Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-28, 16:13   #3211
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
"wróciłem.kase zalatwilem. na pytanie czemu dziewczyna mi nie pozyczy moglem odpowiedziec,ze dlatego ze miala remont i wolala to niz mi dać. ale przemilczalem. zimna suka.i do tego wyrachowana"

"sprzedalas mnie za wiadro farby"

"nawet żul z ulicy jest lepszy od Ciebie"

nie dam rady
Chyba żartujesz Zemdlałam bez kitu. Rozniosłabym go.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 16:14   #3212
xal
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Axella bo jak my się zmówimy i tam przyjedziemy, to już nawet ex go nie zechce
Ja rozumiem, że można być zdenerwowanym, ale naprawdę zastanów się, czy warto być z takim człowiekiem.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 16:15   #3213
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:
"wróciłem.kase zalatwilem. na pytanie czemu dziewczyna mi nie pozyczy moglem odpowiedziec,ze dlatego ze miala remont i wolala to niz mi dać. ale przemilczalem. zimna suka.i do tego wyrachowana"

nie dam rady
Patrze i nie wierze!! co za palant! Zero szacunku..
Axella

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

A ja myslalam ze T jest tylko taki wyjatkowy

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 16:17   #3214
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
To moze to tak jest w 16 tyg,ja w poniedzialek zaczelam 16 tydz i od poniedzialku kluje mnie w prawej pachwinie...yhh ja mam jutro wizyte,ale pewnie jak powiem poloznej to powie ze mam wziasc paracetamol,a jak zaczne krwawic to do szpitala juz to slyszalam :/
jak kłuje w pachwinach, to wiązadła spokojnie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Trafiłam dziś w empiku na super książkę "Ciężarówka przez 9 miesięcy" Przeczytałam 5 zdań i płakałam ze śmiechu. Ma któraś?
Chyba musi być moja...
mam, ale mi się nie podoba ... czytałam sobie kiedyś w pracy, i sobie wymyśliłam, że jak zajdę w ciążę musi być moja, ale żałuje zakupu. mało informacji typowo ciążowych, mało zbliżona do polskich realiów, jeszcze te nazwy "żółtko" nie wiem, ale zniesmaczona jestem nią lekko ale męczę dalej, co tydzień-dwa czytam po kawałku, razem z "w oczekiwaniu na dziecko" i taką fajną ciążową językiem medycznym pisaną, którą dostałam od znajomej położnej.

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Jestem! Maluch ma się dobrze, serducho bije Ja mam małego krwiaka ale już nie powinnam plamić, dostałam dupka i luteinę i mam się oszczędzać. Za 2 tygodnie widzimy się normalnie na wizycie a dziś nic nie zapłaciłam nawet miałam na obiad i leki
Kamień z serca, strasznie się bałam
no i super dlatego lepiej iść od razu, a nie zamartwiać się

Cytat:

nie dam rady
brak mi słów po prostu ...

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 16:18   #3215
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość

A ja myslalam ze T jest tylko taki wyjatkowy
Melcia, Twój T z takimi SMSami to przegrał w przedbiegach ...

Stary 2012-11-28, 16:21   #3216
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Melcia, Twój T z takimi SMSami to przegrał w przedbiegach ...
haha racja ale nigdy mnie nie wyzwal zawsze jakies minimum bylo.

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

i nie ze go bronie tylko myslalam ze gorszego pacana od niego nie ma

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 16:22   #3217
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:

nie dam rady
ale ale ale.. on Ci to napisał??
Może on faktycznie się naćpał. Albo napadli go i pobili i coś ma z głową??

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 16:25   #3218
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:

nie dam rady
o w morde az mnie zatkalo. A słowa, że wolałaś na remont a nie na niego to moim zdaniem jego stawiają w śmiesznym świetle, a nie Ciebie.
Kurna to ty harujesz, zarabiasz pieniądze, utrzymujesz mieszkanie i jedzenie i masz prawo wydać na remont by mała istotka miała lepiej, a nie na dorosłego darmozjada.
Axelle, bardzo mi przykro i wiem, że pewnie kochasz Tż, ale kurde to jak on do Ciebie pisze to szok.
Do tego ja nie pojmuje jak dorosły człowiek może nie pracować i tylko żerować na innych.
Czy myślałaś o tym czy dasz sobie rade z nim???? Będziesz miała dziecko i na pewno na nie sporo wydatków i co....masz jeszcze wydawać na siebie, na dziecko i na niego, bo jak nie to Cię będzie wyzywał.
Gotuje się we mnie, a w głowie mam tylko jedno " Kopnij go w dupe" bo chyba naprawde może Ci być lżej bez niego
Trzymaj się

p.s. rasa kotków to maine coon, ale jeszcze roku nie mają nawet

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Edytowane przez Magiusa
Czas edycji: 2012-11-28 o 16:28
Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 16:27   #3219
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
ale ale ale.. on Ci to napisał??
Może on faktycznie się naćpał. Albo napadli go i pobili i coś ma z głową??

szczerze..?
ja nie mam pojęcia o co chodzi.
na prawdę nie wiem..
pieprzy takie bzdury ze nie wiem o co chodzi.. ze sie do kogoś uśmiechnęłam,że on zrobi testy na ojcostwo, że pisze sms do kochanków, że nie jestem z nim szczera, że jestem zimna suką..

jakiś atak?cholera.
zawsze były akcje..ale NIGDY nie było czegoś takiego.
teraz milczy.

NIE WIEM CO ROBIĆ

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 16:29   #3220
vil84
Wtajemniczenie

pokazałam mężowi z rogala z motherhood z informacją, że chcę, i prawie spadł z łózka ze śmiechu, jak go zobaczył :|

Stary 2012-11-28, 16:33   #3221
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
pokazałam mężowi z rogala z motherhood z informacją, że chcę, i prawie spadł z łózka ze śmiechu, jak go zobaczył :|
mój na początku też się śmiał ale przeszło mu ja go kupię jak będzie potrzeba

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 16:34   #3222
xal
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze..?
na prawdę nie wiem..
pieprzy takie bzdury ze nie wiem o co chodzi.. ze sie do kogoś uśmiechnęłam,że on zrobi testy na ojcostwo, że pisze sms do kochanków, że nie jestem z nim szczera, że jestem zimna suką..

jakiś atak?cholera.
teraz milczy.

NIE WIEM CO ROBIĆ
Jak mu przejdzie to może sam Ci wyjaśni o co chodziło.
W tej sytuacji może lepiej, że milczy?
A Ty się uspokój, nie myśl o tym, zrelaksuj się, zjedz coś słodkiego, dzidzia nie może się denerwować bo tatusiowi coś odbiło.

Stary 2012-11-28, 16:34   #3223
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
"gdybyś mi pożyczyła kasę w zeszłym miesiącu to bym nie musiał kombinowac, a tak się na tobie zawiodłem. ale WYBACZAM.przynajmniej wiem jaka jestes
to żart? nie wierze w to co czytam. Jak on mógł Ci tak napisać
i jeszcze tekst o byłej, no proszę! udusiłabym takiego na miejscu!

ankaaa to leż i odpoczywaj!

pawie oczko ja w mieszkaniu jedno pokojowym ogrzewanym gazem płaciłam 500 zł za ogrzewanie miesięcznie! tak nam wyszło w zeszłym roku jak się wyprowadzaliśmy. A nie grzaliśmy dużo bo po pracy gdzieś od 16 do 20-21. To było w grudniu. A dwa lata temu nam jakoś o wiele mniej wyszło. A gaz ciągle idzie w górę.
Stary 2012-11-28, 16:36   #3224
xal
Zakorzenienie

Axella najwyżej możesz go odesłać do tego żula z ulicy, co to podobno jest lepszy od Ciebie

Stary 2012-11-28, 16:37   #3225
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się!

super
Możesz nie być jedyną ciężarną do badania a po wypiciu się czeka te 2h na pobranie krwi :/

uuu gaz to jakaś masakra, znajomi mają w mieszkaniu, płacą po 700zł zimą a mają chłodno

jak on śmie?!
świetna wiadomość

bardzo dobrze zrobiłaś!

jak dla mnie to krzyż na drogę, nie płakałabym za takim

----
Jestem! Maluch ma się dobrze, serducho bije Ja mam małego krwiaka ale już nie powinnam plamić, dostałam dupka i luteinę i mam się oszczędzać. Za 2 tygodnie widzimy się normalnie na wizycie a dziś nic nie zapłaciłam nawet miałam na obiad i leki
Kamień z serca, strasznie się bałam

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

A to mi akurat ta książka nie pod pasowała
Uffff jaka ulga

Cytat:

nie dam rady

Axella wybacz,ale ja bym mu spakowała walizki bez prawa powrotu!!! On Cię w tym momencie potraktował jak zero bo nie chciałaś dać mu kasy? A gdzie on kurna był do tej pory? Nie wiedział,że ma długi? Wiedział i wolał siedzieć wygodnie na dupie , na Twoim utrzymaniu......Ty zapierdalasz po 11 godzin i to w ciąży,żeby jaśnie hrabia miał żarcie i ciepło w dupe a on takie coś???
Wiesz...Jesteś nie zależna finansowo, do tego potem alimenty więc dasz rade sama sobie spokojnie! Lepsze to niż być z takim czymś.

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 16:38   #3226
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Może się zakochał w nim? I też chce mieć takiego

Kurcze właśnie o te inf mi chodziło w książce i teraz przez Ciebie nie wiem

Cytat:
szczerze..?
na prawdę nie wiem..

jakiś atak?cholera.
teraz milczy.

NIE WIEM CO ROBIĆ
Takiego zachowania nie tłumaczy nic. Na pewno nie było by dobrze ani za tydzień, ani za dwa. O nieeee. Jeśli nie chcesz tego kończyć, to przede wszystkim czas i poczekać cierpliwie na przeprosiny i na rozmowę, a jak się nie doczekasz, no to dla mnie sprawa byłaby jasna.
Swoją drogą zalatuje mi tu toksycznością, więc uważaj.

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2012-11-28, 16:43   #3227
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Nas cały sezon zimowy wynosi około 1800 zł czyli od października do końca marca, więc węgiel dużo taniej wychodzi niż gaz, chyba bym umarła jak byśmy mięli gazowe.

1800:6 miesięcy= 300zł, tyle mniej więcej płaci brat Tż, a oni mają wiecznie w domu gorąco bo małe dziecko.... więc to nie tak dużo w bloku minimum 700 zł miesięcznie nam idzie

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość

No mi kumpela nabyła w lumpku w Głogowie 2 pary spodni ciążowych: jedne za 6zł a drugie za 8zł.Oczywiście ceny były ogólnie 4 razy takie ale był dzień przeceny na - 75%!!!
Mama nabyła mi wczoraj dresowe czarne spodnie ciążówki ...Jak kumpela dowiezie mi je, a mama podwinie nogawki na maszynie i odda to porobie fotki i wkleje

czyli zakupy dla nas pełną parą ja obiecałam sobie, że maleństwu zacznę kupować dopiero od nowego roku, więc teraz skupiam się na innych wydatkach
Stary 2012-11-28, 16:43   #3228
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
mój na początku też się śmiał ale przeszło mu ja go kupię jak będzie potrzeba
ja mam właśnie obiecane coś na święta, i chyba jutro zamówimy.

zbieramy się do kina powoli ... ja nie wiem jak ja przeżyje 3godzinny film ale ileż można w domu siedzieć ...
zajrzę wieczorkiem, jak dożyje

Stary 2012-11-28, 16:44   #3229
sharpnowaja
Zakorzenienie

axella zawsze możesz się nam wygadać

Justi cudownie że wszystko ok!

axella dawaj go nam zaraz się z nim rozprawimy!!!
co za bezczelny dupek!
przytulamy mocno na pocieszenie

MoTyleKsw też miałam kupić taką książkę ale słyszałam właśnie że mało ma wspólnego z polskimi realiami.

axella wiem że łatwo powiedzieć ale ja dałabym sobie spokój, nic go nie usprawiedliwia po takim zachowaniu!

ja zaraz zmykam się ogarnąć i jedziemy do lekarza
Stary 2012-11-28, 16:45   #3230
potterka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Mam jeszcze jedno pytanko dla tych z Was, które robiły już prenatalne testy, ale te z usg na przezierność i kość nosową- czy to od razu wynik podają? Tzn. od razu mówią czy wszystko ok czy nie, czy to do jakiejś analizy idzie i po kilku dniach?
nam podali od razu, lekarz wklepał w komputer wartości i ten policzył mu prawdopodobieństwo wystąpienia psozczególnych wad

Cytat:
gratki

o powrót się nie bój, po tym drugim pobraniu krwi możesz przecież coś zjeść, wypić, posiedzieć aż dojdziesz do siebie.
ja akurat nie jedzeniem się nie przejmuje, bo i tak nigdy zaraz po wstaniu nie jem, często jadałam śniadania dopiero w pracy, 30 km od domu komunikacją miejską ale ja z kolei się boję, że zwymiotuje

no ja się właśnie boję zwymiotowania na pół poczekalni mdleć mogę, to mnie akurat nie martwi =] z kościoła mnie wynosili już po zemdleniu, i to dwa razy, ze sklepu też, więc mam wprawę

martwię się trochę kłuciem w podbrzuszu. ciągle jest to w jednym miejscu, po lewej stronie na dole. codziennie wieczorami, przez np. 20 min kłuje co minutę-dwie tak bardzo mocno, a potem przechodzi. dziwna sprawa ....
no niby mogę zjeść, tylko nie wiem czy będe miała siłę najwyżej spędzę tam pół dnia
Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
dziewczyny jadę po wyniki cytologi. Wróćę koło 9-10 i potem o 15.45 wizyta. Błagam trzymajcie za nas kciuki, bo się denerwuje, a wiem, że wasze kciuki działają cuda.

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
WITAM WAS W 4 MIESIĄCU i W II TRYMESTRZE

ja idę dzisiaj do gina zobaczymy jak tam mi morfologia wyszła
u nas badania prenatalne tak jak pisałam wcześniej w porządku, dzidzia zdrowa
zapisałam sie wczoraj na 6.12 do nowego gina, chce chodzic w końcu prywatnie, on pracuje w szpitalu więc będę spokojniejsza o to czy mnie przyjmą do porodu czy nie ma bardzo dobre opinie zobaczymy czy mi się spodoba..no i może zrobi usg to za tydzień może już bedę wiedzieć na 100% czy chłopak czy nie byłby prezent na Mikołajki
i
Cytat:
Napisane przez storyl Pokaż wiadomość
dziewczyny jesteśmy już na 100 stronie!i to chyba w niecały tydzień!
ja jutro mam wizytę i USG prenatalne nareszcie bo strasznie się stresowałam a to już jutro ciekawe czy będzie mogła już określić płeć
i czy Wasi TŻ wchodzą z Wami na wizytę bo mój jeszcze ze mną nie wchodził a jeździ za każdym razem i jest troche zawiedziony, że nie może pooglądać sobie Maleństwa na ekranie tylko wydruki mu pozostają..
ja na każą wizytę TZa ciągnę
Cytat:
NIGDY ale to przenigdy więcej nie będę starała się być dobra,miła czy uczynna!!!!!!!
KUR WAAAAAAAAAA!
ja myślę o dokładnaiu jej kasy, bo bidulka sama musi to zrobić a ☠☠☠☠a ta sama bidulka wygadała ze jestem w ciąży!!!!!!
wrrrrrrrrr
chce mi się wyć z pieprzonej bezsilności.... aaaaa
zabije przeciez!!!!!~!
nic ale to ku rwa nic jej to nie dalo a mi moze niezle namieszac!
a to ku rwa
a to cipa :/
Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
dziewczyny dzwoniłam do lekarza zapisać się na wizytę (na wizycie kiedy mam przyjść a później dzwonię dzień przed żeby umówić się na konkretną godz) i nie idę do niego jutro tylko DZISIAJ na 17:30
strasznie się boję! sama nie wiem czemu. Błagam trzymajcie za nas kciuki

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
co za idiotka! ale założysz sklep, który będzie fantastyczny i jeszcze na tym lepiej wyjdziesz.

ja jeszcze nie powiedziałam o ciąży nikomu. w pracy pierwszy dowie się szef, żeby uniknąć takich sytuacji. za jakieś 2 tygodnie mu powiem jak będzie OK. a rodzince w Święta. już się nie mogę tego doczekać bo moja mama z subtelnością aluzji przeszła wczoraj sama siebie

mój ulubiony tekst: "no wiesz, ja się bałam że wy po ślubie jako dobrzy chrześcijanie zaczniecie się rozmażać jak króliki, a tu nic"
"bo wiesz, jako chrześcijanka powinnaś mieć dzieci, no a seks to najlepsza modlitwa. mam nadzieję że wy się modlicie"
i jeszcze kilka takich, że myślałam że pęknę ze śmiechu
a na odchodne jeszcze powiedziałam mamuni, że przecież nie jestem gotowa na dziecko i chyba najpierw adoptujemy jakiegoś kota, i jak z kotem będzie OK, to zaczniemy starania. mina była bezcenna

i zapomniałam odebrać wczoraj wina od sąsiada, mam nadzieję że dzisiaj będę o tym pamiętać)

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim!
Przepraszam, że ja znów o sobie, ale ten ostatni okres w moim życiu nie pozwala się skupić na niczym innym. Wynik Pappy prawidłowy!!! Ryzyko zmalało, nawet mimo uwzględnienia niedomykalności zastawki i wady genetycznej w poprzedniej ciąży... Jestem taka szczęśliwa!

Może w końcu się wyluzuję i będę mogła się poudzielać w rozmowach o ciuszkach czy planach na przyszłość
ja na swoje wyniki nadal czekam

Dzięki za gratulacje dot. wczorajszej naszej wizyty
standardowo na razie nadrobiłam tylko część
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 16:47   #3231
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

zbieramy się do kina powoli ... ja nie wiem jak ja przeżyje 3godzinny film ale ileż można w domu siedzieć ...
Mi małż powiedział, że kupi mi podkładkę pod lapka, żebym mogła na leżąco śmigać do teraz akurat mam go na taborecie i leżę na boku a to dość niewygodne

Stary 2012-11-28, 16:47   #3232
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:

nie dam rady
Matko Takie teksty... że niby ile ona ma lat ?... bo zachowuję się jak gówniarz... za takie coś to naprawdę nie wyobrażałabym sobie dalej być z kimś takim... wątpię żeby się zmienił.
On jest toksyczny, tak jak pisze Motylek.
Stary 2012-11-28, 16:50   #3233
Aaś
Zakorzenienie

axella czytam i nie wierzę że w ogóle ktoś komuś mógł takie rzeczy napisać i to jeszcze teoretycznie ukochanej osobie
zastanów się jeszcze czy faktycznie chcesz z nim być.
niech się debil puknie w czoło i spada na bambus.
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 16:52   #3234
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:

Miłego seansu Ja dałam radę to Ty też Tylko sikanie mnie najgorzej męczyło

Pawie oczko u nas też jest gorąco, chodzę w krótkich spodenkach i bokserce. W porównaniu z gazem to taniocha
U nas tylko latem jest problem, niby bojler na prąd można podłączyć
(ten od pieca) ale to takie koszty, że szkoda gadać, bo to majątek, albo trzeba napalić by była ciepła, aleeee nauczyliśmy się latem myć w zimnej

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2012-11-28, 16:58   #3235
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
Inna a nikt do was nie przyjeżdża na Święta?
Niestety Hump ja nie mam nikogo,a tesciow nie stac zeby tu przyjechac A druga sprawa to taka ze nawet jakby przyjechali to nie ma ich gdzie polozyc
Cytat:
Brr... współlokatorzy potrafią krwi napsuć..brr...dlatego my z mężem mamy tylko dwóch takich
Są cudowni, kochani, ogrzeją jak trzeba, choć czasami też broją
Lapis i Amber
Oj co racja to racja,mieszkanie z kims to jest porazka,nie wiem kto to wymyslil,ale raczej wtedy nie byl osoba trzezwomyslaca
A ta wspollokatorka ktora akurat zostaje na swieta,to juz tyle nam krwi napsula ze omijamy ja wielkim lukiem,Tz gdzie ogolnie jest czlowiekiem ktorego ciezko wyprowadzic z rownowagi,juz do takiego stanu wnerwu doprowadzila ze nawet do kuchni nie wchodzi jak ona tam jest !!!
Cytat:
Niestety to są właśnie minusy obczyzny
Nom niestety
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 17:05   #3236
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze..?
na prawdę nie wiem..

jakiś atak?cholera.
teraz milczy.

NIE WIEM CO ROBIĆ
myślę, że wiesz co masz robić, ja bym nie chciała zkimś takim być

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Brr... współlokatorzy potrafią krwi napsuć..brr...dlatego my z mężem mamy tylko dwóch takich
Są cudowni, kochani, ogrzeją jak trzeba, choć czasami też broją
Lapis i Amber

Załącznik 4998647
Załącznik 4998648
Załącznik 4998649

MoTyleKsw ja mam tą książkę, ale czytam ją stopniowo tzn. nie wybiegam za dużo do przodu, ale naprawde idzie się pośmiać. Jak jeden fragment przeczytalam to tak się śmiałam, że nie byłam w stanie później przeczytać TŻ

ja też mam maine coona najcudowniejsza rasa na świecie !!

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Niestety to są właśnie minusy obczyzny

Trafiłam dziś w empiku na super książkę "Ciężarówka przez 9 miesięcy" Przeczytałam 5 zdań i płakałam ze śmiechu. Ma któraś?
Chyba musi być moja...
ja mam jest super, nie jest kolejną książką z cyklu co się dzieje z zarodkiem - to czytam w necie a chciałąm coś z humorem a nie naukowego

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:

ja na 21 ide z przyjaciółką na anne karenine
Stary 2012-11-28, 17:05   #3237
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze..?
na prawdę nie wiem..

jakiś atak?cholera.
teraz milczy.

NIE WIEM CO ROBIĆ
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
myślę, że wiesz co masz robić, ja bym nie chciała zkimś takim być
Nie no może faktycznie coś mu się z głową stało.
Ja bym mu napisała, że jak się opamięta i zrozumie swoje beznadziejne zachowanie to może wrócić do domu. I, że bez słowa przepraszam go nie wpuścisz.
I wyłączyła telefon, żeby Cię smsy nie denerwowały. Włącz sobie głośno ulubioną muzyczkę, albo pójdz na spacer zeby CI nerwy jakoś opadły. Może kąpiel z bąbelkami/ lub z pianką. Albo rzuć sobie czymś o ścianę jak się o ściany nie boisz. I jak Ci wk.u.r.w przejdzie to sobie porób coś lubisz robić.. A on niech się opamięta w między czasie.

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 17:09   #3238
Magiusa
Zakorzenienie

Axella napisał do Ciebie " zimna suka"?????!!!!!!!!

W głowie mi się to nie mieści. Moim zdaniem jemu się wydaje że wszystko wolno i co teraz - wróci do domu i on będzie obrażony?
Ja się zgadzam z dziewczynami że go wpuścić nie powinnaś i to do czasu jak sam z siebie Cie porzadnie nie przeprosi- jeśli w ogóle masz ochote dać mu szanse.

Kochana Ty dbaj o siebie, sama miałaś dziś w pracy niełatwy dzień i myśl o sobie a o nim naprawde na razie przestań- albo sam zmądrzeje, albo niech spada, Tobie może będzie lzej

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 17:09   #3239
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Pawie oczko u nas też jest gorąco, chodzę w krótkich spodenkach i bokserce. W porównaniu z gazem to taniocha
U nas tylko latem jest problem, niby bojler na prąd można podłączyć
(ten od pieca) ale to takie koszty, że szkoda gadać, bo to majątek, albo trzeba napalić by była ciepła, aleeee nauczyliśmy się latem myć w zimnej
ale na ciepłą wodę to aż tyle nie trzeba chyba palić

Stary 2012-11-28, 17:11   #3240
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Możesz nie być jedyną ciężarną do badania a po wypiciu się czeka te 2h na pobranie krwi :/
chodziło mi o inne osoby niż ciężarne , jak ostatnio byłam to była tylko 1 ciężarówka, więc na pewno lepiej niż 30 osobowa kolejka
ale po wypiciu już można chyba (?) coś zjeść więc te 2 godzinki jakoś szybko zlecą, znajoma mieszka obok przychodni więc obudzę ją żeby mi zrobiła herbaty :P

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości