|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część IV
Hej, my już na nogach. Fabi przez sen się usrał, więc była przymusowa pobudka
wczoraj dostał w prezencie matę edukacyjną i dziś już pod nią leży zadowolony ![]() Dziewczyny, które dostały zupkę po 4mż widziałyście, że w składzie jest por? Wg ich książeczki pora wprowadza się w 3 etapie... Będziecie ją teraz podawać? ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Aaaa kupiłam wczoraj na spróbę 4 saszetki mleka Bebilon. Żebym miała jak coś ciekawe czy mu podejdzie, bo wcześniej w sytuacjach kryzysowych dawałam Nan... -I szukałam Hippa w płynie, ale na dozie nie było
|
|
|
|
#3932 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
witm ze sniadankiem ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
poczekaj an mnie 2 lata![]() a tak serio po cc niestety nie moge zajsc tak szybko...... wiec ciesze sie ze wyszlo jak wyszlo. Zreszta wole miec z tego MEGA przyjennosc taka ze 7 razy dziennie dorywałam tzta a tak o 1 raz i juz hop siup to łeeeeeeeeeeeee
|
|
#3933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Miałam pisac, od dziś w lidlu sa zabawki i będzie sorter vtecha, bardzo fajny, bo czytałam że planujesz zakuphelo |
||
|
|
|
#3934 |
|
Zadomowienie
|
Czesc! Ja tylko chwilowo mam nadzieję, że może w niedlugim czasie mały da mi posiedziec na wizażu...bo ostatnimi czasy jest baaardzo absorbujący!!! Zdecydowanie odobraził się na jedzenie i teraz chce jeśc co chwila! NAWET W NOCY!
I właśnie z tymi nockami mamy problem. Słuchajcie mały co chwila się budzi, wierci, kręgi głową, łapie się rączkami za główke jakby miał wielkie kłopoty...wczorajw nocy wstawałam do niego z 20 razy! Czy wasze dzieciaki też tak miały?? Czy może mają?? Jak mu pomóc w spokojnym śnie?? POMÓŻCIE!
|
|
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
dałam Fabiemu ciupkę kisielu
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżeli chcesz próbki mleka Enfamil (ja z niego jestem bardzo zadowolona i nie śmierdzi ) to tutaj można sobie zamówić ---> próbki
|
|
|
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję
|
|
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie cytuję Was, bo mam spore zaległości. Ale nadrobiłam
![]() Fajnie, że odezwały się dziewczyny, które dotychczas tylko podczytywały Udzielajcie się Wasze doświadczenia też z pewnością są przydatne ![]() Wczoraj po 2 udanych próbach podałam kolejny raz butelkę, to było z pół godz. po karmieniu piersią więc wypiła tylko 30 ml bo była najedzona, ale co najważniejsze odbyło się to bez cyrków, normalnie. Także myślę, że jesteśmy "w domu". Martynka pije z butelki z wolnym przepływem, którą trzeba "ssać" - tylko taką lubi Co za dziecko Cytat:
W zasadzie to jeszcze to nie minęło zupełnie i już zapomniałam o nocach kiedy budziła się raz, dwa razy a przez resztę czasu grzecznie spała. Teraz nie to, że płacze, nie.. Ale śpi płytko, niespokojnie, rusza głową przez sen prawo, lewo... Myślę, ze częsciowo wynikało to skąd że było jej zbyt gorąco, teraz jest chłodniej i już jest lepiej. A co jeszcze zrobić nie wiem
Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2012-11-29 o 09:43 |
|
|
|
|
#3939 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą od wczoraj mi net słabo chodzi...Cytat:
![]() Mój M jest bardzo ruchliwy cały czas, rehabilitantkę kopie po brzuchu i cyckach jak się nad nim pochyla ![]() Cytat:
współczujeI gratuluję koleżance ![]() Cytat:
Nie mam pojęcia![]() Aniu planujemy zrobić spotkanie w Wawie - jesteś chętna? |
|||||||
|
|
|
#3940 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zadzwoniłam do chrzestnej i już kupiła nam grające kluczyki FP ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3942 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez kajjja Czas edycji: 2012-11-30 o 22:31 |
|
|
|
#3943 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się z kawką
witamy nowe dziewczyny w naszych skromnych progach Linka,miałam wczoraj pisać, wielkie gratki dla M.!!! widzisz,cierpliwość popłaca,dziecko stwierdziło że ma dość terroru matki i załapało butlę brawo założę się że już planujesz weekendowy shopping?
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Moja wczoraj pierwszy raz wypiła herbatkę z butelki Linka dla twojej też gratki za to że pogodziła się z butelką. A i w siedem dni przybrała 170 g a ostatnio w trzy tygodnie 200
|
|
|
|
|
#3945 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Pewnie! tylko kiedy?? ja teraz mam niedługo chrzciny i ogólnie do świąt kociokwik bo rodzina z USA przyjeżdża.... ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Jeszce myślę o kaszce na noc...dzisiaj kupię. A jak ją podawać? W miseczce łyżeczką czy z butli??? |
||
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Linka gratuluję! ja mam nieco gorzej bo muszam mu gorzkie mleko HA
![]() Chmielinka ja wysłałam TŻ ta do tesco po szczeniaczka FP bo okazało sie że jedzie do klientów do poznania i to akurat w dzielnice gdzie ejst to tesco Dziewczyny dające mm, jaką wode podgrzewacie-mineralna czy kranówke? i w czym grzejecie? nie boicie sie że będzie tam osad jakis, kamień cyz cos? Jasiu se znalazł zabawe- nakrywanie twarzy kocykiem, bardzo mu sie to podoba:/ Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2012-11-29 o 10:37 |
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Modnisia dzięki
Cytat:
I jakbyś zgadła! Nie mam już niczego sensownego w szafie, zapuściłam się przez ciążę Nieliczne fajne ciuchy sprzed ciąży są za małe w biuście mimo że ogólnie rozmiar mam ten sam A już niedługo chrzest małej, obiecywałam sobie, że będę na nim wyglądać super ale przestaję wierzyć, że to realne. Moje włosy to porażka, tak wypadają, a przez te wielkie cyce wydaję się jakaś gruba chociaż ważę 54 kg Eh... Tylko dobry ciuch może mnie uratować ![]() Anna dzięki
|
|
|
|
|
#3948 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zapraszam do mnie jak coś![]() co do kaszki to ja podaję na noc, 180ml mm plus 3 miarki kaszki. Butelką z wyciętą dziurką bo smoczek kaszkowy był za wielki Cytat:
|
||
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3950 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas też ostatnio przerąbane nocki
mały budzi się co godzinę z płaczem,trzeba dać mu smoka i potrzymać za rączkę i zasypia chodzimy z mężem jak zombie
|
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko dajcie znac kiedy! SAma wycięłas dziurkę? |
|
|
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do Lidla trochę mi nie po drodze, ale może jutro podjedziemy z tż. Dzisiaj chciałam załatwić inną sprawę, a leje. ![]() Oby Wasz lekarz szybko wyzdrowiał. |
|
|
|
|
#3954 |
|
Zadomowienie
|
witam wszystkie nowe dziewczyny
![]() ja mimo, że się nie udzielam, to cały czas staram się was podczytywać w miarę na bieżąco moje dziecko nadal jest nieznośne funkcjonuję już ostatkiem sił w dzień nie śpi wcale, mimo, że jest ledwo żywa ze zmęczenia, przez to jest mega marudna, non stop tylko na rączkach by siedziała w nocy też ma strasznie lekki sen, budzi się co 2-3 godziny jak jej się to nie poprawi to nie wiem jak długo tak pociągnę ![]() prince całe szczęście test negatywny linka, gratki za butlę cierpliwość widać popłaca ![]() idę czytać dalej, póki karmię
|
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz jeszcze obejrzeć skórę, czy nie ma jakiegoś uczulenia. |
|
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamka dzięki, tez mam brite. A mi się udalo wcisnąc teraz mleczko jasiowi z butli mam- 65ml Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2012-11-29 o 11:14 |
|
|
|
|
#3957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie doczytałam że Karolina proponuje spotkanie u niej,więc teraz spotkamy się u Karoli a następnym razem chętnie u mnie ![]() dziurkę wyciął mąż,średnica taka jak zapałka
|
|
|
|
|
#3958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
M to facet! ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
Jakieś zawierające mm podobno są bardziej gęste. Na razie podałam raz, bo nie ma potrzeby więcej. |
||
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie te czasy gdzie mały budził się 2 razy na jedzenie i spał ![]() muszę dzisiaj pare spraw w centrum załatwić, ale narazie pokazuje mi -2 stopnie i nie chce mi sie z domu ruszac
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z ostatnim wzw już jest łatwiej, bo większe pole manewru. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

wczoraj dostał w prezencie matę edukacyjną i dziś już pod nią leży zadowolony 

Podobnie jak 

Miałam pisac, od dziś w lidlu sa zabawki i będzie sorter vtecha, bardzo fajny, bo czytałam że planujesz zakup

Zresztą od wczoraj mi net słabo chodzi...
zadzwoniłam do chrzestnej i już kupiła nam grające kluczyki FP 

Nieliczne fajne ciuchy sprzed ciąży są za małe w biuście