Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 237 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-28, 20:13   #7081
aggga1987
Przyczajenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Dziewczyny, właśnie załadowałam zdjęcia ze swojej wyjściówki - bardzo jestem ciekawa Waszych opinii i przede wszystkim rad - wkładki okrągłe czy anatomiczne. Album jest prywatny - czy powinnam zmienić go na publiczny czy też zaprosić Was/ Wy mnie?
aggga1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 20:28   #7082
Bett2006
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

kasikkk87 to miałaś podobną różnicę miedzy biustem a pod, jak ja. Czy jest szansa na zobaczenie twoich zdjęć przed i po, czy masz jakiś album? Bardzo bym była wdzięczna. Marzą mi się takie naturalne, duże B, tak asekuracyjnie, by nikt nie zauważył. Choć czytałam tu też, ze później żałuje się, ze za małe. Jeszcze mam czas
Stary 2012-11-28, 20:47   #7083
Matti
Zadomowienie

hej
zajrzyjcie proszę do klubu... jestem załamana

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 20:58   #7084
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bett2006 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze tak odnośnie różnicy w dotyku żelek i naturalnych. Wasi faceci chyba nie narzekają, bo nie słyszę żeby któraś się żaliła . Ja prawie wogóle nie mam biustu, choć wykarmiłam 3-kę dzieci. Od dawna już nie lubiłam gdy mój je dotykał lub oglądał, bo zwyczajnie wstydziłam się, ze nie ma co dotykać. Mam dlatego nadzieję, że jakoś nie odczuje tego na gorsze. Cykora mam jak wszystkie przed...Choć czytam i czytam, i stwierdzam, że żadna, która jest już po, nie żałuje, a wręcz przeciwnie.
mój TŻ mówi, że są fajne w dotyku i dla niego są normalne
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 21:23   #7085
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Matti, a co z Toba? Gdzie Ty się podziewasz...jak pragnę zdrowia?

Jestem ale mało aktywnie.. mam spadek formy, mam nadzieję chwilowy

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 21:49   #7086
angelangel
Przyczajenie

Dziekuje dziewczyny, Jejku jak to fajnie mieć już te żelki )))))) nawet mimo tego bólu, ktory i tak jest całkiem w normie...postaram sie jak najszybciej zrobic fotki
Stary 2012-11-28, 22:06   #7087
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
hej
zajrzyjcie proszę do klubu... jestem załamana
odpisałam Ci. Trzymaj się kobitko jakoś

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez angelangel Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczyny, Jejku jak to fajnie mieć już te żelki )))))) nawet mimo tego bólu, ktory i tak jest całkiem w normie...postaram sie jak najszybciej zrobic fotki
no fajnie, fajnie a z fotkami spokojnie, pewnie zapakują Cię w jakieś opatrunki i stanik wiec nie ruszaj przypadkiem tego Teraz najważniejsze to dać cycuniom spokój i czas na układanie się. Trzymaj się cieplutko i bezboleśnie
Stary 2012-11-28, 22:52   #7088
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Czeesc dziewczyny uwaznie sledze to forum od dluzszego czasu , i chcialabym doloczyc do Waszego grona Wiekszosc z Was jest dawno po zabiegach, inne dopiero przed- trzymam kciuki ! Nie sadzilam ,ze jest az tyle kobiet ktore decyduja sie na powiekszenie piersi . Gdy postanowilam , ze sama powieksze biust , poczulam w srodku siebie ,ze to troche wariacki pomysl . Po patrzeniu w lustro moje dwa male okruszki prosza zeby cos z nimi zrobic bo inaczej niebawem znikna !- odchudzalam sie Obecnie mam rozmiar 32 A-B -zalezy jaki biustonosz, przy wzroscie 158 Czas na zmiane !!! Ciesze sie ze was znalazlam Rozgladalam sie za lekarzami, czytalam duzo opini - tym sie glownie sugerowalam ... az wkoncu zdecydowalam sie na jednego .
Umowiiona jestem na konsultacje na poczatku stycznia. Przyznam sie , ze sam fakt , iz wybieram sie do kliniki to az mnie strach nachodzi i zastanawiam sie powoli ..czy przypadkiem nie ryzyzkuje swoim zdrowiem, czy cos zlego moze sie wydarzyc ? ... ale z tego co widze jest tyle Was Dziewczyn , posiadaczek pieknych biustow ze chyba nie ma sie czego obawiac
Kwiatuszekldn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 23:00   #7089
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Witam wszyskie wyspane i niewyspane kobiety. Dzień dość niemarawy, ale jakoś mi lepiej.
Słuchajcie, w ciągu dnia z piersiami jest bajecznie, nie bolą nie czuję nic niepokojącego. Zapominam, że je mam, są tak dobrze "skrojone". Problem pojawia się jak kładę się spać. W lewej piersi mam taki dziwny stan coś jak bolący mięsień, nie umiem tego inaczej określić. Nawet jak głową ruszę (z prwej strony na lewą) to coś "pociągnie" po 1,2 minutach ustaje. No oczywiście ze wstawaniem jest o niebo lepiej niż było, ale do pełnej satysfakcji jeszcze daleko. Czy to normalne po 3 tygodniach?
I jeszcze jedna sprawa, czy po 2 miesiącach będę mogła na godzinkę zdjąć ten pas, który noszę nad piersiami? Myślicie, że nie stanie się nic złego?

W związku z książką "Zachcianki" mi nie przypadła do gustu. Historie jak z filmów fantastycznych i to kiepskiej jakości. Jedno z najdłuższych opowiadań przeczytałam, ale tylko 3 pierwsze strony, bo strasznie straszniście zanudziło mnie. Może postaram się przeczytać jeszcze kilka opowiadań, ale... ja jej nie polecę innym.

Pozdrawiam.

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Chyba pod podstawówkę, teraz "młodzież" jest bardziej "oblatana" w "TYCH" sprawach niż jesteśmy sobie to w stanie wyobrazić. Tylko uważaj, bo w podstawówce to jeszcze nieletni, żeby Cię nikt nie zgarnął!
No tak...a i dziewczynki dziś jakieś bardziej rozwinięte mam wrażenie, to i mogę się ośmieszyć

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ja mam szalony okres... nie wiem w co ręce włożyć, w przyszłym tygodniu wyjeżdżam na narty i muszę pokończyć zlecenia bo jak wrócę to tydzień przedświąteczny potem święta i właściwie coś więcej podziałać to będę mogła po nowym roku. Echhh przeraża mnie ten wyjazd. Nie wiem czy ja na to gotowa jestem
A Twój komentarz swego czasu bardzo mi dodał otuchy, ojjjj strasznie pomógł a Twoje cycki to mnie powaliły swoją urodą, cudowny kształt i nie dość, ze masz kształtne, jędrne i duże to jeszcze cudownie mięciutkie...aż chciałoby się dotknąć

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

potwierdzam spostrzeżenia Gwen, faceci poprostu lubią cycki. Zapytałam dziś mojego Tż o zdanie w tym temacie i kwestię czucia naturalnych i żelkowych i ahahaa...powiedział, że czuć różnice ale dla faceta to nie ma znaczenia i nie mógł pojąć o co mi właściwie chodzi. Jak mu powiedziałam, że dziewczyny najpierw się wstydzą bo nie mają piersi a potem się wstydzą bo mają silikony to stwierdził, że nigdy kobiet nie pojmie i że przypomniała mu się chińska przypowieść o myszce, która dostała ciało tygrysa i nadal się wszystkiego bała

Ojej Jednak fajnie jest mieś męża, który w dodatku czasem sprowadzi na ziemię takim zwykłym podejściem do niektórych rzeczy, nie dzieląc włosa na czworo
A na narty dokąd? U nas chyba jeszcze nie bardzo? Nie jesteś gotowa ze względu na cycochy?

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Niezadowolencja, Ilonka Wy macie na myśli "50 twarzy Greya"? Kurcze koleżanka mi tylko delikatnie temat przewinęła, ale jak książek czytać nie lubię i nawet czasu na to nie mam, to przed operacją ma mi ją przywieźć. Jak będę sama w domku to akurat będę miała co robić a to ponoć konkretny erotyk Ja to zboczek jestem i lubię taakie hihi[/QUOTE]

Grey...jak dla mnie nie bardzo. Zbyt dosłowny. Język...pozostawia wiele do życzenia, ale, żeby mieć zdanie trzeba przeczytać. Czytam druga część z nadzieją, że będzie lepsza.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny. Jestem już po operacji, Lauren też spotkałysmy sie dzis w klinice.
Cycuszki już widziałam, jestem bardzo zadowolona, chociaz narazie nie moge ocenic, jutro oceni pan doktor zrobilam jednak te 445ml, nie są za duże, są akuracik lekarz mówił, ze jeszcze wybiją do przodu, ale jest Ok. bałam się ze beda ogromniaste!!!
Ból jest...ale do przezycia..nie jest jakis straszny...najgorzej zmieniac pozycje i wstawac z lozka, ale takto sama sie ubrałam itp.. z opracji niewiele pamiętam jakis proszki,syropki zastrzyczki, maska na twarz i odleciałam..budze sie w sali i mysle ojeju co ja tu znow jestem??była juz ta operacja czy nie??:) a tu już po wszystkim pozdrawiam
Rach ciach i już.Super

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 23:01   #7090
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Kiciu,
ja myślę że niezadowolencji chodziło o 50twarzy Grey'a to teraz taki hit!nawet nie jest to długie,wiec nie masz się co martwic,a moze to rozbudzi Twoją chęć czytania- w końcu będziesz kolejną,która się połozy do góry cycami i będzie leżeć na tapczanie cały dzień, nic nie robiąc...jak ten leńale mi się "rymnęło"
Z tego co mi koleżanka powiedziała to ma ta ksiąka ponad 600 stron I to nie jest długie ale naprawdę już się nie mogę doczekać aż się do niej dorwę hihi

Angelangel gratuluję Tobie i Lauren Oby ten ból był tylko coraz mniejszy

Ja już papiery dla anestezjologa powypełniałam, zalecenia przeczytałam. A teraz mam pytanko. Jest tam informacja, że przed zabiegiem muszę pozbyć się piercingu. Tylko czy mi nie zarośnie dziurka w języku jak kolczyk wyciągnę?? Ehh a ja mam też kolczyka w nosie i jego nie da się wyciągnąć, jakoś tak wrósł mi się i jest już na stałe. Jedynym sposobem byłoby wyrwanie go:/ Mój synuś raz mi tak zrobił i nie było ciekawie ale jakoś z powrotem wsadziłam.

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 23:02   #7091
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Jeszcze na szpitalnym a już o fotach myśli. To jest werwa.

już są ojaaa
Stary 2012-11-28, 23:11   #7092
Niezadowolencja
Raczkowanie

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

[/COLOR]Niezadowolencja, Ilonka Wy macie na myśli "50 twarzy Greya"? Kurcze koleżanka mi tylko delikatnie temat przewinęła, ale jak książek czytać nie lubię i nawet czasu na to nie mam, to przed operacją ma mi ją przywieźć. Jak będę sama w domku to akurat będę miała co robić a to ponoć konkretny erotyk Ja to zboczek jestem i lubię taakie hihi[/QUOTE]

Grey...jak dla mnie nie bardzo. Zbyt dosłowny. Język...pozostawia wiele do życzenia, ale, żeby mieć zdanie trzeba przeczytać. Czytam druga część z nadzieją, że będzie lepsza.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Rach ciach i już.Super[/QUOTE]

Już zdecydowałam na pierwszy ogień idzie "Trafny wybór". "Pięćdziesiąt twarzy Greya" i "Ciemniejsza strona Greya" będą następne, wtedy się wypowiem.
Stary 2012-11-28, 23:18   #7093
przedpo
Raczkowanie

Dziewczynki, ja tak w skrócie jeszcze.
Ja po 2 konsultacji. Decyzja co do lekarza podjęta - K.P.
Termin 28 grudnia (chyba, że się zwolni 18 grudnia) lub 24 stycznia z ni
Z jednej strony wolałabym grudzień. Z drugiej - w styczniu na ferie krótkie umówiona z niewtajemniczonymi znajomymi i tłumacz, że nic nie możesz robić, tylko spacery, no i z pracy wyjechać będę musiał, to nie wiem kto mi walizkę będzie dźwigał, jak samemu nie wolno. No nie wiem...muszę to przemyśleć na spokojnie...

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Achhh no i dr zaleca 255 MF, ale powiedział, ze w razie czego możemy zamówić 255 i 295 i decyzję podejmiemy przed op.

już są ojaaa
Stary 2012-11-29, 00:32   #7094
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Ojej Jednak fajnie jest mieś męża, który w dodatku czasem sprowadzi na ziemię takim zwykłym podejściem do niektórych rzeczy, nie dzieląc włosa na czworo
A na narty dokąd? U nas chyba jeszcze nie bardzo? Nie jesteś gotowa ze względu na cycochy?
my dużo rozmawiamy i dzięki niemu wiem np. że faceci odbierają nas całościowo a my kobitki strasznie się przejmujemy i analizujemy każdy detal naszego ciała
A nartki we Francji się szykują tam trasy długie a u mnie brak przygotowania sportowego, jedynie na joge chodzę ale to raczej mało z nogami nic a nic nie popracowałam a o cycochach to nawet nie wspomne... najwyzej bez kijków bede jezdzic. Egzamin straszny przedemną a jade bez Tż i nikt z tego towarzystwa nie wie, że taki zabieg mam za sobą

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Ja już papiery dla anestezjologa powypełniałam, zalecenia przeczytałam. A teraz mam pytanko. Jest tam informacja, że przed zabiegiem muszę pozbyć się piercingu. Tylko czy mi nie zarośnie dziurka w języku jak kolczyk wyciągnę?? Ehh a ja mam też kolczyka w nosie i jego nie da się wyciągnąć, jakoś tak wrósł mi się i jest już na stałe. Jedynym sposobem byłoby wyrwanie go:/ Mój synuś raz mi tak zrobił i nie było ciekawie ale jakoś z powrotem wsadziłam.
przez 1 dzień raczej nie. W języku to chodzi o rure, która będą ci do gardła wkładać żeby się np. nie zaczepiła a o nos dopytaj, może nie ma konieczności - hmmm...no nie wiem. Mi tylko o języku mówili
Stary 2012-11-29, 07:57   #7095
angelangel
Przyczajenie

Ja też mam kolczyk w języku i nie wyjmowałam go do operaCJI. Pielęgniarka go widziała, pytałam czy musze wyjąć, bo to nie problem, ale ona nie kazała. Mowie,ze wyjme, a ona ze zaraz wroci..no i stanelo na tym, ze op mialam z kolczykiem w jezyku...a czy mi wkladali jakas rurke do gardla to nie wiem chyba nie..mialam tylko jakas maske
Stary 2012-11-29, 08:08   #7096
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczynki, ja tak w skrócie jeszcze.
Ja po 2 konsultacji. Decyzja co do lekarza podjęta - K.P.
Termin 28 grudnia (chyba, że się zwolni 18 grudnia) lub 24 stycznia z ni
Z jednej strony wolałabym grudzień. Z drugiej - w styczniu na ferie krótkie umówiona z niewtajemniczonymi znajomymi i tłumacz, że nic nie możesz robić, tylko spacery, no i z pracy wyjechać będę musiał, to nie wiem kto mi walizkę będzie dźwigał, jak samemu nie wolno. No nie wiem...muszę to przemyśleć na spokojnie...

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Achhh no i dr zaleca 255 MF, ale powiedział, ze w razie czego możemy zamówić 255 i 295 i decyzję podejmiemy przed op.
Jakoś tak dziwnie napisałaś ..."wyjechać będę musiał, to nie wiem kto mi walizkę będzie dźwigał, jak samemu nie wolno. ".... jak nie kobieta

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Witajcie dziewczynki w czwartkowy poranek . U mnie starsza chora, noc pod znakiem wysokiej gorączki bolącego brzuszka, mała wstała o 5.30, dobrze, że tatuś jest to się zaopiekował, śniadanko zjedli. Teraz mam chwilkę aby Was poczytać.
Od kliku nocy moje sny są wyłącznie o nowych cycuszkach, są piękne bo już je mam i jestem w nich zakochana
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 09:21   #7097
angelangel
Przyczajenie

od razu po operacji bylo jak w niebie, pozniej troszke gorzej..ale znośnie..w sumie najgorzej było dzis o 4nad ranem nie umiem spac na plecach...wrrr))ale juz funkcjonuje..pozdrawiam
Stary 2012-11-29, 09:34   #7098
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
od razu po operacji bylo jak w niebie, pozniej troszke gorzej..ale znośnie..w sumie najgorzej było dzis o 4nad ranem nie umiem spac na plecach...wrrr))ale juz funkcjonuje..pozdrawiam
GRATULUJĘ w ogóleno spanie to tragedia..i to się trochę ciągnie

AGGGA widziałam wyjściówkę..i zobaczyłam śliczne piersi ..jak po operacji już...a czemu w ogóle chcesz je operować???i do dr Ci powiedział,ciekawa jestem,nie odradzał??bo on tak lubi

BALSENOO noo cześć,dawno CIĘ nie widziałam:cmo k:jak to do FRANCJI?????????????????? ??????ja cię kręcę..ja byłam w trois valles i najlepsze moje narty w życiu...tam można jeździć i jeżdźić godzinę i o wyciągu nie myśleć..i lodowiec i te widokic hcę tam kiedys wrócic jeszcze a byłam tam dawno..mój synuś tam powstała ty gdzie dokładnie jedziesz????
Stary 2012-11-29, 09:45   #7099
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Super się czyta takie wiadomości z rana.
Stary 2012-11-29, 11:29   #7100
aggga1987
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
AGGGA widziałam wyjściówkę..i zobaczyłam śliczne piersi ..jak po operacji już...a czemu w ogóle chcesz je operować???i do dr Ci powiedział,ciekawa jestem,nie odradzał??bo on tak lubi
Wielkość - nawet OK, ale nie jestem zadowolona z ich kształtu-takie stożkowate, a chciałabym żeby były bardziej okrągłe, pełne. Dlatego też zastanawiam się nawet nad mniejszymi niż 275ml.
No i jak myślicie - czy te sutki spoglądające w przeciwne strony będą jeszcze bardziej widoczne po operacji czy może jednak jest szansa, że implantem da się je tak wyrównać by spoglądały bardziej na wprost?
aggga1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 11:54   #7101
horo_2
Zadomowienie

Hej dziewczynki
i ja się witam ... gratuluję wszystkim laseczkom z nowymi piersiakami

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 11:59   #7102
Amorcio
Wtajemniczenie

Może taka informacja którejś się przyda i skorzysta znalazłam na jakiejś stronce do kupienia. Wygląda jak okrągły implant wkładany do biustonosza, cena nie zabija
B-SIZER - zewnętrzny system doboru wielkości implantu
B-sizer to wspaniała możliwość wypróbowania nawet przez kilka tygodni, jaka wielkość biustu jest dla Ciebie odpowiednia. Stosując zewnętrzny system doboru wielkości implantu możesz sprawdzić jak czujesz się mając wymarzony rozmiar biustu., jak wygląda Twoja sylwetka, co zmieniło się w Twojej postawie. To sprawdzian również tego, jak reagują na zmianę Twojego wyglądu inni ludzie.
Dobierając razem z lekarzem rozmiar biustu, już nie musisz martwić się niewiadomą po operacji. Przed zabiegiem możesz nosić B-sizer w biustonoszu. Poradzisz sobie sama, gdyż system jest bardzo prosty. Protezy zewnętrzne wypełnia się wodą, odmierzoną dzięki strzykawce dołączonej do kompletu. Można je nosić przez kilka tygodni.
Stary 2012-11-29, 12:01   #7103
celina777
Rozeznanie

Witam ale pochmurny dzien

kasik87Twoje wygladaja mi na wieksze niz moje . U mnie z tym 75 C ten triumph to tak sobie lezy...nie mam wyjscia bo nie ma 70 pod biustem. Wczoraj po calym dniu sciagam a tu piers lewa odgnieciona jakby miska za mala czyli powinnam miec w obwodzie ciut mniejsze a miska odrobinke wieksza - 70 D byloby idealne. Czyli dr mowila prawde ,że rozmiar mi sie nie zmieni bo przed ciazami wlasnie 70 D nosilam. Nie wiem czy juz mozesz inne staniki nosic ale sprobuj zmierzyc 70 D wlasnie ,ile Ty masz pod biustem?

amorcio to jestes pielegniaraka tak jak ja widze,kurcze te jesienne choroby eh...my mamy antybiotyk(((

Hejka horo jak tam dzieciaki? Zdrowieja?

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-11-29 o 12:06
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 12:13   #7104
Amorcio
Wtajemniczenie

Celinko u nas jakos dziwnie, wysoka gorączka i ból brzuszka (ale nie jest to podobne do grypy żołądkowej) , moja chudzinka już jest przeźroczysta. Zbijamy, obserwujemy, jak nie spadnie do jutra to wizyta u lekarza.

Kurcze, czytam o tych implantach i głowę mam już kwadratową tyle tych informacji, jedna tylko firma ma możliwość 400kombinacji...
Stary 2012-11-29, 12:14   #7105
horo_2
Zadomowienie

Hej Celinko,
Z dziecmi lepiej i po niedzeli nareszcie ida do przedszkola ...w koncu wytchne troche.

A ja mam ostatnio jakies dolujace dni

Stary 2012-11-29, 12:20   #7106
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Hej Celinko,
Z dziecmi lepiej i po niedzeli nareszcie ida do przedszkola ...w koncu wytchne troche.

A ja mam ostatnio jakies dolujace dni
To zazdroszcze bo z moim przedszkole chyba za 2 tyg najwczesniej,mimo antybiotyku nie widze wiekszej poprawy. Dni dolujace w takiej pogodzie to norma, ja to mowie codziennie wieczorem ze mam depresje- przesadzam oczywiscie ale cos w tym jest. Jakby zaswiecilo sloneczko to i ochota by wrocila na wszystko. Musimy przetrwac te tragiczne pogody
Stary 2012-11-29, 12:21   #7107
malina986
Raczkowanie

Dzień dobry girls

Gratulacje angelangel I lauren szybkiego powrotu do formy

Kicia dzięki za dopisanie mnie do wyliczanki . wczoraj cieszyłam się rano jak dziecko jak dostałam termin na luty( w maju mam wesele ) u K.P ( w ogóle dr miły raczył mi na moje pytania i wątpliwości droga miłować odpisać ) no i z tej radości zaczęłam robić "cyckowe zakupy " przeglądać kształty i rodzaje protez i całe moje szczęście zabrał wirus teraz w szkocji się rozpanoszyl taki coś na wzór zoladkowki no i leze teraz w łóżku z gorączka i bólami jeść nie mogę bo nie dobrze i przymusowy urlop mi się zrobił . Najgorsze co może być jak pracuje się dla siebie grrr :/

Co do kwestii dotyku nowych cycuszek to moja kuzynka od czasu kiedy sobie powiększyła miała dwóch partnerów . Jeden nie wiedział albo jak wiedział to nie pytał , a drugi myślał że jest świadkiem najpiękniejszych naturalnych piersi jakie widział w swoim życiu :d aczkolwiek został z tego bledu wyprowadzony i tak to . A ja się tym nie przejmuje akurat z moja wyjściową to będę się cieszyła że w końcu mam czym stanik wypełnić i będę mogła push upy wyrzucić które tyle miejsca zajmują ( jak latam do Polski to pół walizki ;d ). Mój parter mi odradza robienie biust teraz bo jeszcze nie rodzilam są tu jakieś dziewczyny które robiły zabieg przed i mają już dzieci ? Jak biuscik po tym wygląda ?
malina986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 12:22   #7108
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Celinko u nas jakos dziwnie, wysoka gorączka i ból brzuszka (ale nie jest to podobne do grypy żołądkowej) , moja chudzinka już jest przeźroczysta. Zbijamy, obserwujemy, jak nie spadnie do jutra to wizyta u lekarza.

Kurcze, czytam o tych implantach i głowę mam już kwadratową tyle tych informacji, jedna tylko firma ma możliwość 400kombinacji...
Dziewne te choroby coraz bardziej .U nas w zeszlym miesiacu tez dziwne objawy byly i wyszlo Wysypka bostonska he...slyszalyscie o takim stworze?
Stary 2012-11-29, 12:31   #7109
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
To zazdroszcze bo z moim przedszkole chyba za 2 tyg najwczesniej,mimo antybiotyku nie widze wiekszej poprawy. Dni dolujace w takiej pogodzie to norma, ja to mowie codziennie wieczorem ze mam depresje- przesadzam oczywiscie ale cos w tym jest. Jakby zaswiecilo sloneczko to i ochota by wrocila na wszystko. Musimy przetrwac te tragiczne pogody
mój synek cały listopad przesiedział w domu, najpierw leki na przeziębienie a potem antybiotyki, jeden po drugim ... córcia 3 tygodnie...
a dolinkę to ja mam przez to siedzenie w domu do tej pory kobieta intensywnie pracująca, a teraz 4 ściany... brakuje mi ludzi i pracy, mimo całego dobrodziejstwa płynącego z bycia z maleństwem

Stary 2012-11-29, 12:37   #7110
Olivkaa200
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

Kiciu kolczyk w jezyku nie zarosnieja swoj wyjelam i nie wsadzalam przez ok tydzien bo nie dalam rady. Zrobila mi sie tylko blonka ktora niestety musialam przebic ale to tylko sekunda jak wlozysz zaraz po wybudzeniu albo na drugi dzien nie ma opcji zeby zaroslo

Lauren, angel gratulacjewitajc ie w swiecie cycolinek ktory na poczatku za kolorowy nie jest ale wszysko da sie przezyc

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości