Rossmann - część XV - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-27, 15:36   #4891
aSHa85
Zadomowienie

Dot.: Rossmann - część XV

mam do oddania kod na OS
dzisiaj byłam i żaden więcej mi się nie spodobał niż ten malinowy...
kody pobierałam rano i po południu - piszę bo widziałam, że był z nimi problem (podejrzewam, że wydawali te same kody przed zmianą i dlatego się dublowały...)

więc kto pierwszy ten lepszy - pisać na pw
Stary 2012-11-27, 15:41   #4892
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość
Automatyczne kredki z Essence też używam mam jeszcze resztkę czarnej, natomiast na brązową się ostatnio nacięłam;/ Jak używałam cały czas bez zarzutu tak teraz trafiłam na jakiś bubel w ogóle nie maluje na powiece
Kredki basic nie używałam ale można było kiedyś dostać w Schleckerze którego zlikwidowali...
czarna jest rewelacyjna. czerń głęboka jak w eyelinerze płynnym/żelowym te zwykłe już nie są takie mocne.

Cytat:
Napisane przez zaczarowana Pokaż wiadomość
No tego miałaś nie pisać
jeszcze tylko jutro i koniec kuszenia
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 15:43   #4893
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tempting Pokaż wiadomość
Ogłoszenie: mam do oddania kod na Original Source
Również chętnie oddam swoje kody, bo jednak z nich nie skorzystam. Osoby zainteresowane proszę o priv.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 15:46   #4894
iamxshi
Zadomowienie

A czy w rossie są jakies eyelinery w bordowym kolorze?
iamxshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 15:49   #4895
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Myosottis Pokaż wiadomość
A polecacie jakiś lakier/preparat przedłużający żywotność innych lakierów na paznokciach? Jakiś utwardzacz czy coś?
W naturze znajdziesz bardzo fajny z Essence link do KWC
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 15:51   #4896
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
czarna jest rewelacyjna. czerń głęboka jak w eyelinerze płynnym/żelowym te zwykłe już nie są takie mocne.

Czarna tak z brązowej też byłam zawsze zadowolona do czasu...
Teraz trochę się boje ta brązowa kupować...
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 15:53   #4897
elemq
Raczkowanie

[QUOTE=nothing_matter;3783 2545]jaki znowu pędzel kabuki? bo ja chcę jakiś do bronzera
kurdełe zawsze coś

TAK-dokladnie ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...uki-brush.html normalnie kosztuje 39,99
elemq jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-27, 15:57   #4898
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlueSunshine Pokaż wiadomość
a przypatrzyłaś się może już jak zachowuje się jak "schodzi" z ust? nie zbiera się w kącikach ust nie wysusza?
Cytat:
Napisane przez agniieesszzka Pokaż wiadomość
Kurcze ale mnie teraz skusiłaś, zastanawiałam się nad nią ale nie podoba mi się ze ma tą "pałeczkę" wole wysuwane pomadki
Byłam już 4 razy w tym samym Rossmannie i dzisiaj jak weszłam to miałam wrażenie że sie jakoś dziwnie na mnie patrzą, musze mame jutro wysłać

Można liczyc na jakieś zdjęcie tej pomadki jak sie prezentuje na ustach?

Widze że tak piszecie ze u was w szafach poprzebierane, a u mnie jest w czym wybierać nie ma jakiś szczególnych braków, wszystko ładnie poukładane dużo tuszy niezmacanych, pudry i fluidy sa dostępne w prawie wszystkich odcieniach, szminki tak samo, jedynie niektóre odżywki Lovely były jakies taki zużyte, klejące.
Jest trwała, nie zbiera się w kącikach, równomiernie się ściera i ładnie wsiąka w usta, jakby nie były pomalowane. Trochę wysusza ale ja i tak zawsze używam wielu nawilżających mazideł do ust.

Niestety nie mam apartu żeby zrobić zdjęcie.. mogę jutro spróbować komorką ale z mojego dziada zdjęcia są kiepskiej jakości

edit: znalazłam ladne zdjęcia w necie. Bałam się, że będzie za ciemna, ale ona jest własnie w takim naturalnym odcieniu beżu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 44444.jpg (74,1 KB, 194 załadowań)

Edytowane przez PaulinciaKWC
Czas edycji: 2012-11-27 o 16:11
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 16:07   #4899
zuz123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Mowa o Wibo Eliksir? Mnie osobiście moja polarka przywodzi na myśl stare, babcine kosmetyki... Mam pomadkę Celia Nude i ona prześlicznie pachnie, ma ładniejsze kolorki, nawilża i kosztuje może złotówkę drożej aniżeli Wibo. Gdyby nie wizaż to bym nawet na nią nie spojrzała, a tak to kupiłam zbędny kosmetyk.
Przez Was po raz kolejny (czwarty od zeszłego czwartku) poleciałam do Rossa. Strasznie się obszukałam tego top coatu z Lovely, ale wreszcie się udało. Dziś pierwsze testy. Kupiłam też lakier Rimmela caramel cake czy jakoś tak, cudny jest! Oglądałam też polecany przez którąś z Was Wibo express growth, ale w ogólnie nie nie przypominał on kolei nude... Także odpuściłam go sobie.
To dopiero! Dla mnie Wibo jest dużo przyjemniejsza niż Celia. I też tansza, bo w promocji za 5, 20 zł, a Celię kupowałam za 11. Jedyne co mi się w Wibo nie podoba to te plastikowe opakowania... Jeszcze sobie dokupię trzecią

wymiana
zuz123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 16:08   #4900
klatka
Zakorzenienie

Ja jestem zdumiona pomadkami Wibo Eliksir Mam 05 i 06. Długo utrzymują się na ustach i wyglądają bardzo naturalnie, jak by się nie malowało ust a mimo to miało takie soczyste
Ciekawe tylko jaki jest ich skład..

klatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 16:20   #4901
Finlora
Zakorzenienie

Myślałam nad tymi pomadkami Manhattan, bo tak kusicie, ale w wielu recenzjach powtarza się, że wysuszają, więc jednak się nie skuszę
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 16:30   #4902
nieznana4
Raczkowanie

Wrocław Marino- szafy nieco tylko uboższe, jest m.in. szafa Sally H., Loreal, "Burżuja".,
Co mnie tam zachwyciło, to jedna z kasjerek pilnująca jak cerber aby nikt nie korzystał z nie testerów.
nieznana4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 16:31   #4903
zaczarowana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
Dobrze, że to już koniec. Portfel odetchnie z ulgą
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
edit: znalazłam ladne zdjęcia w necie. Bałam się, że będzie za ciemna, ale ona jest własnie w takim naturalnym odcieniu beżu
Właśnie sobie mówiłam, że jednak wcale nie potrzebuję tego mazidła, a tu takie zdjęcie
zaczarowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 16:31   #4904
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Właśnie pierwszy raz w życiu pomalowałam rzęsy tym zielonym Wibo. Niestety mojej d... nie urywa
Cytat:
Adie94 ja też nie lubię! Uielbiam mocne rzęsy. Wydłużone na maksa i mega pogrubione!
A to dziwne Też kocham takie rzęsy, a ten Wibo zielony mi naprawdę daje takie rzęsy;>

Za to odradzam ten różowy Miss Sporty- owszem super podkręca, ale efekt jest naturalny, nie lubię takiego
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 16:34   #4905
alamirka
Moderator

A ja na odwrót. Lubię mieć rzęsy ładnie rodzielone, naturalne. Bardziej dziewczęco. Brzydza mnie takie grube, a co gorsza czasem oblepione tym tuszem niektóre panny noszą fe.
No ale ja blondynka z jasną oprawą oczu. Chyba bym komicznie tak wyglądała

kurcze, miałam kiedys tego zielonego Wibo ale nie mogę sobie efektu przypomnieć

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-11-27 o 16:46
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 16:52   #4906
Callianna
Zadomowienie

Hej rossomaniaczki czy są u was w sklepach Ross te nowe pomadki Burżujkowe? Bo w moim tylko stand z testerami a kusiłaby mnie ta zniżka -40%.
Callianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 16:52   #4907
Myosottis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
W naturze znajdziesz bardzo fajny z Essence link do KWC
dzięki
Myosottis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 16:59   #4908
lele
Zakorzenienie

Chciałam kupić podkład drugi, jednak same ciemne kolory były. Chyba, że któraś z was wie jak się prezentuje kolor 60 sand z max factor z tych w słoiczku?

Chwyciłam żel do skórek wibo, błyszczyk matowy manhattan i suszone mango, które uwielbiam
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 17:00   #4909
kudlik_kk
Zakorzenienie

Hedvigis A u mnie właśnie efekt marny. Już lepsze rzęsy mam po taniochu z eweliny takim z fioletowym zawijasem

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

Edytowane przez kudlik_kk
Czas edycji: 2012-11-27 o 17:02
kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 17:07   #4910
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Adie94 ja też nie lubię! Uielbiam mocne rzęsy. Wydłużone na maksa i mega pogrubione!
mi taki efekt daje rozowy wibo (( chodze za nim juz drugi dzien i nie ma pani ekspedientka powiedziala ze maja dostawe dzis w nocy ale nie wie czy bedzie wibo i czy zalapie sie jeszcze na ta promocje pewnie dolaza jak sie skonczy tak zaluje ze go wczesniej nie wzielam

Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że takie bardziej topery. Na paznokciach używałam tylko tego 453, właśnie jako ostatnią warstwę. Na pewno nie dadzą całkowitego krycia.

Nie używałam ani jednego, ani drugiego, ale naczytałam się sporo recenzji i ten Rimmel podobno kiepski i strasznie długo wysycha na powiece.

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Na Lovely Terracotę, też miałam ochotę, ale mam za dużo cieni i sobie odpuściłam. Chociaż jeszcze jeden dzień promocji jest
szukam delikatnego brokatu do czarnego lakieru,takiego ktory zostawi na paznokciu sam brokat bez koloru ani poswiaty.nada sie?

Cytat:
Napisane przez iamxshi Pokaż wiadomość
A czy w rossie są jakies eyelinery w bordowym kolorze?
kredka z wibo fioletowo taka bordowa miekka,swietnie sie nia maluje 2.99 polecam ! kilka stron wczesniej dodalam zdjecia na ktorych jest ta kredka

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
A to dziwne Też kocham takie rzęsy, a ten Wibo zielony mi naprawdę daje takie rzęsy;>

Za to odradzam ten różowy Miss Sporty- owszem super podkręca, ale efekt jest naturalny, nie lubię takiego
mi zielony wibo chyba zniszczyl rzesy w kilki miejscach mam polamane rzesy albo lyse punkty tez nie polecam rozowego miss sporty studio cos tam,mialam wrazenie ze szczoteczka drapie rzesy

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
A ja na odwrót. Lubię mieć rzęsy ładnie rodzielone, naturalne. Bardziej dziewczęco. Brzydza mnie takie grube, a co gorsza czasem oblepione tym tuszem niektóre panny noszą fe.
No ale ja blondynka z jasną oprawą oczu. Chyba bym komicznie tak wyglądała

kurcze, miałam kiedys tego zielonego Wibo ale nie mogę sobie efektu przypomnieć
ja za to brunetka z czarnymi brwiami i duzymi oczami i powiekami dziwnie to brzmi ale chodzi mi o to ze przy otwartych oczach powieka mi sie nie chowa cala i w delikatnych rzesach wygladam na zmeczona.. wielkie rzesy otwieraja mi oko

mialam juz przestac kupowac ale tak kusicie.. kupilam wibo eliksir 07 piekny koral ! efekt podobny do celi nude ale cielia daje bardziej mokry efekt,robi maziaje i podkresla skorki :< u mnie sa wszystkie kolory za wyjatkiem 07 wzielam ostatnia niezmacana! u mnie testery wygladaja na nigdy nie "testowane". patrzylam na slawne buzujki i u mnie sa naj jasniejsze odcienie

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

Edytowane przez adie94
Czas edycji: 2012-11-27 o 17:10
adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 17:08   #4911
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Pokaż wiadomość
P
Część zakupów jest dla mojej mamy, dzięki Em wybrałam dla niej Kate 07

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
suszone mango, które uwielbiam
Ile kosztuje?
Stary 2012-11-27, 17:08   #4912
akna1102
Zadomowienie

U mnie dzisiaj w rosmanie szał ciał, mnóstwo dziewczyn przy szafach, nic nie można pooglądać i pomacać. Wybrałam się po korektor pod oczy, chciałam true match, ale kolory był przebrane, kupiłam w ciemno z astora skinmatch po -40% wyszło mi 17,99 zł i dodatkowo zaopatrzyłam się w tusz różowy wibo

Co do macania....byłam świadkiem jak pani z rosmana doradzała dziewczynom w wyborze produktów i odpowiadała na setki pytań:"któy podkład lepszy do suchej skóry ten czy ten, a który tusz, a jaki róż mi pasuje etc" Duży plus za zaangażowanie Ale przy tym doradzaniu otwierała nowe tusze pokazując szczoteczki, mazała ręce eyelinerem, kredkami etc I jak klientki widząc takie zachowanie mają go nie powielać?? MAKABRA!!!
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 17:12   #4913
kamilsia123
Raczkowanie

przepraszam może już było to pytanie ale do kiedy jest gazetka która obowiązuje od 29. ?
kamilsia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 17:17   #4914
lexi221
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
moje nabytki
A co to za szminka obok tej Kate Moss ? Dziewczyny jakie błyszczyki polecacie? I jeszcze jedno czy odżywki w buteleczkach lub z wibo mają w składzie formaldehyd?
lexi221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 17:18   #4915
agniieesszzka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilsia123 Pokaż wiadomość
przepraszam może już było to pytanie ale do kiedy jest gazetka która obowiązuje od 29. ?
do 13.12
agniieesszzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 17:21   #4916
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
a już myślałam, że nie będę musiała jutro wchodzić do R

kupiłam:
wibo tusz zielony - pomalowałam się nim dzisiaj, supeeeer
Rimmel 60s Caramel Cupcake
Rimmel Kate nr 14
Maybelline Affinitone 24h - w końcu się zdecydowałam . Wzięłam kolor Ivory, bo ten najjaśniejszy był baardzo jaśniutki, kojarzył mi się trochę z Dermacolem 208, który na mnie był biały, mimo że mam bardzo jasną cerę. No i po chwili zrobił się prosiaczkowo różowy .

Chciałam:
Manhattan Buffalo - wszędzie wymiecione
Wibo 396 - Znalazłam ostatnią sztukę, ale stwierdziłam, że wolę dopłacić te parę zł, niż ryzykować, że ktoś sobie nim malował paznokcia
Bronzer Lovely - jak go wzięłam to się przeraziłam "co one piszą, że wcale nie jest ciemny, jest ciemny jak ch.j ". Potem wzięłam jakieś mniejsze, które leżały obok i już chciałam iść do kasy, ale swierdziłam "po co mi to ?" i odłożyłam. Macie może jakieś swatche tego dużego? Bo coś zaczynam żałować i znając życie w końcu i tak kupię w czwartek

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 17:34   #4917
adie94
Zadomowienie

u mnie w rosie szal cial ale na promocje perfum tyle ludzi przy regale ze przejsc sie nie dalo :O dzis bylam juz chyba 7dzien pod rzad w rosie xd jutro pojde zobaczyc czy dolozyli wibo i koniec! a jak go nie bedzie to najwyzej zjawie sie po promocji

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-27, 17:37   #4918
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuz123 Pokaż wiadomość
To dopiero! Dla mnie Wibo jest dużo przyjemniejsza niż Celia. I też tansza, bo w promocji za 5, 20 zł, a Celię kupowałam za 11. Jedyne co mi się w Wibo nie podoba to te plastikowe opakowania... Jeszcze sobie dokupię trzecią
Wibo kosztuje w promocji 5zł, a normalnie ok 9zł. O ile Celię uwielbiam o tyle dou Wibo jakoś nie mogę się przekonać. Celia jest bardziej kremowa, podoba mi się jej odcień i zapach.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 17:37   #4919
kudlik_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość
mi taki efekt daje rozowy wibo (( chodze za nim juz drugi dzien i nie ma pani ekspedientka powiedziala ze maja dostawe dzis w nocy ale nie wie czy bedzie wibo i czy zalapie sie jeszcze na ta promocje pewnie dolaza jak sie skonczy tak zaluje ze go wczesniej nie wzielam

mi zielony wibo chyba zniszczyl rzesy w kilki miejscach mam polamane rzesy albo lyse punkty tez nie polecam rozowego miss sporty studio cos tam,mialam wrazenie ze szczoteczka drapie rzesy

zniszczył rzęsy? Toż on ponoć ma tak stymulować wzrost i cuda na patyku a tu takie jaka? OOOOOO będę z nim ostrożna

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 17:42   #4920
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Chciałam:
Manhattan Buffalo - wszędzie wymiecione
Wibo 396 - Znalazłam ostatnią sztukę, ale stwierdziłam, że wolę dopłacić te parę zł, niż ryzykować, że ktoś sobie nim malował paznokcia
Bronzer Lovely - jak go wzięłam to się przeraziłam "co one piszą, że wcale nie jest ciemny, jest ciemny jak ch.j ". Potem wzięłam jakieś mniejsze, które leżały obok i już chciałam iść do kasy, ale swierdziłam "po co mi to ?" i odłożyłam. Macie może jakieś swatche tego dużego? Bo coś zaczynam żałować i znając życie w końcu i tak kupię w czwartek
Ten brązer jest ciemny, ale ciężko sobie nim zrobić krzywdę na skórze

201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości