|
|
#781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII
Ja prasowac lubie, ale te pieluchy mnie chyba wykonczą
![]() strasznie monotonne jest takie prasowanie, jak sie prasuje ciuszki to chociaz kolory sie zmieniają a tu tylko biel i biel ![]() jeszcze 4 - dam rade, dam rade ![]() Cytat:
![]() rozumiem Cie doskonale, ja ze wzgledu na wage staram się powstrzymywac od wszelkich slodyczy i przekąsek Cytat:
![]() patrzylam na uzywki na all ale ceny powalaja, chcą nieduzo mniej niz za nowego ![]() Tylko jakby co, to ja niebieski poproszę |
||
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wuzetkę mąż bierze w piątek do pracy (imieniny), a jabłecznik z budyniem, sałatka porowa i galaretki mięsno-warzywne będą na niedziele.
|
|
#783 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
umówiłam się jutro z koleżankami na ploty, przy okazji o fryzjera zahaczę, może fajny dzień będzie; a wczoraj spotkałam kuzynkę mojego taty i zaczęła mi nawijać, żebym się absolutnie nie decydowała na szpital, który mam najbliżej, bo tam ostatnio pełno zarażeń gronkowcem nieźle, każdy swoje 3 grosze dokłada, a ja skołowana terazCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#784 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
obiecuje że na wakacje to poszalejemy Podeślij jedną blaszkę ciasta do mnie ![]() Cytat:
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta ja tez ostatnio rzygalam, 2 dni z rzedu, raz kolacje a raz sniadanie ;]
A co do spania to ja Ci oddam moje, spie po 15godz na dobe!!! Na u czelni mialam taka znajoma, byla w kadrze koszykarek, dowiedziala sie o ciazy jak zemdlala podczas meczu - poczatek 7miesiaca ;] mega wysoka, umiesniona, lekko jej w brzuch poszlo ale myslala, ze to po okresie roztrenowania gdzie jest mniej treningow i obozow 'okres' miala ciagle, tzn plamienia co miesiac ![]() Mika ta przedluzka ciekawy pomysl Hope ja sie boje, ze podczas kapieli mi odejda wody i sie nie zorientuje ![]() A ja mam ochote n seks a mi nie wolno ![]() Dziewczyny, ale ten czop chyba nie jest az tak wazny? Czy sie myle? Illusion, jakbys 2 niebieskie znalazla to poprosze rowniez Jajniki mnie dzisiaj napieorzaja, glowa, i dupa id ciaglego siedzenia/lezenia
|
#786 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Zaczynam sie bac wlaczac telewizje! Dzis wlaczylismy do obiadu Ostry Dyzur, a tam co? Parce lekarzy zmarla dzidzia (ciaza mocno zaawansowana), przestala sie ruszac, serduszko nie bilo, a jakich czas wczesniej bylo ok, zadnych objawow czegos zlego. Ja wiem ze to tylko film ale zaczelam sie bac o dzidzie
|
|
|
|
|
#787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co wiem, samotną matką jest się wtedy gdy wpisujesz ojca jako NN i np ojciec nie żyje, baba w mopsie mi tak gadała. Cytat:
Cytat:
Hurrra!!!!!!!!! dziękuje!! ide dogadywac się z Tobą na PW ojej, cudowna jesteś !! mmm wuzetka moze i ja zrobie, albo lepiej nieeeeeeeeteraz wsuwam mandarynki z biedroneczki mniam mniam Ajjjjjjjjj kurna, ale mnie wkurza to w urzędach, ze za pełnomocnictwo trzeba płacic az 17 zł zeby odebrać durny dokument!! :[[[ a jutro dada są w prmocji w biedrze;p
|
|
|
#788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już drugiego w tej samej sieci ciuchów w ciągu tygodnia kupiłam, więc szanse są że mogą pojawić się jeszcze.
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
czop to nie plamka
mnie zszedł juz w szpzitalu, i była to "galereta" wielkości kciuka o czerwonawym odcieniu. Może też ponoć schodzić etapami po kawałku, mnie odszedł cały na raz
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#794 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale czytałam, że to może być na długo przed porodem, więc chyba się nie ma co stresować.Cytat:
Jak nie infekcja grzybiczna, to znów bakterie i tak w kółko. Jakoś to się tak lubi nawracać.
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Skonczyłam
teraz zostana mi juz tylko ciuszki, to juz bedzie czysta przyjemność ![]() w nagrode lece na talerzyk czerwonego barszczu ![]() Odzywala sie dzis Bokeh? Ciekawe co u niej... Sniła mi sie dzis, ale nie pamietam o co chodziło
|
|
|
|
#796 |
|
Rozeznanie
|
Tak w ogóle to ja już spadam, mam za chwile busa, o 15 wizyta. Krzyś się intensywnie rusza, więc chyba też się nie może doczekać kiedy go mamusia ujrzy
Trzymajcie kciuki.
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion jestes cudowna
![]() Dziewczyny patrzcie: Jeśli ustawa wejdzie w życie 1 września 2013 r., to część kobiet rodzących w styczniu i lutym 2013 r. nie będzie mogła korzystać z urlopu rodzicielskiego na nowych zasadach. Czy istnieje szansa, żeby wszystkie kobiety rodzące w 2013 r. zostały jednak objęte nowymi zasadami? Obecnie projekt wydłużenia urlopu macierzyńskiego poddawany jest szerokim konsultacjom społecznym. Z obliczeń resortu wynika, że będą mogły z niego skorzystać kobiety, które urodzą dzieci najwcześniej w połowie marca, pod warunkiem, że ustawa wejdzie w życie 1 września 2013 roku. Tak więc, jeśli ten termin zostanie zachowany, zdecydowana większość kobiet, które urodzą dzieci w 2013 roku, zostanie objęta nową ustawą. Założony termin wejścia w życie ustawy wynika z przyjętego harmonogramu prac i niezbędnych konsultacji. Jej ostateczny kształt, przed przesłaniem projektu do parlamentu poznamy jednak za kilkanaście tygodni. Nie jest wykluczone zatem, że projekt będzie jeszcze zmieniany i uaktualniany. Kto ladnie gdzies napisal - dyplomatyczne odwrocenie kota ogonem ;] Kij, ze prawie caly pierwszy kwartal sie nie zalapie, wazne, ze wiekszosc rocznika tak ;]
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tej ustawy, to ja juz nie mam siły. wiecznie tylko cos kręca i kręcą. koniec koncow powiedza ze jest kryzys, ze nie ma kasy i tyle z tego bedzie
|
|
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ale nie wiem czy z DADĄ juz startować? czy później
|
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
22 zł
![]() o i pampersy tez beda w SP od 8.12 zamiast 59 za 39 zl ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Ja to pampersów będę używać, później zobacze te dady ;p
|
|
#801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh to tylko serial, ale smutne to było.I od razu za brzuchol złapałam czy dzidzia się rusza.Wolałam przełączyć żeby tego nie oglądać.Też się dzisiaj zastanawiałam co u niej. Nie odzywała się dzisiaj ale widziałam ją dostępną na fb. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- ja też na początek pampersy a potem może pieluszki babydream,słyszałam że dobre są.
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie też się zastanwiałam, czy ją wypuścili czy dalej walczy
|
|
#803 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja to miałam w tamtym tygodniu... może jakieś zatrucie ![]() nie chcę o tym słyszeć ! ![]() Cytat:
no następna z ciastami mi tu wyskakuje..... ![]() znowu się wyspałam jak mops , co za leń ze mnie Nauki kupa a ja śpie... 14 godzina a w domu juz ciemno, załamać sie mozna... |
||
|
|
|
#804 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Barszczyk mniam ja też dzisiaj mam właśnie się gotuje. Może wypuścili ją do domku skoro się nie odzywa \ Cytat:
Jeszcze dojdzie co do czego to powiedzą że nie mają pieniędzy i będzie tak jak do tej pory.Delicjanka dziękuję. Podajcie przepisy na te ciacha, tzn wuzetkę i jabłecznik z budyniem ![]() Na sernik mam tzn TŻ robi z głowy.
|
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny próbuję Was nadrobić ale nie jest łatwo....
Same wiecie jak jest...Coś dużo nauki mi się nałożyło na siebie+ogarnianie pokoiku (pokażę jak już posprzątam ładnie i wszystko dokończymy). Wrzucam brzucha ze śmiesznej perspektywy-wygląda na ogromny ale chyba nie jest.... ![]() Poza tym spotykają mnie miłe incydenty związane z ciążą Ludzie są czasem bardzo mili jednak.Trochę zaczyna być ciężkawo, na zajęciach jęczę bo nie mogę znaleźć wygodnej pozycji ale jeszcze duuuużo czasu, trzeba się przemęczyć ![]() Mam nadzieję, ze u Was wszystko oki
|
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj mialam super sen erotyczny oczywiscie
ale pierwszy raz nie jakies pierdołki nie wiadomo gdzie i z kim tylko taki porzadny seks z mezem normalnie az nie chcialo sie z niego obudzic niestety rano cora do nas przyszla i nas obudzila wiec na snie sie skonczylo ![]() ale i tak by na pewno nie wygladal na zywo ten seks tak jak we snie ![]() meduzza faktysznie na duuuzy wyglada ![]() ja zdjecie brzuszka zrobie w piatek to sie pochwale w koncu zaczne 8 miesiac
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#809 | ||
|
Zakorzenienie
|
od mojego ostatniego posta poszłam na drzemkę i wstalam z 5 minut temu
mam dziś luz bo mój syn u mojej mamy a TZ nie ma jestem głodna jak cholera, teściowa zrobiła obiad ale jej morde wykręci albo zgnije niż mialaby poczęstować zawijam dupke i jadę na chińszczyznę a co! ![]() Cytat:
dobrze,że w moim mieście już zlikwidowali te szpitale, gdzie był gronkowiec ![]() Cytat:
dziewczyno, zanikną Ci do tej pory narządy rozrywkowe![]() kciuka? mi odszedł podczas porodu( opis na biało, niech te wrażliwe i z mdłościami nie czytają) wypadł mi na porodówce na podłogę więc widziałam go takiego splashczonego, przypominal lekko meduzę zabarwioną niteczkami krwi, generalnie bleeeeeeee |
||
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurna, ukruszyła mi sie plomba w 7;////
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

(praktycznie nie słyszalnego) a tż stwierdził że chyba coś zdechło za szafkami 

nieźle, każdy swoje 3 grosze dokłada, a ja skołowana teraz

obiecuje że na wakacje to poszalejemy 
ślub 28.04.2012
'okres' miala ciagle, tzn plamienia co miesiac