|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4083 | |||
|
BAN stały
|
Rozwiń temat
![]() Brzuszki, przysiady i skłony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4085 | ||
|
Zakorzenienie
|
a jak ..kurcze.. wstydzisz się czy co? cya , cya ![]() mnie jak babcie opce na wsi pytały "cyaś Ty " , to mówiłam"swoja" a babcie; "eeee od razu widać że Jasiowa"
|
|
#4087 |
|
BAN stały
|
Zima idzie, radio straszy
|
|
|
|
#4088 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pod gume mozna wszadzic ten sysaczek Cytat:
ale te waciki to sie głównie stosuje zeby odciągnąc wary i poliki od zemba i zrobic lepszed dojscie ![]() \ Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37845395]
![]() [/QUOTE] Cytat:
Witoj No ja właśnie tyż , to może umówmy się dziewczyny o 24 albo 1? ![]() No nic to ja tyż do później może albo jutra
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Później już się nie da
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Ee na takim lajcie to się nie odtłuści.
![]() Cytat:
![]() Dobra narka ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- No dobra może być 1:13 ![]()
|
|
|
|
#4093 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- bar wc syf?
|
|
|
|
|
#4094 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale do tego dieta 500 kcal będzie zaordynowana Cytat:
![]() No, no wszystko się zgadza w sumie |
||
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4096 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
skład soku nr 5: dwa jabłka, pół paczki selera naciowego, 1 cytryna, 1 pomarańcza, kawał imbiru i pół garści natki pietruszki
o dzisiejszym masz powyżej, najobrzydliwszy był mocno warzywny i miał zdecydowanie za dużo czochu w sobie o, a sok namba for wyglądał jak płynna kupa ale i tak wypiłam ![]() wystarczy rozwinięcia, czy coś jeszcze dodać ![]() ja może mam dziwne skojarzenia, ale
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4097 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4100 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wpadłam na pomysł-wyddrukuje se panorame moich zembów powiesze na szyji i stane pod kościołem
![]()
|
|
#4101 |
|
Wtajemniczenie
|
Skarbku Polly_ podziwiam za odwagę Mić seler fu naciowy? czy fogle? (korzeniowy lubię, naciowy nie zawsze, czasem wodą jakąś dziwną mi smakuje).
|
|
#4102 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie fujać, selr dobry jest
ale mi się ostatnio dużo odmieniło, polubiłam nawet avocado i zjadam saute
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4103 |
|
Wtajemniczenie
|
avocado dobre, ale od pewnego nie jadam, bo egzotyczne
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Kameno, a dwa jabłka i cała cytryna to da się wypić? :abojawiem:
|
|
#4104 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to brak witamin![]() Cytat:
Ja mam cały łep w gózach.Prawie nie widzę na prawe oko i przez to nie widzę trójwymiarowo i nie wyczuwam odległości,więc wszystkie rogi szafek atakują moją czaszkę ![]() Ad.2 Cytat:
![]() Cytat:
Mój rano wskakuje do łóżka i mnie myje swoim małym języczkiem.Najpierw dokładnie oczka ze śpiochów,potem nos,policzki,czółko,szyja a potem zeskakuje i czeka aż wstanę Cytat:
Twoja córka też ma na imię Marta ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ma przepiękne umaszczenie ![]() Cytat:
Co do pogrubionego: robiło się,ale już przyzwyczajona ![]() A co do specyfików na łojotok,łuszczenie,syfy,g ózy i inne to polecam: Plasmag Gel Thalgo (drogie i śmierdzące rybą paskuctwo,ale czyniące cuda! Mikronizowane algi (taki zielony proszek,łączy się z wodą,papkę nakładamy na paszczę i przykrywamy mokrą gazą,aby nie wyschło)Potem zmywamy tylko wodą.Pod to można nałożyć Plasmag Gel dla wzmocnienia działania. Wszystko naturalne z masą składników mineralnych,rewelacyjny zabieg na cerę problematyczną i naczynkową. Pracowałam na Thalgo,więc polecam.Czasami można trafić na allegro albo kupić w salonie kosmetycznym. Maskę z zielonych alg można stosować na mokre włosy,zawinąć folią itd... Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2012-11-27 o 21:10 |
||||||||||
|
|
|
#4105 |
|
Wtajemniczenie
|
pachnącego wieczoru wszystkim
|
|
#4107 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodki psiak Cytat:
Cytat:
Cytat:
To się nagadałam u mnie dziś na tapecie Sylwester oczywiście w połowie barów nie ma już miejsc, ludzie chyba w marcu rezerwują ![]() mnie się oczywiście nie chce nic organizować ale TŻ się zabrał za dzwonienie to udaję ze go wspieram aczkolwiek najprawdopodobniej pójdziemy tam gdzie w zeszłym roku
|
||||
|
|
|
#4108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie też się odmieniło,szczególnie jak dowiedziałam się,że takie zdrowe Teraz uwielbiam |
||
|
|
|
#4109 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

witojcie
?

odpryski i narzędzia pikus , ale jak potoki śliny zalewają to niefajnie jest , bo z otwartą łyknąć nie można 

Może to brak witamin