|
|
#3901 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część IV
Cytat:
Prawie w tym samym momencie sie ujawniłyśmy
|
|
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Maciejko a czemu nie jeździsz tym autem? I co oni trzymają w tej wozkarni?
Ja jak Tz zostawia mi auto to stelarz trzymam tez w bagażniku a tak to zostawiam przed drzwiami na klatce, mam nadzieje ze jest tam bezpieczny, ale chyba tak bo widzę ze inni sąsiedzi tez swoje wózki tam zostawiają ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Coś takiego : http://item.mobileweb.ebay.co.uk/vie...id=51023574973 i zapłaciłem za to coś ponad 30 funtów, ale czego mogłam sie spodziewać po tym made in china miałam jakieś zacmienie ze to kupiłam
|
#3904 |
|
Przyczajenie
|
chce_byc_mama Czytałam jakiś czas temu że lecisz do Polski. Ja też lada dzień będę leciała dlatego mam do Ciebie pytanie...jak to jest z mlekiem? miałaś odmierzoną porcję czy całe pudełko?
Edytowane przez kajjja Czas edycji: 2012-11-28 o 23:19 |
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż miał być taki zajęty do dzisiaj, ale podejrzewam, że teraz będzie załatwiał inne zaległe sprawy. Zobaczymy. Witam nowe mamusie. |
|
|
|
|
#3906 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby było tak, jak Ty sobie życzysz ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3908 | |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze raz dziękuję za ciepłe przyjęcie
Widzę, że nie tylko ja postanowiłam się ujawnić po apelu ![]() Cytat:
Ale zazwyczaj też nie kupuję nic bez przymierzania, bo na mnie ciężko coś dostać (rozmiar ok. 36-38, ale przez cycki (:/) muszę kombinować większe i niestandardowe kroje).
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
W wózkarni podobno najpierw były jakieś stare meble i sąsiedzi woleli zostawiać wózek pod skrzynkami na listy, niż tam, a później chyba też meble i inne prywatne rzeczy, ale bardziej chodziło mi o to, kto ma klucz.
|
|
|
|
#3911 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje za odp
![]() A jak z wozkiem?bo z teg co czytalam to bezplatnie mozna przewiezc tylko spacerowke
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Szybciej nie było tej aukcji tylko chyba za dwadzieścia pare plus przesyłka. Z ta rozmiarowka to miałam niezła rozkmine, bo była podana chińska i uk- kupiłam 10-12 (chińskie xl chyba)
Na zdj mi sie podobała ale w realu mniej
|
#3913 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zajadam resztkę tarty jabłkowej z lodami waniliowymi
|
|
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie, że źle na mnie leży i jakość tez nie powala
|
#3916 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Witam nowe dziewczyny!
|
||
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
Po wczorajszym szczepieniu moja kruszynka przez jakiś czas była cieplejsza, więc chciało jej się pić i bardziej absorbująca (ulewanie+marudzenie), ale ogólnie zadowolona z życia, więc pedicetamolu nie podawałam. Przed chwilą padła po intensywnych ćwiczeniach.
Zrobiła też 3 kupy zamiast jednej i zasiusiała kilkanaście pieluch (widziała, ile kupiłam, cz co? ), ale to raczej wynika z jedzonka i ilości wypitej herbatki. Pierwszy raz dostała uspokajającą Hipp, ale w najmniejszym stopnu jej to nie uspokoiło. Phdwao - u Was też będzie dobrze. Tym razem miejsce po szczepieniu było zaczerwienione i jest wrażliwe nas dotyk, ale uważam, że to efekt złego wkłucia. |
|
|
|
#3918 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co moja córa robi przy zasypianiu? Wypluwa smoczek i ssie kciuka. Jak jej wyjmę i wsadzę smoczek to za chwilę to samo...i tak aż zaśnie na amen
|
|
|
|
#3919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to do dzisiejszej dyni z ziemniaczkiem Hipp otwierała buzię szeroooooooko. Następny będzie brokuł z ziemniakiem. ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3921 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jedyny minus to to ze jest na okolo brudny od kleju po kilku dniach.
Edytowane przez kajjja Czas edycji: 2012-11-29 o 00:14 |
|
|
|
|
#3923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój i Maciejki tp Cytat:
Należy przykleić plaster na skórze pośladków, brzucha, zewnętrznej górnej części ramienia lub górnej części pleców – w miejscach, w których ciasna odzież nie będzie ocierała plastra. " Cytat:
Ale fajnie, że nowe mamusie dołączyły
|
|||
|
|
|
#3924 |
|
Przyczajenie
|
1
Edytowane przez kajjja Czas edycji: 2012-11-30 o 22:32 |
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Tż dzisiaj zaspał więc mam w domu -dzięki mnie - niańkę , wyłączyłam budzik i go nie obudziłam
![]() Dzisiaj jadę do gina ![]() Witam nowe mamusie! Cytat:
|
|
|
|
|
#3926 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rano ostatnio czytam wątek w telefonie więc nie pisze. Jakoś ostatnio mało czasu mam przez tą rehabilitację. A jak tak dalej pójdzie to będziemy ja w nieskończoność rehabilitować choc to chyba zbędne
moja córka jak jest na rehabilitacji w szpitalu to się nawet nie poruszy ostatnio rehabilitantka pyta mnie sie czy ona w ogóle nogami rusza. tylko jesteśmy w domu to wariuje na macie łapie sie za stopy itp. symulantka jedna
|
|
|
|
#3927 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
nie miałam wczoraj czasu tu wejść po południu i teraz widzę jakie emocje mnie ominęły ![]() witam nowe mamusie Przyszły do mnie paczuszki z nestle (2x kaszka mleczno-ryżowa bananowa) i z bobovity (poradnik żywienia i zupka jarzynowa po 4. m-cu) ![]() Cytat:
już smoka praktycznie nie chce wcale tylko dulda tego palucha
|
|
|
|
|
#3928 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() witam się mega śpiąca, młoda zarządziła pobudkę o 7 i nawet wzięta do łóżka nie chciała usnąć... Cytat:
![]() gratulacje dla koleżanki ![]() Cytat:
, więc tym bardziej musisz się udzielać Napisz ile miało dzieciątko przy urodzeniu i jak teraz się rozwijaCytat:
Cytat:
za ginaCytat:
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Witam nowe mamusie ![]() Emil spał od 19.30 do 7.30
|
#3930 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ale noc... Mały się obudził o 00.10 z takim rykiem jak jeszcze nigdy. Miał całkowicie zatkany nos. Ryczał strasznie. Pstryknęłam wodą morską, włączyłam odkurzać i użyłam katarku (Maciejka, jak Ci się sprawuje? Bo ja żaluję, że tak późno go kupiłam). Później dałam trochę mleczka i poszedł spać natychmiast. Rano się obudził i nie miał nic w nosku (całą noc ledwo co spałam, każdy szmer i się zrywałam). Nie wiem o co biega bo kataru nie miał ani grama wieczorem i rano też nic. Skąd się wziął ten zatkany nos w północy??? Poza tym ok. Później karmienie o 4 i poszedł spać. Obudził się ok. 7.00, pobawił się chwilę i teraz znowu śpi (gdzieś od 8.00). Cytat:
A koleżance gratuluję Cytat:
Cytat:
![]() Teraz nie ma wyjścia i musicie częściej Cytat:
Ja często oglądam na żywo, a późniejsz szukam w necie.Cytat:
U mnie też zasikuje tak, że szkoda gadać. W prawie co rano ma mokre ubranie bo wylewa się Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
popieram. Niech dłużej gra to na pewno nie zaśpi ![]() za gina
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

Podobnie jak 

nie wiem co mnie podkusilo aby kupować bez przymiarki- chyba to E ze w sklepach nic mi sie nie podobało a ta na zdjęciach wyglądała na spoko
teraz mam nauczke na przyszłość aby wiecej nie kupować w ciemno 
miałam jakieś zacmienie ze to kupiłam
Zobaczymy.