|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Heeeelp...
Ile może trwać uczulenie po kosmetyku? Już czwarty dzień męczy mnie to swędzenie rąk i nóg po kremie... Na blogu trzy lakiery od Barbra Colour Alike. |
|
|
|
#4202 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37875485]Heeeelp...
Ile może trwać uczulenie po kosmetyku? Już czwarty dzień męczy mnie to swędzenie rąk i nóg po kremie... Na blogu trzy lakiery od Barbra Colour Alike.[/QUOTE] Mam nadzieję, że wapno pijesz
|
|
|
|
#4203 |
|
Life is a drink ...
|
Swarovska Kochana wyłącz weryfikacje obrazkową na blogu
![]() W takim razie ja też po proszę link do tego zestawu MAC'a
|
#4204 | |
|
Moderator
|
Cytat:
kurczę przeglądam jej bloga i fajne miejsce nawet, ładna dziewczyna, ale już tam zauważyłam kolejną podróbkę z MAC :/ niestety, ebay to szatan, dlatego tak rzadko tam kupuję... |
|
|
|
|
#4205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno: czapkę, zestaw pędzli, jakieś paletki cieni, podkład mineralny annabelle minerals, pędzel flat top (nie ma go w zestawie pędzli który chcę kupić), ziemię egipską bi-kor, rozświetlacz technic, prezenty i masę innych rzeczy, których zapewne nie pamiętam ![]() Cytat:
![]() QUOTE=kobietasukcesu;3786 9598]A jeszcze nigdy nie byłaś? Czy byłaś a słabo znasz?Ja dzisiaj w szoku, bo w Krakowie kupuję bilet w automacie- wszak tramwaje najszybszą tam formą przejazdu, a jakieś dwie młode laski się patrzą na 5 osób z rzędu i boją podejść, takie to dziwne, bo myślałam, że moje pokolenie to przyssane do elektroniki. A jak twierdzisz, że za dużo w wawie komunikacji to jest strona jakdojade.pl, super czytelna, wszędzie się z nią dotrze. Ja nie mam problemu z obcymi miejscami, jedynie się ludzi nie lubię pytać gdzie coś jest, zresztą w dużym mieście trafić na kogoś kto coś wie to nie taka prosta sprawa.[/QUOTE] Byłam wiele razy, wstyd mieszkać w mazowieckim i nie być w Warszawie tylko zawsze chodziłam za kimś, ktoś mnie prowadził, więc nie zwracałam uwagi na drogę![]() raz tylko strzeliłam gafę w Warszawie. Jak przyjechałam kilka lat temu na stadion w Warszawie, bo mój autobus tam jechał, siostra miała przyjechać po mnie tramwajem, i wytłumaczyła mi mniej-więcej gdzie jest przystanek tramwajowy, szłam w tamtą stronę, ale go nie było podeszłam do jakiegoś faceta i pytam gdzie jest ten przystanek, a on w śmiech i pokazuje mi i co się okazało? Że był centralnie przede mną a ja go nie widziałam
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zgłębiałam się dalej te pędzle mnie skutecznie powstrzymały.
|
|
|
|
|
#4207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to może by tak ogólnie podać :P |
||
|
|
|
#4208 |
|
Life is a drink ...
|
podajcie nazwe bloga - bo jak ktoś tutaj sypnie linkiem to jej pokaże w statystykach XD
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
Cherrylassie
|
|
|
|
#4210 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4213 |
|
Life is a drink ...
|
Przeglądnełam te pędzle i mimo, że nie mam żadnego pędzla z Mac'a wystarczy wejść na strone i się przekonać, że pędzle z MAC'a nie mają tak oczo(j)ebnego białego napisu.
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Całkiem niedawno przy jakiś wielkich porządkach ją znalazłam w jakiś gratach i wylądowała w koszu
|
|
|
|
|
#4216 | |
|
Moderator
|
Cytat:
szminka MAC - nie ma takiej a już na pewno nie w wersji Disney. Jest szminka London Life z kolekcji Euristocrats i wygląda tak KLIK W Disneyowym opakowaniu jest Innocent, Beware! |
|
|
|
|
#4217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37875891]Piję, ale nie widzę, żeby coś działało...[/QUOTE]może musisz jakąś maść z antybiotykiem nałożyć? Cytat:
uświadomiłaś ją? chociaż nie wiem czy to nie ten typ, któremu się nie wytłumaczy, że ma podróbki
|
|
|
#4218 |
|
Life is a drink ...
|
Tyle pędzli MAC za 10 funtów przy takiej kalkulacji wychodzi, że pędzle Real Techniques są droższe.
|
#4219 | |||
|
Zakorzenienie
|
Rozwodzić się nie będę, ale..
Polityka dotycząca współprac mnie mierzi - niesławna Pani Ch. M. z bloga modowego dostała kosmetyki już dawno, takoż i inne blogerki z tej branży, natomiast kosmetyczne, gdzie rzeczywiście ktoś MACa kupuje, zna i lubi (i dokumentuje to na blogu) musiały czekać dłuuugo na to. Do mnie akurat reklama kosmetyków przez szafiarki nie przemawia, bo większość z nich reklamuje w tej chwili wszystko. Rozumiem, że firma chce sobie wyrobić określoną opinię o sobie i trafić do zadanego targetu, ale nie czarujmy się - kosmetyki MACa w Polsce nie są aż tak bardzo znane, a jeśli już to głownie z podrób z Allegro o wątpliwej jakości. I to, że ktoś pokaże oryginalne kosmetyki na blogu nie spowoduje, że rzesza chętnych naśladowczyń poleci do salonu i kupi to samo, bo na ogół ceny są nadal zbyt wysokie jak dla przeciętnej Polki - nie mówię tu o kosmetoholiczkach Jeśli chcą sobie robić reklamę w necie to powinni to robić jak w USA, gdzie np. taka Krysia ma pełną dowolność oceny i jak cienie MACa zasługują na najniższą notę to ją dostaną Amen. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ino cycków (prawie) brak Dzień dobry, tak w ogóle!
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam posta z wczorajszych zakupów
kto chce mi przetrzymać portfel i kartę bo zbankrutuję
|
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj wrzucę moje łupy z rossmanna to się będziesz mogła pocieszyć, że umiesz kupować z umiarem
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez cholerna romantyczka Czas edycji: 2012-11-29 o 13:18 |
|
|
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozumiem też tego, ale widać oni uważają, że jak szafiarka ma dużo fanów to i kosmetyki sprzeda
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Karolcia zajrzałam na Twojego bloga i powiem Ci, że nie wiem jak do Ciebie ale do mnie te opakowania pomadek Eliksir nie przemawiają, są okropne chociaż Twoje kolory pomadek podobają mi się
|
|
#4225 |
|
Rozeznanie
|
Opakowania są tandeciarskie, ale same pomadki są cudowne. Kupiłam 05 i 06 i musze powiedzieć, że dawno nie byłam tak zadowolona z żadnych mazideł do ust.
|
#4226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No opakowania nie powalają ale te poprzednie to dopiero były koszmarne zobaczymy jak z zawartością mam szminkę z Lovely od tygodnia używam jej ciągle i jest super
|
||
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4228 |
|
w krainie snu i marzeń
|
u mnie na pokuszenie makijaż paletką sleek shangri-la supreme
|
|
|
|
#4229 | |
|
Moderator
|
Cytat:
wiesz, każdego szlag jasny trafia, jak wyda kasę na coś co się okazuje fejkiem. pytanie co ona z tym dalej zrobi. Już jej bardziej dobijać nie chcę. Wieeesz, niech najpierw zareaguje na te pędzle jakoś... to nielogiczne, mówię, nawet ze zniżką wizażysty ten zestaw pędzli widoczny na focie to jakieś 180 funtów tak licząc na szybko... |
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z pracy i boję się jutra. Są andrzejki i jeszcze impreza firmowa na 40 osób.;__;
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

Lush & China Glaze lover! 

nie zgłębiałam się dalej te pędzle mnie skutecznie powstrzymały.

Wygląda jakby mi ktoś zasadził soczystą malinkę 

powyżej jest okej, obojczyki wystawały mi zawsze, a teraz jak się lekko pochylę, to mi się nawet kręgosłup odznacza, jakaś taka nieproporcjonalna jestem