Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-27, 15:32   #1621
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Nikita, Blonde

A w ogóle to sie wkurzyłam sama na siebie. Nie wiem co mi sie stało, ale w weekend się na jajka normalnie rzuciłam: naleśniki, ciasto drożdzowe, pierogi, omlety, biszkopty. Dzis patrzę, a Majeczka znowu zaczyna mieć czerwony polik. A przecież pediatra mówiła abym jajka mocno ograniczyła, to nieee. Jestem taka na siebie zła. Zobacze jak będzie jutro , jak coś to znowu do pediatry jedziemy Jeszcze wczoraj na kolację zjadłam 1/3 blaszki ciasta.

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Butter mnie tez wkurzają te teksty, dlatego o naszych staraniach (poza Wami) nie wiedział dosłownie nikt. Gdyby tak było można pstryknąć palcem i "o już, jestem spokojna, nie myślę o tym" ech....

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 15:32   #1622
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość

na co idziecie?

Popularny na wątku Zmierzch

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

U mnie dzis dodatkowo silny i zimny wiatr...myslalam,z e mi glowe urwie
Ale superMilego wieczoru
U nas z kolei było ciepło jak na wiosnę Trochę pogoda się pozamieniała
Dziękuję
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 15:33   #1623
Malensstfo
Zakorzenienie

Co za zboczuchy na tym forum siedzą!!

Ugotowałam zupkę, właśnie ją wcinam i odpoczynek..

Ja też czekam na bony u męża..coś ostatnio wspomniał, że kombinują u niego w pracy i może się okaże, że wcale nie będzie... Na co mu powiedziałam, że wtedy ja się do nich przejadę...

Ale mnie do końca roku też powinno wpaść trochę kaski za kurs, który prowadziłam jakiś czas temu, hihi
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 15:34   #1624
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
oo, no to ciekawe jak ci sie spodoba. Ja nadal czekam na dobra jakosc na neciorze

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 15:35   #1625
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:

Tylko masz siedzieć w kinie do końca seansu!
Stary 2012-11-27, 15:36   #1626
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo jakie ty kursy prowadzisz?

Stary 2012-11-27, 15:36   #1627
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
o co chodzi z tym koncem? jest cos jeszcze po napisach czy jak?

Stary 2012-11-27, 15:36   #1628
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Matko święta, Madzia, DZIĘKI!!!!!! W końcu ktoś to powiedział.
TO wszechobecne 'wyluzuj, weź to na spokojnie, nie myśl o tym' doprowadza mnie do furii...
Ok dobra, dzięki za radę, nie pomyślałam, żeby wyluzować, już luzuję

Najlepiej ostatnio koleżanka męża z pracy mu powiedziała, że jest w nieplanowanej ciąży, że będą brać ślub przez to itp... na co mój mąż jej 'no tak, jak się ktoś nie stara, to zachodzi, a jak się ktoś stara, to się tak od razu nie udaje' a ona mu na to 'wyluzujcie, weźcie to na spokojnie, wtedy na pewno się uda'....nosz co za laska..jasne, wpadła, a opowiada o wyluzowaniu podczas starań

Ludzi są różni, jedni się starają i luzują, inni wyluzować nie umieją. Ja nie umiem. Jestem niecierpliwa - chce być w ciąży - już nie ma jednej uniwersalnej rady w stylu 'wyluzuj'...
Butter wiem,ze sluchanie takiego gadania nie jest latwe...ale tak to z reguly jest (w kazdej dziedzinie), jak czegos bardzo chcesz to nie ma

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Nikita, Blonde

A w ogóle to sie wkurzyłam sama na siebie. Nie wiem co mi sie stało, ale w weekend się na jajka normalnie rzuciłam: naleśniki, ciasto drożdzowe, pierogi, omlety, biszkopty. Dzis patrzę, a Majeczka znowu zaczyna mieć czerwony polik. A przecież pediatra mówiła abym jajka mocno ograniczyła, to nieee. Jestem taka na siebie zła. Zobacze jak będzie jutro , jak coś to znowu do pediatry jedziemy Jeszcze wczoraj na kolację zjadłam 1/3 blaszki ciasta.[COLOR="Silver"]
A podobno tak swiecie przekonana bylas ostatnio ze jajka mozesz jesc
Smarujesz ja jeszcze?

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-11-27 o 15:37
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 15:36   #1629
Gucia0987
Zakorzenienie

Butter ja z tych nie starających się a hasło "wyluzujcie" doprowadza mnie do szału!!!
Moja przyjaciółka się stara od ponad roku. Na razie nie skutecznie. Ma problemy z PCO (chyba tak się to nazywa?)
Powiedziała, że dziękuję że ma mnie, bo przynajmniej jej głupot nie mówię, żeby wzięła wszystko na spokojnie...

na spokojnie można podejśc za pierwszym razem, choć pewnie i to trudne. Ale jak ktoś planuje to pytam, halo? jak niby ma od pstryknięcia palców wyluzować?

p.s. ja to znowu w drugą stronę, bo każę przyjaciółce działać, iść do lekarza, zrobić konkretne badania itp.
A potrafię być upierdliwa

Magda może nic więcej jej nie wyjdzie.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 15:37   #1630
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Maleństwo jakie ty kursy prowadzisz?
Madziu ogólnie nic nie prowadzę...napiszę może w K.

Nikita obejrzysz, to będziesz wiedziała o co chodziło A czemu się nie przejdziesz do kina?
Stary 2012-11-27, 15:38   #1631
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Nikita, Blonde

A w ogóle to sie wkurzyłam sama na siebie. Nie wiem co mi sie stało, ale w weekend się na jajka normalnie rzuciłam: naleśniki, ciasto drożdzowe, pierogi, omlety, biszkopty. Dzis patrzę, a Majeczka znowu zaczyna mieć czerwony polik. A przecież pediatra mówiła abym jajka mocno ograniczyła, to nieee. Jestem taka na siebie zła. Zobacze jak będzie jutro , jak coś to znowu do pediatry jedziemy Jeszcze wczoraj na kolację zjadłam 1/3 blaszki ciasta.
Butter mnie tez wkurzają te teksty, dlatego o naszych staraniach (poza Wami) nie wiedział dosłownie nikt. Gdyby tak było można pstryknąć palcem i "o już, jestem spokojna, nie myślę o tym" ech....
1/3 blaszki ciasta?? No to ostro!

Madziu, ja wiem, że łatwiej by było się wyluzować, ale która z nas tutaj, nie czeka od momentu owulacji i starań do okresu przeskakując z nóżki na nóżkę? Chyba każda... każda kobieta, która się stara i bardzo zależy jej na posiadaniu dziecka...
Na pewno zdrowsze by było podejść do tego na spokojnie...ale nie zawsze się da!

Cytat:

Ja ten Zmierzch i ten poprzedni ściągnę... i sama zobaczę, mąż by mnie zabił śmiechem, jak bym mu zaproponowała pójście do kina na to.
Z resztą ja nie lubię chodzić do kina.

Teraz chcę zobaczyć Annę Kareninę...

Cytat:
Ale mnie do końca roku też powinno wpaść trochę kaski za kurs, który prowadziłam jakiś czas temu, hihi
Jaki kurs prowadziłaś?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 15:41   #1632
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Nikita obejrzysz, to będziesz wiedziała o co chodziło A czemu się nie przejdziesz do kina?
Bo az takim fanem tego filmu nie jestem aby palcic za jego obejrzenie na wielkim ekranie . TZ tez by ze mna sie nie wybral bo to w ogole nie jego klimaty.

Cytat:
Madziu, ja wiem, że łatwiej by było się wyluzować, ale która z nas tutaj, nie czeka od momentu owulacji i starań do okresu przeskakując z nóżki na nóżkę? Chyba każda... każda kobieta, która się stara i bardzo zależy jej na posiadaniu dziecka...
Na pewno zdrowsze by było podejść do tego na spokojnie...ale nie zawsze się da!
Zgadzam sie, nie da sie wylaczyc tego myslenia staraniowego, niestety.

Stary 2012-11-27, 15:44   #1633
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:

Ludzi są różni, jedni się starają i luzują, inni wyluzować nie umieją. Ja nie umiem. Jestem niecierpliwa - chce być w ciąży - już nie ma jednej uniwersalnej rady w stylu 'wyluzuj'...
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 15:46   #1634
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Butter wiem,ze sluchanie takiego gadania nie jest latwe...ale tak to z reguly jest (w kazdej dziedzinie), jak czegos bardzo chcesz to nie ma
Blonde, ja sobie zdaję z tego sprawę, przecież nie jestem małą dziewczynką wiem, ze to nie działa tak, że jak chcesz, to masz...
Mówię tylko o komentarzach.
Najlepsze jest to, że ciągle ktoś pyta, czy się staramy...obcy ludzie... będę mówić, że nie chcemy i tyle.
Bo jak mówię, że no chcemy, zobaczymy kiedy, myślimy o tym, to słyszę 'fajnie, super, tylko wyluzujcie'

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Butter ja z tych nie starających się a hasło "wyluzujcie" doprowadza mnie do szału!!!
Moja przyjaciółka się stara od ponad roku. Na razie nie skutecznie. Ma problemy z PCO (chyba tak się to nazywa?)
Powiedziała, że dziękuję że ma mnie, bo przynajmniej jej głupot nie mówię, żeby wzięła wszystko na spokojnie...

na spokojnie można podejśc za pierwszym razem, choć pewnie i to trudne. Ale jak ktoś planuje to pytam, halo? jak niby ma od pstryknięcia palców wyluzować?

p.s. ja to znowu w drugą stronę, bo każę przyjaciółce działać, iść do lekarza, zrobić konkretne badania itp.
A potrafię być upierdliwa
To pomyśl, jak Cię będzie doprowadzać do szału, jak się będziesz starać

Hania

Stary 2012-11-27, 15:47   #1635
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
No ja mam tak samo, wiecie tylko Wy...

Apropo własnie zaraz wychodze i ide po wynik progesteronu:prosi :
Marcel <3

Stary 2012-11-27, 15:50   #1636
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde juz jej nie smarowałam. Bo było wszystko ok. Nie wiem co mnie na te jajka tak naszło. Byłam cały weekend u rodziców i oni mi tak dogadzali z tym jedzeniem. Teraz czytam, ze chyba same żótka mogę aby nie białka

Gucia oby. Nie jest tak źle, ale jednak.

Butter hehe bo ja tak uwielbiam drożdzowe z jabłkami I wczoraj jak mąż poszedł do pracy to siedziałam, oglądałam film i wcinałam

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

oo kurde... dziś jest wtorek??? To ja mam ang na 17.30 bym zapomniała. Myślałam, ze dziś jest poniedziałek.

Stary 2012-11-27, 15:52   #1637
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość

A ja jestem głupia i się wygadałam kilku osobom...i jestem zła na siebie teraz. Drugi raz bym tak bym nie zrobiła....

Trzymam kciuki za wyniki

Dziewczyny, mam na dziś tyle planów. Mąż mówił, że pokój pomalowany...więc muszę tam dziś uprzątnąć...chcę zrobić te paszteciki i zagnieść ciasto na piernik...
Oczywiście pomalowany jest jeden pokój, a sajgon i syf w całym domu

A, no i możecie potrzymać kciuki za mojego męża, ma dziś spotkanie z kolesiem, z którym chciałby grać...chciałabym, żeby się udało, bo widze, że bardzo mu tego brakuje

Hania

Stary 2012-11-27, 15:53   #1638
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter trzymam kciuki

Stary 2012-11-27, 15:55   #1639
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde juz jej nie smarowałam. Bo było wszystko ok. Nie wiem co mnie na te jajka tak naszło. Byłam cały weekend u rodziców i oni mi tak dogadzali z tym jedzeniem. Teraz czytam, ze chyba same żótka mogę aby nie białka
tak, pisałam juz wczesniej, jak sie upierałas ze mozesz jesc
Dla mnie jajka to nabiał i tyleI chodzi o bialko jaja
Oby jej nic nie bylo

Butter to trzymam
Stary 2012-11-27, 15:55   #1640
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
oo, no to ciekawe jak ci sie spodoba. Ja nadal czekam na dobra jakosc na neciorze
Wiem, że to nie górnolotne kino, ale idziemy bo lubimy i bardziej żeby gdzieś wyjść

Cytat:
Tak jest

Cytat:

Ja ten Zmierzch i ten poprzedni ściągnę... i sama zobaczę, mąż by mnie zabił śmiechem, jak bym mu zaproponowała pójście do kina na to.
Z resztą ja nie lubię chodzić do kina.
Wiadomo, każdy lubi co innego. To taka trochę bajka i mi się o dziwo podobało

Kciuki dla męża

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2012-11-27 o 15:57
Stary 2012-11-27, 15:56   #1641
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość

Bedzie dobrze Mysiu

Cytat:
oo kurde... dziś jest wtorek??? To ja mam ang na 17.30 bym zapomniała. Myślałam, ze dziś jest poniedziałek.
hihi, wtorek wtorek dzisiaj

Stary 2012-11-27, 15:57   #1642
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Wiadomo, każdy lubi co innego. To taka trochę bajka i mi się o dziwo podobało
Mi się też podoba, w ramach luzackiego filmu. Ale mój TŻ tego nie znosi

Dzięki za kciuki

Hania

Stary 2012-11-27, 15:58   #1643
mysia1986
Zakorzenienie

No to ide
Odezwe sie pozniej jaki wynik
Marcel <3

Stary 2012-11-27, 15:58   #1644
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Mi się też podoba, w ramach luzackiego filmu. Ale mój TŻ tego nie znosi

Dzięki za kciuki
Dokładnie tak Mi się luz przyda i to spora dawka
Stary 2012-11-27, 15:59   #1645
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde bo mi tak pediatra powiedziała (nie moja). A teraz czytam, ze białko tez silnie uczula. Czyli generalnie żółtko mogę jeść?

A jak w takim razie sprawa z makaronem?

Stary 2012-11-27, 16:03   #1646
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde bo mi tak pediatra powiedziała (nie moja). A teraz czytam, ze białko tez silnie uczula. Czyli generalnie żółtko mogę jeść?

A jak w takim razie sprawa z makaronem?
No uczula uczula

Tu masz ciekawe info:
http://www.jaalergik.pl/strona_72.html

To co zawiera jaja niestety musisz sobie podarowac
Stary 2012-11-27, 16:03   #1647
tomalinka
Wtajemniczenie

Cześć

Cytat:
TO wszechobecne 'wyluzuj, weź to na spokojnie, nie myśl o tym' doprowadza mnie do furii...

Najlepiej ostatnio koleżanka męża z pracy mu powiedziała, że jest w nieplanowanej ciąży, że będą brać ślub przez to itp... na co mój mąż jej 'no tak, jak się ktoś nie stara, to zachodzi, a jak się ktoś stara, to się tak od razu nie udaje' a ona mu na to 'wyluzujcie, weźcie to na spokojnie, wtedy na pewno się uda'....nosz co za laska..jasne, wpadła, a opowiada o wyluzowaniu podczas starań

Oj ja Ciebie doskonale rozumiem. Ja też nie potrafiłam wyluzować na siłę Tak się nie da po prostu.
A w ogóle to miałam tak, że ten pierwszy nieudany cykl to płakałam jak głupia.. a potem każdy następny jakoś łatwiej już mi było.

Cytat:
A ja jestem głupia i się wygadałam kilku osobom...i jestem zła na siebie teraz. Drugi raz bym tak bym nie zrobiła....
No przyznam szczerze, że dlatego właśnie nie chciałam nikomu mówić. Bo nie zniosłabym pytań, złotych porad itp.

Choć ma to też swoje złe strony, bo przez to, że zapierałam się, że nie myślimy o dziecku to nikt nawet nie podejrzewa, że jestem w ciąży. I tak własnie jak już pisałam na ostatniej imprezie miałam pogadankę jak to ciężkie musi być życie z dzieckiem... I przed 30. to w ogóle bez sensu starać się o dziecko, bo przez to tracimy całe życie towarzyskie..

Kciuki trzymam!

Onyks a brzusio śliczny
Stary 2012-11-27, 16:06   #1648
Nikita...
Zakorzenienie

OK, ja spadam powolutku, milego wieczoru.

Stary 2012-11-27, 16:10   #1649
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
A nie będę marudzić, bo dostanę zaraz zrypę, że za krótko się staram, żeby się smucić....
Butter, posmuć się, jeśli chcesz, pomarudź... Tylko pamiętaj, żeby nie smucić się zbyt długo, ale brać się znów do działania
Cytat:
380 zł dostałam + masę jakiś zniżek sklepowych, muszę je jeszcze zobaczyć na co są. Zawsze to coś
Madziu, zawsze coś? To kupa kasy. W zeszłym roku dostałam raptem 90 zł
Cytat:
Pomyśl, jak mnie trafia, kiedy to słyszę
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 16:31   #1650
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Wiesz co, miałam już nic nie pisać, bo zauważyłam już dawno, że takie dyskusje na forum (nomen omen) nie mają prawa bytu Ale jeśli ktoś traktuje mnie jako gorszą, nic niewiedzącą i nie mającą prawa wypowiedzieć się na temat dzieci, bo nie ma dzieci, to się we mnie gotuje i nie będę siedzieć cicho
Nie po raz pierwszy jest sytuacja, kiedy Tobie nie można nic powiedzieć, bo od razu naskakujemy, od razu jesteś złą matką, od razu robisz źle i w ogóle robimy z Ciebie najgorszą. Ale kiedy jest dyskusja na czyjś inny temat, to ochoczo bierzesz w niej udział, co więcej - bardzo lubisz ją przeciągać i kontynuować.
My nie robimy z Ciebie złej matki - Ty jesteś po prostu na swoim punkcie przewrażliwiona.

W którym miejscu na Ciebie naskoczyłyśmy? Mamy chyba inne pojęcie "naskoczenia".
Czy napisałam gdzieś, że się nie wyśpicie? Dlaczego swoją drogą Twój mąż zakłada od razu, że będziecie całą noc małą usypiać? Skoro nawet nie próbowaliście?

Po raz kolejny pytam - gdzie naskoczyłam?

Właśnie tak. I każdy też wypowiada się na dany temat - nie musisz wszystkich słuchać.
I mam małe dejavu - nie byłaś tą najbardziej ganiącą zaaabcie za kładzenie Domino w łóżeczku turystycznym, podczas gdy sama kładłaś Majkę w koszu? Czy materac dla dorosłych jest lepszy niż ten w łóżeczku turystycznym? Bo podobno po to kupuje się dziecku specjalny dla niego materac, by było jak najlepiej dla jego kręgosłupa...
Swoją drogą, gdyby tyle osób zwróciło mi na coś uwagę (licząc oczywiście matki, bo niedzieciate przecież się nie liczą ), zastanowiłabym się, czy rzeczywiście czegoś nie zmienić.

Tak napisała, zgadzam się I właśnie to zdanie odebrałam tak, że teraz, kiedy męża nie ma i one same śpią, to jest super! Nareszcie są wolne! Bez męża! Juuuupiiii! Może nie to Magda chciała przekazać, ale tak to zostało odebrane. Jeśli chciała zaznaczyć, że fajnie się śpi z Majką kiedy mąż jest na nocce, bo żadna nie śpi sama i czas bez męża/taty szybciej im leci - czy cokolwiek w tym stylu - to trzeba było zredagować to zdanie inaczej. Nie byłoby użytego kluczowego "w ogóle" i już zdanie brzmiało by inaczej. I nie - nie czepiam się, po prostu tak to zinterpretowałam...
A pisząc, że nienormalne w zdrowym małżeństwie miałam na myśli nie spanie z dzieckiem w ogóle, ale właśnie tę radość, że mąż ma nocki i go nie ma. Dodam, że po za "w zdrowym małżeństwie" była tam druga sytuacja - ale tego już nie widzisz...

Pozwolę sobie napisać na biało, co by nie wyciągać na światło dzienne pewnych spraw: może nie widzi w tym nic złego, może na razie nie widzi w tym nic złego... Oczywiście nie siedzę w jego głowie i nie będę mówić, co on myśli i co czuje, bo nie wiem, ale patrząc na bieg wydarzeń w ciągu ostatnich dni zaczęłabym się zastanawiać, czy oby na pewno nie ma nic przeciwko i czy za parę tygodni nie powie, że to dołożyło do wszystkiego. Sorry, ale sama Magda przyznała, że ma problem z wyrażaniem uczuć...
Amen , polejcie ten pani

Cytat:

Ten pierwszy jest bardzo ładny Ale chyba jeszcze bardziej podoba mi się ten ze skórką, taki elegancki

Bardzo fajny hp, będziecie zadowoleni I jaka cena!
Ja miałam hp ponad 4 lata, działał bez zarzutów, zmieniłam tylko dlatego, że chciałam kupić maleństwo (11,6 cala). Mąż ma hp od ponad roku i też jest bardzo zadowolony
Dziekuje za opinie

Ja nie bylam przekonana do tego HP ale cena nas skusila a jeszcze teraz jak piszecie ze warto to tym bardziej się ciesze

Cytat:

Poza tym zrobiłam wczoraj Ewkę - niestety nie wszystkie ćwiczenia na brzuch dałam radę wykonać, bo mięśnie mnie po prostu paliły
Dziś też chyba zrobię, bo jutro idziemy do teścia na imieniny, więc nie miałabym kiedy...
tez chce zacząć cwiczyc z Ewka powiedz mi jakie dvd powinnam kupic na początek? Tam jest jakas kolej czy jak kto chce?

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
zaaaabcia jak dla mężczyzny najodpowiedniejszy wydaje mi się 3, ten taki skórzany, a następny w kolejce 1.

Ja to bym chciała mieć bliźniaki. Ale za drugim razem =)

Ja zawsze chciałam mieć bliźniaki ale teraz jak widze ile pracy jest przy jednym to chyba podziekuje

Cytat:
Cześć.

Żabciu, zgadzam się z Tobą zdecydowanie. Od tego jest forum, żeby wyrażać własne zdanie.
Byle robić to w sposób kulturalny.
Ale to, że ktoś ma zdanie całkiem odmienne, nie znaczy, że sie na kogoś naskakuje, czy go krytykuje...czy uważa, że jest złą matką.

Nie rozumiem tego wszechobecnego przewrażliwienia na punkcie swojej osoby.... przecież żadna z nas nie jest tutaj, żeby komuś ubliżyć, czy sprawić przykrość...

Kochana, ja nie mam męskiego oka, ale mi się podoba nr 5 i ten ze skórką
No wlasnie 1 , 5 i ze skora mi się podobają najbardziej

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Żabcia mnie te bryloczki średnio się widzą. A muszą być typowo z jeep'a? Nie chcesz czegoś innego?

Co do pasztecików - to chodzi o te z ciasta francuskiego? Wyślę Ci na privchyba dzisiaj z lekka straszę, kolega przywitał mnie slowami "uuuu, chyba się nie wyspałaś" zadowo! Oby do 16:00 bo dzisiaj widzę się z moją Trójcą a do tego odbieram bilety na koncert. Idziemy początkiem grudnia na Strachy na Lachy
No wlasnie maz wymyslil sobie taki prezent. Lapka mamy jako prezent pod choinke wiec kupujemy sobie jakiś drobiazg. I wymyslil wlasnie ten breloczek Jeepa.

Tak, spoko jak będziesz miała czas to wysli mi na priv.

Oo jaaa to Cie kolega przywital

Cytat:

ahaaaa, zapomnialam wspomniec, ze mialam rozmowe z szefem bo za tydzien koniec okresu probnego i dostalam awans. Od 1.1. bede szefowac 2 ludziom. No i tyle.
zdolna bestia

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość
26.11 o godz 00:55 urodzila sie Maya 3308 i 52 cm. Porod naturalny trwal tylko 1godz55 min nawet nie zdazylam na wywolanie tak mnie wzielo.
Juz o 13 bylam z mala w domku, czuje sie nawet niezle, mam tylkko jeden szew ale noralnie chodze tylko co to mnie miesnie brzucha bola a tak pozatym to super
gratulacje kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak szybko jesteście w domu

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
helloł, u nas nadal chorobowo, ale na szczescie juz bez gorączki. młody obsyoany oprysczką, całe podniebienie, język i wokół us, chodzi wypaćkany fioletem
w nocy mu sie ciezko spi , chyba dlatego ze go gardło boli, psikam mu Tantum Verde, daję pić w nocy i jakoś to leci
wczoraj spał w dzień 3 h! co mu się od baaaardzo dawna nie zdarzało, a dziś wstał o 8,30! zamiast o 6 jak codzień, w szoku byłam, i kto wie czy jakbym sie po kuchni nie rozbijała to nie spał by dłużej

ja też jestem przeciwna spania z dzieckiem. Po pierwsze mało to wygodne, a w końcu kiedyś wyspać się trzeba, po drugie mój materacyk i poduszka nie są takie twadre jak dziecko mieć na początku powinno, a po trzecie - i chyba dla mnie najbardzije decydujące, u mnie w rodzinie w ten sposób kuzynka zmarła, fakt było to 30 lat do tyłu, ale było :/ Po prostu ciotka ma obfity biust, mała zjadła i ją cycek przygniótł... dlatego ja mówię stanowcze NIE
masakra

Cytat:
Gucia6 ja też zawsze staram się jak najmniej malować, tak bardzo naturalnie. Tylko na jakieś większe wyjścia bardziej.
Naturalnie tzn tylko puder? Same rzesy , usta?

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

dodaja -

butter - tule U nas nikt nie wiedział o staraniach i przynajmniej nie slyszalam tych pocieszen.

Witajcie
U nas dzisiaj bialo , sniezek sypie jest cudnie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości