|
|
#1291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej część V
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1165 tu jest ten post, tak Kalina ![]() a tu cytat z odcinka 1275 Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
|
|
|
|
#1292 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki
Haha, no to niezle, dwie Julki to musi byc znak zeby wrocic do Majki ![]()
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Dołącze do was bo też oglądam na wspólnej... Mozna? |
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie
---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- ale muzyka ile daje, wczoraj jak Weronika wyszla do Adama, chyba juz po badaniu, to od tej muzyki mialam ciarki i wiedzialam, ze niedobrze jest
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie, co to za małe dziecko u Weroniki i Adama?
![]() ten bobas? czyj to?
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem ile on ma, ale wtedy byla w ciazy
|
|
|
|
#1299 |
|
Raczkowanie
|
ten serial się stacza ! robią brazylię jak nic ! wracają ludzie niemalże zza grobu .. a ta zuza !!!!!! juz chyba wolę cichopek z MjM , normalnie nie mogę tej roli zdzierżyć
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nienawidze tej Honoraty, Boze masakra...
|
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
a ja Magdy
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Magda mi tam nie robi.. Jeszcze glupia jestAntosia;p
|
|
|
|
|
#1303 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Słabizna. Tak jak NW zachwalałam za poziom tak chyba zostanę przy Big Bang'ach (Theory) |
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Konto usunięte
|
Wczoraj Antonina jak śmiesznie wyglądała bez okularów
|
|
|
|
|
#1305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i Borys- taki był fajny, mógł odejśc z honorem, a teraz to tylko czekam na jakies akcje jak z fatalnego zauroczenia ![]() Cytat:
i tak smiesznie Borys z żoną podrygiwali do muzyki i klaskali
|
||
|
|
|
|
#1306 | |
|
BAN stały
|
Antosi tam prawie nie ma, co masz do dziecka
![]() Toleruję jedynie Romana i pana Bruneta od Marty (jej nowy lovelas). Cała reszta może iść skoczyć do Wisły. ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
|
|
|
|
|
#1308 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=AtomowaBomba;378629 79]Tak jak zeszły sezon obejrzałam prawie cały tak obecny oglądam raz, dwa w tygodniu + plus na strategicznych scenach przełączam i okazuje się, że obejrzałam z 7 min odcinka
![]() Słabizna. Tak jak NW zachwalałam za poziom tak chyba zostanę przy Big Bang'ach (Theory)
|
|
#1309 |
|
Konto usunięte
|
czy ktoś mi napisze w skrócie o co chodzi z tym Borysem bo czytam te spoilery ale do końća nie wiem co jak i gdzie!
|
|
|
|
|
#1310 |
|
Raczkowanie
|
"Na Wspólnej": jakie radości i dramaty czekają bohaterów?
Data publikacji: 28 listopada 2012 Data aktualizacji: 28 listopada 2012 Opisy odcinków 1683-1686 ODCINEK 1683 Impreza i striptiz Marylki Impreza i striptiz MarylkiIgor słyszy jak Darek telefonicznie umawia się z Mają (Agnieszka Żulewska). Chłopak szczerze liczy na romans… Młody Nowak jest wściekły! Po południu czeka na swoją „byłą” w miejscu, gdzie umówiła się z Darkiem. Rozdygotany Igor wyznaje Mai, że nigdy nie kochał nikogo tak, jak jej! Zaczynają się namiętnie całować! Kiedy Roman przychodzi na uczelnię dowiaduje się, że jutro jest sympozjum na Mazurach. Marylka (Marta Marzęcka) robi zapisy - do wieczora musi zarezerwować hotel. Koledzy z grupy namawiają Romana... Honorata (Aleksandra Konieczna) jest wściekła, gdy dowiaduje się o wyjeździe ukochanego - w dodatku z Marylką! Marzena (Katarzyna Misiewicz) informuje Sławka (Mariusz Słupiński), że rozwodzi się ze swoim obecnym mężem. Musi wracać do Niemiec i walczyć o swojego synka. Nie chce, by Daria (Maja Andrzejczuk) była świadkiem przykrych scen. Kobieta prosi Sławka żeby na jakiś czas wziął ich córkę do siebie. Kiedy Dziedzic z Renatą (Marta Jankowska) dyskutują, jak się pomieścić w małym mieszkaniu, z pokoju wychodzi spakowany Dominik (Mateusz Gąsiewski). Nie chce sprawiać kłopotu… ODCINEK 1684 Weronika WeronikaWeronika dostaje wiadomość - jest już wynik biopsji. Kiedy przychodzi do kliniki dowiaduje się, że konieczna jest natychmiastowa operacja usunięcia guzka - to jest nowotwór! Roztocka jest załamana – obawia się, że straci pierś… Kiedy Weronika wraca do domu udaje, że wszystko jest w porządku. Nic nie mówi Adamowi… Roman i jego grupa przyjeżdżają na sympozjum. Koledzy są nieźle wstawieni - pili całą drogę. Profesor widząc to, jest zdegustowany. Roman musi ratować sytuację… Tylko on jest obecny do końca wykładów - reszta grupy ostro imprezuje. Hoffer jest przerażony, gdy w hotelu zastaje pijanych kolegów skandujących imię Marylki a ją samą robiącą… striptiz! Andrzej i Jagoda (Magdalena Różańska) pomyślnie kończą pertraktacje z inwestorem. Wolska zaprasza Brzozowskiego do siebie na lampkę wina – sukces trzeba uczcić! Andrzej zgadza się, choć miał coś do załatwienia. Przy miłej rozmowie i winie, ich zażyłość niebezpiecznie rośnie… ODCINEK 1685 Borys BorysAgnieszka (Katarzyna Walter) dzwoni do Ewy – umówiła na dzisiaj jej widzenie z Borysem (Oleg Sawkin)! Olszewska uważa, że Hofferowa jest jedyną osobą, która może namówić Orłowa do składania zeznań. A bez tego jego obrona jest niemożliwa! Borys jest szczęśliwy, że Ewa go odwiedziła – dla niego to wiele znaczy… Ale zeznawać nie będzie! Roman ma dość po całonocnym uspokajaniu kolegów. Przychodzi do niego załamana Marylka. Okazuje się, że trzech największych balangowiczów trafiło do aresztu! Trzeba ratować chłopaków i dobre imię uczelni! Roman niechętnie, ale idzie na komisariat - udaje profesora uczelni! Policjant pokazuje mu film z wybrykami pijanych studentów nagrany hotelową kamerą. „Profesor” Hoffer jest zszokowany… Kamil planuje rozmowę z ordynatorem – chciałby zacząć wreszcie samodzielnie operować. Niestety, trafia na zły moment - Ostrowski (Marek Kalita) właśnie awanturuje się z zarządem szpitala o cięcia budżetowe… Tymczasem Zuza robi kolejny test ciążowy. Bardzo boi się spojrzeć na jego wynik… Ku jej wielkiemu szczęściu okazuje się, że jest on pozytywny! Zuza jak najszybciej chce przekazać wspaniałą wiadomość ukochanemu… ODCINEK 1686 Zuza i Kamil będą rodzicami Zuza i Kamil będą rodzicamiKamil ciągle nie wie o tym, że zostanie ojcem – wczoraj wrócił z pracy późną nocą, a dziś pędzi na dyżur z samego rana. W pośpiechu żegna się z żoną. Zuza nie ma nawet szansy ogłosić tak ważnej nowiny! Jest bardzo zawiedziona… O ciąży żony Kamil dowiaduje się od… Ostrowskiego! Młody Hoffer nie może uwierzyć swojemu szczęściu… Paweł (Rafał Cieszyński) znowu prosi Martę o spotkanie. Ona jednak nie ma czasu z nim rozmawiać. Woliński jest jednak uparty - przyjeżdża na Wspólną! Mówi Konarskiej, że potrzebuje rady kogoś zaufanego. Chce z nią skonsultować swoje bardzo ważne plany na przyszłość. Skrępowana sytuacją Marta zwraca uwagę Pawłowi, że nadużywa ich przyjaźni… Rano Weronika mówi Antosi, że musi iść do szpitala na operację. Po południu dziewczynka wraca ze szkoły zapłakana – dowiedziała się od koleżanki, że nowotwór to bardzo groźna choroba! Mama może umrzeć! Weronika stara się wytłumaczyć córce, że nic takiego się nie stanie. W głębi serca jednak sama bardzo się boi tego, co ją czeka... |
|
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ten Igor jest głupi
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Czy w dzisiejszym odcinku Borys jadł śnieg
|
|
|
#1312 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie to samo pomyślałam
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
tez to pomyslalam
![]() ale nie wiem na pewno ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Roman znow bedzie mial akcje widze
|
|
|
|
#1314 |
|
Raczkowanie
|
Groszek75, dzięki jak coś to będę pisać jak sobie szczegóły przypomnę w miarę potrzeb
Igor głuuuupi na maxaaa Uroki pracy lekarza...mi ogólnie rola i charakter, wygląd ma się nijak do granej postaci- coś mi w nim nie pasuje. Zuza wystękała ciążę, ciekawe jak będzie z opieką nad dzieckiem, ale w NW wszyscy mają na wszystko czas i się nie martwią .Choć w przypadku Emilki wątek opieki nad Jasiem był pokazany obrazowo. Mnie Honorata też irytuje te jej miny, teksty to jakby była nie z tej ziemi .A zwróciłyście uwagę, że nie pokazują Małego Roztockiego? tylko a to ja do niego pójdę, albo o obudził się .Ciekawe czy Andrzej zabaluje z tą młodą Panią?
Edytowane przez Duduu Czas edycji: 2012-11-29 o 09:17 |
|
|
|
|
#1315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z pewnością on i baska .. jest u nich za słodko ..dawno nic sie nie działo ostani cieawy - intrygujący watek to dziecko i baskowe zawirowania miłosne
|
|
|
|
|
|
#1316 |
|
BAN stały
|
Profesor Hoffer
|
|
|
|
|
#1317 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja się cieszę że Zuza z Kamilem będą mieli dziecko
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się obawiam, że poroni
Chociaż już jedno poronienie w serialu było, więc może będą nas uświadamiać, że z HIV można urodzić dziecko.
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
a kto poronil, bo nie moge sobie przypomniec
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

Był z niego całkiem sympatyczny gość, a zrobili z niego jakiegoś wariata.
i tak smiesznie Borys z żoną podrygiwali do muzyki i klaskali

Impreza i striptiz Marylki
Impreza i striptiz Marylki
Weronika
Borys
Zuza i Kamil będą rodzicami
Chociaż już jedno poronienie w serialu było, więc może będą nas uświadamiać, że z HIV można urodzić dziecko.