|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
w drewnie są? a jak się łamią? bo te co my mamy są niełamiące i faktycznie Lilka nimi uderza o stół i nic, nie pękają. A zastanawiałam się nad świecowymi albo bambino ale to zaraz połamie pewnie
|
|
#4232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to drażniący temat do k.Cytat:
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczko o takie : http://www.paluszkami.pl/szczegoly/1...no_12_kolorow_ z tego co pamiętam to są mocne.
sliweńko ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Tylko nie wiem czy te są trójkątne. Bo nam właśnie trójkątne polecali, ze dziecko sie od razu prawidłowego chwytu uczy. |
|
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też
non stop ![]() Cytat:
takie http://allegro.pl/super-zestaw-narze...727977749.html
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia te co podałaś według opisu są trójkątne.
Jutro może przejdę się do papierniczego i zobaczę czy u nas takie mają i kupię jej może chętniej będzie rysować. Bo jak złapała moje zakreślacze to mazała i mazała. zastanawiałam się nad akwarelami też ale sama nie wiem czy nie za wcześnie na to
|
|
#4236 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Martucha, bzyczka, Ania, ktosia, neska dzięki Gucia dziękuję za życzenia Martucha coż to za tekst "na krolewską koronę jestem rycerz Pat i mam za zadanie jeździć na koniu, stoj galahad", ale to musiało wyglądać Twój Pat wymiata bomba A i co to te "PUS-y" z Twoich prezentów, bo ciemna jestem ![]() Ktosia o właśnie o coś takiego mi chodzi, no niekoniecznie na amortyzatorach ale coś w tym stylu. Dzięki za Twoją opinię jest mega pomocna. O i super te kredki w drewnianej oprawie, świecowe a jednak drewniane, nawet nie wiedziałam że takie są, bo te zwykłe świecowe yo Łuśka też łamie w kółko i chce je jeść Ana brawo, fajnie usłyszeć z ust rodzica -dyr pochwałę. Tylko tak dalej ![]() Kasiaher masakra:/ szybkiego powrotu do "żywych" życzę. No z klubem niestety nie pomogę. A tak na marginesie to DZIEWCZYNY kiedy można wrócić do klubu, kogo prosić i jakie warunki spełnić? Madzialenka dzięki za informację o tych trójkątnych kredkach Cicho tu jakoś no to idę wybierać sanki. Wczoraj mi trochę mąż pomógł bo na all tyle ich, że można oszaleć. Mają mieć drewniane siedzisko a nie z plastiku, bo mają bardziej starodawny wygląd i mają mieć te nieszczęsne podnóżki, no to teraz zostały mi kolory i cena
23.11 2006 r. 03.10.2009 r. 08.03.2011 r. Edytowane przez SSR Czas edycji: 2012-11-27 o 18:34 |
|
|
|
#4237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nasze sanki maja amortyzatory, ale w ubiegłym roku nie pojeździliśmy za wiele, by móc ocenić, czy faktycznie dają radę. Może w tym roku poszalejemy Z kredkami u nas identycznie! Ostatnio nawet dwie znalazłam w pieluszce
|
||
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
my się wychowałyśmy na sankach bez podnóżków i żyjemy
myślę że jak przyjdzie czas na zdjęcie oparcia to i dziecko zrozumie że nogi na płozy i jedziesz byłam u nas w papierniczym i mają bambino w drewnie ale okrągłe tylko, w biedronce też są teraz 18 kolorów z temperówką za 22zł ale też okrągłe, a jednak wolałabym te trójkątne. SSr bambino to nie są świecowe kredki one są suche takie, bliżej im do suchych pasteli niż do świecowych, rozmazują się pod palcem, temperują takimi wiórkami. Fajne są
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdza z ksiazeczką ![]() tu masz opisane - super zabawa tu masz różne ksiazeczki i tabliczki kontrolne http://allegro.pl/listing.php/search...g=0&string=pus a do klubu - po prostu trzeba w miare regularnie się udzielać
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
SSR co do klubu, to chodzi nam o to, by dostęp do niego miały osoby, które regularnie udzielają się na wątku (niekoniecznie codziennie
). Myślę, że jeśli będziesz z nami pisać tak jak dotąd, to niedługo dostaniesz zaproszenie
|
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, SSR DZIĘKI
![]() Ktosiu, Bzyczko ja moim dzieciom zakupiłam właśnie te bambino w drewnianej oprawie i są super choć ja na początku bym proponowała świecówki, bambino nawet nieco połamane ![]() Bzyczko myślę, że możecie się pobawić farbami a może takie co maluje się paluchami? ![]() --- Mam dość... dopiero o 18 byłam w domu... a wyszłam przed 7 i skończyłam ruchowo-muzyczne warsztaty Jutro z rana do pracy, choć mam na 14... ale idę z dzieckiem na konkurs piosenki... mam tremę
|
|
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marcela ma i bambino i zwykłe ołówkowe i z każdymi daje radę. Trzyma prawidłowo. |
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
SSR widzę, ze już Ci dziewczyny napisały odnośnie k.
|
|
|
|
#4244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, tylko jak się złamią to trudno w grupie 3l. z reguły daje się kredki świecowe lub bambino (bo to dwa różne rodzaje) choć my już tez dawaliśmy w 3l ołówkowe ale rzadziej no i nie tylko u nas tak, ale w innych gr też i jak byłam na praktykach również tak było Choć w sumie przyznam, że nie orientowałam się nigdy dlaczego tak jest... A w ogóle to są też specjalne kredki dla dzieci poniżej 2 r ż widziałam kiedyś w sklepie, ale nie wiem jak się sprawdzają
|
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ciekawe co to za kredki poniżej 2 lat Kredka to kredka Grunt, żeby jakaś toksyczna nie była, w razie jak dzieć wsadzi do buzi, albo do pieluchy, tak jak moja aparatka
|
|
|
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4247 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Guciu ja robiłam zakupy na tej stronce http://www.szal-art.pl/Przed zakupem porównywałam z innymi stronkami i na tej wydały mi się korzystniejsze ceny kupiłam farbki z różnych firm... więc jak się chwilkę wstrzymasz wkrótce będę w stanie napisać, które faktycznie warto kupić.Podobrazia kupiłam z tej serii http://www.szal-art.pl/podobrazia-ba...-loco_34_4132/ (3 rozmiary) Pędzle kupiłam na czuja ![]() Nie wiem kiedy zacznę tworzyć, bo na razie cięzko z wolnym czasem ( w weekend mam studia) ale już się nie mogę doczekać ![]() Ja też miałam dziś fatalną noc (bezsenna, z silnymi bólami brzucha)... więc tez nie wyglądałam najlepiej... a w ciągu dnia jeszcze się zryczałam, a to oznacza, że jutro będę wyglądała jeszcze straszniej. Cytat:
Cytat:
a Ty przynajmniej wrócisz do młodszych lat ![]() Cytat:
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
India
|
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
co do kredek widziałam ale pisaki do kąpieli, by możną było po wannie pisać i zmyć, ale trochę bym się bała, że dziecko się zapomni i popisze innymi, albo pomyśli ze normalne kredki ze ściany, też się zmyją
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Śliwieńko wiem, że są takie pod prysznic różne różniste, nawet farbki w kulce w avonie widziałam i fajne są, ale my mamy prysznic i płytki brodzik więc małe pole do popisu, a po fugach nei zalecane pisanie jest. Ma u nas jedna mama dla córek taka kredkę (w formie trójąkta są trzy kolory) i zadowolona i ona i dziewczynki, tylko trzeba później wanne myć, nie wystarczy spłukać.
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale też myślę, ze to nie jest dobry pomysł dla małego dziecka.
|
|
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście? chyba bym padła
http://www.youtube.com/watch?v=7N5Oh...&feature=share
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#4255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz tez dzisiaj ogladalam na all i chyba tez sie na cos takiego zdecyduje... maly jak typowy facet lubi majsterkowac ![]() Cytat:
![]() kurde wkurzona jestem... chyba nie powinnam wychodzic z domu... zgubilam moja piekna skorzana rekawiczke... poszlam z tztem na spacer i weszlismy do jednego sklepu...wchodzac do niego mialam 2 rekawiczki... przeszlam moze 1/3 sklepu i sie zorientowalam ze mam tylko 1 rekawiczke... wiec przeszlam jeszcze z 3 razy sklep wzdluz i wszerz, zatrzymujac sie przy produktach ktore ogladalam i kurna nie ma... nawet babke przy kasie pytalam czy ktos przypadniem nie podniosl i nie przyniosl ale nie... ehhhh |
||
|
|
|
#4256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Weź zaśpiewaj, może masz talent ![]() India - trzymam kciuki za dzieło jak już będziesz sławna będziemy miały zniżki na wejściówki?![]() Nie zazdroszczę samopoczucia. Marta - książka "Wszyscy mężczyźni mojego kota" jest przezabawna, a do tego jeszcze akcja dzieje się w Krakowie, sama czytałam ją już 2 razy - poprawia mi humor. Jak Ci się spodoba, jest druga część. My w sobotę chcemy jechać na zakupy mikołajowe, chrześnica Tż zażyczyła sobie kasę fiskalną (gdzieś mi się tu już przewinęła ) ale uwaga - w liście do Mikołaja zostało wyraźnie podkreślone, że ma być ze skanerem, jak w sklepie no to szukamy kasy. Chociaż jeden prezent z głowy, a gdzie reszta?????
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Samba
Dziewczyny czy któraś z was zmieniała operatora? Chcę zmienić na play i nie wiem czy musze pisać jakieś wypowiedzenie do tej sieci co teraz jestem czy nie? |
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Magda nowa sieć załatwia wszystko.
A z tą windą właśnie teraz obejrzałam na demotywatorach :/
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczko aha, to sie przejde do nich.
|
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Magda a kiedy ta umowa ci się kończy?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

Lubie jak kasa wpada do portfela 

dopiero o 18 byłam w domu... a wyszłam przed 7
i skończyłam ruchowo-muzyczne warsztaty