|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Eliza ale cuda
![]() Ja nie używam podkładów w ogóle, tylko krem tonujący Pharmaceris. Cytat:
![]() ![]() ![]() Też myślę, co tam u Pani... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3272 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Maga- ale super lekarz,
dobrze, że rozwarcie bez zmian elizababarbara- ale w końcu przyznała się do winy, spisałyście ugodę? mesia- piękne rękodzieło Perse- leżysz dużo czy raczej krzątasz się ciągle? ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- pani na pewno się odezwie jak będzie mogła
![]() |
#3273 |
Konto usunięte
|
Zeberko raczej leżę, bo nie mam siły się ruszać. Ale staram się czasami wstać i coś porobić, bo nie mam nakazu leżenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3275 |
Wtajemniczenie
|
maga - super, że szyjka bez zmian
![]() eliza - wow, w życiu takich cudów nie miałam ale mój makijaż ogranicza się do zrobienia kreski i pomalowania rzęs ![]() zeberko - współczuję takiej pediatry. Zrób badania - może też na resztki kałowe - może pokażą czego mała nie trawi ![]()
![]() |
#3276 |
Wtajemniczenie
|
dzieki za mile slowa o swiatecznych wyrobach
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3277 | |||
Zakorzenienie
|
Maga ale cudne wiadomości
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a kciuki trzymam mocno, wiesz o tym! Cytat:
![]() 163 ![]() dziewczyny a w którym tyg robi się wymaz bo nie pamiętam? ja miałam paciorkowca i go wyleczyłam 4 lata temu ale ciągle się boje że wróci ![]() jutro ide na wizyte i bede miec wyniki wszystkich badan wiec trzymajcie kciuki zeby mi sie jakaś cukrzyca nie prazyplątała bo mnie w psychiatryku zamkną ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3278 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Nawrzeszczalam na nia, bo sie wscieklam, a ona na to "czemu pani sie na mnie drze" LOL, ludzie to maja tupet. Sporządzila mi pisemne oswiadczenie, ze we mnie wjechala. Z numerami samochodow, datą, swoimi danymi i podpisem. Sama napisala. A wieczorem jej tatus zadzwonil, ze chce sie ze mna zobaczyc, bo naskoczylam na jego coreczke ![]() Dziewczyna mnie blagala, zebym na policje nie dzwonila, sama zaproponowala kase, ja sie zgodzilam, a potem mi tatus wydzwania i krew psuje... ![]() ![]() Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-11-27 o 17:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3279 |
Wtajemniczenie
|
adunia89 to ty scyzoryk jestes tak jak ja
![]()
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3280 |
Zakorzenienie
|
elizabarbara- to niezłe przejścia, auto tatusia i pojadą mu po zniżkach więc tatuś wydzwania...
Perse- wypoczywaj dużo ![]() chciałam zdjęcie Kasi zrobić i wstawić, aparat mi nie działa, baterie ładuję dobę i robię jedno zdjęcie , co jest? ![]() amilcia- ja chciałam zanieść próbkę do sanepidu na wymaz z kału - tak mi mówiła pediatra u której byłam kiedyś prywatnie, a te badania, o których mówisz to w zwykłym labolatorium mogę zrobić? ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- maksi - modnisia ![]() ja chciałam taki kupić kiedyś na wesele szwagra jak byliśmy starostami ale w końcu odpuściłam bo bałam się o fryzurę ![]()
![]() |
#3281 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu i jak do tej pory, nie miałam odwagi, by napisać. Zostałam Aniołkową Mamą jakieś 2 tygodnie temu, dowiedziałam się tydzień temu, jestem czwarty dzień po łyżeczkowaniu i nie wiem co dalej... Dziecko było w 9tc, choć na wypisie ze szpitala mam wpisany 7tc
Przyjmiecie mnie do wątku?
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3282 |
Zakorzenienie
|
wika- witaj! Przytulam, zostań z nami, wesprzemy, podpowiemy, wysłuchamy.
podejrzałam Twoje prace- cudo!
![]() |
#3283 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja po wizycie. ledwo do i z przystanku doszłam- tak mnie boli.. nie wiem włąsnie co...kosci, krocze no w każdym razie chodzi sie cięzko. Zosia wazy 3700. Rozwarcie na 2 palce. Z racj tego ze Mała dzis sie mnie rusza i wód ubywa jutro ma sie na 7 stawic w szpitalu. Doktorek mówi ze urodze w ciągu 2-3 dni. Więc szanse na wygrana mają: Perse 28.11 Medi 29.11 Kooocur 30.11. Iza 30.11 Berbie 1.12 Alfa 1-2.12 Elizabarbara 2.12 Anitaxas 2.12 Panika 3.12 Maga 4.12 Fiolusiek 6.12 Napisałąm do PANICZKI smsa. czekam czy cos odpisze... Edytowane przez eseska Czas edycji: 2012-11-27 o 18:52 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3284 |
Wtajemniczenie
|
elizabarbara
super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3285 |
Zakorzenienie
|
Pisałam do PANICZKI: Czuja sie dobrze. Jak po głupim Jasiu. Ale doktor stwierdził ze szyjkabyła za słaba i to była jedeyna decyzja. Sciska!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3286 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() szkoda, ze w takich okolicznosciach sie z Wami poznaje, ale moze tutaj bedzie mi lzej. z niektorymi sie juz znam w sumie ![]() ost miesiaczke mialam 11 wrzesnia, a niestety juz 25 padziernika naszej fasolki juz nie bylo. poronilam samoistnie, na szczescie obylo sie bez calej szpitalnej akcji, lekarka dala mi czas na wyszyszczenie sie, bylam pod stala jej opieka. mieszkam w Norwegii, wiec na podtrzymanie jakiekolwiek nie mialam co nawet liczyc. na poczatku radzilam sobie z tym super, ale chyba dopiero do mnie dzoszlo to co sie stalo. wieczorami, kiedy mąż juz spi wylewam morze lez. kazda ciaza wsrod znajomych rozrywa mi serce. dowiedzialam sie tez, ze kuzynka Tz jest w ciazy. o tyle chora syt, ze moja tesciowa ciagle probuje z nia rywalizowac. moze nawet nie z nia, ale z babka Tz, z ktora prowadzi odwieczny konflikt. przez to czuje sie jeszcze bardziej bezwartosciowa ![]() dzis dostalam pierwsza @ od #, od lekarki mamy zielone swiatelko, z tym, ze my musimy poczekac teraz, bo w styczniu bede miala dosc stresujacy miesiac ze wzgledu na prace, wiec nie chce ryzykowac. wiec dalsze starania odwlekaja sie... a serce peka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3287 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3288 |
Zakorzenienie
|
SANTOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!Witaj! Mocno przytulam!!!!!!!!!!!!!! czemu nas ciagle przeybywa?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3289 | |
Zakorzenienie
|
hej Izus
![]() Cytat:
nie zdawalam sobie wczesniej sprawy, ze ten problem tylu kobiet dotyczy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3290 | |
Zakorzenienie
|
witam wieczorowa pora... mam dzis dzien do bani..
malej ropieje mocno oczko ![]() ![]() ja ide jutro na usg do tego mama po dzisiejszym usg nie przyniosła dobrych wiesci ![]() no i jeszcze moja mała jest za duza do wozka a ma 4,5 miesiaca. Na spacerowke za mała dzis pol miasta niosłam Ją na rekach bo sie w wwozku po przebudzeniu darła ![]() ![]() dobrze z emam jeszze 2 inn wieksze... acha i jeszcz emamy pogrzeb w rodzinie od strony tzta.. ![]() Cytat:
prosze ide. Dobranoc ![]()
Ćwiczę ![]() Zapuszczam naturalki! ![]() Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-11-27 o 19:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3291 |
Zakorzenienie
|
Ja to przed # zyłam w jakimś g=durnym przekonaniu ze poronienia to sa tylko na "zyczenie"matki- picie, palenie, cpanie..... a nie miałam pojecia ze dotyka to tak wielu kobiet, które pragna dziecka!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3292 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pisz, jeśli tego potrzebujesz, mnie forum bardzo pomogło. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wika, Santom witajcie. Bardzo mi przykro, że Was to spotkało ![]()
![]() |
![]() |
#3294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37845913]Witaj ![]() ![]() Wiesz, chciałabym "wygrać" typowanko. Ale nie ze względu na siebie, ale na Ciebie. Chyba już czas ![]() Uff oby do przodu Paniczko ![]() Witaj Santom... Strasznie mi przykro z powodu Twojej straty ![]() ![]() Pisz, jeśli tego potrzebujesz, mnie forum bardzo pomogło.[/QUOTE] ojej... a juz tak blisko rozwiazania bylo... moge spytac czy synek sie urodzil i nie wygral walki czy musialas pozegnac go jak jeszcze byl u Ciebie? jesli to zbyt bolesne to nie odp... a pisac na pewno bede, bo poki sama sie z tym nie uporam to chcialabym miec chociaz miejsce gdzie bede mogla swoje zale powylewac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3295 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3296 |
Zakorzenienie
|
w sumie masz racje... gdyby mi milczenie mialoby pomagac, to sama bym tutaj nie napisala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37845913]Wiesz, chciałabym "wygrać" typowanko. Ale nie ze względu na siebie, ale na Ciebie. Chyba już czas ![]() Pisz, jeśli tego potrzebujesz, mnie forum bardzo pomogło.[/QUOTE] PERSE! Dziekuje ![]() ![]() ja bez tego forum tez nie dałabym rady! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3298 |
Zakorzenienie
|
eseska
![]() ![]() ![]() no i juz na zapas 3mam kciuki za porod ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3299 |
MBZ♥
|
dobry wieczór
![]() Wika, Santom przykro mi, że poznajemy się w takich okolicznościach ![]() Paniczkko trzymam kciuki za Ciebie i Torreska ![]() Esiu to już coraz bliżej ![]() Mmedi ![]() Measia ![]() Maga bardzo się cieszę, ze Maleństwo tak ładnie rosnie i że masz oparcie w lekarzu ![]() Zeberko kciukam za znalezienie więcej czasu i za Wasz remont ![]() Kocurku dobrze, że jesteś pod opieką w szpitalu ![]() Perse mdłości potrafią dać w kość ![]() Monia mam nadzieje, że dobre samopoczucie powróci ![]() Aduniu mocno kciukam za wizytę i wyniki ![]() ten przepływ zwrotny miałaś badany kilka razy podczas usg?ciężko jest trafić na naczynie o grubości 1,5mm i kiedy obok są inne-także pomylki tez się zdarzają ![]() Cynamonowa też tak traciłam kg ale teraz jest ok ![]() Elizo trzymam kciuki za Was ![]() Iza oby plamienie ustało ![]() Czarna mam nadzieję, że słowa lekarza okażą się prorocze ![]() Amilcia kciukam za ząbki ![]() Jana trzeba wierzyć, że cuda się zdarzają nie raz, a wielokrotnie ![]() U nas dobrze, rośniemy, kopniaczki coraz wyraźniejsze ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2012-11-27 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3300 |
Zakorzenienie
|
SANTOM! ciąza po # jest calkiem inna - schzuje sie o wszystko i nerwów duzo kosztuje. W 8tc miałam brazowe plamienia i na 2 dni połozyłam sie do szpitala (jak tylko sie połozyłam i przestałam pracowac to wszystko ustapiło- nie wiem na ile to psychika moja a na ile rzeczywiscie cos niepokojacego było). Potem w sumie było bez jakis komplikacji (choc z milinem schizów- czemu sie jeszcze nie rusza, czemu sie dizs nie rusza, czy mi szyjka nie skraca, czemu nie mam mdłosci, czy na pewno mnie (.) (.) bolą, czy wody mi nie ciekną). Ale w sumie nawet przeprowadzke i remont przetwałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.