybrać, który aparat zakupić
Stary 2012-11-27, 13:30   #4007
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Znasz jakis fajny nawilżający szampon? Te co twierdzą, że są nawilżające zwykle mają mnóstwo silikonów w sobie, po użyciu takiego mam wrażenie, że włosy przy skórze mam brudniejsze niż przed
no nie znaju nie znaju - metodą prób i błędów będziem szukać - najpierw uderzam w rosyjskie - w ciemno

sama nie bardzo mogiem nawilżające - albowiem włosy swoje u nasady mam tłuste po 8h jesienią i zimą a ten rozjaśniany susz co jest dalej maziam odżywkami i tyla jakoś sie kula - nie jest idealnie dlatemu szukam alternatywy w rosyjskich szampo

Cytat:
A już upatrzona, wybrana, zamówiona?
no coś Ty - jak pojedziemy to wybierzemy - i tak nie wiem na co zwracac uwagę i to będzie pierwszy raz więc nie odczuję różnicy
Stary 2012-11-27, 13:38   #4008
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Są też testery
powiedz jeszcze, że są mocniejsze od produktów
(tak jak w przypadku perfum )
a poważnie, to chyba warto, kosztuje połowę, a pojemność ta sama

warto było, ktoś mi sprzątnął
przyznać się: kto się będzie nuksił?

a jak jesteśmy przy włosach, to nabyłam dziś olejek łopianowy z papryką i szampon łopianowy
i czytam o kuracji dla Ciastlowiczek

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2012-11-27 o 13:48
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 13:44   #4009
dzika truskawa

Cytat:
aaa... ale u nas pies miał do dyspozycji poza 60+mkw gdzie miał się jak rozłożyć, zaraz za blokiem wolne zielone wybiegi i 10 min od domu (5 przebieżką) działkę z domkiem
no i u nas dom nie pozostaje pusty na więcej niż 4 godziny
pierwszy rzeczywiście był trochę problematyczny, wujek przywiózł z wojska i podrzucił, ja byłam bardzo mała, nie miał się kto zająć wychowywaniem.
drugi, to był pies 'od policjanta' młody ale już swoje potrafił
układałam go wg podręcznika do tresury psów myśliwskich i obronnych, był łagodny, posłuszny, umiał parę sztuczek, za kotami biegał, ale gdy się zbliżył, to nie wiedział co z nimi robić i wracał z podkulonym ogonem, miał na koncie życie jednej świnki morskiej - próbował ją wyciągnąć z akwarium i za mało delikatnie podniósł i paru kur sąsiada, które przeszły na naszą stronę
teraz bym się nie zdecydowała na takiego wielkiego zwierza, ale mając czas i warunki, to czemu nie
I wyglada na to, ze i tak nie były do końca opanowane

Cytat:
no nie znaju nie znaju - metodą prób i błędów będziem szukać - najpierw uderzam w rosyjskie - w ciemno

sama nie bardzo mogiem nawilżające - albowiem włosy swoje u nasady mam tłuste po 8h jesienią i zimą a ten rozjaśniany susz co jest dalej maziam odżywkami i tyla jakoś sie kula - nie jest idealnie dlatemu szukam alternatywy w rosyjskich szampo
Ja spróbowałam polecieć KWC, ten z mydlnicą lekarską zrobił mi taką szczotę z końcówek, że nadawały się tylko do obcięcia, Fructis z acai mógł być, Wella Pro Series nawilżający myje i niczym się nie wyróżnia, Dove Repair Therapy robił brudne włosy, Isana z jedwabiem był fajny, ale testowany w lubelskiej wodzie więc nie wiem na ile to miarodajne, testy trwają. Schauma brązowa robi mi totalny oklap i prostuje włosy, H. jest zachwycony Ostatnio kupiłam Bejbidrima, zobaczymy...

Z tych rosyjskich odżywki brzmią bosko, hm...

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2012-11-27 o 13:46
Stary 2012-11-27, 14:14   #4010
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
I wyglada na to, ze i tak nie były do końca opanowane

Ja spróbowałam polecieć KWC, ten z mydlnicą lekarską zrobił mi taką szczotę z końcówek, że nadawały się tylko do obcięcia, Fructis z acai mógł być, Wella Pro Series nawilżający myje i niczym się nie wyróżnia, Dove Repair Therapy robił brudne włosy, Isana z jedwabiem był fajny, ale testowany w lubelskiej wodzie więc nie wiem na ile to miarodajne, testy trwają. Schauma brązowa robi mi totalny oklap i prostuje włosy, H. jest zachwycony Ostatnio kupiłam Bejbidrima, zobaczymy...

Z tych rosyjskich odżywki brzmią bosko, hm...
1. no właśnie

2. pogrubione - takoż oceniam i ja, ale jak chcę mieć proste śliskie włosy to bierę Schaumę broncową i włala niemniej zdrowe nawilżone i puszyste - nie znalazłam - pozostałych nie znam

Bejbidrim to dla mnie tragedia jakaś i pomysłka - juz wolę Hipp ale też raz na jakiś czas - na co dzień niezły był dżonson z lawendo i ten rozczesujący włosy chyba jakiś połysk czy coś ale to stare dzieje - wrócę jak nie znajdę nic lepszego

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2012-11-27 o 14:17
Stary 2012-11-27, 14:18   #4011
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Cytat:

No własnie amstaffy i okolice są fajne Moja prywatna lista ras agresywnych to burek krakowski, owczarek niemiecki, jamnik, york i pekińczyk, ale pekińczykom wybaczam, bo są słodkie

Słodziaki są, tylko to rasy nie dla każdego No i po wysypie pseudohodowli pełno jest piesów "niespodzianek" o nieznanych przodkach i predyspozycjach

Mój ex (wolontariusz w schronisku) mawia, że najgroźniejsza rasa to małe, czarne, z zakręconym ogonem

Cytat:
A jakby dodać czegoś nawilżającego do zwykłego szamponu? Gliceryny, kw. hialuronowego, aloesu? Se zrobiłam jeszcze mgiełkę do psipsiania: sok z aloesu + hialuron, psikam czasem pukle przed olejowaniem Mam porowate włosy, tzn. w większości warunków atmosferycznych robią się sianowate I, jak u Tru, najlepiej wyglądają, jak je umyję wieczorem i zwiążę na noc. Porowate nie lubią zbyt dużej ilości wilgoci, więc lepiej działa na nie maska/odżywka trzymana krócej niż dłużej, nie można też za dużo/za mało nawilżać
Płukanka z octem fajnie robi, ale ja mam lenia Olejuję przed myciem, po myciu wgniatam parę kropli oleju w końcówki, nakładam odźiwkę i po paru min. spłukuję. I jest gut

Jam niegodna podziwiania Redzi i jej didki

Edytowane przez MysiaJadwisia
Czas edycji: 2012-11-27 o 14:19
MysiaJadwisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 14:19   #4012
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

a jak jesteśmy przy włosach, to nabyłam dziś olejek łopianowy z papryką i szampon łopianowy
i czytam o kuracji dla Ciastlowiczek
ja to kupiłąm na łojotokowy łupież - tzn przeciwko ale jeszcze nie próbowałam

ale to raczej nei upiększa tylko eliminuje przykry problem?
Stary 2012-11-27, 14:25   #4013
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Mie tam Bejbidrim satysfankcjonuje A jeszcze jest wersja Bejbidrim rooshoffy płyn do kąpieli dla ciężarówek - i pod prysznic i do pukli i do twarzy używałam, ale ja minimalistka jestem, lubię wielofunkcyjne kosmetyki Jak kogo nie mdli poodroffy zapach, to polecam. Jako szampon jest gitmajonez
Stary 2012-11-27, 14:34   #4014
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Te z mydlnica i wszelkie ziolowe zazwyczaj robia szczoty, Bejbidrim dla odmiany placze (moje wlosy przynajmniej, wole Hippa z dzieckich), reszty nie uzywalam.

Cytat:
Napisane przez MysiaJadwisia Pokaż wiadomość
A jakby dodać czegoś nawilżającego do zwykłego szamponu? Gliceryny, kw. hialuronowego, aloesu? Se zrobiłam jeszcze mgiełkę do psipsiania: sok z aloesu + hialuron, psikam czasem pukle przed olejowaniem

Jam niegodna podziwiania Redzi i jej didki
1. Albo na noc przed myciem robic sobie psikanke + olej.
2. Zaprosilam Cie do znajomych

Cytat:
Znasz jakis fajny nawilżający szampon?
A moze Balsam do kapieli Babydream fur mama? Niby to balsam ale dziewczyny w tym ja skutecznie myja nim wlosy. Chociaz moze za ciezki byc bo ma jakies tam olejki bodajze ale warto wyprobowac.

Cytat:
Z tego co wymienilaś to zbyt proste chyba, zbyt żadne, trochę falek, trochę kręciołków, trochę koperek porażony piorunem
Skoro koperek to moze sprobuj zelu lnianego? Usztywnia ale wystarczy odgniesc jak porzadnie wyschna i MOZE ladnie sie uloza tj. moje sa po nim niespirzone i zdyscyplinowane. Ale tez moze byc za ciezki...
Co tam jeszcze dziewczyny radzily, hmm... Np. zeby dawac jako odzywke do splukiwania jakas lekka bez splukiwania.

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
A jeszcze jest wersja Bejbidrim rooshoffy płyn do kąpieli dla ciężarówek - i pod prysznic i do pukli i do twarzy używałam, ale ja minimalistka jestem, lubię wielofunkcyjne kosmetyki Jak kogo nie mdli poodroffy zapach, to polecam. Jako szampon jest gitmajonez
Popieram

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 14:36   #4015
gryx82
BAN stały

Znad kawy i jesiennej szarówy
Cytat:
Taaa i wiesz wróciłam na chwilę do domu na kolację
A to się chwali Wystarczy, że na śniadanie zostałaś, kolację możesz przecież zawsze zjeść u siebie
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
podejście sceptyczne

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37835177]Iso [/QUOTE]
Nie znam, więc w ciemno się nie piszę, tym bardziej na pół flaszki
Cytat:
...
ponoć jak sie przetrwa pierwsze miesiące naturalnej myszy to potem jaśnieją zuruck

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
1. Oryginalny prezent
I to się liczy właśnie, ten element zaskoczenia
Cytat:
No własnie amstaffy i okolice są fajne
Może po prostu dałem się ponieść fali "propagandy", że psy tych ras to urodzeni mordercy i psychole, czekający tylko na rzucenie się człowiekowi do gardła?
Cytat:
Moja prywatna lista ras agresywnych to burek krakowski, owczarek niemiecki, jamnik, york i pekińczyk, ale pekińczykom wybaczam, bo są słodkie

Cytat:
Zadanie do rozwiązania - skąd miałam odlewkę , bo nie z wymianki
Zakosiłaś na jakimś spotkaniu perfumeryjnym?
Cytat:
zostało 10 dni
jestem tłusta i brzydka jak noc listopadowa
schudnąć już nie zdążę, to robię co mogę, żeby z tym drugim coś ruszyło

My się nie nabierzemy na te tanie kokieterie
Cytat:
chociaż - pewnie najbardziej by pomógł relaks i sen
bo na tygodniu jak nastawiam 'wieczorem' budzik, to wyskakuje mi komunikat 'budzik zadzwoni za 3h 12min'
a czasem mniej, albo nie mogę zasnąć

Cytat:
bo to tzw. "późne zółte" lub "wczesne zielone"
Wielu kierowców przejeżdża niestety na żółtym, a nawet na początkach czerwonego
Cytat:
przyznać się: kto się będzie nuksił?

Cytat:
Mój ex (wolontariusz w schronisku) mawia, że najgroźniejsza rasa to małe, czarne, z zakręconym ogonem
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 14:40   #4016
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Mnie ten glut lniany pociąga i przeraża jednocześnie Ale będzie trza wypróbować...
Stary 2012-11-27, 15:06   #4017
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

ale wiesz...ja sie relaksuje u dentysty ,
a u tego było wyjątkowo komfortowo, mowie wam guma rulez ,
haranie watom to przezytek
Ja się relaksuję u gina i fryzjera obaj to faceci

od 2 tygodni mam cholerne przeziębienie i nic nie mija

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 15:24   #4018
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Paypal zajumał mi piniędze Napisałam do Centrum Pomocy, odpisali hyżo... czytam właśnie i co widzę :

Kod Twojego zgłoszenia: BARWC**SYF

Szpiegi
Stary 2012-11-27, 15:45   #4019
dzika truskawa

Cytat:
Mie tam Bejbidrim satysfankcjonuje A jeszcze jest wersja Bejbidrim rooshoffy płyn do kąpieli dla ciężarówek - i pod prysznic i do pukli i do twarzy używałam, ale ja minimalistka jestem, lubię wielofunkcyjne kosmetyki Jak kogo nie mdli poodroffy zapach, to polecam. Jako szampon jest gitmajonez
A to pachnie jak ten olejek na rozstępy z tej samej serii? Bo jak tak to biorę! Zapach się utrzymuje?

Cytat:
Te z mydlnica i wszelkie ziolowe zazwyczaj robia szczoty, Bejbidrim dla odmiany placze (moje wlosy przynajmniej, wole Hippa z dzieckich), reszty nie uzywalam.
Rumiankowy Barwy nie robił krzywdy
Cytat:
A moze Balsam do kapieli Babydream fur mama? Niby to balsam ale dziewczyny w tym ja skutecznie myja nim wlosy. Chociaz moze za ciezki byc bo ma jakies tam olejki bodajze ale warto wyprobowac.

Skoro koperek to moze sprobuj zelu lnianego? Usztywnia ale wystarczy odgniesc jak porzadnie wyschna i MOZE ladnie sie uloza tj. moje sa po nim niespirzone i zdyscyplinowane. Ale tez moze byc za ciezki...
Co tam jeszcze dziewczyny radzily, hmm... Np. zeby dawac jako odzywke do splukiwania jakas lekka bez splukiwania.
No własnie problem chyba w tym, że mam włosy grubości nici babiego lata, nawet jak nie są przesuszone to na takie wyglądają i wszystko je obciąża Zaczynam widzieć rozwiązanie moich problemów w prostownicy
Jakieś gluty niespecjalnie mi się chce kręcić.

Cytat:

Może po prostu dałem się ponieść fali "propagandy", że psy tych ras to urodzeni mordercy i psychole, czekający tylko na rzucenie się człowiekowi do gardła?
Na to wygląda
Myslę też, że na moje dobre doświadczenia z nimi może mieć fakt, że mają wysoki próg bólu. No i właściciele na ogół są świadomi, że ich pies wymaga szczególnego podejścia i nad nimi pracują, nad owczarkami nie, a nad labradorami to już na pewno, no bo "one takie łagodne", to samo małe czarne kundelki z zakręconym ogonkiem (to jest właśnie burek krakowski, wypisz-wymaluj!), ogólnie dobrze ułożony pies to prawdziwa rzadkość.

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
od 2 tygodni mam cholerne przeziębienie i nic nie mija

Cytat:
Kod Twojego zgłoszenia: BARWC**SYF

można gdzieś kupić te szklane półeczki do lodówek? H. wczoraj zrobił wielką górę szaszłyków i wstawił w naczynku żaroodpornym do lodówki, wyjęłam to, zeby sobie coś zjeść, półeczka się chyba przylepiła do spodu i odpadła jak wyjmowałam szaszłyki, poszła w drobny mak

Stary 2012-11-27, 15:58   #4020
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Cytat:
A to pachnie jak ten olejek na rozstępy z tej samej serii? Bo jak tak to biorę! Zapach się utrzymuje?

Myslę też, że na moje dobre doświadczenia z nimi może mieć fakt, że mają wysoki próg bólu.

można gdzieś kupić te szklane półeczki do lodówek? H. wczoraj zrobił wielką górę szaszłyków i wstawił w naczynku żaroodpornym do lodówki, wyjęłam to, zeby sobie coś zjeść, półeczka się chyba przylepiła do spodu i odpadła jak wyjmowałam szaszłyki, poszła w drobny mak
1. Ja mam całą serię, choć ciężarówą nie jestem Lubieu tym pachnieć po prysznicu Na włosach raczej nie wali jak Fructis, ale coś tam czuć

2 O! I dlatego m.in. dobrze ułożone psy ras bojowych idealnie komponują się z didami.

3. U szklarza?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości