![]() |
#511 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie od 7 listopada :)
Cytat:
![]() U mnie dobrze, chca mnie zatrudnic. Ale moja praca to nic specjalnego, praca w barze, ale mi sie baaardzo tam podoba, wiec sie ciesze ![]() A u mnie tez slabo z cwiczeniami, zwyczajnie czasem nie mam czasu nawet sie wyspac a co dopiero cwiczyc. A nawet jak juz bym znalazla to jestem padnieta. No i jest zimno,najchetniej nie wychodzilabym z lozka! No ale caly dzien jestem na nogach, wiec mozna powiedziec, ze ruch jakis jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Przyczajenie
|
A JA NIESTETY PRACA SIEDZĄCA W BIURZE
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Konto usunięte
|
Wpisałam się do tabelki
![]() Ja też miałam dziś rozmowę kwalifikacyjną, ale tylko w sprawie praktyk ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#515 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#516 |
Zadomowienie
|
mi nie idzie.
jakos straciłam motywacje
![]() |
#517 |
Raczkowanie
|
ja mam niby mam motywację i to taką porządną! Ale nie mam siły ćwiczyć, nie mam czasu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#518 |
Raczkowanie
|
Moja motywacja też się poszła bujać. Samo zdrowe jedzenie, bez ćwiczeń nic mi nie daje, a ćwiczyć nie bardzo jest kiedy. Wieczorem nie mogę, bo nie chcę budzić babci i tak wychodzi trochę lipnie
![]()
![]() |
#519 |
Zadomowienie
|
U mnie w sumie z motywacja nie jest zle
![]() Moje dzisiejsze menu: I kromka razowca z szynka, salata, pomidorem i kromka razowca z serem, salata i pomidorem II jogurt naturalny z razowymi platkami kukurydzianymi, ziarnami slonecznika i dyni III salatka ze swiezych warzyw z kurczakiem IV salatka ze swiezych warzyw z kurczakiem (juz nic mi sie nie chcialo wymyslac innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ErnestyLda-gratulacje! Mi ostatnie dni nie poszly najlepiej...tak mi sie wydaje, w ogole patrzac w lustro wydaje misie,ze nic nie schudlam,ale jutro dzien mierzenia,wiec sie okaze ![]() tez jestem meega spiochem,moglabym spac do obiadu hehe ![]() ja to sie chyba nigdy slubu nie doczekam ![]() zareczylismy sie 2 lata temu i poki co zadnego slubu,musze porozmawiac z moim.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
Oj, powiem Wam, że o chyba jakiś ogólny spadek formy. Ja też mam taką niechęć. Najgorsze jest to, że ja się szybko demotywuje - nic się nie rusza albo powoli to kaplica.
Na razie nie daje się, walczę dalej, ale chyba dopadło mnie niskie ciśnienie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Raczkowanie
|
30 minut na rowerku stacjonarnym!
![]()
![]() |
#523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Koniecznie, pogadaj ze swoja2 połówką ![]() Ja w sumie zaręczyłam się 22 maja tego roku ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Ej... Dziewczyny nie ma.... Walczymy...Proszę mi tu nie tracić motywacji. Szybciutko bierzemy się do roboty. trzeba wziąć się w garść. Też miałam spadek formy lekkie załamanie, ale jest już dobrze. Dzisiejszy dzień był udany. Powróciłam na dobra drogę. Wam też się uda tylko nie poddawać mi się tu.
![]() |
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
mi też cos ostatnio nie idzie
![]() Dziewczyny nie poddawajcie się ![]()
![]() |
#525 | |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny.
Dzisiaj się zważyłam i zmierzyłam, no i na szczęście nie przytyłam- Uf..., ale tez nie schudłam. Stoję w miejscu, a już myślałam ze troszkę mi ubyło. No ale za tydzień na pewno będzie już mniej ![]() Dzisiaj o13:30 mam 2 rozmowę kwalifikacyjna(II etap rekrutacji) trzymajcie kciuki ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() Nie poddajemy się dziewczynki ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Zadomowienie
|
wpisałam się do tabelki.
lecę od nowa dziś. ![]() ja z moim TZ jestem 3,5 roku i nawet mowy o zaręczynach nie ma ![]() ![]()
![]() |
#527 |
Raczkowanie
|
Czesc kochane
![]() my jestesmy razem 3.5 roku,musze sobie z nim porozmawiac...hehe wpisalam sie do tabelki, porazka..schudlam "az" 0.5cm w dole brzucha,szlenstwo normalnie ![]() tylko nie mialam sie jak zwazyc ![]() na cale szczescie nie przytylam,wiec mozna powiedziec, ze "szczescie w nieszczesciu",haha ale bylam sobie poprawic humorek malymi zakupkami ![]() ErnestyLda-trzymam kciuki! ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Zadomowienie
|
ja poki co po dwóch posiłkach:
I - 2 kromki razowca z serem i pomidorem, serek truskawkowy II - warzywa z patelni z ryżem i chyba zaraz baton muesli. musze kupic jakies jasne buty do pracy i nie wiem jakie, nie cierpię balerinek ![]() update: IV - chickenburger V - serek wiejski z pomidorem łącznie 1500 kcal
ramię - 28 biust - 90 talia - 70 pas - 83 biodra - 101 udo - 59 Edytowane przez Szaruch Czas edycji: 2012-11-29 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, pomocy! Nie mogę się ogarnąć... Ruszam się tyle, co zwykle, czyli prawie codziennie rower do pracy, plus ćwiczenia w domu, więc na ruch nie mam co narzekać, tylko z żarciem nie mogę sobie poradzić
![]() Chyba się stresuję jak zwykle... spotykam się z facetem, na którym mi bardzo zależy i niby powinnam mieć powera, a tu zupełnie odwrotnie, przez stres związany z tym gościem zaczynam jeść ![]() Poproszę o sprawdzone sposoby radzenia sobie w takich sytuacjach, na wczoraj! ![]()
![]() |
#530 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w takich chwilach najczęściej wcinam coś zdrowego - owoce, warzywa, ewentualnie wafle ryżowe, ale nie wiem czy działa bo właśnie się wymierzyłam i wszystko co spadło wróciło ![]()
![]() |
![]() |
#531 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#532 | |
Zadomowienie
|
haha dzięki za kopniaka... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
Sport to właśnie najlepsza rzecz jaką można w takich momentach popełnić ![]() ALE! Ogarnęłam się krótko po tym jak Wam ponarzekałam, włączyłam sobie TURBO Chodakowskiej i zacisnęłam zęby... ![]() ![]() Teraz już tylko herbatka i lulu. Dzięki i trzymam za Was kciuki!
![]() |
![]() |
#533 |
Zadomowienie
|
ErnestyLda jak tam rozmowa wczoraj poszla?? Mam nadzieje, ze swietnie
![]() Ja wczoraj nie mialam na nic czasu i poszlo nie bardzo moje dietowanie. No ale coz, dzisiaj juz bedzie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Zadomowienie
|
Dziękuje
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- No rozmowa muszę powiedzieć że poszła dobrze. Miałam być na 13:30, ale weszłam dopiero o 14:05, tak długo kierowniczka gadała z poprzednimi osobami. Podobno najdłużej trzymała 1h i 5 min. No ale moja rozmowa trwała tylko albo aż 40 min ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Podsumowując wczoraj. Było dobrze ![]() ![]() Teraz każdego ranka robię sobie parę ćwiczeń na rozpoczęcie dania, by się rozgrzać i muszę przyznać ze dzięki temu tez mam więcej energii na cały dzień ![]() Jak wam idzie walka z kilogramami dziewczyny? Buziaki ![]()
![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
W ogóle nie idzie, nic mi nie spadam, jestem wściekła.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Raczkowanie
|
Sorry nie było mnie tu dość długo, ale wróciłam i dietkę
![]() ![]()
![]() |
#537 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
![]() Na pewno nam się wszystkim uda osiągnąć wymarzony cel ![]()
![]() |
![]() |
#538 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurczę, to chyba zawsze tak będzie, że się zazdrości tym, co mają 'lepiej'... ja zazdroszczę tym, które ważą te 65-67, bo to mój cel. Nie spodziewałabym się, że ktoś może zazdrościć moich 77, ale faktycznie tak jest, moja siorka waży jakieś 15kg więcej ode mnie i założę się, że dałaby się pokroić za taki spadek... zabawne. Madzia, podziwiam Twoją determinację, 38dni diety, fiu fiu, ja już po kilku się nudzę.. choć zauważyłam, że jak trzeba się potem komuś z tego wyspowiadać (lekarzowi, dietetykowi, czy choćby tutaj Wam), to rzeczywiście trudniej popełniać grzeszki. Gratuluję sześciu kilosów i trzymam kciuki za więcej! ![]()
![]() |
![]() |
#539 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj troszeczkę nagrzeszyłam, zjadłam prawie całą paczkę płatek, miodowych. MASAKRA. Ale jak się je zacznie jeść to nie można skończyć. Więcej ich sobie nie kupię. Na śniadanie zjadłam właśnie płatki na mleku, w szkole wypiłam jogurt, na obiad jakiś paprykarz z cebulką i właśnie po tym te płatki ;( i nie wypiłam dzisiaj octu jabłkowego, ani na śniadanie, ani przed obiadem. Na noc na pewno już wypiję. Z ćwiczeń zaliczyłam właśnie 40 minut na rowerku, jeszcze coś się postaram puki mam siłę, czas i chęci ![]() A jutro czeka mnie ciężki dzień, mam pilnować mojego 8-miesięcznego siostrzeńca.
![]() |
![]() |
#540 |
Raczkowanie
|
Płatki miodowe!
![]() Gratuluję wszystkich spadków, szacun dla Was dziewczyny ![]() Ja właśnie jestem po turbo, mam nadzieję, że w końcu coś się u mnie ruszy. Najgorsze jest to, że jestem po @ i takich problemów być nie powinno, ale cóż, życie. Damy radę, jestem pewna, będzie pięknie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.