|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
a tak a propos bukietów - to ja sobie wymyśliłam że chciałabym taki "naturalny" bukiet, to znaczy różne kwiaty, bukiet trochę udający wiązankę z polnych kwiatów, tylko oczywiście z takich ogrodowych, podobałoby mi się żeby były na przykład tulipany, frezje, lilie, gerbery i mogą być różne inne... tylko, żeby były wszystkie białe
no nie wiem czy to jest dobry pomysł, właśnie zajmuję się szukaniem zdjęcia czegoś takiego, bo trudno mi jest to sobie wyobrazić....
|
#6752 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#6753 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6754 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Czy ktoś może mi powiedzieć ile kosztuje bilet wstępu na Targi Ślubne?? I czy jest pokaz garniturów? Pozdrawiam. |
|
|
|
#6755 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#6756 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedź! Szkoda,że jest mało garniturów;( myślałam,że będzie na co popatrzeć. No nic pomyślimy jeszcze czy iśc tam czy nie..
|
|
|
|
#6757 |
|
Raczkowanie
|
Mozna wziac od nich ulotki i namiary i pojechac do ich siedziby. Bo na targach to niewiele. Jest dream i zetto z tego co widzialam i chyba cos u reginy ale raczej katalogi niz garnitury na manekinach.
|
|
|
|
#6758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak przeszukasz sobie wątek może coś jeszcze ciekawego znajdziesz - dużo było rozmów o salach ![]() Cytat:
|
|
#6759 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja byłam wczoraj na targach ślubnych i pokazali troche garniturów, np. z firmy Zetto (www.zetto.pl) .Bilet kosztuje 5 zł. |
|
|
|
|
#6760 |
|
Zakorzenienie
|
miss.hot nie wiem ile ścięcie bo zapomniałam spytać
Bo ja na ścinanie załapałam się na kursie na który chodzę właśnie jeden dzień mieliśmy taki ze przyjechała fryzjerka i kosmetyczka i robiły nas na bóstwo ale jakby ktoś chciał to mam wizytówke i nr telefonu wię zawsze moge podac
|
#6761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2007-02-27 o 14:52 |
|
|
|
|
#6762 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6763 |
|
Raczkowanie
|
Wojtusia daj znac czy doszly.
|
|
|
|
#6764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6765 |
|
Raczkowanie
|
Heh, tez tak czasem mam tylko trudno mi cos zwerbalizowac
|
|
|
|
#6766 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, ja się tak co jakiś czas wyrywam, czytam Was z ta całą skarbnica informacji, ale teraz to sie może troszkę przedstawię , zeby Was o conieco zapytac... Myślimy już o ślubie, stąd moje zainteresowanie, jednka oficjakllnie nie jesteśmy jeszcze zaręczeni... (jedna kobita w sklepie z sukniami postraszyła mnie jakimiś przesądami i dlatego tak nieśialo się przyglądam, ale po tych targach to chyba nie wytrzymam, bo głowa mi spuchla od pytań
) Chodzi o to, że jeśli już się zdecydujemy to najchętniej sfinalizowalibyśmy wszystko jak najwczesniej, najlepiej w wakacji,żeby nie musiec od razu lecieć do pracy i pobyć trochę razem tylko ze sobą.. I jak tak czytam Was to z przerażeniem myślę czy to wogóle jest realne - sale zamawiane rok wczesniej itp... my jesteśmy na etapie zastanawaianie sie nad formą, czy wogóle decydowac się na wesele czy nie, ale i tak wychodzi źle i tak niedobrze. Może któras z Was znała takich co szybko załatwiali sprawę i wie jak to zrobili?? Może wiecie o jakichś lokalach niedrogich czy sposobach na przyjęcie weselne tak 40 lub 60 osób, które możnaby zorganizowac w takim terminie... Wy myślicie o tym juz długo, rozmawiacie, więc na pewno temat macie przerobiony dość wszechstronnie ![]() ps, jeszcze się tak całkiem oficjalnie nie witam, nie mam śmiałości zadaję tylko pytania
|
|
|
|
#6767 |
|
Zakorzenienie
|
martuko - słyszałam o jednej parze, która rodzinie przyznała się gdzies w sierpniu, że "muszą" się pobrać, a w październiku byli młażeństwiem
inni moi znajomi zorganizowali wszystko prawie w 3 miesiące a ślub też odbył sie w sezonie letnim, więc się udało - tylko, że oba sluby były w niedzielę, bo właśnie w niedzielę łatwiej znaleść salę oraz termin w kościele bez większego wyprzedzenia... można się na to zdecydować, jeśli na przykład w poniedziełek wypada jakieś swięto i dzień wolny od pracy, albo jesli nie ma być wesela tylko na przykład uroczysty obiad, bo wtedy nie siedzisz do białego rana... myślę jednak, że kto wie, jeśli zaczniesz sie teraz rozglądać, to może znajdziesz coś i na sobotę....? tak więc nie martw się
|
#6768 |
|
Zakorzenienie
|
mila, jakbyś miała kiedys wolną chwilę to wyślesz mi trochę tych zdjęć bukietów? na ruda3d@wp.pl? ale to się nie śpieszy za bardzo, do lipca jeszcze jest czas...
wiec, jak po prostu będziesz miała czas....
|
#6769 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki ruda za informacje
my nie musimy brac ślubu w takim szybkim terminie, ALE BARDZO CHCEMY I tak strasznie długo na siebie czekaliśmy, więc teraz nie ma już na co czekac Ale jeśli się nie uda to poczekamy jeszcze trochę.... na targach za mało było niestety ofert lokali, zresztą myślę że pewnie trzeba szukać wśród takich nierozreklamowanych strasznie...
|
|
|
|
#6770 |
|
Zakorzenienie
|
martuko - ok, nie twierdzę, że "musicie", a bardzo fajnie, że chcecie
wiesz, powołałam sie na taką sytuację, bo to jedna z tych ekstra szybkich organizacji o jakich słyszałam a z tymi lokalami to jest tak, że po prostu trzeba dużo więcej podzwonić, i podowiadywac się i być może nie będziesz miała takiej komforowej sytuacji wyboru - i tyle, termin w kościele czy usc - jak tam wolisz - to się na pewno znajdzie (tylko z tego co wiem, to w kościołach im później rezerwujesz, tym wczesniesze godziny zostają) ale cóż - przecież najważniejszy jest sam fakt że wreszcie bedziecie małżeństwem niż to, że ślub i wesele będzie jak na amerykańskich filmach poza tym dobrą atmosferę tworzą przede wszystkim ludzie, którzy będą się z wami cieszyć waszym szczęściem
|
#6771 |
|
Raczkowanie
|
Byłam wczoraj na targach - to co mnie interesowało to kwiaciarnie, zaproszenia i make-up. No i mam kilogram ulotek i dalej nic nie wiem
Jedyne co mnie cieszy to to, że znalazłam firme, która dekoruje sale i wycpecjalizowała sie w dekorowaniu mojej sali Jutro do nich zadzwonie i popytam co i jak, zajmują sie także dekorowaniem samochodów i buketami ślubnymi więc może jakąś zniżke wynegocjuje![]() A jutro ide wybrać sukienke i już teraz wiem, że nie będzie to łatwe - mierzyłam juz tych sukienkem od groma i każda mi się podobała...hehe. Nie wiem jak zdecydować się na te jedną jedyną ale wkońcu trzeba.
|
#6772 |
|
Raczkowanie
|
Ja wlasnie liczylam na to ze moza znajde jakas fajna wizazystke.. a nie bylo nikogo
|
|
|
|
#6773 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za to wszędzie śmierdziało akrylem, zmywaczem i lakierami, bo robienie paznokci na targach szło hurtem
|
|
#6774 |
|
Raczkowanie
|
silvershine ten sklep jest na ul. Zamojskiej, tak po prawej stronie za przystankiem idąc od katedry, numer chyba 39 ale nie jestem pewna, tak po schodkach w górę
milly a mogłabyś mi dać namiary na tę firmę dekoratorską? Bo niestety nie mogę być na targach gdyż jestem w Warszawie i wracam dopiero późnym wieczorem Pozdrawiam serdecznie.
|
#6775 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny.Widzę że licznie się zwjawiłyście na targach.My nie byliśmy przedewszystkim z lenistwa
a poza tym sukienke mam wybraną,obrączki wiemy gdzie zamówimy a z zaproszeniami udany się do jakiejś drukarni,kwaitki też mam już upatrzone.Ale cieszę się że Wy znalazłyście dużo potrzebnych Wam informacji.Mam jeszcze małą prośbę czy któraś z Was może coś słyszała o salonie sukien ślubnych OLIWIA na Świętoduskiej (między jubilerem a komisem z tel) tuż przy Lubartowskiej Pozdrawiam Was gorąco |
|
|
|
#6776 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki ślicznie mila, doszły, podobał mi się właśnie ten drugi i jeszcze z tego drugiego stoiska taki z tulipanami
|
|
|
|
#6777 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również polecam Ci "Zajazd Gościnny". My tam robimy wesele. A z "Anastazji" na Twoim miejscu bym zrezygnowałą, jeśli masz taką okazję. Mi osobiście się tam nie podobało...
|
#6778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy raz jak przechodziłam koło Twojego stanowiska, to widziałam tam tylko TŻ-ta Twojej siostry. A jak przechodziłam drugi raz, to była Twoja siostra i jej TŻ... Jakoś tak dziwnie mi było podejść... Jakbyś Ty była, to na pewno bym podeszła. Ale na pewno odwiedzę Wasz sklep na ŚWiętoduskiej! Pozdrawiam!
|
|
#6779 |
|
Wtajemniczenie
|
ruda3d przepraszam, to tak wyszło, nie chodzilo mi o to że Ty tak twierdzisz tylko wolałam uprzedzic te domysły
juz się przygotowałam ze większosc osób będzie się mi przygladac i wbrew temu co mówię podejrzewac, że z konieczności sie pobieramy zobaaczymy jak to wyjdzie, póki co chcemy zebrać informacje i spróbowac, może się uda, bo jesli nie teraz to dopiero wiosna przyszlego roku ...dziewczyny nic mi więcej nie podpowiecie??? ![]() Może macie adresy takich lokali gdzie jest mniej miejsca i takie mniejsze przyjęcie moznaby zorganizować?? druga opcja to jest obiad (tylko się obawiam czy nie byłoby sztywno) i w późniejszym terminie jakis grill z przyjaciółmi (ich zapraszalibyśmy więcej niż rodziny
|
|
|
|
#6780 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!bylismy dzis na Targach.Bilet 5zł.Chyba jak kazda z Was .ktora była przywiozlam stos ulotek.W srode ide na miare sukni(salon sukien na Bernardyjskej)a po tych targach mam straszny metlik w glowie!sama juz nie wiem jaka chce...Taka bylam napalona na wypozyczenie limuzyny ale jednak chcialabym taki samochodzik jak bedzie miala Frecia albo taka stara ,czerwona Warszawe jak na Targach byla
od srody mam urlop i polazimy za obraczkami,zaproszeniami. Na jednym ze stoisk na targach byly sliczne zaproszenia ale 8-12 zl za szt!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

ul. Jutrzenki 10/28a Studio fryzur VENUS
dziewczyna nazywa sie Emila i wczoraj mnie ścieła tak rewelacyjnie ze hej
dawno nie mialam tak dopasowanej fryzurki do twarzy
I teraz się martwimy, że się coś nie uda... Znacie jakieś sale na około 120-150 osób w Lublinie lub okolicach?
05.07.2008