Scent Bar XLV - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-27, 18:30   #4051
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XLV

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

A mnie się wydaje, że od kilku/nastu lat panuje swoista moda na psy "ras agresywnych", i większość właścicieli takowych w głębokim poważaniu ma ich ułożenie, bo to psy "odstraszające/obronne" i liczy się tylko ogólny "efekt wizualny"
Owszem. I bullowate były trędi wśród dresiarzy i wszelakiego elementu, a element ów zanabywał rzeczone psy celem zwiększenia poziomu własnej "groźności" i ogólnie pojętego rispektu Siłą rzeczy wiele z nich jest przez swoich właścicieli wręcz szkolonych do agresywnych zachowań...

Cytat:

Na moje nerwy nie jest ten bachor
MysiaJadwisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 18:33   #4052
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Rejczel, ale nawilżenie a tłustość to co innego pzeciez....może włosy u nasady tluszczą Ci sie, bo za malo nawilżasz? Ja tak miałam z pyskiem. Dopóki nie zaczęłam porządnie nawilżać, to sie przetłuszcza na maxa, teraz nawilżony - koniec z tłuszczeniem...czytałam na wlosowych,że dziewczyny polecają wcierać w skórę głowy żel aloesowy dla nawilżenia.
Ja dodaję do masek i sobie chwalę.
ja to WIEM

z mordką walczę trądzikowo i łojotokowo od lat juz niemal 20 zara będzie - z moją dermą jestem juz od ponad 17 lat, podsumowała jak spojrzałą w kartę - i tak: od kiedy nawilżam i stosuję olejki na twarz to jest lepiej - nie mam nic matującego ani wysuszającego w swej kosmetyczce od lat poza krzemionkowym pudrem od Red - ta silica chyba

analogicznie włosy - nie wysuszam skóry głowy bo wiadomo nadprodukcja gwarantowana
ale włosy ehhh - otóż w szamponach które twierdziły, ze nawilżają było zazwyczaj shea albo karite ( czyli to samo ) - no i ich formułą mi przetłuszczała miast nawilżać - dlatemu nie znalazłam jeszcze dobrego
nawet te z aloesem
z mocznikiem zdaje się był taki z Emolium apteczny, miałąm próbki od dermy - dla mnie nic nierobiący

no chyba że wcierka z żelu - nie próbowałam ale chciałabym utrafić z jakąś wygodną pielęgnacją - zestaw szampon i odżywa i trzymac się tego aż po enter co mi po żelu jeśli spsuję efekt szamponami i odżywami

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2012-11-27 o 18:38
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 18:39   #4053
Maja102
Zakorzenienie

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37843180]
A na rozbiórkę Fynlandyji się piszesz? To pewno znasz
[/QUOTE]
wolałabym rozbierać mieszkańców Finlandii aniżeli sam kraj
Stary 2012-11-27, 18:39   #4054
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MysiaJadwisia Pokaż wiadomość
Jeszcze fotkę znalazłam groźnego psa mordercy Nie patrz Gryxiu, nie na Twoje nerwy

No i chyba tak ma być

Cuuudo
Cytat:
Tak apropos... Jaram się
Acz najlepszy w Polszy jest rzecz jasna innowacyjny i niszowy (Czosnek w Piwie) Browar Kormoran
Cicho!
To może być pyszne ! musze dorwać
Cytat:
A mnie się wydaje, że od kilku/nastu lat panuje swoista moda na psy "ras agresywnych", i większość właścicieli takowych w głębokim poważaniu ma ich ułożenie, bo to psy "odstraszające/obronne" i liczy się tylko ogólny "efekt wizualny" A czy labradory jakoś szczególnie tresować trzeba? To chyba najłagodniejsza z ras, już pudle więcej agresji przejawiają

Nie wiem, czy miałbym 100% zaufania do nawet najlepiej ułożonego psa Zresztą jak to sprawdzić? Zwierze to zwierze.

Teraz mam psa z ulicy. Przeżyl tam coś okolo pół roku( z polotek wiadomo) i był dość agreywny. Kiedy jje, spokojnie wkladam mu rękę do pyska i zabieram żarcie. Czteroletni synek kuzyna wdepnął mu kiedyś przypadkiem na ogon jak spał. Psisko podskoczyło i warknęło ostrzegawczo( ja o mało na zawał nie zeszlam).
SZczeka, warczy i atakuje dopóki ktoś stoi za furta. Jak ktos już zdobędzie sie na odwagę i wejdzie na podwórko, odezwie sie do Cześka, da sie obwąchać, ten sie uspokaja i odpuszcza. Mogłabym tak wymieniać i wymieniać. Jestem pewna,że nikogo niesprowokowany pierwszy nie zaatakuje nikogo.
Pies jest u mnie 13 miesiecy rowno. Jest duży i silny. Jak pozwalam mu na siebie skoczyć, to ledwo równowagę utrzymuję.
Tego psa jestem bardziej pewna, niż tego któeago miałą jeszcze kilka miesiecy temu.
Max był moim pierwszym i jedynym psem, mialąm go 15 lat i od kundelka. Był strasznie rozpieszczony. Nawet mnie zdażylo mu sie drasnąć w łydkę.

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2012-11-27 o 18:45
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 18:41   #4055
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
wolałabym rozbierać mieszkańców Finlandii aniżeli sam kraj
I pewnie płci tej brzydszej w dodatku

Jam miał na myśli ichni ( przynajmniej mający na to wskazującą nazwę) alkohól
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 18:46   #4056
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

\
Cytat:
Tak apropos... Jaram się
Acz najlepszy w Polszy jest rzecz jasna innowacyjny i niszowy (Czosnek w Piwie) Browar Kormoran
Bananowe Ja to kcem

A z czochem było straszne

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
2. yhm tak właśnie myju myju leniwi ludzie po pijaczku mają w głowie - no buagam Cię czilaaaaaałt
na tym polega ironia że myju myju next day i po cześwemu ryp - nietrafienie w szafkeu
O nie, ja robiłam myju myju nawet jak nie pamiętałam powrotu do domu

Cytat:
A mnie się wydaje, że od kilku/nastu lat panuje swoista moda na psy "ras agresywnych", i większość właścicieli takowych w głębokim poważaniu ma ich ułożenie, bo to psy "odstraszające/obronne" i liczy się tylko ogólny "efekt wizualny" A czy labradory jakoś szczególnie tresować trzeba? To chyba najłagodniejsza z ras, już pudle więcej agresji przejawiają
Wydaje mi się, że moda już minęła, a dresiwo chyba nie chodzi z psami do weterynarzy, bo nie widziałam takiego uczonego agresji W sumie to polubiłam te psy jak zaczęłam pracować, wcześniej też mi się źle kojarzyły. A o labradorach to nie a propos agresji układanie, ale na litość boską, ja nie widziałam, żeby ten pies umiał podać łapę zrobić "siad" zrozumieć komendę typu "stój" "zostaw" nikt ich niczego nie uczy ani nie wymaga "bo one łagodne" efekt jest taki, że jest 40 kg psa nad którym nikt w najmniejszym stopniu nie panuje. Dziś jedna pani się zdumiała bo jej pieseczka udało sie zważyć. Po raz pierwszy w jego 4,5-letnim życiu

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2012-11-27 o 18:56
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 18:50   #4057
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
A jeszcze jest wersja Bejbidrim rooshoffy płyn do kąpieli dla ciężarówek - i pod prysznic i do pukli i do twarzy używałam, ale ja minimalistka jestem, lubię wielofunkcyjne kosmetyki Jak kogo nie mdli poodroffy zapach, to polecam. Jako szampon jest gitmajonez
o, trzeba oblukać byłby idealny na jakiś wyjazd

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Mam, na All, gościu robi na wymiar Mogę tłuc do woli

Cytat:
Ogólnie jakos jestem niekompatybilną z tą kuchnią, co się znajdę w pobliżu szafki to musze w nią rabnąć głową, ciągle coś tłukę, kiedyś tak nie miałam
jakieś to mieszkanie niefartowne

Cytat:
Tak apropos... Jaram się
hm, ciekawe corneliusowy czerwony grejfiut jest świetny, ciekawam czy banan też im wyjdzie prawdziwy a nie sztuczny? czosnkowego kormorana niestety jeszcze nie uwidziałam...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 18:55   #4058
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
ja to WIEM

z mordką walczę trądzikowo i łojotokowo od lat juz niemal 20 zara będzie - z moją dermą jestem juz od ponad 17 lat, podsumowała jak spojrzałą w kartę - i tak: od kiedy nawilżam i stosuję olejki na twarz to jest lepiej - nie mam nic matującego ani wysuszającego w swej kosmetyczce od lat poza krzemionkowym pudrem od Red - ta silica chyba

analogicznie włosy - nie wysuszam skóry głowy bo wiadomo nadprodukcja gwarantowana
ale włosy ehhh - otóż w szamponach które twierdziły, ze nawilżają było zazwyczaj shea albo karite ( czyli to samo ) - no i ich formułą mi przetłuszczała miast nawilżać - dlatemu nie znalazłam jeszcze dobrego
nawet te z aloesem
z mocznikiem zdaje się był taki z Emolium apteczny, miałąm próbki od dermy - dla mnie nic nierobiący

no chyba że wcierka z żelu - nie próbowałam ale chciałabym utrafić z jakąś wygodną pielęgnacją - zestaw szampon i odżywa i trzymac się tego aż po enter co mi po żelu jeśli spsuję efekt szamponami i odżywami

cholerka...nie pamiętam co to był za szampon nawilżający co dostałam kiedyś probki przy okzaji zakupu Mili...ale naprawdę nawilżał. Przynajmniej takie było odczucie po trzech które zuzyłam...
A może silikony Ci ie służą? Dopaszczowo i dogłowowo?
U mnie sie okazało ,że silikony robią mi najwieksza krzywdę, no i ekstrakt/olejek z zielonej herbaty, co niby powinien pomagać na problematyczną cere...za każdym razem po użyciu czegokolwiek z herbatka paskudne gule na pysku ....
Cytat:
\
A o labradorach to nie a propos agrasji układanie, ale na litość boską, ja nie widziałam, żeby ten pies umiał podać łapę zrobić "siad" zrozumieć komendę typu "stój" "zostaw" nikt ich niczego nie uczy ani nie wymaga "bo one łagodne" efekt jest taki, że jest 40 kg psa nad którym nikt w najmniejszym stopniu nie panuje. Dziś jedna pani się zdumiała bo jej pieseczka udało sie zważyć. Po raz pierwszy w jego 4,5-letnim życiu

Ja niedawno nauczyłam Cześka dawać buzi

Jak jet blisko jakiegoś ludzia( testuję podczas podawania łap) na komendę ''daj buzi'' rzuca sie na ludzia i zaczyna lizać w nos

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2012-11-27 o 19:22
Stary 2012-11-27, 19:00   #4059
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
powiedz jeszcze, że są mocniejsze od produktów
(tak jak w przypadku perfum )
a poważnie, to chyba warto, kosztuje połowę, a pojemność ta sama
Pewnie że opłaca, szkoda że Ci go zwinęli
Cytat:
I to się liczy właśnie, ten element zaskoczenia
Mina Mam bezcenna
Cytat:
Mnie ten glut lniany pociąga i przeraża jednocześnie Ale będzie trza wypróbować...
Będziesz miała ubaw z nakładaniem
Cytat:
Zwłaszcza to pierwsze mnie intryguje

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 19:08   #4060
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Cytat:

na komendę ''daj buzi'' rzuca sie na ludzia i zaczyna lizać w nos
O! Mój Zając też Skuteczność komendy 70%

Cytat:
\

Bananowe Ja to kcem
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

hm, ciekawe corneliusowy czerwony grejfiut jest świetny, ciekawam czy banan też im wyjdzie prawdziwy a nie sztuczny? czosnkowego kormorana niestety jeszcze nie uwidziałam...
Robimy zawody która pierwsza upoluje i zda relację ?
Kameno, dokładnie o tym samym dumałam i mam nadzieję, że banan z tych prawdziwnych będzie Piwo pszeniczne ma lekko bananowy posmak samo przez się, oby tego nie zepsuli.

Czosnek w Piwie
mam nadzieję upolować już wkrótce przy okazji wizyty na Warmii
MysiaJadwisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 19:13   #4061
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
U mnie sie okazało ,że silikony robią mi najwieksza krzywdę, no i ekstrakt/olejek z zielonej cherbaty, co niby powinien pomagać na problematyczną cere...za każdym razem po użyciu czegokolwiek z cherbatka paskudne gule na pysku ....
Herbatki, Kochana przez h
Ja to mam po czymkolwiek z wit C, aktualnie mi wyskoczyły 3 gule na szyi po miesiącu stosowania FlavoC

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 19:18   #4062
Pin up girl
Zakorzenienie

Poszłam poczytać o różowym Babydream'ie i.... proszę bardzo - kosmetyk wielofunkcyjny
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-684067
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 19:22   #4063
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:

Moja sucz też tak umie jak się wskaże paluszkiem policzek w try miga ma się ów policzek wylizany a jak za tym idzie nagródka - to nawet podwójnie co przy ON-ce wygląda zabawnie
Stary 2012-11-27, 19:29   #4064
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Ja to mam po czymkolwiek z wit C, aktualnie mi wyskoczyły 3 gule na szyi po miesiącu stosowania FlavoC
Kużwa
juz poprawiłam, dzieki
A tzy razy sie zastanawiałam..niby takie proste, a na tym sie łamię
Jednak Redsy też szkodza
Cytat:
O! Mój Zając też Skuteczność komendy 70%
U mnie 95
Pracujemy nad stówka
Następna planowana ofiara- kurier co Czesiek mu łapę daje

Robimy zawody

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Moja sucz też tak umie jak się wskaże paluszkiem policzek w try miga ma się ów policzek wylizany a jak za tym idzie nagródka - to nawet podwójnie co przy ON-ce wygląda zabawnie
Mój też nagroda za każdym razem
Doszło do tego,że kieszenie i kieszonki torebek mam wypchane psimi ciasteczkami
Slodka jest ta twoja malutka
Czesiek celuje w nos
Kiedyś moją Martę wylizał. Pierwszy raz mial okazje ją widzieć. Marta oczywiście ciasteczka, smakołyki, Czester jaki ty piękny, jaki mądry, a ja zza Marty pleców daj buzi , a ten aż ją przewrocił
Stary 2012-11-27, 19:31   #4065
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
O nie, ja robiłam myju myju nawet jak nie pamiętałam powrotu do domu
ale mówimy o myju myju kieliszków?

Cytat:
cholerka...nie pamiętam co to był za szampon nawilżający co dostałam kiedyś probki przy okzaji zakupu Mili...ale naprawdę nawilżał. Przynajmniej takie było odczucie po trzech które zuzyłam...
A może silikony Ci ie służą? Dopaszczowo i dogłowowo?
U mnie sie okazało ,że silikony robią mi najwieksza krzywdę, no i ekstrakt/olejek z zielonej herbaty, co niby powinien pomagać na problematyczną cere...za każdym razem po użyciu czegokolwiek z herbatka paskudne gule na pysku ....
z całą pewnoscią - z twarzy wyeliminowałam juz chyba kompletnie - tzn no ok zredukowałam do minimum - nie kupuję żadnych drogeryjnych kremów ani podkładów - od lat - i jest o niebo lepiej - to samo z oczyszczaniem - only naturals

włosy jakoś długi czas olewałam no ale nie mogę patrzeć na siebie bo serio przypominam Katarzynę W.

dzięki coś znajdę metoda prób i błędów
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 19:32   #4066
gryx82
BAN stały

Cytat:
Owszem. I bullowate były trędi wśród dresiarzy i wszelakiego elementu, a element ów zanabywał rzeczone psy celem zwiększenia poziomu własnej "groźności" i ogólnie pojętego rispektu Siłą rzeczy wiele z nich jest przez swoich właścicieli wręcz szkolonych do agresywnych zachowań...
Ano niestety, taka prawda
Cytat:
Teraz mam psa z ulicy. Przeżyl tam coś okolo pół roku( z polotek wiadomo) i był dość agreywny...
To ten, o którym pisałaś tu w barze kiedyś? I jaka to rasa?
Cytat:
Wydaje mi się, że moda już minęła, a dresiwo chyba nie chodzi z psami do weterynarzy, bo nie widziałam takiego uczonego agresji
Po głębszym zastanowieniu się, chyba faktycznie ta moda przemija, na szczęście
Cytat:
W sumie to polubiłam te psy jak zaczęłam pracować, wcześniej też mi się źle kojarzyły.
Mojego kumpla, na początku jego weterynaryjnej kariery, powalił na ziemię amstaf, dobrze, że chociaż kaganiec miał (wspominałem kiedyś chyba)
Cytat:
A o labradorach to nie a propos agresji układanie, ale na litość boską, ja nie widziałam, żeby ten pies umiał podać łapę zrobić "siad" zrozumieć komendę typu "stój" "zostaw" nikt ich niczego nie uczy ani nie wymaga "bo one łagodne" efekt jest taki, że jest 40 kg psa nad którym nikt w najmniejszym stopniu nie panuje. Dziś jedna pani się zdumiała bo jej pieseczka udało sie zważyć. Po raz pierwszy w jego 4,5-letnim życiu
Bo labradory to takie "wieczne szczeniaki", od zawsze mi się tak kojarzą, poczciwe ciamajdy takie
Cytat:

Jak jet blisko jakiegoś ludzia( testuję podczas podawania łap) na komendę ''daj buzi'' rzuca sie na ludzia i zaczyna lizać w nos

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Mina Mam bezcenna

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Poszłam poczytać o różowym Babydream'ie i.... proszę bardzo - kosmetyk wielofunkcyjny
"Mycie pipki" zdecydowanie rulezzz
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 19:33   #4067
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Dotarłam do fragmentu o myciu pipki i zwiałam potem wróciłam i literówki w ostatnim zdaniu spowodowały u mnie czkawkę

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby

Edytowane przez winter76
Czas edycji: 2012-11-27 o 19:34
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 19:33   #4068
kamena
ʞɐɯǝuɐ

zrobiłam sok nr 5, w smaku na razie najlepszy najobrzydliwszy był drugi....

Cytat:
Robimy zawody która pierwsza upoluje i zda relację ?
Kameno, dokładnie o tym samym dumałam i mam nadzieję, że banan z tych prawdziwnych będzie Piwo pszeniczne ma lekko bananowy posmak samo przez się, oby tego nie zepsuli.

Czosnek w Piwie
mam nadzieję upolować już wkrótce przy okazji wizyty na Warmii
robimy

oby, a bananowy aromat chyba łatwo zepsuć, w każdym razie jeszcze nigdy nic o aromacie bananowym nie pachniało mi jak banan...

co do czosnkowego, to chyba będę musiała jakiegoś specjalistycznego sklepu poszukać, co prawda w moich okolicznych sklepach są półki z piwną niszą, ale niestety nie wszystko jest... tego magnata z czekoladą zachwalanego przez Truskawkę ani widu ani słychu... chociaż na ciekawostki można się natknąć w przeróżnych miejscach, pamiętam jak jedna moja koleżanka długo szukała dziesiątki z lwówka, i się nań przypadkowo natknęła w spożywczaku pod własnym blokiem.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2012-11-27 o 19:34
Stary 2012-11-27, 19:34   #4069
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja już w ogóle nie zauważam dnia, bo rano jak idę do pracy to jeszcze tak szarawo jest a jak wracam to zupełnie ciemno a biuro mam od strony podwórza wiec prawie nie widzę nieba, nie wiem nawet czy ładna czy brzydka pogoda jest

Cytat:

Ja tak miałem z drewnianym karniszem, gdy jeden koniec nie wytrzymał i się urwał (ale się wystraszyłem wtedy)
Ja wiem dlaczego Ci się tak stało, bo to kradziony karnisz był i ukradziejowałeś go Vesence A Ona biedna do dziś myśli, że zgubiła
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 19:38   #4070
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
co przy ON-ce wygląda zabawnie

Cytat:
Jednak Redsy też szkodza

Cytat:
ale mówimy o myju myju kieliszków?

Cytat:
włosy jakoś długi czas olewałam no ale nie mogę patrzeć na siebie bo serio przypominam Katarzynę W.

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
zrobiłam sok nr 5, w smaku na razie najlepszy najobrzydliwszy był drugi....

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ja wiem dlaczego Ci się tak stało, bo to kradziony karnisz był i ukradziejowałeś go Vesence A Ona biedna do dziś myśli, że zgubiła
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 19:41   #4071
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
co, ?

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2012-11-27, 19:43   #4072
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
nie no ja się często mijam z szafkom drzwiami klamkom futrynom - nie trafiam

jestem cała w siniakach

A to akurat też Szczególnie jak szybko się poruszam

Cytat:
ale wiesz ze to woda zeszła
Łotóż to

Cytat:
choć preferably z prywatnym instroktoro-motywatorem
A pożyczysz mi go później?

Cytat:
wstydzę się pójść na publiczne zrzucanie muszę sama - jakoś
A mi to wszystko jedno, nawet chyba bym wolała w tłumie? a sam na sam z prywatnym instruktorem może bym się wstydziła , chociaż zależy co byśmy ćwiczyli (znaczy w sumie to co ja bym ćwiczyła).

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Obojetne, grunt, ze w oudzie tez poszlo
Ale to nie tłuszcz, puchniesz ino
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 19:44   #4073
Katty_p13
Piers do przodu

Gryxiu - Owczarek Niemiecki (ON) posiada całkiem przyzwoity jęzor więc policzek to powierzchnia od brody do czubka głowy
Stary 2012-11-27, 19:48   #4074
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
z całą pewnoscią - z twarzy wyeliminowałam juz chyba kompletnie - tzn no ok zredukowałam do minimum - nie kupuję żadnych drogeryjnych kremów ani podkładów - od lat - i jest o niebo lepiej - to samo z oczyszczaniem - only naturals

dzięki coś znajdę metoda prób i błędów
Nie. Napewno nie jest tak źle

Dokładnie...trzeba testować na sobie i tyle...każdemu co innego pasuje niestety...
Cytat:
To ten, o którym pisałaś tu w barze kiedyś? I jaka to rasa?
Ten sam
Pieron wie co to, mieszaniec jakiś
To ostatnie zdjęcie to jeszcze jak żył na ulicy. A poprzednie - miesiąc u nas.
To czerwone to krew
Mnie akurat nie było przez dwa dni. Wszyscy domownicy myśleli,że mi jakiegos kota zeżarl i że będzie afera. Ale sie okazało,że tylko ucho sobie czymś zranil lekko, ale w ukrwionym miejscu.
Teraz jest trzy razy bardziej umięśniony
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 005.jpg (210,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0114.jpg (141,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0110.jpg (122,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0420.jpg (203,0 KB, 16 załadowań)
Stary 2012-11-27, 19:49   #4075
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
nie no ja się często mijam z szafkom drzwiami klamkom futrynom - nie trafiam

jestem cała w siniakach
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

A to akurat też Szczególnie jak szybko się poruszam
o, ja też, ja też chociaż dziwne, w tej chacie akurat mniej, albo co, bo chyba ani razu w drzwi, ścianę czy futrynę nie weszłam...? za to ciągle mam jakieś siniaki w okolicach oud i kolan od bliskich kontaktów z meblami, szczególnie lubi mnie okuty róg półki na klawiaturę

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2012-11-27, 19:49   #4076
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
I na tę okoliczność ugotowałam najbardziej mdłą zupę dyniowa na świecie. Gdyż ona nie jada przypraw.
to chyba coraz powszechniejsza przypadłość. Gdyż niejadanie przypraw. Jezd jakieś uzasadnienie?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 19:51   #4077
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5
Konto usunięte

znad rozbicia

Drukarka mi zaczęła działać. Tyle tego dobrego.
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 19:53   #4078
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
No weź weź zła kobieto .... anastazjaaa akurat może pija cherbatkę , nie wolno
ja tam bym się napiła
zwłaszcza jak sie przebywa w barze który słynie z tego że się w nim czasem nie muwi prawdy, nikt nie boi sie bulu , za to wszyscy boją się nietopeszy i dopaszczowego używania ketanolu , używają czepaczek do mósku i tródno cokolwiek zrozumieć do tego stopnia że niektórym sie robi źle od samego czytania

no to jestem witojcie

chciałam ścisnąć publicznie Szatą

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 19:56   #4079
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
No weź weź zła kobieto .... anastazjaaa akurat może pija cherbatkę , nie wolno
ja tam bym się napiła
zwłaszcza jak sie przebywa w barze który słynie z tego że się w nim czasem nie muwi prawdy, nikt nie boi sie bulu , za to wszyscy boją się nietopeszy i dopaszczowego używania ketanolu , używają czepaczek do mósku i tródno cokolwiek zrozumieć do tego stopnia że niektórym sie robi źle od samego czytania

Stary 2012-11-27, 19:56   #4080
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
chciałam ścisnąć publicznie Szatą
Ale że tak na forum?

Skarbkumam nadzieję że wróciłaś

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości