|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
tak z all najlepiej z tej samej strony - od tego samego sprzedawcy co koc
jutro będziemy szukac ![]() i zostana nam same dzieci - mojmlody ale już mam prezent wybrany, dwie chrześnice chrześniak, bratanica wojtka, i 4 dzieci od znajomych ale to juz slodycze
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej, ze w dzisiejszych czasach to raczej im więcej nie pasuje niż pasuje ![]() ![]() ![]() zajęcia badawcze, eksperymentalne ![]() idę spać... a mąż mi wycina śnieżynki
|
|
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Ana no wlasnie bo zapomnialam
brawo!!!! a slowa pochwaly od rodzica! czad!! brawo gratulacje!!
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
Marta a co dla Pata kupujecie?
|
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Nie było mnie pare dni , laptop mi padl. Ale już mamy nowego także jestem
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
na mikolaja plecak z Raa-Raa pod choinkę kase fiskalną
chcieliśmy zestaw narzędzi ale od moich rodzicow na mikolaja dostanie duzy zestaw takich na baterie w skrzynce narzedziowej (wkrętarka pila śruby śrubokręty etc wszystko dziala jak dla doroslych bo to teraz jego ulubione zajecie i biega z doroslymi narzedziami) dla starszych dzieci kupujemy PUSy, niech sie bawia i ucza, a dla mlodszych- klocki lalkę itd, tylko symbolicznie. ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- nie niestety juz nie aktualna, ale trzeba przeglądać bo często teraz przed świętami są oferty - my kupiliśmy pakiet ksiązek 50-75% taniej ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- a w ogóle wybieramy wczoraj te książki a na pierwszej stronie wydawnictwa reklamują ksiazkę z najlepszymi przepisami ZWYCIĘŻCZYNI master chef i normalnie na okladce byl napis zwyciężczyni etc.. i tak myśleliśmy jak to oni robia skoro w niedziele byl final a w poniedzialek ksiazka już sygnowana tym że ona wygrała.. nie oglądalam tego programu więc nie wiem co bylo nagrodą ale lekko mnie to zdziwiło.. co każdemu z nich zrobili taką ksiażkę, ale skoro dostepna jest już dziś - dziś zamawiasz dziś wysylaja to musza mieć je wydrukowane to co wszystkim drukowali? no chyba że to na żywo nie bylo tylko nagrywali duzo wcześniej.. nagrywali? ale to wtedy ludzie nie glosowali tak? tylk oni wybierali? nie wiem.. bo jak na zywo to lekki szok a jak nie na zywo to ok
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-11-27 o 08:33 |
|
|
|
#4207 | |||
|
Zakorzenienie
|
zawsze możesz się do kogoś wprosić albo pójść z koleżanką na obiad na mieście
![]() Cytat:
A nie przesłałabyś mi aukcji na priv, z których korzystałaś? Bo im więcej o tym myślę tym bliższa jestem spróbowania ![]() Tym bardziej, że do pokoju mąż wymyślił mało ambitną rzecz, więc na pewno by się udało, a do sypialni mogę sobie coś poszaleć Tym bardziej, że ja też lubię abstrakcję ![]() Jestem bardzo ciekawa Twoich efektów! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witajcie Kolega mnie dzisiaj przywitał słowami "hmm.. chyba się nie wyspałaś nie?" - chyba z lekka straszę ![]() Ale za to widzę się dzisiaj z moją Trójcą ![]() i odbieram dzisiaj bilety na Strachy ![]()
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
O master chefie i kto wygrał w necie było już 3 dni przed finałem telewizyjnym pewnie finał był nagrywany dużo wcześniej i książka się już drukowała pewnie wszyscy przygotowywali książki a później ta jedna poszła.
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja chciałam pieczonego kurczaka, ale zamieniłam się potem z mężem bo ten pieczony był za ostry. A co do książki, niestety nie pomogę. Cytat:
|
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJE ZA wszystkie informacje o programie
tak sobie potem pomyślalam że pewnie nie na zywo jestem znowu ciut mądrzejsza ![]() ![]() Cytat:
jeszcze będziemy dokupywać im cos ale baze pod prezent mamy ![]() a ty straszysz no co ty do sabatu jeszcze troche teraz jakoś powinny plodne sie zaczynać powinnac rozsiewać aure!ale zazdroszcze i spotkania i strachow!!!! poszlam za ciosem i napisalam regulamin wycieczki i calą dokumentacje pojde do pracy wcześniej popodbijam wszystko i luz jesooo chyba powoli sie wygrzebuje widać światelko w tunelu
|
|
|
#4211 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Marta fajne prezenty
Co do programu to też się najpierw zdziwiłam, ze książka jest taks szybko. Ale w sumie on nie był na żywo
|
|
|
|
#4213 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
no i Dominik pochodził sobie dwa dni do żłobka i tyle i od piątku znowu ze mną w domu , w piątek nie poszedł bo za późno wstaliśmy i najnormalniej w świecie zaspaliśmy natomiast wczoraj było podobnie Dominik poszedł w niedziele spać o 1 w nocy wczoraj wstał prawie o 11 , ale to pikuś ja nawet nie byłam wstanie się z łózka ruszyć, Pani w sklepie to taki opierdziel dostanie że szok... w sobotę kupiłam udka z kurczaka a w niedziele robiłam na obiad jedno poszło na rosół który wszyscy jedliśmy natomiast drugie danie jadłam tylko ja Dominik zasnął i potem jak wstał nie chciał jeść ( i bardzo dobrze ) tz tez nie jadł bo nie chciało mu się i po za tym wyszedł z domu na chwile i przyszedł z kolegą więc nie jadł ( też bardzo dobrze się złożyło ) a ja wczoraj myślałam że umrę, tak się zatrułam że nie wiedziałam jak się nazywam tż musiał z pracy się zerwac bo ja nie byłam wstanie się ruszyć nawet śniadania zrobić dziecku , masakra , ostatni raz czułam się tak 8 lat temu jak w Warszawie zjadłam hamburgera na stacji pkp tak się wtedy strułam że płuca prawie wyplułam i wczoraj prawie na karetkę dzwoniliśmy , kurde jakie szczęście że Dominik nie zjadł tego obiadu bo z nim leżałabym już napewno w szpitalu dzisiaj już lepiej ale Dominik też nie poszedł do żłobka lekki katar i kicha jutro może pójdzie
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4214 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,
Kuba właśnie zasnął więc mam chwilę dla siebie. Wczoraj mieliśmy gości jeszcze, bratowa zaprosiła na kawe ciocie i wujów i nikogo sie nie bał, do jednego wuja poszedł od razu chociaż widział go po raz pierwszy a do reszty po chwili jak sie oswoił z nimi troche. od cioci dostał ten telefon i sie ładnie bawił http://allegro.pl/smily-telefon-eduk...776317751.html Ap ropo prezentów to ja na Mikołajki mam dla Kuby motylka z pozytywką, a dla chrześniaczki narazie grzechotki do wózka do powieszenia. A na święta chcę kupić Kubie jakiś duży zestaw klocków Chrześniaczce lalkę i dla kuzynki synka mam bluzę |
|
|
|
#4215 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
robię Lilce sweterek na szydełku i już zostało mi mało co do zrobienia i skończyła mi się włóczka!!!
i muszę czekać do 1 by sobie kupić kolejną
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
czesc ksiezniczki
![]() od rana ogladam bajki po niemiecku haha laski na forum niemieckim polecaly mi co prawda jakies telenowele ale nudne to jak nasza "Moda na sukces" wczoraj probowalam ogladac ale co 5 minut zerkalam na zegarek kiedy to sie skonczy bajki sa jednak duuuzo ciekawsze
|
|
|
|
#4218 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4219 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u was w żłobku też po 3 dniach nieobecności trzeba przynieść zaświadczenie że zdrowa?u nas w żłobku to dzieci normalnie chodzą z katarem ![]() Cytat:
Karo nic kupować nie musimy bo w żłobku dostanie Cytat:
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
pokażę, pokażę
Ślwieńko to do roboty a nie :P Siostra tż chce płytę ze zdjęciami Lilki aktualnymi...to se wymyśliła a ja muszę powybierać teraz.
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
nio baaa
tz to mi czesto powtarza ze on dziecka nie potrzebuje bo przeciez ma mnie ![]() Cytat:
z kazdej po 2 odcinki lecialy ![]() Martucha masz jakiegos linka do tych narzedzi co dostanie Pat?? mysle nad czyms takim dla mojego chrzesniaka... widzialam tutaj fajny zestaw z "boscha" ale kosztowal ponad 50 euro... a biorac pod uwage ile tych prezentow musze kupic to wolalabym jednak cos tanszego... |
|
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
mamy dla naszych dzieci kolorowanki
http://czasdzieci.pl/kolorowanki/ Lilka właśnie męczy Peppe
|
|
#4223 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny zajrzyjcie do K ja jestem w szoku , nie wiem co mam myślec na ten temat i co ja takiego zrobiłam
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4224 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczko ooo fajnie, też kiedyś bym się chciała nauczyć szydełkować.
śliweńko a jak tam w pracy? |
|
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas na topie teraz przyklejanie naklejek, więc młoda dostaje kolorowanki z naklejkami
|
|
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś byłam po bony świąteczne w pracy
Lubie jak kasa wpada do portfela
|
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu a jakie kredki ma Marcela? Lilka ma grube z bic chyba (albo herlitz) http://allegro.pl/kredki-12-jumbo-tr...814275586.html i średnio jej idzie malowanie nimi. Puka nimi o kartkę i słabo tak pisze i nie wiem czy właśnie inne kredki by lepsze nie były
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczko nam w szkole polecali kredki trójkątne z bambino. Takie grubsze. Bardzo ładnie malują.
|
|
|
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marcela ma najzwyklejsze ołówkowe i bambino http://allegro.pl/kredki-swiecowe-ba...750435300.html Bambino już co prawda połamane w drobny mak, planujemy jej kupić bambino ołówkowe http://allegro.pl/kredki-bambino-10-...801226806.html |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

jutro będziemy szukac 

pewnie finał był nagrywany dużo wcześniej i książka się już drukowała