Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-28, 12:16   #3091
sharpnowaja
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Nie wiem,jakos tak obco sie czuje W sumie 4 dni mnie nie bylo,nie wiem co sie dzieje,nie mam czasu nadrobic,i czuje sie jakas wyeliminowana
mnie nie było jeden dzień i nie mogłam się wbić w temat
wkręcisz się wkręcisz
Stary 2012-11-28, 12:17   #3092
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

a propo domu mieszkamy 4 lata, ale nie zrobilismy barierek w domu na schodach bo sie przyzwyczailismy wykańczając go i zawsze było szkoda kasy, a teraz ze względu na mój stan i dzieciaka musimy mieć barierki, no i zamowilismy z nierdzewki...700 zł za mb a my potrzebujemy 12
Stary 2012-11-28, 12:19   #3093
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Nie wiem,jakos tak obco sie czuje W sumie 4 dni mnie nie bylo,nie wiem co sie dzieje,nie mam czasu nadrobic,i czuje sie jakas wyeliminowana
A jeszcze ogladam "Ostry Dyzur" i akurat trafilam na odcinek ktorego lepiej zeby zadna z nas nie widziala wrrr

głupia babo
nie czuj się wyeliminowana bo nikt nie napisał "ej, inna, idź sobie, nie chcemy Cię " :P

Czasem po przerwie jakiejś też czuję się nie w temacie,ale zawsze wiem,że w razie wu jest z kim pogadać

Tak więc nie narzekaj tylko uśmiech i wczuj się w klimacik

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 12:19   #3094
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
i zamowilismy z nierdzewki...700 zł za mb a my potrzebujemy 12
no to kosztuję w cholerę, oby było na lata
Stary 2012-11-28, 12:20   #3095
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
no to kosztuję w cholerę, oby było na lata
no będzie do końca tego domu a mnie interesuje max 5 lat, bo potem chce sie przeprowadzic:P
Stary 2012-11-28, 12:21   #3096
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Inna ty nie piernicz tylko dawaj rozkręcamy to forum bo nudą dzisiaj zawiewa

http://www.youtube.com/watch?v=fWNaR...eature=related
Stary 2012-11-28, 12:24   #3097
sharpnowaja
Zakorzenienie

ja zmykam gotować obiad

może jeszcze wpadnę, a jak nie to trzymać mocno kciuki!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 12:24   #3098
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
A jeszcze ogladam "Ostry Dyzur" i akurat trafilam na odcinek ktorego lepiej zeby zadna z nas nie widziala wrrr
Inna nie fisiuj nam tu bo baty dostaniesz:P

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
a propo domu mieszkamy 4 lata, ale nie zrobilismy barierek w domu na schodach bo sie przyzwyczailismy wykańczając go i zawsze było szkoda kasy, a teraz ze względu na mój stan i dzieciaka musimy mieć barierki, no i zamowilismy z nierdzewki...700 zł za mb a my potrzebujemy 12
Łooo no to nieźle

Ale mam leniaaaaaaaaa

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 12:25   #3099
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
głupia babo
nie czuj się wyeliminowana bo nikt nie napisał "ej, inna, idź sobie, nie chcemy Cię " :P

Czasem po przerwie jakiejś też czuję się nie w temacie,ale zawsze wiem,że w razie wu jest z kim pogadać

Tak więc nie narzekaj tylko uśmiech i wczuj się w klimacik
dokładnie. ja czasem nie mam ochoty pisac to tylko czytam
Stary 2012-11-28, 12:33   #3100
Aaś
Zakorzenienie

no to teraz wszyscy razem!

hej!
aj dżast met ju!
end dis is krejzi!
bot hirs maj namber!
soł kol mi mejbi!

matko. czemu akurat ta piosenka za mną dzisiaj chodzi?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 12:35   #3101
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez storyl Pokaż wiadomość
dziewczyny jesteśmy już na 100 stronie!i to chyba w niecały tydzień!
ja jutro mam wizytę i USG prenatalne nareszcie bo strasznie się stresowałam a to już jutro : D ciekawe czy będzie mogła już określić płeć
i czy Wasi TŻ wchodzą z Wami na wizytę bo mój jeszcze ze mną nie wchodził a jeździ za każdym razem i jest troche zawiedziony, że nie może pooglądać sobie Maleństwa na ekranie tylko wydruki mu pozostają..
To go weź ze sobą, spytaj gin czy nie będzie problemu, powinien się zgodzić bo nie robią z tym problemów, mój był ze mną na sprawdzaniu przezierności karkowej w 12 tc. teraz zabiorę go na połówkowe, co wizytę go nie biorę, bo pracuje no i ja nie zawsze mam USG.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 12:37   #3102
axella
Zakorzenienie

GG do axella

nosz nie moze byc ku rwa dobrze....
ani godziny spokoju..
mój ukochany był coś cicho więc napisałąm sms "co tam?"

i co otrzymałam w zamian "idę pożyczyć pieniądze na ratę,mam pewną opcję"
na pytanie gdzie idzie i jaka opcję powiedział...że to jego sprawa.

spytałam co by było gdybym to ja "szła pożyczyć kasę ale nie powiem gdzie i od kogo"?

co odpisał-że ON by mi załatwił

nie dość,że kur wa kombinuje, prawdopodobnie idzie do swojej ex to jeszcze wzbudza we mnie poczucie winy, bo niedobra Ala nie dała Marcinkowi pieniążków...

Nosz do cholery!!!

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-11-28, 12:45   #3103
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Dzieki Kochane Jak juz jakos tak czasem mam,ze czuje sie jak wyrzutek,ale to nie Wasza wina,hmm juz nie pamietam,bo od czasu jak zaszlam w ciaze,ale moze to moj czas okresu,bo zawsze w tym czasie izolowalam sie,bo mialam poczucie ze nikt nie chce ze mna przebywac...tak jakos dziwnie dzialaly na mnie hormony w tym czasie :/

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
nosz nie moze byc ku rwa dobrze....
ani godziny spokoju..
mój ukochany był coś cicho więc napisałąm sms "co tam?"

i co otrzymałam w zamian "idę pożyczyć pieniądze na ratę,mam pewną opcję"
na pytanie gdzie idzie i jaka opcję powiedział...że to jego sprawa.

spytałam co by było gdybym to ja "szła pożyczyć kasę ale nie powiem gdzie i od kogo"?

co odpisał-że ON by mi załatwił

nie dość,że kur wa kombinuje, prawdopodobnie idzie do swojej ex to jeszcze wzbudza we mnie poczucie winy, bo niedobra Ala nie dała Marcinkowi pieniążków...

Nosz do cholery!!!
Eh no nie fajnie postepuje,nie dosc ze sie starasz jak mozesz to On jeszcze kreci :/
Oooo jakby moj poszedl do ktorejs bylej po kase,to chyba kazalabym mu spier.... do niej !!!
Ojj dziala to na mnie jak plachta na byka!!!
I jeszcze to wzbudzanie poczucia winy moze by docenil jasnie ksiaze Twoje starania ??!!!
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 12:49   #3104
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
NIGDY ale to przenigdy więcej nie będę starała się być dobra,miła czy uczynna!!!!!!!
KUR WAAAAAAAAAA!
ja myślę o dokładnaiu jej kasy, bo bidulka sama musi to zrobić a ☠☠☠☠a ta sama bidulka wygadała ze jestem w ciąży!!!!!!
wrrrrrrrrr
chce mi się wyć z pieprzonej bezsilności.... aaaaa
zabije przeciez!!!!!~!
nic ale to ku rwa nic jej to nie dalo a mi moze niezle namieszac!
a to ku rwa :/
yyyyyy, co za baba! chyba wiedziała, że wolałabyś żeby nikt na razie nie wiedział? mam nadzieję, że Ci nie zaszkodzi! uszy do góry

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Mój mąż wchodzi na usg

Zapytaj lekarza co on na to Ale nie powinien mieć nic przeciwko

Co za krowa

---
Dziewczyny ja niespodziewanie dopisuję się do dziś wizytujących Rano miałam dziwne plamienie i strasznie się wystraszyłam
Dzwoniłam do gina i nie odbierał i już się szykowałam do szpitala kiedy oddzwonił. Był akurat na sali operacyjnej i powiedział, że zaraz po zabiegu jedzie do siebie i mam przyjechać, przyjmie mnie przed umówionymi pacjentkami.
Bardzo proszę o kciuki, boję się o mojego Malucha
3mam kciuki, nie przejmuj się , wiele dziewczyn ma plamienia, mam nadzieję, że to nic groźnego

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
dziewczyny dzwoniłam do lekarza zapisać się na wizytę (na wizycie kiedy mam przyjść a później dzwonię dzień przed żeby umówić się na konkretną godz) i nie idę do niego jutro tylko DZISIAJ na 17:30
strasznie się boję! sama nie wiem czemu. Błagam trzymajcie za nas kciuki
nie bój się, bo mały/mała wystraszone siedzi. Daj znać po, ciekawe mozę się dowiesz czy chłopiec czy dziewczę
Stary 2012-11-28, 12:49   #3105
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja niestety też go obejrzałam... I jakoś mnie brzuch zaczął boleć...

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 12:50   #3106
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
wiesz co to są bardziej życzenia typowo prezentowe. np. nasza małolata chciała płytę justina biebera + do tego jakieś słodycze.
no ale faktycznie ciasta po 2 zł powalają
jak byłam mała, to u moich rodziców w pracy robili taką "choinkę" dla dzieci. były tance na gazecie, zabawy, jakiś poczęstunek a potem przychodził św. mikołaj i przynosił nam takie wielkie paczki. i nas wyczytywał z imienia i nazwiska! no ale to był przełom prl-u i lat 90-tych w budżetówce
nie no, to na tej liście od męża są podstawowe produkty - jakieś jedzenie, środki czystości, odzież dla dzieci, artykuły do szkoły, 2 łóżka. trochę tego jest dlatego dzielą się tym w pracy. ale w rodzinie jest 5 dzieci i jako swoje marzenie wymieniają pisaki, kredki itp. chciałabym im dać coś takiego ekstra

Cytat:
Napisane przez Aaś
mój mąż zgłosił się z naszymi znajomymi na bieg sztafetowy.
postanowili nazwać drużynę "zryte kmioty"
z taką nazwą muszą wygrać

Cytat:
Napisane przez Aaś
hej!
aj dżast met ju!
end dis is krejzi!
bot hirs maj namber!
soł kol mi mejbi!
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 12:51   #3107
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
co za idiotka! ale założysz sklep, który będzie fantastyczny i jeszcze na tym lepiej wyjdziesz.

ja jeszcze nie powiedziałam o ciąży nikomu. w pracy pierwszy dowie się szef, żeby uniknąć takich sytuacji. za jakieś 2 tygodnie mu powiem jak będzie OK. a rodzince w Święta. już się nie mogę tego doczekać bo moja mama z subtelnością aluzji przeszła wczoraj sama siebie

mój ulubiony tekst: "no wiesz, ja się bałam że wy po ślubie jako dobrzy chrześcijanie zaczniecie się rozmażać jak króliki, a tu nic"
"bo wiesz, jako chrześcijanka powinnaś mieć dzieci, no a seks to najlepsza modlitwa. mam nadzieję że wy się modlicie"
i jeszcze kilka takich, że myślałam że pęknę ze śmiechu
a na odchodne jeszcze powiedziałam mamuni, że przecież nie jestem gotowa na dziecko i chyba najpierw adoptujemy jakiegoś kota, i jak z kotem będzie OK, to zaczniemy starania. mina była bezcenna

i zapomniałam odebrać wczoraj wina od sąsiada, mam nadzieję że dzisiaj będę o tym pamiętać
uśmiałam się z tych tekstów
Stary 2012-11-28, 12:51   #3108
xal
Zakorzenienie

Cytat:
no i czekam na odpowiedzi od ginów zajmujących się 3d
błagam,niech będzie coś poniżej 250pln :prosi :
My nie idziemy na 3d czy 4d, pytałam mężusia, a on, że zwykłe wystarczy i jak się urodzi to się naoglądam.
W sumie się wahałam, więc jest mi to obojętne więc nie idziemy.
Cytat:
Dziecko moje!! Tak Ty! Tam na dole! Oddaj mi mózg!!!!!!
Moje na dole mózgu nie oddało, ale złośliwości sobie nie zabrało. Jadę A4, a że w ciązy do wyścigów mi daleko, wlecze się za mną ciężarowe. Zaraz górka się kończy, a pod górkę przepału robić nie będę, widzę, że zabiera się za wyprzedzanie z odległości nie co za dalekiej. Górka się skończyła i autko zaczęło mi nabierać prędkości, nie dużo bo ok 10 skoczyło. Tir wjechał z powrotem na prawy pas i po długich. Mnie powtarzać tego nie trzeba, bo długich nie cierpię i dałam po hamulcach, lekko, tak żeby przypadkiem mi się nie wrąbał, ale żeby się zaświeciły światła i on musiał coś zrobić.
No i mam dziką satysfakcję
Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
zamawiałam, i faktycznie ten mail troszkę później przychodził - dobrze że zadzwoniłaś, jak Ci się spieszy
Vil, a długo czekałaś na zamówienie? Oni mają regulamin do 30 dni, niby standard 4-8.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 12:54   #3109
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Dzieki Kochane Jak juz jakos tak czasem mam,ze czuje sie jak wyrzutek,ale to nie Wasza wina,hmm juz nie pamietam,bo od czasu jak zaszlam w ciaze,ale moze to moj czas okresu,bo zawsze w tym czasie izolowalam sie,bo mialam poczucie ze nikt nie chce ze mna przebywac...tak jakos dziwnie dzialaly na mnie hormony w tym czasie :/

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Eh no nie fajnie postepuje,nie dosc ze sie starasz jak mozesz to On jeszcze kreci :/
Oooo jakby moj poszedl do ktorejs bylej po kase,to chyba kazalabym mu spier.... do niej !!!
Ojj dziala to na mnie jak plachta na byka!!!
I jeszcze to wzbudzanie poczucia winy moze by docenil jasnie ksiaze Twoje starania ??!!!

"gdybyś mi pożyczyła kasę w zeszłym miesiącu to bym nie musiał kombinowac, a tak się na tobie zawiodłem. ale WYBACZAM.przynajmniej wiem jaka jestes "

jak mozna byc tak podlym,jak kuwa jak?!
obiecal ze od pazdziernika bedzie pracowal chocby na ulotkach. jest koniec listopada, on zacznie 10 grudnia. i ona ma czelnosc wywalic mi ze nie dalam mu kasy?!?!?!
a zarcie,chata, wszystko!??!

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-11-28, 12:54   #3110
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Ja niestety też go obejrzałam... I jakoś mnie brzuch zaczął boleć...
ostrego dyżuru nie oglądam, ale lekarzy ostatnio z przyjemnością. lubię jak tak kroją tych ludzi na stole i widać flaki gdyby nie to że zazwyczaj ręce mi się trzęsą to mogłabym być chirurgiem
Stary 2012-11-28, 12:54   #3111
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim!
Przepraszam, że ja znów o sobie, ale ten ostatni okres w moim życiu nie pozwala się skupić na niczym innym. Wynik Pappy prawidłowy!!! Ryzyko zmalało, nawet mimo uwzględnienia niedomykalności zastawki i wady genetycznej w poprzedniej ciąży... Jestem taka szczęśliwa!

Może w końcu się wyluzuję i będę mogła się poudzielać w rozmowach o ciuszkach czy planach na przyszłość
, teraz możesz śmiało się wyluzować
Stary 2012-11-28, 12:57   #3112
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
NIGDY ale to przenigdy więcej nie będę starała się być dobra,miła czy uczynna!!!!!!!
KUR WAAAAAAAAAA!
ja myślę o dokładnaiu jej kasy, bo bidulka sama musi to zrobić a ☠☠☠☠a ta sama bidulka wygadała ze jestem w ciąży!!!!!!
wrrrrrrrrr
chce mi się wyć z pieprzonej bezsilności.... aaaaa
zabije przeciez!!!!!~!
nic ale to ku rwa nic jej to nie dalo a mi moze niezle namieszac!
a to ku rwa :/
no jaka małpa qrcze, mam nadzieję, że jednak przedłużą Ci tą umowę... trzymam mocno kciuki żeby było dobrze !!!

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja niespodziewanie dopisuję się do dziś wizytujących Rano miałam dziwne plamienie i strasznie się wystraszyłam
Dzwoniłam do gina i nie odbierał i już się szykowałam do szpitala kiedy oddzwonił. Był akurat na sali operacyjnej i powiedział, że zaraz po zabiegu jedzie do siebie i mam przyjechać, przyjmie mnie przed umówionymi pacjentkami.
Bardzo proszę o kciuki, boję się o mojego Malucha
nic się nie martw, będzie wszystko ok! w najgorszym wypadku pewnie dostaniesz luteinę albo dupka. trzymam

Cytat:
a wiesz że jak zwymiotujesz to pijesz jeszcze raz?
a wiesz, że to jest sadyzm?

Cytat:
dziewczyny dzwoniłam do lekarza zapisać się na wizytę (na wizycie kiedy mam przyjść a później dzwonię dzień przed żeby umówić się na konkretną godz) i nie idę do niego jutro tylko DZISIAJ na 17:30
strasznie się boję! sama nie wiem czemu. Błagam trzymajcie za nas kciuki
trzymam będzie dobrze, nic się przecież nie dzieje

Axella to super, że takie zamówienie

Cytat:
dostałam wypłatę i kurde nie rozumie tego, myślałam że co miesiąc będę dostawać tyle samo a tu za każdym razem inna kwota
co miesiąc na nowo przeliczają średnią

aaaa dziewczyny mam ochotę skakać z radości dzwonili do mnie z pracy z plotami, i dowiedziałam się, że nasz były kierownik i kolega, z którym pracowałam ponad 3 lata, którego przenieśli potem do innego punktu zostaje od 1.12 naszym regionalnym a teraz mieliśmy naprawdę przeboje z regionalna, zresztą nie znała nas, więc nie obchodziliśmy jej tak naprawdę. a teraz o tyle będzie super, że jak będę chciała wrócić do pracy, i nadal on będzie regionalnym, to wiem, że zrobi wszystko, żebym wypowiedzenia po wychowawczym nie dostała, tylko pomoże mi z powrotem, i postara się mi ułatwić wszystko

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 12:58   #3113
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
"gdybyś mi pożyczyła kasę w zeszłym miesiącu to bym nie musiał kombinowac, a tak się na tobie zawiodłem. ale WYBACZAM.przynajmniej wiem jaka jestes "

obiecal ze od pazdziernika bedzie pracowal chocby na ulotkach. jest koniec listopada, on zacznie 10 grudnia. i ona ma czelnosc wywalic mi ze nie dalam mu kasy?!?!?!
axella co mu odbiło normalnie walnij go mocno, bo się mu coś w głowie poprzewracało przecież nie można wymagać choćby od najbliższej osoby pożyczki! zwłaszcza że ktoś może mieć inne wydatki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 12:58   #3114
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
"jeśli masz miekkie serce,musisz mieć twardą dupę"

ale okazało się,że babka ze sklepu obok zakochała się w moich szkatułkach,zawieszkach itd i złożyła tak hurtowe zamówienie,że z miejsca mam $ na zus

i jak tu nie wierzyć w karmę
super, pokaż nam swoje szkatułki
Stary 2012-11-28, 12:59   #3115
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:

O niee teraz to ja bym mu pojechała!!!!!!!!
Napisałabym coś w stylu: że teraz to ty się przekonałaś jak ON jest, bo do tej pory to ty tylko pracowalas i to ty jedynie oplacalas rachunki i WASZE jedenie i cala reszte a on nie kwapił się do pracy, a ma jeszcze czelność wymagać od ciebie zebys jego dlugi splacala!!! Niech sie cieszy ze wogole wyraziłaś chęc pomocy w splacie!

O aż zagotowałam się!!!! Ja bym mu tak napisała bo na mnie takie teksty działają w☠☠☠☠iająco!!!:pala :
Przecież przełożyli Wam spłate do 3go do Twojej wypłaty więc po jaki uj on teraz pożycza kase!

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:00   #3116
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa dziewczyny mam ochotę skakać z radości dzwonili do mnie z pracy z plotami, i dowiedziałam się, że nasz były kierownik i kolega, z którym pracowałam ponad 3 lata, którego przenieśli potem do innego punktu zostaje od 1.12 naszym regionalnym a teraz mieliśmy naprawdę przeboje z regionalna, zresztą nie znała nas, więc nie obchodziliśmy jej tak naprawdę. a teraz o tyle będzie super, że jak będę chciała wrócić do pracy, i nadal on będzie regionalnym, to wiem, że zrobi wszystko, żebym wypowiedzenia po wychowawczym nie dostała, tylko pomoże mi z powrotem, i postara się mi ułatwić wszystko
super
Stary 2012-11-28, 13:00   #3117
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:

serio? on ma 5 lat? a Ty jesteś jego mama i masz mu pomagać? Ty jesteś jego żoną i nosisz jego dziecko, a on facetem więc niech dorośnie. On ma zapewnić rodzinie byt i być odpowiedzialny.
Stary 2012-11-28, 13:01   #3118
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:

no żartujesz chyba. tak ci napisał?
matko. co za kmiot. zryty.
sorry ale naprawdę przesadził

vil super wiadomość z tą praca!
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:02   #3119
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:

strasznie to wszystko przykre

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
ostrego dyżuru nie oglądam, ale lekarzy ostatnio z przyjemnością. lubię jak tak kroją tych ludzi na stole i widać flaki gdyby nie to że zazwyczaj ręce mi się trzęsą to mogłabym być chirurgiem
Ja też polubiłam "Lekarzy"

Cytat:

Super! Bardzo dobra wiadomość!

Mężu mi okrutnie chrapie... Biedak zmęczony po pracy...
Idę sobie wleje jeszcze jeden talerzyk zupki, bo całkiem dobra mi wyszła

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:03   #3120
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
serio? on ma 5 lat? a Ty jesteś jego mama i masz mu pomagać? Ty jesteś jego żoną i nosisz jego dziecko, a on facetem więc niech dorośnie. On ma zapewnić rodzinie byt i być odpowiedzialny.

Aaś zapodaj jakąś nową nutę, bo znów mam zatkane ucho. Mam nadzieję że się odetka tak jak wczoraj po kilku godzinach

Inna jak tam wkręcanie się w wątek?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości