|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kupujesz, urządzasz, planujesz...Napewno z chęcią o tym poplotkujesz.
Cytat:
Moja siostra ma dwoch synow i maja lozko pietrowe. Ale kupiła im je dopiero jak młodszy miał z 5-6 lat a starszy ok8-9lat. nie było kłopotu. Mozna chyba dla młodszego zainstalowac takie drabinki zeby nie spadł, moze nawet sa juz takie do kupienia. Poszukaj
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy na oku fachowca do łazienki. Zaśpiewał ok 3,5-4 tys za całą łazienkę. Dokładnie wyceni jak zobaczy, zależy od kafelek i ścian. Robi całą łazienkę, instalacje, monotowanie kabiny, podwieszany sufit, kafelki. Sprawdzony jest. Wydaje mi się, trochę drogo. Nie wiem czy na niego nastawiać się, bo sprawdzony, czy szukać tańszego.
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1535 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My również drzwi dobraliśmy pod kolor szafy/drzwi przesuwnych garderoby no i wybraliśmy wenge-ryfla, bo takie nam się podobały, a i meble mamy białe a krzesła, wykończenia rogówki, łóżko mamy w ciemnobrązowej skórze, więc kolor drzwi wenge będzie pasował ![]() jakoś nie wpadłabym na to, żeby dobierać drzwi kolorem identycznym do podłogi
66,5kg.....63,7kg...................57kgZa mną:- 2,8kg Do celu: -6,7kg start 19.02.2013 Skalpel: 19 Trening z gwiazdami: 1xBeata, 1xKarolina, 1xOla Mel B ramiona: 2 Orbitrek: 580min Zumba: 1 Jilian 30DS: Lvl1: 10 Lvl2: 5 |
|
|
|
|
|
#1537 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie jak nienieskie wygladaja na zdjeciach...Powodzenia w dalszych pracach ![]() Cytat:
Co do pomyslu na wystroj, to calkowicie na moj styl... brzmi surowo i nieprzytulnie, ale niekoniecznie musi tak wygladac. Ciekawa jestem, jak Ci to wyjdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I nie zazdroszcze roboty z remontem... dokladnie pamietam, ze lekko nie jest. Ale warto to przejsc, bo na koniec bedzie pieknie i dokladnie tak jak sobie wymarzylas
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Czy można drzwi wewnętrzne kupić np w Leroy a ościeżnicę do nich zamówić np w firmie Classen? Czy to musi być z tej samej firmy i dopasowane do siebie
|
|
#1539 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A muszę dodać, że mamy naprewdę twardą wodę.Po drugie wypinane rolki na dole to super sprawa, świetnie sie czyści dół, który zawsze mi sprawiał najwięcej problemów w poprzednim mieszkaniu. Generalnie zapłaciliśmy sporo, ale jesteśmy zadowoleni. Cytat:
Doradzicie mi coś? może zrezygnować z płytszych szuflad i zostawic tylko głębokie?Uważacie, że to dobra cena za taką szafę czy wygórowana? meg888 bardzo mi sie podoba Wasze mieszkanie! a jakie przyszłościowe! 2 pokoje dla dzieci ![]() Cytat:
A wracając do białych listew, to my wszędzie mamy takie drzwi, jak pokazałam, ale w sypialni daliśmy jasną brązową wykładzinę, na ścianie pastelowy żółty, więc jakie listwy do tego? chyba tylko białe, nie będę przeciez dobierała listwy panelowej, udającej jakieś drewno do wykładziny. Teraz mi przyszło do głowy, żeby kupić drewniane i pomalowac lakierem, tym co na drzwiach Cytat:
) to zrobię zdjęcie, ale mniej więcej wygląda to tak jak narysowałam - wszystko jest z jaśniutkiej mozaiki ok. 15x15 mm w kolorze morskim, długa półka z umywalką, pod nią szafka, pralka, kawałek wanny wpuszczony pod półkę, nad półką ze 20 cm mozaiki na ścianie i wysokie lustro, kinkiety po bokach. Ściana jest pomalowana farba w kolorze płytek.Myślę, że u ciebie tez by to dobrze wyglądało. Myślę, że możesz kupić oddzielnie, ale czy będą do siebie pasowały? Raczej żaden z tych dwuch sklepów Ci tego nie zagwarantuje. A jak kupisz w jednym z montarzem to ma pasowac i tyle, nic Cie nie interesuje.
|
|
|
|
#1540 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki ja znowu po prośbie
Nie mogę się zdecydować jaki kolor na którą ścianę ![]() Pomocyyyy!! Wklejam fotkę, gdzie zaznaczyłam kolorem czerwonym numer ściany i narysowałam też meble.. cały rysunek strasznie beznadziejny, ale może coś będzie widać. Ściana 1 - tu będzie tapeta wzorzysta (załącznik 2), na tej ścianie będzie stała komoda i lampa Ściana 2 - i tu pojawia się problem.. czy na tą małą ściankę dać kolor limonkowy (załącznik 3), czy kolor ciemno brązowy (załącznik 4) Ściana 3 - tu będzie wisiał TV, nad nim prosta półka, zegar (ewentualnie obraz lub ramka ze zdjęciem) i na dole niska szafka na DVD oraz kwiatek w wielkiej kwadratowej donicy.. Zastanawiam się właśnie nad ścianą 2 i 3, który kolor na którą?! Może lepiej tą wąską ściankę nr 2 dać na brązowy, a na limonkę tą większą ścianę z TV.. ale na niej będzie stała również w ciemnym kolorze szafka pod TV i ta półka ścienna też w ciemnym kolorze.. to chyba nie będzie ładnie wyglądało?! Waham się, bo kolor limonkowy miał być jedynie dodatkiem w pokoju, a jak "walnę" sobie jedną z głównych ścian w takim odcieniem, to już będzie to kolor dominujący.. a nie jedynie dodatek ![]() Jacieee... im bliżej decyzji to ja nic nie wiem!! Na pozostałe ściany planuję kolor jak w załączniku 5, ale może coś zamienić.. Popatrzcie baaaardzo proszę i może mi coś podpowiecie ![]() ![]()
Edytowane przez basteja12 Czas edycji: 2012-11-28 o 20:38 |
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
My będziemy mieć mały przedpokój, więc myślę kolorystykę drzwi dopasować do ściany, by nie zmniejszać go optycznie. Jeśli ściany w przedpokoju będziemy mieć w kolorze jasnego beżu, to drzwi podobnie.
|
|
#1542 | |
|
DOMator
|
Cytat:
Osobiście nie wyobrażam sobie innych listew niż białe. Do tego obowiązkowo białe drzwi wewnętrzne. |
|
|
|
|
|
#1543 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że rozmawiacie o listwach, a ja właśnie z tym pytaniem
![]() Planujemy w pokojach białe listwy przypodłogowe, prawdopodobnie drewniane, pomalowane na biało. Chciałam się jednak poradzić, bo na korytarzu mamy boazerię i na razie nie będziemy jej zmieniać, na korytarzu więc wypada dać drewniane listwy. Waham się, czy to nie będzie się gryzło, jeśli w pokojach będą białe, a na korytarzu w kolorze parkietu? Drzwi wewnętrzne i okna mamy w kolorze białym. |
|
|
|
|
#1544 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na allegro można dostać gotowe listwy z MDF (nawet juz pomalowane) za ok 6-14zł/m (z tego, co wiem w Kanadzie właśnie są zrobione z MDF) podczas gdy "plastikowe" w Leroy kosztują ok 17 ![]() Te z MDF mają też gotowe "bruzdy" na przeprowadzenie kabli ![]() A jak robiliście z drzwiami? Bo kurcze, takie całe gotowe z tych firm wyjdą dość drogo, same ościeżnice w takim Leroy też ![]() Są tańsze drzwi w Classen, ale wzór średnio mi się podoba... Najlepszą opcją wizualną i dla nas, finansową, było by połączenie dwóch różnych firm.... nie wiem jednak jak by sie to miało praktycznie ![]() Akurat gdziekolwiek kupimy to raczej będziemy montować sami (chyba ze montaż bedzie gratis, ale w takich "supermarketach" budowlanych to chyba nie jest na porządku dziennym ).Napaliłam się na ten pomysł, było by inaczej niz w wiekszosci domów ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
Myślę ze nie gryzło by sie bardzo, aczkolwiek dała bym białe i w przedpokoju, aby ładnie sie komponowały z drzwiami ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
![]() Jak to mój mąż mawia: "Jak dają, trzeba brać, jak bija to uciekać" ![]() Drzwi faktycznie fajnie się prezentują (lubię taki wzór ![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Cytat:
Znów ten sam "problem" : ciemne meble pod TV, jak również sam TV "zleje się" z ciemnym brązem, wiec ja bym bez wahania ciemny brąz dała na ta wąską ścianę, a ta za TV pomalowała bym na limonkowy ![]() Porysowałam sobie dzisiaj sciany w łazience Dokąd będzie kabina, odkąd dokąd blat z umywalką oraz jakie maksymalnie wielkie lustro sie tam zmieści (cały kwadrat narysowałam, tak duży, aby tylko z podłogi dostać do góry- do wytarcia) mąż sie na mnie dziwnie patrzył a ja miałam taką radosć
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2012-11-29 o 00:58 |
||||
|
|
|
|
#1545 |
|
Raczkowanie
|
stagnacja21 myślę, że możesz spokojnie dac różne listwy w tych dwóch pomieszczeniach, nie będą sie gryzły, bo właśnie drzwi będą je oddzielały od siebie
arnama dzięki za radę z szafą, tak w zasadzwi planowałam zrobić ale wieczorem mój TŻ powiedział, że to za drogo. On sie z kims konsuptował, z jakimś znajomym jego ojca, który też sie meblami zajmuje. Ma TŻowi pomóc wszystko pomierzyć i dociąć No i TŻ powiedział - rodzice, jak chcą, niech daja 2 tysiące i ja to sam zrobię ![]() Własnie kolory we wnętrzu to jest mój aktualny problem. Ten kolor co widać na ścianie to sypialnia i to jest Cappucino z Beckers. W salonie jest ta sama podłoga i ściany jaśniutko szare no i tam planuję ten czerwony-makowy. arnama dobrze, że sobie wszystko narysowałaś, to pomaga sobie wszystko wyobrazić. A z obrazem świetny pomysł! basteja12 ja tez bym tej ściany nie malowała na ciemny kolor. Lepiej na limonkowy. Jeśli myślisz, że będzie za bardzo dolimował, to może weź ton albo 2 tony jaśniejszy, bardziej stonowany? Ściana nr 2 może byc na brązowo, nie jest szeroka i będzie dobrym łącznikiem między tapetą a limonką.
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem już prawie urządzona, w zasadzie już myślę o następnym remoncie za jakiś czas
a za nic nie mogę zdecydować się na krzesła. Od trzech lat.Niefortunnie kupiłam bardzo ciemne meble (wenge, czarnobrązowe, jak zwał tak zwał) i to prawdziwy koszmar ze względu na kurz i kocią sierść. Zdecydowanie nie polecam! Teraz potrzebuję krzeseł do takiego stołu i zależy mi aby w przyszłości nadały się też do jaśniejszych mebli. Wiem, że nie chcę ecru tapicerki na ciemnych nogach. To na pewno! Myślałam o takich plecionych z naturalnych surowców jak na załączonych zdjęciach - niestety wszystkie wycofali zanim zdążyłam podjąć decyzję ![]() Może coś polecicie? Byle nie drogie. |
|
|
|
|
#1547 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że to trochę duzo za taka szafę-ale widze juz ze maz podjąl się wykonania szafy i na pewno wyjdzie bardzo dobrze projekt juz macie-wszystko wyjdzie super![]() Bede wdzieczna za zdjecie lazienki babci dziekuje![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
nie zleje sie wszystko (szafka, polka, tv) , a bedzie sie ladnie odbijac na limonkowym tle.Bardzo ladne polaczenie kolorow
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dobrze mąz postanowił Mój też będzie nam robił obie szafy w mieszkaniu, tylko materiały kupimy częściowo gotowe. W obecnym tak zrobiliśmy garderobę i dał sobie radę, choc złotą rączką to On nie jest ![]() Z obrazkiem tez mi się pomysł spodobał.... szukałam jeszcze takich podświetlanych, ale nie ze ledy w koło, tylko obraz/ zdjecie sie swieci jak lampka Nie wiele znalazłam, jedynie że są to wydruki na szkle/ pleksi i sa podświetlane jakoś między warstwami listwami ledowymi ![]() jednak nie wiem nawet gdzie o coś takiego pytać? Nie słyszałyście czasem nic na ten temat???
|
|
|
#1549 |
|
Raczkowanie
|
Frida ja w cenach szaf zupełnie się nie orientuję, ale jeśli projekt Ci odpowiada to wydaje mi się, że najlepszym wyjściem z sytuacji byłoby dopłacić te 1500 zł z własnej kieszeni.. choć rozumiem, że przy sprawach remontowych kasa idzie jak woda! A jest możliwość teraz zamówić tylko głębokie szuflady i mniej zapłacić, a później jak się już odkujecie pokombinować z płytkimi?? Może to jest jakieś wyjście..
Elfia a orientujesz się może czy są takie grube/szerokie na ok 3,5 cm listwy przypodłogowe?? Odkąd mi podsunęłaś ten pomysł jestem zakochana w tych listwach, ale mam problem z poprzednimi listwami, które zakrywają dziury i niedociągnięcia parkietu do ściany.. Arnama, Frida, mała Olaa, dzięki za odpowiedź Qrcze.. tylko wtedy połączenie tej wzorzystej tapety, brązu i szarego jakos tak mdło może wypaść... Najgorsze jest to, że nie mam kogo się doradzić (poza Wami).. TŻ w kółko mi powtarza, że on się nie zna i to ja mam decydować.. a ja sama też swych decyzji pewna nie jestem i potrzebuję wsparcia przecież Edytowane przez basteja12 Czas edycji: 2012-11-29 o 14:01 |
|
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wal limonkę, nie bój się ![]() Ta szarość, jak dla mnie nie bardzo pasuje.... brązy z szarościami? Juz bardziej do brazów pasują mi beże ![]() A moze po prostu resztę ścian białych? Albo taka kość słoniowa, by nie było za chłodno?
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zalamałam,
mam taki prysznic (tzn nie dokładnie ten, ale a tej samej zasadzie przesuwnych drzwi) http://allegro.pl/drzwi-prysznicowe-...786710627.html i wlasnie mi sie element kółka od góry zlamał. Jestem zdziwiona, bo elementy sa metalowe, drzwi chodizły lekko i nie były szarpane. Czekam jak TŻwróci, może on cos wymysli, ciekawe, czy będzie można kupić taki element :/
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#1552 |
|
Raczkowanie
|
Arnama przekonujesz mnie tą limonką, nie powiem.. przekonujesz
![]() A ten kolor to nie jest szary tak do końca, tak wygląda w necie, ale on jest w takim samym odcieniu co na tej wzorzystej tapecie ten podkład pod kółka i kwiatki.. to jest coś bardziej wpadającego w krem, albo bardzo jasna kawa z mlekiem.. przesadziłam pisząc, że to szary
|
|
|
|
|
#1553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
A to jak pasuje do tapety, to jak najbardziej OK ![]() U nas zmieniła sie wizja sypialni- pomalujemy na zielono. Mąż kocha ten kolor i ma uraz z dzieciństwa (mama mu nie pozwoliła pomalować na soczystą zieleń jak był dzieckiem) teraz mamy taki salon, wiec nie chciałam powtarzać, ale zrobie to dla Niego, widzę jak bardzo mu zależy, a i tak resztę mieszkania jest głównie pod moje dyktando On się tylko zgadza
|
|
|
#1554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałam drewniane listwy pomalowane na biało, bo myślałam, że drewno to jednak drewno, i że porządniejsze. Jednak był u nas dziś fachowiec od parkietów który będzie nam cyklinował i powiedział, że biała farba się nie będzie trzymać, że można ewentualnie pomalować farbą olejną, ale z kolei to może się szybko łuszczyć. Co Wy o tym myślicie? Zastanawiam się więc nad listwami MDF, jeżeli ktoś takie ma to bardzo proszę o opinie. Nie chciałabym, żeby listwy wyglądały źle w połączeniu z drewnianą podłogą. |
|
|
|
|
|
#1555 | |
|
DOMator
|
Cytat:
![]() W jakim stylu masz mieszkanie? W jakiej kolorystyce? Z czym u ciebie współegzystuje to nieszczęsne wenge? Ja bym raczej stawiała na kolorową tapicerkę lub krzesła z tworzywa. Jeśli sklejka, to np. biała, szara, czarna, albo w jakimś kolorze, który zagra później z jasnym stołem. Może takie, tylko w tapicerce, a nie tej ceracie: http://img802.imageshack.us/img802/7...nekrzesla1.jpg Taka stylistyka, ale z bardziej neutralnymi czarnymi nogami: http://www.meblepiatek.pl/wp-content.../05/spirit.jpg Bardziej glamour, ale całkiem zgrabne http://www.krzeslo.net.pl/350-504-la...kie-waskie.jpg Z przymrużeniem oka może z tworzywa?: http://img687.imageshack.us/img687/5...lastikowe1.jpg Zawsze możesz wstawić nieśmiertelne eamesy lub pantony, które pasują do niemal każdego stołu i wnętrza. Tyle, że oryginały kosztują dużo za dużo ![]() Moja siostra ma takie plastikowe, tyle, ze białe i one mogłyby zakryć spore szpary. Te z mdf lub drewna są raczej wąskie i długie, musiałabyś sprawdzać jaką mają szerokość przy podłodze, ale sądzę na oko, że mniejszą. Moje drewniane niezbyt wysokie mają grubość ok 2,5 cm. Te u mojej sis są pewnie podobne. Załączę ci zdjęcie dla orientacji jak one wyglądają. Z tej perspektywy wydają się cienkie, ale w rzeczywistości mają wymiary takie jak typowe listwy sprzedawane do kompletu z panelami. |
|
|
|
|
|
#1556 |
|
Wtajemniczenie
|
effcia82 wybrane krzesła ogólnie głupie nie są, mi się podobają, ale reczej do stołu nie pasują (no może pierwsze jeszcze da radę)
zaproponowane przez Elfia 4 są fajne-ciekawe jak cenowo się prezentują |
|
|
|
|
#1557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Alez tutaj ruch sie zrobil... zamiast do swiat sie szykowac to wszystkie dalej sie urzadzaja
![]() My juz w koncu rozpakowalismy wszystkie kartony, bo nareszcie bylo gdzie powykladac rzeczy ![]() Cytat:
Pytalas u innych stolarzy? Moze ktorys zrobilby taniej? Albo ponegocjuj troszke cene...Cytat:
Moja opinia: za komode dac tapete, na waska sciane ciemny braz, cala reszte na limonkowy albo ten trzeci kolor. Masz zdjecie ujecia calego pokoju? Cytat:
![]() Pomysl z obrazem bardzo ciekawy A lazienka bedzie w takim bardziej pokojowym stylu?
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2012-11-30 o 13:44 |
|||
|
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj chciała bym sie juz wprowadzać ![]() A moze takie zamykane biurko? W Ikei są takie narożne, z półkami i mają drzwi, zamykasz wsio i nie widać co to jest (mąz o takim mysli)Łazienka raczej normalna, tyle że płytki duże, gładkie, więc byłby to jedyny ozdobnik ![]() Wyczaiłam co nieco o tych podświetlanych, ale mój Mąz uważa że to szczyt tandety, bo kojarzy mu sie z chińskimi, kolorowymi obrazkami, gdzie np fale sie ruszają i spod spodu wydobywa się muzyka A to nie o to chodzi.....
|
|
|
#1559 |
|
Raczkowanie
|
Effcia jakie krzesełka
Nie chcę się powtarzać, ale wow!, jakie Ty masz wyczucie i gust I przy okazji nadmienię, że ja będę sie zwracać o poradę dobrania krzesła do biurka Teraz muszę ogarnąć salon, ale jak tylko skończymy to porobię fotki i będę się uśmiechać do Ciebie o pomysły ![]() ![]() Arnama a co chciałaś podświetlane, a TŻ uważa że to tandeta?? Obrazek do łazienki? .. bo się pogupiłam trochę.. Pokaż jakiś link, proszę, bo ja zupełnie nie wiem o co biega ![]() Beatiska i jak z prysznicem? Naprawiony?? Udało się TŻtowi coś zaradzić? Gwiazdeczka dzięki za twoją opinię Wierzę, że idealnie dobrany odcień tego trzeciego koloru będzie fajnie wyglądał.. a idealnie dobrany to znaczy taki sam jak dominujący odcień na tapecie.Ja biurko zdecydowałam się ustawić w przedpokoju Początkowo pomysł wydawał mi się beznadziejny, bo jak to biurko koło wieszaka i kurtek.. ale udało się nawet fajnie wkomponować |
|
|
|
|
#1560 | |
|
DOMator
|
Cytat:
Jedne z nich odnalazłam na podstawie linku, więc można sprawdzić cenę: http://www.krzeslo.net.pl/15-krzesla-pikowane Te plastiki, jeśli są zaprojektowane przez kogoś znanego pewnie nie kosztują mało. Znalazłam je np. tutaj: http://www.sklepy24.pl/sklep/dotare_...ion-chair/2781 ale to nie oryginał tylko krzesło inspirowane projektem Dandelion Chair. Oryginał jest z pewnością droższy od tej podróbki. Inne ciekawe plastiki do siedzenia: http://www.atakdesign.pl/pl/p/Bartoli-Chair/113 http://www.atakdesign.pl/pl/p/Dr.-YES/165 http://www.atakdesign.pl/pl/p/La-Marie/91 Te są już oryginalne, więc cena wyższa Siedzenie na plastikach trzeba lubić, bo nie każdemu odpowiada twarde siedzisko i ryzyko przyklejenia się do krzesła gołą skórą w upalny dzień ![]() Krzesło tapicerowane z podłokietnikami ma ikea. Jest podobne do tego z jednego z linków. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

29.06.2012 

66,5kg.....63,7kg...................57kg
Faktycznie jak nienieskie wygladaja na zdjeciach...
Dlatego chyba zdecyduję się na miks tych dwóch. Industrialna baza czyli 'betonowe' ściany, łóżko postawione na paletach, lampy przemysłowe i dodatki 'skandynawskie', żeby nie było nieprzytulnie. 

Nie chcę się powtarzać, ale wow!, jakie Ty masz wyczucie i gust