Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-29, 15:08   #4231
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
gorąca kąpiel niestety nie wchodziła w grę - @ :/
wiem, że nie chcesz być niemiła - nie widzę w tym osobiście nic niemiłego, czasy kiedy psycholog był obciachem chyba bezpowrotnie minęły.. Myślałam o tym, bardzo często nawet... bo takie sytuacje dla mnie też są męczące... tylko zastanawiam się co by mi to pomogło...? Wiem, gdzie leży źródło moich problemów, wiem, że nie powinno się tą samą miarą wszystkich mierzyć, że każdy jest inny, wiem że swoje trzy grosze dokłada też niska samoocena (teraz już mniej, ale kiedyś było dla mnie nie do pomyślenia, że fajny facet może się zainteresować mną, i że pewnie to kwestia czasu aż sobie znajdzie ładniejszą/mądrzejszą/zgrabniejszą itp...) a taki nastrój jaki miałam wczoraj tylko wzmaga takie myśli no i się biorą takie problemy potem. Ja to wszystko wiem, i po prostu zastanawia mnie co psycholog może zrobić, żeby mi jakoś pomóc...myślisz, że może coś poradzić?
Sam nie poradzi, ale nakieruje na zmiany i pracę nad sobą
Ja akurat nie lubię psychologów, bo w sumie wiem co powinnam zmienić w sobie i swoim myśleniu.
Dwa to nie lubię się przyznawać do słabości za bardzo

Do psychiatry mogę chodzić po receptę, do psychologa bym się nie wybrała za bardzo, ew mogłabym popisać online

Ze mną jest taki problem, że jak coś nie pasi to ja chcę żeby się świat do mnie dopasował, a nie ja do świata

Nawet mi kuzynka napisała taką dedykację na osiemnastkę
"Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmieniać samego siebie."
Dla mnie to trochę chamskie w prezencie tak komuś dogadać

Niech ja jej kiedyś dedykację znajdę...

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Daj znać, co kupiłaś. Moja ostatnia zdobycz to Winter Wonderland.
2 świece z dwoma knotami, jedne podgrzewacze, kilka małych świeczek, trochę wosków, 3 szkiełka na podgrzewacze i jeszcze coś z organique wpadło.

Nazw zapachów nie pamiętam, ale na wkleję na bloga dziś/jutro

Fajnie, że sobie tak można stacjonarnie powąchać te woski itd, bo pewnie tak wzięłabym coś waniliowego jako większą świecę, a na żywo bardziej przypadły mi do gustu różane (fresh cut roses )

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
aaaaa wygrałam rozdanie Sleekowe u Idali

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 15:17   #4232
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję, że nie. nawet bym ją chętnie zaobserwowała...
wiesz, każdego szlag jasny trafia, jak wyda kasę na coś co się okazuje fejkiem. pytanie co ona z tym dalej zrobi. Już jej bardziej dobijać nie chcę. Wieeesz, niech najpierw zareaguje na te pędzle jakoś... to nielogiczne, mówię, nawet ze zniżką wizażysty ten zestaw pędzli widoczny na focie to jakieś 180 funtów tak licząc na szybko...
szczerze to ja myślę, że ona wie, że kupiła podróby (albo może, teraz już wie), ale głupio jej się przyznać.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
(...)

Nawet mi kuzynka napisała taką dedykację na osiemnastkę
"Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmieniać samego siebie."
Dla mnie to trochę chamskie w prezencie tak komuś dogadać

Niech ja jej kiedyś dedykację znajdę...

:
A mi się cytat podoba, jest bardzo prawdziwy. Stety, czy niestety

Dobre

Z cytatów, które zawsze dają mi trochę do myślenia, znam jeszcze m.in. taki - Nigdy nie wyobrażaj sobie, że nie jesteś takim, jakim widzą cię inni. Smutne, ale prawdziwe.
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 15:18   #4233
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję, że nie. nawet bym ją chętnie zaobserwowała...
wiesz, każdego szlag jasny trafia, jak wyda kasę na coś co się okazuje fejkiem. pytanie co ona z tym dalej zrobi. Już jej bardziej dobijać nie chcę. Wieeesz, niech najpierw zareaguje na te pędzle jakoś... to nielogiczne, mówię, nawet ze zniżką wizażysty ten zestaw pędzli widoczny na focie to jakieś 180 funtów tak licząc na szybko...
no tylko, że ona sprawdzała te pędzle i są oryginalne i tyle w temacie nie wiem czy się jej przetłumaczy
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 15:21   #4234
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość
Rozwodzić się nie będę, ale.. Polityka dotycząca współprac mnie mierzi - niesławna Pani Ch. M. z bloga modowego dostała kosmetyki już dawno, takoż i inne blogerki z tej branży, natomiast kosmetyczne, gdzie rzeczywiście ktoś MACa kupuje, zna i lubi (i dokumentuje to na blogu) musiały czekać dłuuugo na to. Do mnie akurat reklama kosmetyków przez szafiarki nie przemawia, bo większość z nich reklamuje w tej chwili wszystko. Rozumiem, że firma chce sobie wyrobić określoną opinię o sobie i trafić do zadanego targetu, ale nie czarujmy się - kosmetyki MACa w Polsce nie są aż tak bardzo znane, a jeśli już to głownie z podrób z Allegro o wątpliwej jakości. I to, że ktoś pokaże oryginalne kosmetyki na blogu nie spowoduje, że rzesza chętnych naśladowczyń poleci do salonu i kupi to samo, bo na ogół ceny są nadal zbyt wysokie jak dla przeciętnej Polki - nie mówię tu o kosmetoholiczkach
Jeśli chcą sobie robić reklamę w necie to powinni to robić jak w USA, gdzie np. taka Krysia ma pełną dowolność oceny i jak cienie MACa zasługują na najniższą notę to ją dostaną
Amen.
Amen to that!
Generalnie jak na przykładzie rzeczonej ChM widać szafiarka "sprzeda" nawet Domestosa więc trochę mnie to nie dziwi, ale póki co widziałam u niej jedną taką paczkę z MACa i co? pokazała zdjęcie. może gdzieś tam na ustach jako dodatek do sytylizacji szminkę i tyle z takiej promocji. A ja się produkuję z recenzjami, szminka na swatchu, szminka na ustach, szminka "w akcji". No ale sytuacja się powolutku zmienia, chyba zrozumieli by, parafrazując znanego polityka, nie iść tą drogą...

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Zakupy na ebayu góra ... Jasne, że można upolować tam autentyki ale sa one tam jednak w mniejszosci. A jak ktoś ma 200 czy 300, obserwatoròw, dziewczyn, które wierza w takie tanie MACowe zakupy to nie dziwota, że dookoła pełno podrób przyznaję, że raz kupiłam MACowy pigment na ebayu ale sprawdziwałam sprzedawcę, dziewczyna nie sprzedawała tego hurtem i wrzuciłam nazwę pigmentu w google. Kilka minut ale większa pewność.
pewnie, zresztą, podobnie rzecz się ma z allegro. Ja wiem, że to wygodne i wiem, że dużo fajnych rzeczy można tam kupić. ale trzeba być mega ostrożnym. Ja moje pierwsze MACowe pigmenty zamówilam na allegro od niesprawdzonego sprzedawcy i gdybym potem na wizażu się nie dowiedziała, że to podróby to pewnie bym żyła w nieświadomości. Złe nie były, ale inne niż pigmenty oryginalne, poza tym bóg jeden raczy wiedzieć co w nich w środku siedziało. Tak czy owak wywaliłam, bo się wystraszyłam. Dlatego na miejscu tej dziewczyny nie traktowałabym takich uwag jako złośliwości czy przytyku i być może te pędzle będą jej dobrze służyły itp. Ale chodzi o sam fakt i sianie tezy że za 10Ł można kupić mega zestaw pędzli MAC.

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 15:26   #4235
Malwina_89
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość
Mi nie działa, tzn. ciągle się ładuje film i te kółeczka latają w kółko :P
Ja też tak mam, bardzo mnie to frustruje

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Czy ja wiem, czy jest się czym chwalić, to sesja sprzed 3-4 lat chyba

Świetnie!

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
Mam 23 lata, jestem szczęśliwą żonką i przyszłą mamą, niedługo czeka mnie poród studiowałam kosmetologię a blog założyłam od nie dawna
Gratulacje

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 15:30   #4236
dimiti
Zakorzenienie

Dobra, dodałam zdjęcia moich łupów z tej wyprzedaży rossmanna

tylko się nie wystraszcie
Stary 2012-11-29, 15:35   #4237
nicRu
maszyna, nie człowiek

Kasiaj ChM na fanpejdżu raz pytała o najmniej udaną czy najbardziej żenującą kampanię reklamową na blogach - odpowiedziałam, że jej o domestosie i dałam linka do kopii goole z wpisem o światowym dniu toalet. Oczywiście mam teraz bana
Tak samo dostała paczkę z Bourjois, pokazywała na FB zanim ją odsubskrybowałam. Po co jej 12 róży skoro i tak robi te placki bronzerem? Dlaczego tych kosemtyków nie dostał ktoś, kto by je pokazał, obfotografował i - tak jak piszesz - krótko opowiedział o swoich odczuciach na temat wygody ich użytkowania, jakości itp?
Stary 2012-11-29, 15:38   #4238
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość

rozumiem, że teraz mogę Cie pilnować w zakupach ?
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 15:41   #4239
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Sam nie poradzi, ale nakieruje na zmiany i pracę nad sobą
Ja akurat nie lubię psychologów, bo w sumie wiem co powinnam zmienić w sobie i swoim myśleniu.
Dwa to nie lubię się przyznawać do słabości za bardzo

Do psychiatry mogę chodzić po receptę, do psychologa bym się nie wybrała za bardzo, ew mogłabym popisać online

Ze mną jest taki problem, że jak coś nie pasi to ja chcę żeby się świat do mnie dopasował, a nie ja do świata
w sumie ja też wiem co robię nie tak ale jak mi to powie ktoś inny to może inaczej do sprawy podejdę? nie wiem :/ czasem coś wypowiedziane na głos albo przez kogoś innego nabiera innego kształtu i znaczenia niż nam się pierwotnie wydaje...
A tam, nikt się nie lubi przyznawać, ale każdy z nas jakieś słabości ma. Mamy ich świadomość, i też tego że nie ma ideałów i choćby nie wiem jaki by ktoś był krystaliczny to i tak jakąś wadę będzie miał, także co to za wstyd

To ja Wam tu pisze online, nie muszę płacić przynajmniej czasem pomaga podzielenie się z innymi wątpliwościami.

Ja generalnie też jestem specyficzna, lubię postawić na swoim, choć przyznam się szczerze, że umiem też się przyznać do błędu, jeśli wiem, że nie miałam racji to nie idę w zaparte.
Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
szczerze to ja myślę, że ona wie, że kupiła podróby (albo może, teraz już wie), ale głupio jej się przyznać.
chyba że tak, to już nic nie wskóramy. fajnie jakby doceniła i zrozumiała że tu nie chodzi o zazdrość czy przytarcie nosa tylko o szczere doradzenie co i jak...

Mój beauty blog
Stary 2012-11-29, 15:41   #4240
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Kasiaj ChM na fanpejdżu raz pytała o najmniej udaną czy najbardziej żenującą kampanię reklamową na blogach - odpowiedziałam, że jej o domestosie i dałam linka do kopii goole z wpisem o światowym dniu toalet. Oczywiście mam teraz bana
Tak samo dostała paczkę z Bourjois, pokazywała na FB zanim ją odsubskrybowałam. Po co jej 12 róży skoro i tak robi te placki bronzerem? Dlaczego tych kosemtyków nie dostał ktoś, kto by je pokazał, obfotografował i - tak jak piszesz - krótko opowiedział o swoich odczuciach na temat wygody ich użytkowania, jakości itp?

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
rozumiem, że teraz mogę Cie pilnować w zakupach ?
hym....chyba tak ale tak jak pisałam, to nie wlicza się jeżeli chodzi o limitki essence (oczywiście nie mówię o wykupywaniu całej limitki) i o TheBalm jeżeli będzie -50% bo muszę też siostrze zakupy zrobić

ej jak się dodaje na fejsa ulubione strony?? szukam i nie widzę
Stary 2012-11-29, 15:45   #4241
Selfish Girl
Life is a drink ...

W takim razie ustalimy bariery zakupowe XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Stary 2012-11-29, 15:46   #4242
dimiti
Zakorzenienie

zaczynam się bać!
Stary 2012-11-29, 15:51   #4243
kasiaj85
Moderator

Cytat:
wiem pamiętam
właśnie tego nie zrozumiem... bardziej liczy się ulokowanie produktu gdzies tam w tle, jako dodatek niźli rzetelna recenzja? na pewno nie dla potencjalnych klientek. Bo dla mnie nie jest wyznacznikiem że produkt jest dobry BO GO POKAZAŁA szafiarka. Za to zawsze dla mnie wyznacznikiem będą recenzje bloggerek które dobrze znam, wiem, co i ile przetestowały, wiem jakie mają upodobania. Jasne, ostatecznie i tak najlepiej byłoby zobaczyć kosmetyk na własne oczy. Ale nie zawsze można. Na pewno prędzej kupię coś o czym napisałyście Wy czy kilka innych dziewczyn które namiętnie czytam, niż to co gdzies tam się przewinęło u jednej czy drugiej szafiarki/faszynistki.

Mój beauty blog
Stary 2012-11-29, 16:12   #4244
Swarovska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez An Ka Pokaż wiadomość
Ale masz włoski długie - zazdroszczę
dziękuje
Cytat:
Swarovska Kochana wyłącz weryfikacje obrazkową na blogu
a jak to się robi? zielona jestem jeszcze

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Gartuluję! Znacie płeć?
To chyba coś zmienili z formułą, bo nic nie zostaje. Rozpuszcza się całkowicie.

to może by tak ogólnie podać :P
dziewuszka ale imienia jeszcze nie mamy...

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:

Dimiti wykupiłaś chyba cały rossman

aż głupio się przyznać ale ja z wyprzedaży nie skorzystałam, było mi nie po drodze ale moze to lepiej
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 16:13   #4245
Super Girl
Rozeznanie

Cytat:
Jesteś niemożliwa! Ale się uśmiałam
BTW już kilkakrotnie czytałam wypowiedzi o tym wpisie, ale nigdy go nie widziałam. Mozna go jeszcze jakoś znaleźć?

Super Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 16:13   #4246
Selfish Girl
Life is a drink ...

Ustawienia -> Posty i komentarze -> Włącz weryfikację obrazkową-> NIE ! ! !

Stary 2012-11-29, 16:18   #4247
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
Dimiti wykupiłaś chyba cały rossman

aż głupio się przyznać ale ja z wyprzedaży nie skorzystałam, było mi nie po drodze ale moze to lepiej
no, ze 3 razy tam właziłam i ciągle coś znajdywałam dobrze, że wczoraj był ostatni dzień
Stary 2012-11-29, 16:21   #4248
kasiaj85
Moderator

Cytat:
no, ze 3 razy tam właziłam i ciągle coś znajdywałam dobrze, że wczoraj był ostatni dzień
aj tam nie przejmuj się, ja też co chwile dokupowałam coś. a widzisz jeszcze i tak na te ładne pomadeczki nie spojrzałam... :/

Mój beauty blog
Stary 2012-11-29, 16:22   #4249
Super Girl
Rozeznanie

Ja wczoraj jeszcze chciałam cos dokupić i weszłam wieczorem do dwóch Rossków, ale uratowało mnie to, ze wszystko juz było mocno poprzebierane, zwłaszcza lakiery do paznokci.

Super Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 16:27   #4250
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Dowiedziałam się, że jej znajoma pracuje na dość wysokim stanowisku w Zusie i jak kogoś nowego poznaje to zapisuje nazwisko i sprawdza historyjke w swoim komputerze i potem opowiada na prawo i lewo KTO ILE ZARABIA. O_o
To się tak każdy z nazwiska przedstawia?:P Czy ich znajduje na fb?

Ja to nazwiska używam w pracy tylko i to nie zawsze.

Cytat:
A ja wróciłam do domu i Was nadrabiam
TZ obronił magistra ... a dzisiaj jeszcze rano siedziałam z jego mamą i tak sobie gadałyśmy i ... przeraża mnie jak ludzie czasami mają głupie 'zajęcia' w pracy O_o.
Gratulacje dla tżta

Cytat:
Wiesz Patalus, ja też jestem takim "wieszakiem" I co prawda na blogi modowe zaglądam rzadko, ale czasami zaglądam.
Tyle dobrze, że pewnie i udziwnione ubrania na Tobie leżą. I jak coś pogrubi to nie ma problemu.

Mnie się co tydzień inna figura podoba- raz się ślinie na takie mocno szczupłe dziewczyny. Raz mi się podoba ta ruda z Mad Mena.
Więc się nawet nie wypowiadam.

patalus: a jaki masz rozmiar, że się pasztetem czujesz?

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość

Sondrina i Kasiaj85 faceci naprawdę nie są lepsi. Pracowałam ponad 4 lata w dużej firmie budowlanej i miałam cały czas kontakt z kierownikami budów/kontraktów itp, w większości żonaci i wydawałoby się z klasą, i wierzcie mi, tyle ile razy byłam zapraszana na jakiejś kawy/obiady//kolacje/wypady to nie zliczę. Wyznań miłości/zauroczenia/fascynacji/itpitd nie zliczę także, gdzie ja naprawdę mam cięty język i najmilsza na świecie na pewno nie jestem, ani też bóg wie jaką seksbombą, na widok której każdy dyszy z pożądania. Nie wspomnę, że bardzo dobry kolega mojego Tżeta z czasów studiów sugerował mi ostatnio, że powinniśmy się wymienić partnerami, chodziło rzecz jasna o sex. Podsumowując - ja bym była ostrożna z ocenianiem, kto chętniejszy do zdrady
Też to znam...
Jeden gość jak wychodzi to czasami telefon żona odbiera, aż chcę się powiedzieć 'kim pani jest? , tą z którą się misio rozwodzi' :Admin:

I wstyd z niektórymi się pokazać, niby ludzie poważni, ale jednen musi powiedzieć do kelnerki 'dobre Pani lody robi?' oczywiście w sposób sugerujący, a inny zaśmiać
Dostaną po łbie kiedyś to zobaczą.

A tż to już uwielbia robić kumplowi jednemu siarę. Raz to się bał kumpel do domu wracać I zawsze jak jakiś przy nim odbiera od żony to naśladuje damski głos i mówi głupoty

Niektórzy to już widać nabroili, to teraz ciężko mają. Kiedyś jeden (kontakty tylko zawodowe) rozmawia z żoną, gdzieś tam w tle usłyszała mój głos to już rzuciła słuchawką i w domu wojna.

Niektóre znowu jak są gdzieś z mężem i razem ze mną załatwiają coś to potrafią za rękę chwycić ostentacyjnie. Taaak proszę Pani po nocach nie śpię i fantazjuję o Pani mężu, nic innego nie robię

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 16:28   #4251
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
aj tam nie przejmuj się, ja też co chwile dokupowałam coś. a widzisz jeszcze i tak na te ładne pomadeczki nie spojrzałam... :/
które?

Cytat:
Napisane przez Super Girl Pokaż wiadomość
Ja wczoraj jeszcze chciałam cos dokupić i weszłam wieczorem do dwóch Rossków, ale uratowało mnie to, ze wszystko juz było mocno poprzebierane, zwłaszcza lakiery do paznokci.
nooo...u mnie prawie podkładów nie mieli :/ z max factora połowy nie było a jak były to testerów brak a w ciemno jednak lepiej nie brać
ciekawe kiedy oni znowu coś takiego wymyślą
Stary 2012-11-29, 16:34   #4252
Swarovska
Zadomowienie

Cytat:
Ustawienia -> Posty i komentarze -> Włącz weryfikację obrazkową-> NIE ! ! !

dziękuje
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 16:41   #4253
Patalus
Zakorzenienie

kobietasukcesu nie napisałam, że czuję się pasztetem
Stary 2012-11-29, 16:42   #4254
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Nowy aparat jest genialny Muszę jeszcze sprawdzić, jak sobie radzi z filmikami

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 16:45   #4255
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Nowy aparat jest genialny Muszę jeszcze sprawdzić, jak sobie radzi z filmikami
czekam na foty z jego udziałem
Stary 2012-11-29, 16:50   #4256
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Skubany ostrzy aż do przesady, teraz muszę uważać z pudrem

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 16:53   #4257
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
To się tak każdy z nazwiska przedstawia?:P Czy ich znajduje na fb?
Starsza Kobiecinka po 60 zawsze przedstawia się z imienia i nazwiska i po prostu liczy, że ktoś przedstawi się tak samo i tak sobie koduje imiona i nazwiska. Czasami też słyszałam, że jest w stanie nawet zapytać bezpośrednio : A jak się Pan nazywa ?
Stary 2012-11-29, 17:01   #4258
kasiaj85
Moderator

Cytat:
które?
wibo i lovely ładnie wyglądają, można wydębić jakieś słocze?

Mój beauty blog
Stary 2012-11-29, 17:05   #4259
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
wibo i lovely ładnie wyglądają, można wydębić jakieś słocze?
postaram się jutro zrobić ale jak będzie znowu paskudnie to nic z tego nie wyjdzie bo strasznie kolory przekłamuje:/ muszę sobie taką lampkę specjalną kupić
Stary 2012-11-29, 17:09   #4260
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez Super Girl Pokaż wiadomość
Jesteś niemożliwa! Ale się uśmiałam
BTW już kilkakrotnie czytałam wypowiedzi o tym wpisie, ale nigdy go nie widziałam. Mozna go jeszcze jakoś znaleźć?
Niestety pokasowała wzmianki o domestosie na blogu a kopie google się co jakiś czas aktualizują
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości