|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Wankaw, weź najpierw prawie zawał, a potem obczajka czy nikt tego nie widział, myk - do tyłu i rozkminka, gdzie stoi mój samochód.
Mąż lał ze mnie 3 dni |
|
|
|
#2522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Hej dziewczyny
Ale u mnie dzisiaj szarówa. A ja mam ochotę na bieganie dzisiaj Chyba po pracy przebiorę się w dresik i pójdę się troszke dotlenić Muszę się powoli zabrać się także za zakup prezentów, żeby nie robić tego na ostatnią chwilę ![]() Dziewczyny, nie kuście ![]() Cytat:
Masz rację, w buteleczce przeważni jest zupełnie inny kolor niż na pzanokciu. Do tego niektóre lakiery mają tak beznadziejne krycie, że tylko szkoda wydanych pieniędzy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Są naprawdę świetne
|
|
#2523 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry Wszystkim
![]() Forget_me pochwal się co udało Ci się upolować Ja sobie chociaż powzdycham co mnie ominęło
|
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzucę dzisiaj zdjęcia moich kosmetycnych zakupów Troszkę tego wyszło Ale za takie śmieszne pieniędze to np. lakierów żal było nie wziąć ![]() Teraz kasa z wypłaty będzie szła na prezenty Mam cichą nadzieję, ze zostanie mi cosik jeszcze na wyprzedaże
|
|
#2525 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
odnośnie lakierów - polecam Essie, pisałam kiedyś, że bardzo mi pasował manicure hybrydowy, ale odkąd odkryłam połączenie Essie+top coat z Sally Hansen z powodzeniem maluję paznokcie sama i lakier wytrzymuje w nienaruszonym stanie tydzień! Mój ulubiony bordowy lakier jest właśnie z Essie, "Bahama mama" Cytat:
![]() Cytat:
Też lubicie ten okres przedświąteczny? Ja bardzo!
|
|
#2526 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie. Wrzuć zdjecia, chętnie zobaczymy co udało Ci się kupić. Takie zakupy są najlepsze ![]() Właśnie - prezenty Już pierwsze pomysły mam. Aczkolwiek zawsze mam problem jak chcę kupić coś fajnego w racjonalnej cenie ![]() Wyprzedaże Zapowiada się okres niekończących się wydatków ... staram się zachować w tym wszystkim zdrowy rozsądek.Ponoć Polacy z roku na rok wydają coraz więcej pieniędzy. I jak obserwuję centra handlowe, super markety w okresie przedświątecznym to istne szaleństwo ... gorączka ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2527 | ||
|
AGA :)
|
Cytat:
Cytat:
Chyba nie spotkałam jeszcze Rossmana, który nie miał by szafy MF :/ Bardzo mnie zdziwiłaś. Ja też uwelbiam okres przedświąteczny! Ale przyznam szczerze, że jeszcze nie czuję świąt. Nawet nie piję jeszcze ze swoich bałwankowych kubków Moje ruskie serum już do mnie leci
|
|
|
#2528 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja również mam kubek w bałwanki O daj znać jak doleci. Sama się nad nim zastanawiam, ale rozważam jeszcze BU. I nie wiem, które wybrać
|
|
|
|
|
#2530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otstanio non stop piję go w pracy, tak mi smakują Hortexowe Vitaminki z mango i marakują Prezenty mam już wymyślone, jeden nawet zakupiony, reszta czeka na wypłatę Małżonowi chcę kupić zegarek i muszę to zrobić w miarę szybko, bo chcę go dać jeszcze do wygrawerowania. A tak prezenty mam niby wybrane, choć nie mam pomysłu na prezent dla szwagra i szwagierki ![]() A okres przedświąteczny uwielbiam Cytat:
Ja nadroższy prezent chcę kupić dla małżona, bo wiem, że marzy o zegarku, także zabawię się w dobrą wróżkę i spełnię to marzenie A reszta prezentów jest tak do 100 zł Ja tam mam nadzieję, że dostanę kasę, bo przyda się na wyprzedaże ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
Kubek mam z H&Y z pingwnkiem i reniferkiem Ale oczywiście świąteczny
|
|
#2531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zegarek - bardzo dobry pomysł Muzyka z dzwonkami w tle to jest to. Dodatkowo reklamy w tv dotyczące świąt, ozdoby powoli pojawiające się na ulicach i w sklepach. Zaczyna się przedświąteczny szał ![]() Z awarią to rzeczywiście przykra sprawa. Tym bardziej kiedy będzie trzeba te pliki odtworzyć Kubek z motywem zimowym - przyjemny dla oka umilacz czasu
|
|
|
|
|
#2532 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2533 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja póki co też "przebojów z dzwoneczkami" nie słyszę, ale podejrzewam, że to kwestia kilku dni. Myślę że pogoda też nie sprzyja odczuwaniu świątecznego klimatu, nie ma ani śniegu ani mrozu )Konkretnych pomysłów na prezenty jeszcze nie mam... Mówisz, że dla Teściowej SUSZARKĘ polecasz?
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przejdę się jeszcze dzisiaj, obejrzę, ale chyba mam kolory, które potrzebuję ![]() Mam NYX w kolorze Honey, Orange soda, b52, Rea, ingloty 262 i 263, błyszczyk w pomadce FM candy pink, dwa czerwone błyszczyki sleek inglota i jakieś tam pomadki ochronne z nivei i eveline... nie no chyba się powstrzymam ![]() potrzebuję cieni i pędzli. załączam kilka zdjęć z bloga ohmylooks, pewnie część z Was już widziała, ale może komuś jeszcze się spodoba
|
|
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z moją rodziną zawsze jest jakoś łatwiej, bo wiem, co by chcili dostać, ale z rodziną małżona to jest czysta masakra, oni wymyślają taki rzeczy, że można tylko się za glowę chwycić ![]() Słyszałam od kilku osób, że kupując małżonowi zegaek, odliczam czas do końca związku ![]() Już nam dzwonią osoby, które chcą się czegoś dowiedzieć, a my nie możemy udzilić żadnej informacji, bo wszystko zawarte jest w tych plikach ![]() Muszę kupić gwiazdę betlejemską, wtedy to dopiero będzie świątecznie w pracy ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37854659]ja też chętnie popatrzę, w ogóle lubię oglądać Wasze zakupy ![]() [/QUOTE]Też lubi oglądać zakupy i stylizacje
|
|
#2536 |
|
|
Ja się głowię nad prezentem dla Tżta. Jest bardzo wymagający, strasznie ciężko mu podpasować :| W pierwszej chwili pomyślałam, że kupię nam jakiś romantyczny wyjaz na Sylwestra, no ale wówczas musiałabym wziąć urlop a muszę oszczędzać wolne na zjazdy więc odpada :/ Także pewnie skończę z koszulą albo swetrem dla niego
|
|
#2537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mogę trafić w idealny bordowy- albo za bardzo buraczkowy albo za brązowy czy ziemisty.. Chciałabym gdzieś sprawdzić ten Bahama mama który polecasz ale gdzie? Z roku na rok coraz bardziej meczy mnie ta ogromna przedswiateczna gorączka. Marketingowe triki by kupować coraz więcej i więcej... |
|
|
|
|
#2538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam cichą nadzieję, że to dotyczy Suwałk, a nie Wielkopolski Suszarka miała być na imieniny, ale że teściowa imprezę odwołała na dzień przed, więc dostanie w dniu imienin tylko bukiet kwiatów ![]() Na Gwiazdkę zamierzamy jej kupić jakąś srebrną bransoletę Cytat:
![]() Uwielbiam cienie z Inglota
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem Edytowane przez Forget_me Czas edycji: 2012-11-28 o 12:03 |
||
|
|
|
#2539 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
używam do tego SH double duty (jako podkład) i Mega Shine jako top coat. Cytat:
![]() Z suszarką oczywiście żartowałam prezent dla teściowej też muszę obmyślić, z tym z reguły najciężej...
|
|
#2540 |
|
Konto usunięte
|
a wiecie, że ja chciałabym dostać suszarkę, moja obecna spadła z pralki (podczas wirowania) i coś dziwnego w niej się rusza i strzela
|
|
|
|
#2541 |
|
Zadomowienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37855683]a wiecie, że ja chciałabym dostać suszarkę, moja obecna spadła z pralki (podczas wirowania) i coś dziwnego w niej się rusza i strzela
[/QUOTE] no widzisz, czyli suszarka to jednak nie taki znowu zły pomysł ![]() Ja oglądałam jakiś czas temu jakiś program o gadżetach dla kobiet, w którym prezentowano właśnie różne wynalazki do modelowania włosów m.in. suszarko-szczotkę, która jednocześnie suszy i prostuje włosy, dodatkowo je odżywiając (?), nie wiem czy to w ogóle możliwe, ale na taką innowacyjną suszarkę od Mikołaja to i ja bym się skusiła
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie od wczoraj deszczowo jest, także śmigam sobie w kaloszkach ![]() Z moją teściową jest jeszcze ciężej, bo ona ma takie wymagania, ze szkoda gadać ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37855683]a wiecie, że ja chciałabym dostać suszarkę, moja obecna spadła z pralki (podczas wirowania) i coś dziwnego w niej się rusza i strzela [/QUOTE]Ja tam się cieszę ze wszystkiego (no chyba, że jest to jakaś dziwacznie pstrokata sukienka, czy też sukienka w rozmiarze 44, gdzie ja noszę rozmiar 36 ).
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37855683]a wiecie, że ja chciałabym dostać suszarkę, moja obecna spadła z pralki (podczas wirowania) i coś dziwnego w niej się rusza i strzela
[/QUOTE]ja tak sobie załatwiłam prostownicę... moja pralka gdyby w łazience było więcej miejsca to by tańcowała albo wyszła przez otwarte drzwi podczas wirowania i tak przygniotła mi kabel od prostownicy... całe szczęście to stara, tania prostownica, którą używam raz na ruski rok ![]() trochę pisałyście o samochodach, ja dzisiaj przeżyłam stres, bo zawiozłam rano babcię na badanie do szpitala i w centrum ciężko zaparkować, ale coś tam znalazłam... w każdym razie potem ktoś mnie zastawił i wyjeżdżałam dosłownie na milimetry a wprawy nie mam, bo rzadko jeżdżę gdyby nie kuzynka, która stała obok i oceniała odległość to bym chyba zaczepiała jakichś facetów-przechodniów, żeby mi pomogli ![]() Forget me a jakie kolory pomadek kupiłaś? ![]() dodaję jeszcze mój jeden zestaw zimowy
|
|
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i jeszcze jakieś kolorki z tej czanej serii Nie pamiętaj jednak, jakie numerki, także podam je popołudniu, jak wrócę do domu ![]() Bardzo fajny zestaw
|
|
#2545 | |
|
|
Cytat:
Spóźniał mi się autobus, stałam na przestanku i dostawałam powolnego ataku serca Zadzwoniłam po tatę, żeby przyjechał, ale nie miał czasu mnie zawieźć, więc przywiózł mi auto tylko bałam się jechać sama bo jeszcze w tedy nie jezdziłam za dobrze. Akurat na przystanku stał chłopałk (kojarzyłam go z widzenia) więc zaproponowałam żeby pojechał Okazało się, że kończy pracę o tej samej porze co ja więc powiedziałąm, żeby przyszedł i wrócimy do domu razem ![]() Grunt to sobie poradzić w każdej sytuacji
|
|
|
#2546 |
|
Wtajemniczenie
|
Suszarka - fajny pomysł. Sama lubię praktyczne prezenty, może dlatego, że nie jestem typem kolekcjonera.
Swoją suszarkę dostałam na imieniny od rodziców małżona. Sam im podpowiedział, czego mi brakuje i to był bardzo dobry pomysł. Zwłaszcza, że nosiłam się dłuższy czas z zamiarem zakupu suszarki. Poprzedniczka miała jakiś kawałek ukruszony w środku i przy suszeniu wydawała uporczywy dla uszu dźwięk. Moja nowa pralka tak wiruje, że muszę z niej wszystko zdejmować i dzięki temu każda rzecz ma swoje miejsce. A ja nauczona odkładam chociażby suszarkę w bezpieczne dla niej miejsce. Prezenty - powoli tworzę listę Z małżonem w zeszłym roku umówiliśmy się, że nie kupujemy sobie prezentów, tylko po świętach ruszamy na wyprzedaże. Ja dotrzymałam słowa za to mój Dla rodziny mam już kilka pomysłów. Wypada w najbliższym czasie udać się na jakiś rekonesnans po sklepach, bo nie lubię robić zakupów na ostatnią chwilę. Poza tym pakowanie prezentów to też umilacz przedświątecznych przygotowań. |
|
|
|
#2547 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
więcej nigdy jej się to nie przytrafiło, ale już nie zostawiam nic na niej i samej pralki włączonej jak nie ma mnie w mieszkaniu też nie zostawiam
|
|
|
|
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2549 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37859597]ja właściwie do dzisiaj nie wiem co stało się mojej pralce, bo normalnie bardzo cicho i delikatnie wiruje, a wtedy spadło z niej wszystko, a sama "wyszła" ze swojego miejsca o prawie metr
więcej nigdy jej się to nie przytrafiło, ale już nie zostawiam nic na niej i samej pralki włączonej jak nie ma mnie w mieszkaniu też nie zostawiam [/QUOTE]Prawidłowo działająca pralka może się przesuwać, aczkolwiek wspomniany przez ciebie prawie 1 metr to znaczna odległość. Trzeba pilnować pralki Osobiście nigdy nie zostawiam włączonej pralki jak wychodzę z domu. Z prostej przyczyny obawy przed niemiłą niespodzianką po powrocie do domu. Jak widać pralce nie można ufać Dla zasady wyłączam wszystko |
|
|
|
#2550 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

Chyba po pracy przebiorę się w dresik i pójdę się troszke dotlenić 

Mam cichą nadzieję, ze zostanie mi cosik jeszcze na wyprzedaże 

Chyba nie spotkałam jeszcze Rossmana, który nie miał by szafy MF :/ Bardzo mnie zdziwiłaś. 

gdyby nie kuzynka, która stała obok i oceniała odległość to bym chyba zaczepiała jakichś facetów-przechodniów, żeby mi pomogli
więcej nigdy jej się to nie przytrafiło, ale już nie zostawiam nic na niej i samej pralki włączonej jak nie ma mnie w mieszkaniu też nie zostawiam