Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-28, 11:25   #3061
adunia89
Zadomowienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
ale okazało się,że babka ze sklepu obok zakochała się w moich szkatułkach,zawieszkach itd i złożyła tak hurtowe zamówienie,że z miejsca mam $ na zus

i jak tu nie wierzyć w karmę
Gratulacje, Twoje dzieło zostało docenione
Można gdzieś podejrzeć to co tworzysz?

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 11:25   #3062
sharpnowaja
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez storyl Pokaż wiadomość
te wyprawko nie koniecznie są ok bo: wcale nie musisz mieć chusty czy nosidełka, zamiast maty do wanienki wystarczy pielucha tetrowa, termometr do wanienki to zbyteczna rzecz, butelkę to chyba warto z jedną kupić czy dwie bo nawet nie wiadomo czy będą Ci potrzebne nie mówiąc o rzeczach jak podgrzewacz itd, kołderka też nie jest potrzebna. Reszta rzeczy dla mnie jest ok. Najlpeiej poczytać na forum np mam 2012 co im się przydało.
Stary 2012-11-28, 11:28   #3063
storyl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
te wyprawko nie koniecznie są ok bo: wcale nie musisz mieć chusty czy nosidełka, zamiast maty do wanienki wystarczy pielucha tetrowa, termometr do wanienki to zbyteczna rzecz, butelkę to chyba warto z jedną kupić czy dwie bo nawet nie wiadomo czy będą Ci potrzebne nie mówiąc o rzeczach jak podgrzewacz itd, kołderka też nie jest potrzebna. Reszta rzeczy dla mnie jest ok. Najlpeiej poczytać na forum np mam 2012 co im się przydało.
wiem, że większość rzeczy jest zbyteczna ale może jakaś przyszła mama się uprze, że chce mieć wszystko to tam przynajmniej wszystko uwzględnili, ja też części rzeczy nie będę potrzebowała
storyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 11:28   #3064
Aaś
Zakorzenienie

ooo to ja też wam coś podeślę. na tej stronie jest do wydruku wyprawka w excelu z miejscem do zaznaczenia "ile potrzebuje" "ile mam" "rozmiar"

http://www.multimama.pl/index.php/ci...awka?showall=1

noł stres. to nie dotyczy tylko bliźniaków
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 11:29   #3065
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Gratulacje, Twoje dzieło zostało docenione
Można gdzieś podejrzeć to co tworzysz?
jeszcze nie
poganiam tż by tworzył stronę szybciej ale troche roboty przy tym jest

już niedługo. 5go max

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 11:34   #3066
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Sprawdzalam na chinskim i wyszla dziewczynka,hmm az ciekawa jestem co wyjdzie za miesiac na usg :mysli:
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 11:34   #3067
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć wszystkim!
Przepraszam, że ja znów o sobie, ale ten ostatni okres w moim życiu nie pozwala się skupić na niczym innym. Wynik Pappy prawidłowy!!! Ryzyko zmalało, nawet mimo uwzględnienia niedomykalności zastawki i wady genetycznej w poprzedniej ciąży... Jestem taka szczęśliwa!

Może w końcu się wyluzuję i będę mogła się poudzielać w rozmowach o ciuszkach czy planach na przyszłość
gratulacje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 11:36   #3068
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
jeszcze nie
poganiam tż by tworzył stronę szybciej ale troche roboty przy tym jest

już niedługo. 5go max
Aaa już kojarzę, w takim razie czekamy na stronę

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
gratulacje
Dziękuję Mysia!

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 11:39   #3069
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
nie da się ocenia.ć z jednego kopyta. Mnie tez nieraz ludzie wykiwali, a uważam, że warto pomagać-to ich wyrzut sumienia, jeśli mnie krzywdza.
nuna, ja nie mam nic przeciwko pomaganiu. tylko chciałabym żeby ta pomoc trafiła do osób które jej potrzebują po prostu.

mąż mi włąśnie wysłał informacje że u nich w pracy przygotowują szlachetną paczkę dla 1 rodziny. płakać mi się zachciało jak przeczytałam opis w jakich warunkach ludzie funkcjonują.

Cytat:
Napisane przez Aaś
ja to chyba na kolanach do częstochowy powinnam iść że mi się taka mama i teściowa trafiły nie wścibskie
ja akurat komentarzy mamy nie traktuję jako wścibskich bo one mnie bardziej bawią niż denerwują. za to jak teściowie podczas pierwszej naszej wspólnej wigilii (3-ce od ślubu) życzyli nam żebyśmy za rok doczekali się syna (bo to jedyny słuszny dziedzic) i to mimo że mówiliśmy że nie planujemy dziecka dopóki nie znajdziemy i nie kupimy mieszkania to mnie trafiał szlag delikatnie mówiąc

adunia za pappę
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 11:40   #3070
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Pisałam wcześniej, że bardziej obawiam się tego, że muszę być na czczo i te 2 godziny głodna czekać :/ a wypić mam zamiar na raz
to, że na czczo to faktycznie dla mnie też problem, bo ja wstaje rano i od razu do lodówki lecę... ale czego 2 godziny trzeba czekać?????????? ja mam zamiar z tym badaniem wparować i nie pieprzyć się jak ostatnio w długiej kolejce, tylko od razu do gabinetu.

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez storyl Pokaż wiadomość
z tego co się orientuje to trzeba 50g glukozy rozpuścić w 150ml wody : ) więc nie jest aż tak źle : P chyba
też myślę, że źle nie będzie. Na pocieszenie dla tych którzy panikują - czeka nas gorszy ból w ciąży niż wypicie glukozy...
Stary 2012-11-28, 11:41   #3071
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:
Nic się nie martw, będzie dobrze

----
znikam, za 20 minut wychodzimy

Cytat:
dziewczyny dzwoniłam do lekarza zapisać się na wizytę (na wizycie kiedy mam przyjść a później dzwonię dzień przed żeby umówić się na konkretną godz) i nie idę do niego jutro tylko DZISIAJ na 17:30
strasznie się boję! sama nie wiem czemu. Błagam trzymajcie za nas kciuki

Cytat:
Cześć wszystkim!
Przepraszam, że ja znów o sobie, ale ten ostatni okres w moim życiu nie pozwala się skupić na niczym innym. Wynik Pappy prawidłowy!!! Ryzyko zmalało, nawet mimo uwzględnienia niedomykalności zastawki i wady genetycznej w poprzedniej ciąży... Jestem taka szczęśliwa!

Może w końcu się wyluzuję i będę mogła się poudzielać w rozmowach o ciuszkach czy planach na przyszłość
Gratulacje!

Cytat:
nie wiem ktora cie tak nazwała ale dla mnie już zostałaś gorylem wybacz Jak patrze kto napisał to jak widze storyl to przed oczyma goryl
haha ja mam tak samo

No i nic sie nie dowiedzialam w szkole. Mam w przyszlym tyg przyjechac i sie dopytac. Czasu nie mieli sie zorientowac.. jakbym byla pierwsza.. leniuchy.

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 11:44   #3072
Aaś
Zakorzenienie

hump my w tym roku z mężem na święta zamiast prezentów dla siebie robimy prezent dla dziewczyny ze świetlicy dla biednych dzieciaków. te dzieciaki piszą listy do św. mikołaja, przekazują je fundacji a potem oni przekazują te listy do firm. no i firma męża bierze w tym udział
Stary 2012-11-28, 11:48   #3073
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
hump my w tym roku z mężem na święta zamiast prezentów dla siebie robimy prezent dla dziewczyny ze świetlicy dla biednych dzieciaków. te dzieciaki piszą listy do św. mikołaja, przekazują je fundacji a potem oni przekazują te listy do firm. no i firma męża bierze w tym udział
bardzo fajny pomysł, ja mam sporo ciuchów i kurtek zimowych w bardzo dobrym stanie i nie mam komu tego oddać
u mnie w pracy nie ma takich akcji, nawet jak myśmy dostali "paczki " na święta to miały wielkość -dosłownie bo mierzyłam paczki od zapałek a w środku 3 ciasteczka wielkości 2 zł. Po prostu śmiech na sali. Taaa największy bank w polsce, korporacja. Brak słów
Stary 2012-11-28, 11:49   #3074
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vil84;37849331
no ja się właśnie boję zwymiotowania na pół poczekalni :p: mdleć mogę, to mnie akurat nie martwi =
z kościoła mnie wynosili już po zemdleniu, i to dwa razy, ze sklepu też, więc mam wprawę

martwię się trochę kłuciem w podbrzuszu. ciągle jest to w jednym miejscu, po lewej stronie na dole. codziennie wieczorami, przez np. 20 min kłuje co minutę-dwie tak bardzo mocno, a potem przechodzi. dziwna sprawa ....
a wiadomo czy dużo dziewczyn w ciąży, że tak powiem ma ciągnoty po wypiciu glukozy na wymioty? mi nic o tym nie wiadomo, no ale w razie wu wezmę sobie torebkę papierową. Tylko kurczę lipa, bo jak się zwymiotuje to pewnie jakoś drugi raz trzeba łykać

Co do kłucia, to kiedy masz wizytę? może zadzwoń do swojego gin i spytaj..
Stary 2012-11-28, 11:51   #3075
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
"jeśli masz miekkie serce,musisz mieć twardą dupę"

ale okazało się,że babka ze sklepu obok zakochała się w moich szkatułkach,zawieszkach itd i złożyła tak hurtowe zamówienie,że z miejsca mam $ na zus

z takim talentem jesteś skazana na sukces
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 11:52   #3076
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
NIGDY ale to przenigdy więcej nie będę starała się być dobra,miła czy uczynna!!!!!!!
KUR WAAAAAAAAAA!
ja myślę o dokładnaiu jej kasy, bo bidulka sama musi to zrobić a ☠☠☠☠a ta sama bidulka wygadała ze jestem w ciąży!!!!!!
wrrrrrrr
chce mi się wyć z pieprzonej bezsilności.... aaaaa
zabije przeciez!!!!!~!
nic ale to ku rwa nic jej to nie dalo a mi moze niezle namieszac!
a to ku rwa :/
A mówiłam......Co za sucz!!!

Cytat:
Mój mąż wchodzi na usg

Zapytaj lekarza co on na to Ale nie powinien mieć nic przeciwko

Co za krowa

---
Dziewczyny ja niespodziewanie dopisuję się do dziś wizytujących Rano miałam dziwne plamienie i strasznie się wystraszyłam
Dzwoniłam do gina i nie odbierał i już się szykowałam do szpitala kiedy oddzwonił. Był akurat na sali operacyjnej i powiedział, że zaraz po zabiegu jedzie do siebie i mam przyjechać, przyjmie mnie przed umówionymi pacjentkami.
Bardzo proszę o kciuki, boję się o mojego Malucha
Trzymam bardzo mocno kciuki za maluszka!!! Oby to nie było nic poważnego

Cytat:
dziewczyny dzwoniłam do lekarza zapisać się na wizytę (na wizycie kiedy mam przyjść a później dzwonię dzień przed żeby umówić się na konkretną godz) i nie idę do niego jutro tylko DZISIAJ na 17:30
strasznie się boję! sama nie wiem czemu. Błagam trzymajcie za nas kciuki
Ooo kolejna Nic się nie dzieje więc nie panikuj! Będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
co za idiotka! ale założysz sklep, który będzie fantastyczny i jeszcze na tym lepiej wyjdziesz.

ja jeszcze nie powiedziałam o ciąży nikomu. w pracy pierwszy dowie się szef, żeby uniknąć takich sytuacji. za jakieś 2 tygodnie mu powiem jak będzie OK. a rodzince w Święta. już się nie mogę tego doczekać bo moja mama z subtelnością aluzji przeszła wczoraj sama siebie

mój ulubiony tekst: "no wiesz, ja się bałam że wy po ślubie jako dobrzy chrześcijanie zaczniecie się rozmażać jak króliki, a tu nic"
"bo wiesz, jako chrześcijanka powinnaś mieć dzieci, no a seks to najlepsza modlitwa. mam nadzieję że wy się modlicie"
i jeszcze kilka takich, że myślałam że pęknę ze śmiechu
a na odchodne jeszcze powiedziałam mamuni, że przecież nie jestem gotowa na dziecko i chyba najpierw adoptujemy jakiegoś kota, i jak z kotem będzie OK, to zaczniemy starania. mina była bezcenna

i zapomniałam odebrać wczoraj wina od sąsiada, mam nadzieję że dzisiaj będę o tym pamiętać
AAAAAAA padłam ehehe

Cytat:
Cześć wszystkim!

Nooo kochana cudowne wieści!!!!

Cytat:
nuna, Justi, sharpnowaja, kciuki za dzisiejsze wizyty mocno zaciśnięte!

A Ty nuna nie stresuj się tą cytologią, zobaczysz, że wszystko będzie ok!

Któraś z Was pisała o chińskim kalendarzu płci Wg niego będę mieć chłopaka, a jak na razie gin wypatrzył nam psitkę
Ktoś jeszcze sprawdzał?
Jeśli bierze się w tym Twoim kalendarzu pod uwagę skończone lata w momencie zapłodnienia to wychodzi mi chłopak...i tak zerkłam to z poprzednimi dwoma też mi się zgadza.Wychodzi na to ,że drużyna piłkarska mi się szykuje:p
Ale skolei 4 inne kalendarze pokazują mi dziewczynkę
Ehh na połówkowym się przekonam.

Cytat:
"jeśli masz miekkie serce,musisz mieć twardą dupę"

Jupiiiiiiiii

Kurde laski byłam dzisiaj u mojej cioci w lumpku, wynalazłam fajne spodnie na młodszego, ale co lepsze wyczaiłam sukienusie śliczną z wszywanymi od spodu jakby bodami,bez rękawków z orginalną metką CUBUSA...za jedyne 10zł.Jenyyy jak mnie kusiło,żeby ją wziąść Ale jak to faktycznie pisiorek we mnie siedzi to kiecka będzie zbędna rozmiar był 62, więc akurat na lato

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 11:52   #3077
sharpnowaja
Zakorzenienie

pawie oczko mi się wydaje że to zależy od osoby. Ktoś kto nie lubi słodkiego to faktycznie możę go zamulić i może mu się chcieć wymiotować. A jak ktoś lub słodkie to niekoniecznie.
Stary 2012-11-28, 11:52   #3078
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny jadę po wyniki cytologi. Wróćę koło 9-10 i potem o 15.45 wizyta. Błagam trzymajcie za nas kciuki, bo się denerwuje, a wiem, że wasze kciuki działają cuda.
Trzymamy, na pewno wszystko będzie dobrze
Stary 2012-11-28, 11:54   #3079
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Kurde laski byłam dzisiaj u mojej cioci w lumpku, wynalazłam fajne spodnie na młodszego, ale co lepsze wyczaiłam sukienusie śliczną z wszywanymi od spodu jakby bodami,bez rękawków z orginalną metką CUBUSA...za jedyne 10zł.Jenyyy jak mnie kusiło,żeby ją wziąść Ale jak to faktycznie pisiorek we mnie siedzi to kiecka będzie zbędna rozmiar był 62, więc akurat na lato
ja bym brała, jak co to zawsze ktoś się chętny znajdzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 12:01   #3080
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
gratuluje udanych wizyt

WITAM WAS W 4 MIESIĄCU i W II TRYMESTRZE

dziołszki powiedzcie mi kochane czy u was w domu też rodzina już tak szaleje na punkcie nienarodzonego dziecka? bo ja mam nadgorliwą teściową której się w główce pomieszało i myśli że będzie się zajmować moim dzieckiem.. wczoraj poprała bez mojej zgody pościel, którą dostaliśmy od siostry tżta po córce (używaną..) najlepsze jest to, że uprała to w proszku wizir i jeszcze wypłukała w jakimś średniej jakości płynie do płukania..porażka.. na razie nie zwróciłam jej uwagi bo nie chce sie denerwować a na wiosnę i tak sama wszystko będę prać od nowa i sama szykować wyprawke..a jej sie wydaje że mi będzie wszystko ustalać. Ostatnio zakomunikowała mi że już ma dla wnuka jakiś becik czy coś, na wyjście ze szpitala.. ma prezent-ok ale kto powiedział że ja tak dziecko ubiore.

Co o tym sądzicie??
za 2 trymestr

Co do teściów i reszty rodziny, to nam się nikt nie wtrąca. Być może dlatego, że wiedzą jaki mam charakterek i jakby coś głupio powiedzieli to tak samo mogłabym im odpowiedzieć. My robimy co chcemy, oni oczywiście mówią, że nam będą pomagać, ale nigdy nic nie narzucają. Moja mama to nawet z zagranicy zjedzie i powiedziała, że będzie mi pomagać przy dzidzi Tak się kobieta cieszy, bo mówi, że znów będzie czuła się bardziej potrzebna Bo tak jak wyszliśmy z domu z bratem, to już każdy zaczął żyć swoim życiem....
Stary 2012-11-28, 12:02   #3081
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo fajny pomysł, ja mam sporo ciuchów i kurtek zimowych w bardzo dobrym stanie i nie mam komu tego oddać
u mnie w pracy nie ma takich akcji, nawet jak myśmy dostali "paczki " na święta to miały wielkość -dosłownie bo mierzyłam paczki od zapałek a w środku 3 ciasteczka wielkości 2 zł. Po prostu śmiech na sali. Taaa największy bank w polsce, korporacja. Brak słów
wiesz co to są bardziej życzenia typowo prezentowe. np. nasza małolata chciała płytę justina biebera + do tego jakieś słodycze.
no ale faktycznie ciasta po 2 zł powalają
jak byłam mała, to u moich rodziców w pracy robili taką "choinkę" dla dzieci. były tance na gazecie, zabawy, jakiś poczęstunek a potem przychodził św. mikołaj i przynosił nam takie wielkie paczki. i nas wyczytywał z imienia i nazwiska! no ale to był przełom prl-u i lat 90-tych w budżetówce
Stary 2012-11-28, 12:04   #3082
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Kurcze jakos ostatnio nie moge sie tu odnalezc :/ Bezsensu ...
29/10/12 Pierwsze USG
Nasze Maleństwo
Stary 2012-11-28, 12:06   #3083
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
no ale faktycznie ciasta po 2 zł powalają
nie po 2 zł tylko trzy ciastka każde WIELKOŚCI dwu złotówki
Stary 2012-11-28, 12:06   #3084
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
ojj to prawda, domek to studnia bez dna.. na budowę idą straszne pieniądz.. z resztą później na utrzymanie, remonty i zmiany tak samo. Ale inwestujecie w swoje i będzie to Was zawsze cieszyło Dziękuję za pocieszenie, staram się nie przejmować tym wszystkim.. Cjoć czasem nie jest łatwo.. Gdy myślę, że już tyle złego nam się przytrafiło i będzie z górki, pojawiają się nowe kłopoty. No trudno.. może przez to bardziej doceniamy szczęście które jest obok i codzienne drobne radości a cywilny mamy swój, ale to taki skromny, bez przyjęcia, robimy tylko obiad. Takie porządne, duże wesele chcemy zrobić przy KOścielnym, który jest dla nas ważniejszy. Pisałam o tym w klubie
Z tego co Tż wyliczał to późniejsze utrzymanie domu - opłaty itd. będzie tańsze niz utrzymanie 3pokojowego mieszkania, we will see
Muszę ponadrabiać ten klub w takim razie, ja myślałam, że Wy już dawno po ślubie
Stary 2012-11-28, 12:07   #3085
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Kurcze jakos ostatnio nie moge sie tu odnalezc :/ Bezsensu ...
dlaczego?

kurde nie wiem czy ćwiczyć teraz czy po lekarzu
Stary 2012-11-28, 12:10   #3086
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
nie po 2 zł tylko trzy ciastka każde WIELKOŚCI dwu złotówki

ahahaha obśmiałam się na głos

mój mąż zgłosił się z naszymi znajomymi na bieg sztafetowy.
postanowili nazwać drużynę "zryte kmioty"
Stary 2012-11-28, 12:12   #3087
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
Dzien dobry

nuna za wizyte!

cala noc nie spalam, krecilam sie z boku na bok i zasnac nie moglam. Chyba dawno sie tak nie wkurzylam jak wczoraj
Myslicie ze to dobry pomysl zeby mu napisac ze dopoki nie zacznie powaznie myslec o malym to nie mamy o czym rozmawiac? czy olac?
Bo on za kazdym razem mnie tylko denerwuje a ja sie boje zeby nic sie nie stalo.

W szkole od rana siedzie po 13 mam nadzieje ze sie dowiem co i jak.
Kaaawy bym sie napila, oczy mi sie same zamykaja. A wygladam gorzej niz zle
Melcia, bez obrazy, ale mam wrażenie, że nie do końca rozumiesz co nie raz dziewczyny na tym forum starają Ci się przekazać......... Jak on ma zacząć myśleć poważnie o Ksawciu, skoro ewidentnie na każdym kroku daje znak, że mu nie zależy. Nie patrz na to co czasem mówi, tylko na to co robi cały czas. Może jak pojawi się mały na świecie to mu się odmieni. Może tak, a może nie. Tak więc nie trać głowy, nie denerwuj się, weź się w garść, zrób listę czego potrzebujesz, i nie wdawaj się z nim w dyskusje na temat tego czy mu zależy.. Powodzenia!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 12:14   #3088
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:
dlaczego?
Nie wiem,jakos tak obco sie czuje W sumie 4 dni mnie nie bylo,nie wiem co sie dzieje,nie mam czasu nadrobic,i czuje sie jakas wyeliminowana
A jeszcze ogladam "Ostry Dyzur" i akurat trafilam na odcinek ktorego lepiej zeby zadna z nas nie widziala wrrr
29/10/12 Pierwsze USG
Nasze Maleństwo
Stary 2012-11-28, 12:14   #3089
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Z tego co Tż wyliczał to późniejsze utrzymanie domu - opłaty itd. będzie tańsze niz utrzymanie 3pokojowego mieszkania, we will see
Muszę ponadrabiać ten klub w takim razie, ja myślałam, że Wy już dawno po ślubie

a czym będziecie grzać? bo jak gazem to nie wiem jak to wyliczył no niby taniej, że nie ma czynszu, ale w zimie czasem płacimy 1000 miesięcznie za sam gaz :/ a nie liczysz remontów itp.
Stary 2012-11-28, 12:16   #3090
Aaś
Zakorzenienie

Inna ty nie piernicz tylko dawaj rozkręcamy to forum bo nudą dzisiaj zawiewa

http://www.youtube.com/watch?v=fWNaR...eature=related
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości