|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
Siłą rzeczy wiele z nich jest przez swoich właścicieli wręcz szkolonych do agresywnych zachowań... |
|
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z mordką walczę trądzikowo i łojotokowo od lat juz niemal 20 zara będzie - z moją dermą jestem juz od ponad 17 lat, podsumowała jak spojrzałą w kartę - i tak: od kiedy nawilżam i stosuję olejki na twarz to jest lepiej - nie mam nic matującego ani wysuszającego w swej kosmetyczce od lat poza krzemionkowym pudrem od Red - ta silica chyba analogicznie włosy - nie wysuszam skóry głowy bo wiadomo nadprodukcja gwarantowana ale włosy ehhh - otóż w szamponach które twierdziły, ze nawilżają było zazwyczaj shea albo karite ( czyli to samo ) - no i ich formułą mi przetłuszczała miast nawilżać - dlatemu nie znalazłam jeszcze dobregonawet te z aloesem z mocznikiem zdaje się był taki z Emolium apteczny, miałąm próbki od dermy - dla mnie nic nierobiący no chyba że wcierka z żelu - nie próbowałam ale chciałabym utrafić z jakąś wygodną pielęgnacją - zestaw szampon i odżywa i trzymac się tego aż po enter co mi po żelu jeśli spsuję efekt szamponami i odżywami
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-27 o 18:38 |
|
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37843180]
A na rozbiórkę Fynlandyji się piszesz? To pewno znasz [/QUOTE] wolałabym rozbierać mieszkańców Finlandii aniżeli sam kraj
|
#4054 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cuuudo Cytat:
To może być pyszne ! musze dorwać ![]() Cytat:
Teraz mam psa z ulicy. Przeżyl tam coś okolo pół roku( z polotek wiadomo) i był dość agreywny. Kiedy jje, spokojnie wkladam mu rękę do pyska i zabieram żarcie. Czteroletni synek kuzyna wdepnął mu kiedyś przypadkiem na ogon jak spał. Psisko podskoczyło i warknęło ostrzegawczo( ja o mało na zawał nie zeszlam). SZczeka, warczy i atakuje dopóki ktoś stoi za furta. Jak ktos już zdobędzie sie na odwagę i wejdzie na podwórko, odezwie sie do Cześka, da sie obwąchać, ten sie uspokaja i odpuszcza. Mogłabym tak wymieniać i wymieniać. Jestem pewna,że nikogo niesprowokowany pierwszy nie zaatakuje nikogo. Pies jest u mnie 13 miesiecy rowno. Jest duży i silny. Jak pozwalam mu na siebie skoczyć, to ledwo równowagę utrzymuję. Tego psa jestem bardziej pewna, niż tego któeago miałą jeszcze kilka miesiecy temu. Max był moim pierwszym i jedynym psem, mialąm go 15 lat i od kundelka. Był strasznie rozpieszczony. Nawet mnie zdażylo mu sie drasnąć w łydkę. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2012-11-27 o 18:45 |
|||
|
|
|
#4055 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4056 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
\
Cytat:
Ja to kcemA z czochem było straszne ![]() Cytat:
Cytat:
W sumie to polubiłam te psy jak zaczęłam pracować, wcześniej też mi się źle kojarzyły. A o labradorach to nie a propos agresji układanie, ale na litość boską, ja nie widziałam, żeby ten pies umiał podać łapę zrobić "siad" zrozumieć komendę typu "stój" "zostaw" nikt ich niczego nie uczy ani nie wymaga "bo one łagodne" efekt jest taki, że jest 40 kg psa nad którym nikt w najmniejszym stopniu nie panuje. Dziś jedna pani się zdumiała bo jej pieseczka udało sie zważyć. Po raz pierwszy w jego 4,5-letnim życiu
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2012-11-27 o 18:56 |
|||
|
|
|
#4057 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
byłby idealny na jakiś wyjazdCytat:
Cytat:
corneliusowy czerwony grejfiut jest świetny, ciekawam czy banan też im wyjdzie prawdziwy a nie sztuczny? czosnkowego kormorana niestety jeszcze nie uwidziałam...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cholerka...nie pamiętam co to był za szampon nawilżający co dostałam kiedyś probki przy okzaji zakupu Mili...ale naprawdę nawilżał. Przynajmniej takie było odczucie po trzech które zuzyłam... A może silikony Ci ie służą? Dopaszczowo i dogłowowo? U mnie sie okazało ,że silikony robią mi najwieksza krzywdę, no i ekstrakt/olejek z zielonej herbaty, co niby powinien pomagać na problematyczną cere...za każdym razem po użyciu czegokolwiek z herbatka paskudne gule na pysku .... Cytat:
![]() Ja niedawno nauczyłam Cześka dawać buzi ![]() Jak jet blisko jakiegoś ludzia( testuję podczas podawania łap) na komendę ''daj buzi'' rzuca sie na ludzia i zaczyna lizać w nos
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2012-11-27 o 19:22 |
||
|
|
|
#4059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mina Mam bezcenna Cytat:
|
|
#4060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skuteczność komendy 70% ![]() Cytat:
Kameno, dokładnie o tym samym dumałam i mam nadzieję, że banan z tych prawdziwnych będzie Czosnek w Piwie mam nadzieję upolować już wkrótce przy okazji wizyty na Warmii
|
||
|
|
|
#4061 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja to mam po czymkolwiek z wit C, aktualnie mi wyskoczyły 3 gule na szyi po miesiącu stosowania FlavoC
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam poczytać o różowym Babydream'ie i.... proszę bardzo - kosmetyk wielofunkcyjny
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-684067 |
|
|
|
#4063 |
|
Piers do przodu
|
Moja sucz też tak umie
jak się wskaże paluszkiem policzek w try miga ma się ów policzek wylizany co przy ON-ce wygląda zabawnie
|
#4064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz poprawiłam, dzieki A tzy razy sie zastanawiałam..niby takie proste, a na tym sie łamię ![]() Jednak Redsy też szkodza ![]() U mnie 95 ![]() Pracujemy nad stówka ![]() Następna planowana ofiara- kurier co Czesiek mu łapę daje ![]() Robimy zawody ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
Doszło do tego,że kieszenie i kieszonki torebek mam wypchane psimi ciasteczkami ![]() Slodka jest ta twoja malutka Czesiek celuje w nos ![]() Kiedyś moją Martę wylizał. Pierwszy raz mial okazje ją widzieć. Marta oczywiście ciasteczka, smakołyki, Czester jaki ty piękny, jaki mądry, a ja zza Marty pleców daj buzi , a ten aż ją przewrocił
|
||
|
|
|
#4065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
włosy jakoś długi czas olewałam no ale nie mogę patrzeć na siebie bo serio przypominam Katarzynę W. ![]() dzięki |
||
|
|
|
#4066 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4067 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-11-27 o 19:34 |
|
|
|
|
#4068 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zrobiłam sok nr 5, w smaku na razie najlepszy
![]() Cytat:
![]() oby, a bananowy aromat chyba łatwo zepsuć, w każdym razie jeszcze nigdy nic o aromacie bananowym nie pachniało mi jak banan... co do czosnkowego, to chyba będę musiała jakiegoś specjalistycznego sklepu poszukać, co prawda w moich okolicznych sklepach są półki z piwną niszą, ale niestety nie wszystko jest... tego magnata z czekoladą zachwalanego przez Truskawkę ani widu ani słychu... chociaż na ciekawostki można się natknąć w przeróżnych miejscach, pamiętam jak jedna moja koleżanka długo szukała dziesiątki z lwówka, i się nań przypadkowo natknęła w spożywczaku pod własnym blokiem.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-11-27 o 19:34 |
|
|
|
|
#4069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i ukradziejowałeś go Vesence
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4070 | |||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4071 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to akurat też ![]() Łotóż to ![]() A pożyczysz mi go później? ![]() ![]() A mi to wszystko jedno, nawet chyba bym wolała w tłumie? a sam na sam z prywatnym instruktorem może bym się wstydziła ![]() , chociaż zależy co byśmy ćwiczyli (znaczy w sumie to co ja bym ćwiczyła).Ale to nie tłuszcz, puchniesz ino ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4073 |
|
Piers do przodu
|
Gryxiu - Owczarek Niemiecki (ON) posiada całkiem przyzwoity jęzor więc policzek to powierzchnia od brody do czubka głowy
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie...trzeba testować na sobie i tyle...każdemu co innego pasuje niestety... Ten sam Pieron wie co to, mieszaniec jakiś ![]() To ostatnie zdjęcie to jeszcze jak żył na ulicy. A poprzednie - miesiąc u nas. To czerwone to krew ![]() Mnie akurat nie było przez dwa dni. Wszyscy domownicy myśleli,że mi jakiegos kota zeżarl i że będzie afera. Ale sie okazało,że tylko ucho sobie czymś zranil lekko, ale w ukrwionym miejscu. Teraz jest trzy razy bardziej umięśniony
|
|
|
|
|
#4075 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
chociaż dziwne, w tej chacie akurat mniej, albo co, bo chyba ani razu w drzwi, ścianę czy futrynę nie weszłam...? za to ciągle mam jakieś siniaki w okolicach oud i kolan od bliskich kontaktów z meblami, szczególnie lubi mnie okuty róg półki na klawiaturę
|
|
|
|
|
#4076 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4077 |
|
Konto usunięte
|
![]() Drukarka mi zaczęła działać. Tyle tego dobrego. |
|
|
|
#4078 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam bym się napiła zwłaszcza jak sie przebywa w barze który słynie z tego że się w nim czasem nie muwi prawdy, nikt nie boi sie bulu , za to wszyscy boją się nietopeszy i dopaszczowego używania ketanolu , używają czepaczek do mósku i tródno cokolwiek zrozumieć do tego stopnia że niektórym sie robi źle od samego czytania no to jestem witojcie chciałam ścisnąć publicznie Szatą
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Ale że tak na forum?
![]() Skarbku
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

Siłą rzeczy wiele z nich jest przez swoich właścicieli wręcz szkolonych do agresywnych zachowań...

) - no i ich formułą mi przetłuszczała miast nawilżać - dlatemu nie znalazłam jeszcze dobrego
co mi po żelu jeśli spsuję efekt szamponami i odżywami

Zresztą jak to sprawdzić? Zwierze to zwierze.
Ja to kcem
zrobić "siad"
byłby idealny na jakiś wyjazd

co przy ON-ce wygląda zabawnie