|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8611 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
Cytat:
Ja do sylwestra, nie pilam przez pol roku. Powiedzialam sobie, ze nie pije-i nie pilam. I od sylwestra do dzisiaj tez nic nie pilam. Przeszlo mi bo dawniej bylo tak, ze aa fajnie jest wypic. A teraz? Jakos nie jest to dla mnie takie 'uauu'. Poprostu jak mam ochote-wypije piwo, dwa. Ale niecierpie widoku zalanych w 3d*** panienek latajacych po rynku, nie wiedzacych co robia A ogolnie z tego co wiem, to faceci tez nie lubia 'alkoholowych' dziewczyn.. ![]() Ale i tak napic bym sie napila..Tak na zapomnienie.. Cytat:
A ona pozniej bierze swoje ukochane krowki i chowa ja w koszyku, zebym nie widziala.. I w szafce teraz mam mleczna wedla.. no co sie smiejesz...
|
|
|
#8612 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Laylaa już ja się postaram je mieć
Ja wczoraj kulturalnie wypiłam sobie drinka i zaspokoilłam sówj alkoholowy popęd Właśnie usiłuję zmienić sobie coś w pokoju, ale nie mam weny...
|
|
|
|
#8613 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nie piję jakoś często
jedynie na imprezach, ale staram sie nie upijac, zawsze sie kontroluje i jeszcze nigdy sie nie zdarzylo, zebym byla niewiadomo jak zalana (i oby nigdy tak nie bylo, bo widok takich dziewczyn mnie odrzuca). piwa w ogole nie lubie, wino tez nie za bardzo, wodka - wiadomo, tylko przy okazji, drinki tak srednio-juz wole sobie kielona strzelic
|
#8614 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam...po prostu śmiesznie mi to zabrzmiało, ale nie wyśmiewam sie z Ciebie przeciez
![]() Wróciłam z tych gongów ![]() Szczególnych przeżyć nie doświadczyłam...Moze dlatego że w połowie zachciało mi się siku i myslałam tylko o tym ![]() Ale ogólnie było całkiem miło, leżeliśmy na posuszkach, pod kocami, a gongi wygrywały wsaniałe melodie. Jestem zadowolona
|
|
#8615 |
|
Wtajemniczenie
|
Krówka fajnie z tymi gongami
Ja bym pewnie zasnęła zaznaczając, że tam się leży przykrytym heheA u mnie to z tym piciem to jest tak, że w sumie zazwyczaj w weekend idziemy gdzieś z TŻem i znajomymi i zawsze wypiję jakiegoś drinka czy dwa... piwa nie lubię, wina też nie, samej wódki nie za bardzo, ale za to drinki bardzo ![]() Jak byłam mała to zawsze tylko maczałam tacie paluszki w piwie
|
|
|
|
#8616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anecia-wszystkiego naj!
|
|
|
#8617 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#8618 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
Ja też nie piję dużo, raz na jakiś, za piwem raczej nie przepadam, jeżeli już to wino, albo drinki, nie zdarzyło mi się jeszcze żeby urwał mi się film. Zawsze kontroluję to co i ile piję. |
||
|
|
|
#8619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na naszych domówkach moge pić swobodnie bo wiem że nic mi sie nie stanie, ale jak ide na jakąś imprezę gdzie jest więcej ludzi, to pije tylko piwo, bo wolniej kopie i mam większą kontrolę. A tak w ogóle to dość pózno zaczęłam takie picie, niektórzy do tej pory się dziwią jak mnie z alkoholem widzą, bo ja przeciez jestem abstynentką Po prostu później do tego dojrzałam
|
|
|
#8620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wiem przeciez, ze nie wysmiewasz sie
|
|
|
#8621 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witaj! ![]() Cytat:
Ja też dołączam się do życzeń dla Aneci -STO LAT! Wrociłam z zakupowej eskapady . Zadowolona jestem bo nikt mnie nie poganiał i spokojnie moglam wszystko pooglądać. Kocham samotne wydawanie pieniędzy . A to moje zdobycze -> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1216 Dostałam maila, że nie jadę na centralne z historii. Szkoda... no ale cóż, wpływu już na to nie miałam , wielka komisja orzekła, mała Agnieszka musi się dostosować...
|
|
|
#8622 |
|
Zakorzenienie
|
Agosek świetne zakupy
|
#8623 |
|
Zakorzenienie
|
Anecia-wszystkiego najj
Agosek-mam sie do tej komisji przejsc..? Nie przejmuj sieA zakupy swietne. I strasznie podobaja mi sie rurki
|
|
#8624 |
|
Zadomowienie
|
a mi sie nic nie chce :/
nie ma rodzicow na weekend, wiec brat zrobil "malą impreze" tylko ta mala i preza sie troche powikszyla i jest ich troche najchetniej bym poszla spac dowiedzialam sie ze kolezanka z klasy jest ciezko chora lezay w szpitalu jutro jest msza o zdrowie dla niej ale tu jest tak glosno ze nie wiem czy dam rade wstac chcialabym zeby oni wszyscy sobie poszli ![]() wszystko idzie nie tak ![]() najpierw dziadek , teraz kolezanka
|
#8625 |
|
Zakorzenienie
|
patitcz życzymy koleżance dużo zdrowia, pomodlę się sama za nią w kościele jutro
|
#8626 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się Wam pochwalić:
PRZEROBIŁAM "LALKĘ"! 'Przerobiłam' na swój sposób, bo najpierw przesłuchałam te koszmarne 4 siedemdziesięciominutowe nagrania, a później jeszcze czytałam streszczenie No i na szczęście to już koniec... 5 godzin z życiorysu Miałam zamiar sobie to rozłożyć na 2-3 dni, ale już tak mam, że jak się za coś zabieram, to wolę to zrobić naraz do końca. I tak piękny mroźny sobotni wieczór spędziłam z palantem Wokulskim ![]() Agosek świetne zakupy, szczególnie torba i rury ![]() Patitcz miejmy nadzieję, że wszystko się skończy dobrze
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#8627 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brawa, brawa dla tej dziewczyny ![]() ![]() a ja, leń przebrzydły, nic nie robię, referat nieruszony, powiedzmy, że przeczytałam początek materiałów z których mam korzystać ![]() czytam sobie wątek na wizażu o jakichś strasznych dziwnych historiach, zerkam na forum historycy.org , na stronkę mojego LO, na stronkę gimnazjum, wszystko robię, żeby tylko nie robić nic do szkoły... ![]() Cytat:
BTW świetne zakupy ![]() ja chyba spróbuję za rok, ale pożyjemy zobaczymy ![]() patitcz
|
|
#8628 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie to trochę mi żal, ale caly czas się z tym liczyłam. Wkurza mnie tylko to, że na kazdym etapie praca jest sprawdzana podwójnie, więc najpierw robią człowiekowi nadzieje, a potem... Cytat:
![]() Dobrze mi te zakupy zrobiły... Przynajmniej poprawiły mi humor, bo ostatnio naprawdę nie był za ciekawy-sama się o siebie zaczynałam martwić.
|
|
|
#8629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre
|
|
#8630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nabijam sobie posty bo piszę, piszę i jakoś nie przybywa ![]() dobra, idę się kąpać, to będzie rekord, bo wczoraj zeszłam z gadu koło pierwszej w nocy potem poczytam trochę Zbrodnię i karę, uhahana jakoś tak na mnie wpłynęła ![]()
|
|
#8631 |
|
Wtajemniczenie
|
osz kurde, myślałam, że jest 23, a tu już godzina duchów wybiła
![]() dlatego tu takie pustki ![]() no dobra, spadam, w poniedziałek do budy, ja nie chcę... no, trochę ejdnak chcę - do ludzi, do klasy, na niektóre lekcje też, bo trochę nudno w domu, ale ogólnie to fajnie tak poleniuchować ![]() jak sobie przypomnę mata/fiza/chemia/biologia... wrr ![]() dobra, idę już
|
#8632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie jest wpływać na kogoś tak, że czyta, chociaż sama nie tknęłam lektury HeheA wczoraj skończyłam "Ono" Terakowskiej. Miałam zamiar to rzucić na początku, bo mi się nie podobało, ale akcja się rozwinęła i teraz myślę, że dużo bym straciła, jakbym nie przeczytała. Też będę musiała zaniedługo się brać za "Zbrodnię i karę" i wcale mi się to nie podoba :/ Dawno nie czułam takiej niechęci do pójścia do szkoły. No ale cóż. Przynajmniej właśnie zobaczę ludzi Bo ten drugi tydzień ferii faktycznie nudny był... Tylko jak pomyślę o tych wszystkich sprawdzianach... oł jeah Założę się, że jestem tu już jedyna... [w sensie o tej godzinie ]
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#8633 |
|
Zakorzenienie
|
Agosek czy do tej torby zmiesci sie format A4?
czemu u mnie w h&m jeszcze ich nie ma![]() uhahana, zbrodnia i kara nawet ciekawa tylko za dluga ja musze skonczyc nad niemnem, bleeh. i jak pomysle ze jutro szkola... i budzik na 6:15... a potem cudowne 8 lekcji... aaa!!!
|
#8634 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Jesli uda mi się dredukować do minimum liczbę książek i zeszytów jutro, to zabiorę ją do szkoły. Ona jest z linii Divided-w pierwszym H&M jakim wczoraj byłam w ogóle jej nie było...Zaczynam uczyć się do matury . (ale kurcze kusi mnie ta "Lolita" Pomyślałam sobie, ze jesli przyjmą mnie na UJ, to od października będę mogła em molestować na zywo.
|
|
|
#8635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, moja bacia ma na imię Zenia i jest czasem troche zakrecona. Tak w ogóle to moja ciocia interesuje sie bardziej sprawami duchowości, relaksacji zdrowego oraz stylu życia i zaraza tym babcię No i przy okazji troche mnie![]() Szkoda, ze tak wyszło z olimpiadą, ale i tak osiagnęłas sukces Podobają mi się Twoje ubraniowe zdobycze ![]() I podziwiam za silną wolę! Cytat:
Bo nie znam się na tym, a przeczytac nie zdąze
|
|
|
#8636 |
|
Zakorzenienie
|
Krówko kurczę szukam, ale... chyba nie ma.
Guglowałam, sprawdzałam na Bearshare, ale tam jak wpiszę Faust to tylko jakaś włosna muzyka... Jest ale po angielsku hehe. No ale może to po prostu ja nie umiem szukać?Ja w ogóle lubię Divided...
Choose life.' |
|
|
|
#8637 |
|
Zakorzenienie
|
O jak mi sie nie chce uczyyyycc
Nic mi sie nie chce I zjadlabym sliwki..Kocham sliwki..!!! Krowka-hehe
|
|
#8638 |
|
Wtajemniczenie
|
co tam robicie ciekawego
![]() bo ja jak zwykle się obijam teraz szukam na allegro jakichś fajnych torebek... ![]() potrzebuję i czarną elegancką i jakąś na codzień na wiosnę/lato/jesień ![]() znalazłam coś takiego a jutro wreszcie po dwutygodniowej przerwie do Rossmanna ![]()
|
#8639 |
|
Wtajemniczenie
|
Eeeeee brzydka jednak
jednak mi się nie podoba
|
#8640 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa swiata fason jest ok, wzor mi sie nie podoba. ja od kilku miesiecy szukam sobie nowej torby i prawie nic mi sie nie podoba, ta ktora ma Agosek jest fajna na zdjeciach, tylko ze chce brazowa, a ponoc nie maaaa. moja ukochana torbe nosze juz ponad rok, tak mi sie podoba
a ja dalej laduje w nia szkolne ksiazki az ledwo sie dopina kurcze, mialam sie uczyc a znow wizazuje
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

Aż głupio to brzmi, bo tak naprawdę to grzeczne dziewczę jestem

dobre