Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-29, 12:05   #4201
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

Heeeelp...
Ile może trwać uczulenie po kosmetyku? Już czwarty dzień męczy mnie to swędzenie rąk i nóg po kremie...

Na blogu trzy lakiery od Barbra Colour Alike.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 12:08   #4202
An Ka
Zadomowienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37875485]Heeeelp...
Ile może trwać uczulenie po kosmetyku? Już czwarty dzień męczy mnie to swędzenie rąk i nóg po kremie...

Na blogu trzy lakiery od Barbra Colour Alike.[/QUOTE]

Mam nadzieję, że wapno pijesz
An Ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 12:12   #4203
Selfish Girl
Life is a drink ...

Swarovska Kochana wyłącz weryfikacje obrazkową na blogu

W takim razie ja też po proszę link do tego zestawu MAC'a
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 12:13   #4204
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
a umieściła Twój komentarz? bo ona chyba ma zatwierdzane więc może się nie pokazać
może potem umieści, ja dlatego nie mam moderowania komentarzy bo by mnie szlag trafił jakbym musiała wszystko ręcznie zatwierdzać...

kurczę przeglądam jej bloga i fajne miejsce nawet, ładna dziewczyna, ale już tam zauważyłam kolejną podróbkę z MAC :/ niestety, ebay to szatan, dlatego tak rzadko tam kupuję...

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 12:13   #4205
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Niektórzy inteligenci używają nicku z maila na np sympatii, kij że świeżo zaręczeni, single oczywiście. Zresztą co tam sympatia, na ciekawszych można znaleźć...
Nic nie poradzę, że lubię wrzucać różne rzeczy w google:P
A czasami się mi trafią przeboskie perełki.
a tak swoją drogą ja od ponad roku jestem z TŻ, a konto na sympatii, chyba mam, bo mi przychodzą czasem powiadomienia, i pewnie jestem tam singlowata
Cytat:
Fajnie. A co planujesz kupić?
na pewno: czapkę, zestaw pędzli, jakieś paletki cieni, podkład mineralny annabelle minerals, pędzel flat top (nie ma go w zestawie pędzli który chcę kupić), ziemię egipską bi-kor, rozświetlacz technic, prezenty i masę innych rzeczy, których zapewne nie pamiętam

Cytat:
Z koleżanką miałyśmy z raz zajrzeć do naszego Lo, pośmiać się z losu innych. Tylko tak planowałyśmy zawsze jakby się tu wystroić, że się do dzisiaj nie zebrałyśmy
a w jakim celu, bo nie rozumiem
QUOTE=kobietasukcesu;3786 9598]A jeszcze nigdy nie byłaś? Czy byłaś a słabo znasz?

Ja dzisiaj w szoku, bo w Krakowie kupuję bilet w automacie- wszak tramwaje najszybszą tam formą przejazdu, a jakieś dwie młode laski się patrzą na 5 osób z rzędu i boją podejść, takie to dziwne, bo myślałam, że moje pokolenie to przyssane do elektroniki.

A jak twierdzisz, że za dużo w wawie komunikacji to jest strona jakdojade.pl, super czytelna, wszędzie się z nią dotrze.

Ja nie mam problemu z obcymi miejscami, jedynie się ludzi nie lubię pytać gdzie coś jest, zresztą w dużym mieście trafić na kogoś kto coś wie to nie taka prosta sprawa.[/QUOTE]
Byłam wiele razy, wstyd mieszkać w mazowieckim i nie być w Warszawie tylko zawsze chodziłam za kimś, ktoś mnie prowadził, więc nie zwracałam uwagi na drogę
raz tylko strzeliłam gafę w Warszawie. Jak przyjechałam kilka lat temu na stadion w Warszawie, bo mój autobus tam jechał, siostra miała przyjechać po mnie tramwajem, i wytłumaczyła mi mniej-więcej gdzie jest przystanek tramwajowy, szłam w tamtą stronę, ale go nie było podeszłam do jakiegoś faceta i pytam gdzie jest ten przystanek, a on w śmiech i pokazuje mi i co się okazało? Że był centralnie przede mną a ja go nie widziałam
Stary 2012-11-29, 12:15   #4206
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
może potem umieści, ja dlatego nie mam moderowania komentarzy bo by mnie szlag trafił jakbym musiała wszystko ręcznie zatwierdzać...

kurczę przeglądam jej bloga i fajne miejsce nawet, ładna dziewczyna, ale już tam zauważyłam kolejną podróbkę z MAC :/ niestety, ebay to szatan, dlatego tak rzadko tam kupuję...
Kolejna podróba? nie zgłębiałam się dalej te pędzle mnie skutecznie powstrzymały.
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 12:16   #4207
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
Mam 23 lata, jestem szczęśliwą żonką i przyszłą mamą, niedługo czeka mnie poród studiowałam kosmetologię a blog założyłam od nie dawna
Gartuluję! Znacie płeć?
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

W smaku taka sobie jak dla mnie. Nie pasowały mi te farfocle, które zostawały po wypiciu kawy. Myślałam, że sama kawa będzie aromatyzowana [jak karmelowa], a tu po prostu na dnie zostawały przyprawy.
To chyba coś zmienili z formułą, bo nic nie zostaje. Rozpuszcza się całkowicie.

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
[
W takim razie ja też po proszę link do tego zestawu MAC'a
to może by tak ogólnie podać :P
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 12:17   #4208
Selfish Girl
Life is a drink ...

podajcie nazwe bloga - bo jak ktoś tutaj sypnie linkiem to jej pokaże w statystykach XD
Stary 2012-11-29, 12:20   #4209
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cherrylassie
Stary 2012-11-29, 12:20   #4210
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez An Ka Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że wapno pijesz
Piję, ale nie widzę, żeby coś działało...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 12:30   #4211
_Kajka_
Wtajemniczenie

Poparzyłam się w szyje prostownicą Wygląda jakby mi ktoś zasadził soczystą malinkę

Żyj! Bo życie to najlepsze co mogłeś dostać

Szczęśliwa

_Kajka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 12:31   #4212
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Kobietasukcesu mnie internet za bardzo nie kręcił, wolałam porysować w paincie. Epuls pamiętam, tam był jakiś 'formularz' do wypełnienia ale jedyne pytanie, które mi wchodzi do głowy to 'jestem cool bo?' i chyba odpowiedzi w stylu ' bo jeżdżę papamobilem' czy 'nie moszę bielizny' mój profil pewnie jeszcze jest gdzieś w tej otchłani sieciowej, pewnie byłby wstyd na maksa jakby ktoś go odkopał potem lubowałam się w różnych statusach gg, chciałam uchodzić za cool girl no i grono na specjalne zaproszenie, byłaś kimś jak takowe dostałaś
Dimiti to samo napisałam w komentarzu ale to 'sa prawdziwe pędzle zakupione oddzielnie a potem skompletowane'. Szczerze nie sadzę, szkoda, że ta blogerka ma chyba 200 obserwatorów a robi ich w bambuko promujac podróbki.

A jeżeli się mylę to grzeczne przeproszę.
moim zdaniem grono mogłoby być obecnie jednym z najpopularniejszych portali społecznościowych, jednak chęć bycia na czasie i zmiany, zniechęciły do grona 90% moich znajomych
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Czy ja wiem, czy jest się czym chwalić, to sesja sprzed 3-4 lat chyba
ale fajnie
Stary 2012-11-29, 12:37   #4213
Selfish Girl
Life is a drink ...

Przeglądnełam te pędzle i mimo, że nie mam żadnego pędzla z Mac'a wystarczy wejść na strone i się przekonać, że pędzle z MAC'a nie mają tak oczo(j)ebnego białego napisu.
Stary 2012-11-29, 12:37   #4214
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez _Kajka_ Pokaż wiadomość
Poparzyłam się w szyje prostownicą Wygląda jakby mi ktoś zasadził soczystą malinkę
nie wiem czy kojarzysz te prostownice co były kiedyś takie szerokie, i coś się tam przesuwało i robiła się karbownica. mi kiedyś ta płytka wypadła na przedramię i tak poparzyła, że miałam kilka strupów podłużnych jakbym się pocięła
Stary 2012-11-29, 12:41   #4215
_Kajka_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
nie wiem czy kojarzysz te prostownice co były kiedyś takie szerokie, i coś się tam przesuwało i robiła się karbownica. mi kiedyś ta płytka wypadła na przedramię i tak poparzyła, że miałam kilka strupów podłużnych jakbym się pocięła
pamiętam, je przecież był szał na karbowane włosy Całkiem niedawno przy jakiś wielkich porządkach ją znalazłam w jakiś gratach i wylądowała w koszu

Żyj! Bo życie to najlepsze co mogłeś dostać

Szczęśliwa

_Kajka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 12:42   #4216
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Kolejna podróba? nie zgłębiałam się dalej te pędzle mnie skutecznie powstrzymały.
http://cherrylassie.blogspot.ie/2012...iezbednik.html
szminka MAC - nie ma takiej a już na pewno nie w wersji Disney. Jest szminka London Life z kolekcji Euristocrats i wygląda tak KLIK
W Disneyowym opakowaniu jest Innocent, Beware!

Mój beauty blog
Stary 2012-11-29, 12:46   #4217
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:

mnie też....ale wiesz co, już by przecież logicznie pomyślała, że to nie jest możliwe kupić tyle pędzli za taką kasę! przecież wystarczy pomyśleć

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37875891]Piję, ale nie widzę, żeby coś działało...[/QUOTE]może musisz jakąś maść z antybiotykiem nałożyć?

Cytat:
szminka MAC - nie ma takiej a już na pewno nie w wersji Disney. Jest szminka London Life z kolekcji Euristocrats i wygląda tak KLIK

uświadomiłaś ją?
chociaż nie wiem czy to nie ten typ, któremu się nie wytłumaczy, że ma podróbki
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 12:49   #4218
Selfish Girl
Life is a drink ...

Tyle pędzli MAC za 10 funtów przy takiej kalkulacji wychodzi, że pędzle Real Techniques są droższe.
Stary 2012-11-29, 13:02   #4219
Myszołapka
Zakorzenienie

Cytat:
interesujące napiszesz coś więcej?
Rozwodzić się nie będę, ale.. Polityka dotycząca współprac mnie mierzi - niesławna Pani Ch. M. z bloga modowego dostała kosmetyki już dawno, takoż i inne blogerki z tej branży, natomiast kosmetyczne, gdzie rzeczywiście ktoś MACa kupuje, zna i lubi (i dokumentuje to na blogu) musiały czekać dłuuugo na to. Do mnie akurat reklama kosmetyków przez szafiarki nie przemawia, bo większość z nich reklamuje w tej chwili wszystko. Rozumiem, że firma chce sobie wyrobić określoną opinię o sobie i trafić do zadanego targetu, ale nie czarujmy się - kosmetyki MACa w Polsce nie są aż tak bardzo znane, a jeśli już to głownie z podrób z Allegro o wątpliwej jakości. I to, że ktoś pokaże oryginalne kosmetyki na blogu nie spowoduje, że rzesza chętnych naśladowczyń poleci do salonu i kupi to samo, bo na ogół ceny są nadal zbyt wysokie jak dla przeciętnej Polki - nie mówię tu o kosmetoholiczkach
Jeśli chcą sobie robić reklamę w necie to powinni to robić jak w USA, gdzie np. taka Krysia ma pełną dowolność oceny i jak cienie MACa zasługują na najniższą notę to ją dostaną
Amen.

Cytat:
zakochałam się w tej czapce jak ja lubię takie dziwne rzeczy!
https://wizaz.pl/Moda/Trendy-w-modzi...-Weijl-29-90zl
Jaka słodka sówka

Cytat:
Dziewczyny, wierzycie w zestaw 12 pędzli z MAca za 10 funtów bo ja jakoś nie bardzo a podobno autentyczne
Niet.

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
no tak, masz rację, że też zależy od budowy ciała, ja mam szerokie biodra, spory udziec i moje nieszczęsne łydki powyżej jest okej, obojczyki wystawały mi zawsze, a teraz jak się lekko pochylę, to mi się nawet kręgosłup odznacza, jakaś taka nieproporcjonalna jestem
Mam tak samo, tylko w trochę większym rozmiarze Ino cycków (prawie) brak

Dzień dobry, tak w ogóle!
Stary 2012-11-29, 13:03   #4220
karolcia198506
Zakorzenienie

Wrzuciłam posta z wczorajszych zakupów kto chce mi przetrzymać portfel i kartę bo zbankrutuję
Stary 2012-11-29, 13:15   #4221
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Wrzuciłam posta z wczorajszych zakupów kto chce mi przetrzymać portfel i kartę bo zbankrutuję
nie jest źle ja dzisiaj wrzucę moje łupy z rossmanna to się będziesz mogła pocieszyć, że umiesz kupować z umiarem
Stary 2012-11-29, 13:16   #4222
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Zakupy na ebayu góra ... Jasne, że można upolować tam autentyki ale sa one tam jednak w mniejszosci. A jak ktoś ma 200 czy 300, obserwatoròw, dziewczyn, które wierza w takie tanie MACowe zakupy to nie dziwota, że dookoła pełno podrób przyznaję, że raz kupiłam MACowy pigment na ebayu ale sprawdziwałam sprzedawcę, dziewczyna nie sprzedawała tego hurtem i wrzuciłam nazwę pigmentu w google. Kilka minut ale większa pewność.

Edytowane przez cholerna romantyczka
Czas edycji: 2012-11-29 o 13:18
Stary 2012-11-29, 13:16   #4223
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość
Rozwodzić się nie będę, ale.. Polityka dotycząca współprac mnie mierzi - niesławna Pani Ch. M. z bloga modowego dostała kosmetyki już dawno, takoż i inne blogerki z tej branży, natomiast kosmetyczne, gdzie rzeczywiście ktoś MACa kupuje, zna i lubi (i dokumentuje to na blogu) musiały czekać dłuuugo na to. Do mnie akurat reklama kosmetyków przez szafiarki nie przemawia, bo większość z nich reklamuje w tej chwili wszystko. Rozumiem, że firma chce sobie wyrobić określoną opinię o sobie i trafić do zadanego targetu, ale nie czarujmy się - kosmetyki MACa w Polsce nie są aż tak bardzo znane, a jeśli już to głownie z podrób z Allegro o wątpliwej jakości. I to, że ktoś pokaże oryginalne kosmetyki na blogu nie spowoduje, że rzesza chętnych naśladowczyń poleci do salonu i kupi to samo, bo na ogół ceny są nadal zbyt wysokie jak dla przeciętnej Polki - nie mówię tu o kosmetoholiczkach
Jeśli chcą sobie robić reklamę w necie to powinni to robić jak w USA, gdzie np. taka Krysia ma pełną dowolność oceny i jak cienie MACa zasługują na najniższą notę to ją dostaną
Amen.

nie rozumiem też tego, ale widać oni uważają, że jak szafiarka ma dużo fanów to i kosmetyki sprzeda
Stary 2012-11-29, 13:21   #4224
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
ja mogę, ale nie daję gwarancji, że nie zbankrutujesz

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Karolcia zajrzałam na Twojego bloga i powiem Ci, że nie wiem jak do Ciebie ale do mnie te opakowania pomadek Eliksir nie przemawiają, są okropne chociaż Twoje kolory pomadek podobają mi się
Stary 2012-11-29, 13:33   #4225
Super Girl
Rozeznanie

Cytat:
j

Karolcia zajrzałam na Twojego bloga i powiem Ci, że nie wiem jak do Ciebie ale do mnie te opakowania pomadek Eliksir nie przemawiają, są okropne chociaż Twoje kolory pomadek podobają mi się
Opakowania są tandeciarskie, ale same pomadki są cudowne. Kupiłam 05 i 06 i musze powiedzieć, że dawno nie byłam tak zadowolona z żadnych mazideł do ust.

Super Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 13:34   #4226
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
nie jest źle ja dzisiaj wrzucę moje łupy z rossmanna to się będziesz mogła pocieszyć, że umiesz kupować z umiarem
O to jestem ciekawa co tam kupiłaś
Cytat:
ja mogę, ale nie daję gwarancji, że nie zbankrutujesz

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

No opakowania nie powalają ale te poprzednie to dopiero były koszmarne zobaczymy jak z zawartością mam szminkę z Lovely od tygodnia używam jej ciągle i jest super i opakowanie trochę lepsze pewnie z czasem zrobię porównanie obu serii
Stary 2012-11-29, 13:38   #4227
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Super Girl Pokaż wiadomość
Opakowania są tandeciarskie, ale same pomadki są cudowne. Kupiłam 05 i 06 i musze powiedzieć, że dawno nie byłam tak zadowolona z żadnych mazideł do ust.
Stary 2012-11-29, 13:52   #4228
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

u mnie na pokuszenie makijaż paletką sleek shangri-la supreme
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 14:53   #4229
kasiaj85
Moderator

Cytat:
mnie też....ale wiesz co, już by przecież logicznie pomyślała, że to nie jest możliwe kupić tyle pędzli za taką kasę! przecież wystarczy pomyśleć

uświadomiłaś ją?
chociaż nie wiem czy to nie ten typ, któremu się nie wytłumaczy, że ma podróbki
mam nadzieję, że nie. nawet bym ją chętnie zaobserwowała...
wiesz, każdego szlag jasny trafia, jak wyda kasę na coś co się okazuje fejkiem. pytanie co ona z tym dalej zrobi. Już jej bardziej dobijać nie chcę. Wieeesz, niech najpierw zareaguje na te pędzle jakoś... to nielogiczne, mówię, nawet ze zniżką wizażysty ten zestaw pędzli widoczny na focie to jakieś 180 funtów tak licząc na szybko...

Mój beauty blog
Stary 2012-11-29, 15:05   #4230
_polly_
Zakorzenienie

Wróciłam z pracy i boję się jutra.
Są andrzejki i jeszcze impreza firmowa na 40 osób.;__;

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości