Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-29, 20:29   #2611
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
pogoda wyjątkowo paskudna dzisiaj, na szczęście nie musiałam się nigdzie ruszać więc cały dzień leniuchowałam dokończyłam czytać dwie książki ( w tym osławionego Greya) , jutro może wybiorę się na zakupy, TŻ ma niebawem urodziny, no i mikołajki..

wrzucam kilka zdjęć (przepraszam za ewentualne powtórki)
polecasz? bo zamówiłam w empiku i powinnam na dniach dostać paczkę
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 20:29   #2612
elizka1987
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Pewnie zależy od Rossmanna, ale w tym najbliżej mnie nie było źle, jeśli chodzi o tłumy dopiero w ostatni dzień odnotowałam większe zainteresowanie, a ekspedientki regularnie dokładały towar. Nie udało mi się tylko kupić jednej pomadki Wibo, którą wybrałam z testerów dla mamy, pani sprawdziła w szufladzie, ale niestety

ja już muszę sobie dać na razie spokój z kosmetykami, ale przy najbliższej wizycie w Naturze rozejrzę się. Jeśli efekt jest faktycznie taki jak na zdjęciu to super

I jak, jesteś z tuszu zadowolona? Ja tak, myślę, że będę go kupować, za 10zł warto

Bardzo dobrze, że interweniujesz. Ja też jak widzę coś takiego, to zwracam uwagę, że są testery od tego. Powiedziałam kiedyś babce, że od otwierania tusze wysychają i są do niczego i że ona też kiedyś może trafić na taki, więc nie róbmy sobie tego nawzajem... Ale masz w sumie rację - lepiej iść do pracowników sklepu niż wdawać się w dyskusje.
Rossmann i tak jest super jeśli chodzi o promocje, a to przecenią isanę a to produkty dla dzieci
na pewno ta akcja im się opłaciła.

dorwałam dodatkową pracę, chodzoną, już mi się odechciewa jak patrzę za okno

żeby nie było zbyt kosmetycznie, to chwalcie się dziewczyny swoimi zestawami!
Jeszcze nie przetestowałam go. Ale za +/- 5 zł żal było go nie wziąć .
Cytat:
pogoda wyjątkowo paskudna dzisiaj, na szczęście nie musiałam się nigdzie ruszać więc cały dzień leniuchowałam dokończyłam czytać dwie książki ( w tym osławionego Greya) , jutro może wybiorę się na zakupy, TŻ ma niebawem urodziny, no i mikołajki..

Zdj nr i ostatnie świetne stylizacje.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 20:39   #2613
Konto usunięte

to i ja coś wrzucę
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 20:49   #2614
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Mnie spodobał się płaszcz z Mango ale kosztuje 500zł... Chyba zaczekam do wyprzedaży ale znając życie to mój rozmiar zniknie błyskawicznie
W Zarze też są całkiem fajne. Który model kupiłaś? Oglądałam ostatnio płaszcze w sklepie. Zastanawiam się o ile mogą je przecenić w I turze.
Proszę. Na "eleganckie" okazje mam płaszcz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kurtka.jpg (17,4 KB, 97 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rosa2.jpg (55,3 KB, 115 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rosa4.jpg (101,0 KB, 113 załadowań)
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 20:52   #2615
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Kolor na pierwszym zdjęciu lekko przekłamany, w rzeczywistości jest bardziej żywy. Przepraszam za czarny stanik Nie wiem czy do tego swetra wypada założyć tylko cielisty stanik czy oprócz cielaka jeszcze cielistą koszulkę na ramiączkach.
świetny sweterek
Stary 2012-11-29, 20:52   #2616
caarolaaa
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37887996]polecasz? bo zamówiłam w empiku i powinnam na dniach dostać paczkę [/QUOTE]
nie jest to jakaś rewelacja żebym miała się zachwycać, ale wciągnęłam się, jestem ciekawa, co będzie dalej, czyta się bardzo szybko
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 21:01   #2617
Konto usunięte

Cytat:
nie jest to jakaś rewelacja żebym miała się zachwycać, ale wciągnęłam się, jestem ciekawa, co będzie dalej, czyta się bardzo szybko
to dobrze, lubię lekkie książki na zimowe wieczory

edit: w ogóle od momentu możliwości płacenia na empik.com punktami payback jestem ich stałą klientką

Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Czas edycji: 2012-11-29 o 21:02

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-29, 21:40   #2618
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Dziękuję

Ja bym chciała kupić cosik takiego do włosów, po czym zaczęłyby mi one mi rosnąć z prędkością światla Marzę o długich wlosach, a jak na razie mam tylko takie do ramion
Moje rosły jak dzikie po osławionym na Wizażu Jantarze. Używanie jest nieco kłopotliwe, bo trzeba wcierać w łepetynę, a ja rano się spieszę ale efekt był dużo baby hair, do tego stopnia, że musiałam je lakierem przygładzać, bo mi taki irokez sterczał

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
fashionmypassion do glinki ghassoul dodaję trochę czarnego mydła i zalewam to hydrolatem. Mieszam i powstałą papkę nakładam na twarz. Najlepsza maseczka chyba jaką do tej pory stosowałam warto wypróbować tą glinkę (można tylko ją zmieszać z wodą). Polecam. Ja swoją kupiłam w Organique
O tym samym sobie pomyślałam, bo sama glinka jest mało komfortowa w użyciu, mnie się udało zapaprać połowę łazienki ale w tej konfiguracji może być ok, zamiast hydrolatu dopsikam trochę wody termalnej

Ale nie mam mocy dzisiaj....
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 22:33   #2619
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:

Też się miałam spytać o Greya.

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Moje rosły jak dzikie po osławionym na Wizażu Jantarze. Używanie jest nieco kłopotliwe, bo trzeba wcierać w łepetynę, a ja rano się spieszę ale efekt był dużo baby hair, do tego stopnia, że musiałam je lakierem przygładzać, bo mi taki irokez sterczał
Ja też polecam Jantar. Szkoda, że przestałam go regularnie stosować .

Moja lista zakupów na wyprzedaże rośnie. Na pewno musi się na niej znaleźć:
-śmietankowa marynarka
-czarne porządne skórzane baleriny
-karmelowe kozaki lub botki
-biała koszula
-czarna spódnica rozkloszowana
-czarne spodnie z wyższym stanem, które spełnią moje oczekiwania w 100%
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 22:38   #2620
Konto usunięte

Cytat:
a macie już jakąś listę co chcecie upolować na wyprzedaży?

czarny i karmelowy płaszcz (już to widzę jak udaje mi się je kupić)
biała marynarka
pudrowy i czarny sweterek
czarne skórzane eleganckie botki pasujące do spódnicy (marzenia )
i te rzeczy mam niby upatrzone w sklepach

poza tym lista potrzebnych rzeczy jest dłuuuuuuuuuuuga
Stary 2012-11-29, 23:03   #2621
Szoszoszo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
A w jakiego radia słuchasz? Bo powiem szczerze, że chętne bym już jakiejś świątecznej piosenki posłuchała
To chyba był jakiś jednorazowy wyskok radia Złote Przeboje, RMF Święta się lepiej sprawdza w tej roli

ja na wyprzedażach chętnie upolowałabym:
płaszcz na jesień/lekką zimę
ciepły sweter "przez głowę"

ale nie mam nic upatrzonego jeszcze, jakoś nic mnie nie porwało...

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
To fajnie, też się nad nim zastanawiam.

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Liczyłam na taki spektakularny efekt, a u mnie po nim baby hair jak na lekarstwo... aż się zniechęciłam i teraz nie wcieram codziennie - bez sensu, bo efektu tym bardziej nie będzie...
Ale szampon sobie chwalę.
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-29, 23:09   #2622
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Dziewczyny ten wątek już od dłuższego czasu jest dla mnie insiparcją więc może i teraz pomożecie - gdzie kupujecie okrycia wierzchnie na zimę? Mam na myśli zimę z prawdziwego zdarzenia, więc w grę wchodzą tylko puchowe płaszczyki. Za czasów LO dostatecznie wymarzłam się w wełnianych płaszczykach, z własnej głupoty . Teraz szukam czegoś porządnego. Macie już swoje płaszcze?
Bodaj dwa sezony temu kupiłam w zarze płaszczyk puchowy (nie wyglądam w nim jak ludzik bibendum ), cztery stówki kosztował, ale muszę przyznać, ze oczekiwania spełnił super. Jedyny minus to taki, ze dosyć intensywnie gubi pióra w końcówce rękawów i na samym dole po bokach, ale nie zauważyłam, żeby mi było zimniej. Za to jak go teraz z szafy wyciągnęłam, to TŻ się śmieje że sezon na obieranie foteli samochodowych z piór rozpoczęty
A w LO też wymarzłam, jakoś dwa lata temu znienacka dojrzałam do sensownego ubierania się jak jest zimno i fakt, od dwóch lat zimą nie pochorowałam się ani razu (za to rozchorowałam się w środku minionego lata).

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 07:23   #2623
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Kolor na pierwszym zdjęciu lekko przekłamany, w rzeczywistości jest bardziej żywy. Przepraszam za czarny stanik Nie wiem czy do tego swetra wypada założyć tylko cielisty stanik czy oprócz cielaka jeszcze cielistą koszulkę na ramiączkach.
Fajny! Chciałabym taki tylko w innym kolorze, ale znając życie w moim Re nie będzie :|

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość

Co zaobserwowałaś po stosowaniu maseczki ? Jakie ma działanie ?

Wolę zapytać u źródła
Pory są bardzo oczyszczone! Chyba jeszcze nigdy nie miałam takich Generalnie buzia jest ładna, wypoczęta, taka zdrowa. Z pewnością będzie u mnie stałym punktem

Link do kwc: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-ghassoul.html

Cytat:
Ja właśnie czekam na drugie opakowanie seboradinu z czarną rzodkwią, włosy raczej przyśpieszyły, ale nie mogę ciągle opanować wypadania
Ale używasz systematycznie? ja polecam duet szampon + lotion do wcierania. Poza tym, polecam też wcierkę czarna rzepa z joanny.
Polecam najpierw podciąć włosy (długie są ciężkie a jak są osłabione do tego to lecą jak szalone).
Ja borykałam się kiedyś z bardzo mocnym wypadaniem włosów. Do tego stopnia, że zapchałam rurę w łazience :| Teraz jak myję głowę do nakładam sitko i później zbieram włosy z tego sitka, ale jest to naprawdę minimalna ilość. Wcierałam seboradin i rzepę - pomogło.
Jak jeszcze sobie coś przypomnę to napiszę, bo naprawdę wielu rzeczy próbowałam (z różnym skutkiem), ale teraz cieszę się naprawdę ładnymi włosami

Cytat:
ja będę się pilnować jak tylko będę mogła, bo potem są nienoszone rzeczy, a pieniędzy brak
ja też zamierzam robić rozsądne zakupy nie rzucać się na co popradnie tylko dlatego, że jest przecenione Bo później mi tylko stosy nienoszonych ubrań zalegają w szafie.
Chciałabym jakaś marynarkę (białą lub granatową), koszulę (tych nigdy dość , jakaś bluzkę do pracy i sukienkę

Cytat:
Dziewczyny ten wątek już od dłuższego czasu jest dla mnie insiparcją więc może i teraz pomożecie - gdzie kupujecie okrycia wierzchnie na zimę? Mam na myśli zimę z prawdziwego zdarzenia, więc w grę wchodzą tylko puchowe płaszczyki. Za czasów LO dostatecznie wymarzłam się w wełnianych płaszczykach, z własnej głupoty . Teraz szukam czegoś porządnego. Macie już swoje płaszcze?
Ja swoją puchówkę kupiłam na wyprzedaży w Stradim 2 lata temu. Jest bardzo ładna, ciepła i wygodna Mam beżową, teraz chciałam kupić czarną (najchętniej kupiłabym taki sam model ale widziałam,że bardzo marnie w tym roku jeśli chodzi o puchówki. Wszystko jest brzydkie i jakieś takie cienkie :|
Na codzień noszę kurtkę puchową, zdecydowanie stawiam na ciepło i wygodę. Płaszcz ubieram tylko na specjalne okazje (i marznę Może w tym roku rozejrzę się za jakimś cieplejszym

Cytat:
Bardzo chcę to przeczytać, lubię takie grube książki które przyjemnie się czyta. Nudzę się właśnie ostatnio wieczorami bo nie mam jeszcze nauki (a coś nie mogę usiąść do pracy) a wszystko co miałam już przeczytałam i tak się błąkam po domu nie wiedząc co mam ze sobą zrobić

Cytat:
Jantar bardzo lubię Choć teraz mam przerwę i wcieram wodę brzozową z isany

Cytat:

O tym samym sobie pomyślałam, bo sama glinka jest mało komfortowa w użyciu, mnie się udało zapaprać połowę łazienki ale w tej konfiguracji może być ok, zamiast hydrolatu dopsikam trochę wody termalnej
Woda termanla też może być. Ja mam różaną która solo mi nie służy więc będę dolewać ją do maseczek.
Też zawsze upapram łazienkę. Ostatnio robiłam maseczkę i wskoczyłam pod prysznic. Cała kabina była umazana błotem, ja nie wiem jak ta glinka się przemieszcza
Niedawno dokupiłam rękawicę Kessę i teraz zmywam wszystko właśnie tą rękawicą. Efekty są jeszcze lepsze i zmywa się łatwiej, nie robi się bałagan także polecam Kupiłam kjessę w oragniquję za ok. 23 zł.

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 07:34   #2624
Konto usunięte

Cytat:
Ale używasz systematycznie? ja polecam duet szampon + lotion do wcierania. Poza tym, polecam też wcierkę czarna rzepa z joanny.
Polecam najpierw podciąć włosy (długie są ciężkie a jak są osłabione do tego to lecą jak szalone).
Ja borykałam się kiedyś z bardzo mocnym wypadaniem włosów. Do tego stopnia, że zapchałam rurę w łazience :| Teraz jak myję głowę do nakładam sitko i później zbieram włosy z tego sitka, ale jest to naprawdę minimalna ilość. Wcierałam seboradin i rzepę - pomogło.
Jak jeszcze sobie coś przypomnę to napiszę, bo naprawdę wielu rzeczy próbowałam (z różnym skutkiem), ale teraz cieszę się naprawdę ładnymi włosami
ja jak ścięłam włosy to praktycznie nic mi nie wypada
kolejny plus zmiany fryzury

i mam ochotę na glinkę

Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Czas edycji: 2012-11-30 o 07:37
Stary 2012-11-30, 08:44   #2625
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość

Moja lista zakupów na wyprzedaże rośnie. Na pewno musi się na niej znaleźć:
-śmietankowa marynarka
-czarne porządne skórzane baleriny
-karmelowe kozaki lub botki
-biała koszula
-czarna spódnica rozkloszowana
-czarne spodnie z wyższym stanem, które spełnią moje oczekiwania w 100%
moja lista jest identyczna, z wyjątkiem rozkloszowanej spódnicy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-30, 08:44   #2626
caarolaaa
Zakorzenienie

Wracając do Greya to wydaje mi się, że jest to właśnie bardzo dobra pozycja na takie leniwe wieczory, ja czytałam na komputerze i mimo, że tego nie znoszę to książkę "połknęłam" w kilka dni

Moja lista must haves podczas wyprzedaży to :
- czarny sweter - taki luźniejszy, dobrze się czuję w takim fasonie
- legginsy brązowe
- 2-3 t-shirty, topy
- burgundowe spodnie

Czy kupię to wszystko zależy głównie od tego jaka będzie zawartość mojego portfela

Macie jakieś plany na Andrzejki ? My z TŻtem mieliśmy dzisiaj gościć moją siostrę z mężem, ale mąż się rozchorował i będziemy sami ale lanie wosku będzie obowiązkowo !
Stary 2012-11-30, 08:55   #2627
Ag4

Cytat:
Wracając do Greya to wydaje mi się, że jest to właśnie bardzo dobra pozycja na takie leniwe wieczory, ja czytałam na komputerze i mimo, że tego nie znoszę to książkę "połknęłam" w kilka dni
Masz ją w wersji pdf? Mogłabyś mi przesłać na meila?

Aga
Stary 2012-11-30, 08:58   #2628
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Masz ją w wersji pdf? Mogłabyś mi przesłać na meila?
tak, mam w pdf'ie poproszę o adres na priv
Stary 2012-11-30, 09:13   #2629
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja właśnie czekam na drugie opakowanie seboradinu z czarną rzodkwią, włosy raczej przyśpieszyły, ale nie mogę ciągle opanować wypadania

ja będę się pilnować jak tylko będę mogła, bo potem są nienoszone rzeczy, a pieniędzy brak
Kupiłam zestaw szampon i lotion do włosów osłabionych. Zobaczymy jakie będą efekty.

Wypadanie to duży problem. Na pewno warto uzbroić się w cierpliwość i sprawdzić czy przerzedzanie się włosów nie jest objawem problemów zdrowotnych.

Cytat:
Pory są bardzo oczyszczone! Chyba jeszcze nigdy nie miałam takich Generalnie buzia jest ładna, wypoczęta, taka zdrowa. Z pewnością będzie u mnie stałym punktem

Link do kwc: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-ghassoul.html

Dzięki, to rzeczywiście warta wypróbowania. Wpisuję na listę

Dzięki temu zmotywuję się do szybszego zużywania maseczek, które mam w zapasie.

Systematyczność to podstawa. Ja właśnie kupiłam zestaw szampon i lotion. Liczę, że działanie będzie efektywniejsze.

Masz rację długie włosy są bardziej narażone na wszelkie urazy przy myciu czy czesaniu. I mogą wypadać w większym natężeniu aniżeli krótkie.

ja też zamierzam robić rozsądne zakupy nie rzucać się na co popradnie tylko dlatego, że jest przecenione Bo później mi tylko stosy nienoszonych ubrań zalegają w szafie.
Chciałabym jakaś marynarkę (białą lub granatową), koszulę (tych nigdy dość , jakaś bluzkę do pracy i sukienkę

Ja również trzymam się tej zasady. I jak widzę ludzi wpadających w zakupowy szał przy okazji wyprzedaży to dziwię się, że można tak bardzo odpłynąć na widok słowa promocja, przecena itd.

Ja swoją puchówkę kupiłam na wyprzedaży w Stradim 2 lata temu. Jest bardzo ładna, ciepła i wygodna Mam beżową, teraz chciałam kupić czarną (najchętniej kupiłabym taki sam model ale widziałam,że bardzo marnie w tym roku jeśli chodzi o puchówki. Wszystko jest brzydkie i jakieś takie cienkie :|
Na codzień noszę kurtkę puchową, zdecydowanie stawiam na ciepło i wygodę. Płaszcz ubieram tylko na specjalne okazje (i marznę Może w tym roku rozejrzę się za jakimś cieplejszym

Też noszę puchówki na co dzień. Płaszcz na specjalne okazje lub kiedy jest ciepło

Warto kupić porządną kurtkę i będzie służyć na lata.
W tym roku rzeczywiście wybór jest słaby.

Jak kupowałam swoje kurtki musiałam się nieźle nachodzić żeby znaleźć coś odpowiedniego.

Bardzo chcę to przeczytać, lubię takie grube książki które przyjemnie się czyta. Nudzę się właśnie ostatnio wieczorami bo nie mam jeszcze nauki (a coś nie mogę usiąść do pracy) a wszystko co miałam już przeczytałam i tak się błąkam po domu nie wiedząc co mam ze sobą zrobić

Książka super opcja na dłuuuugie zimowe wieczory
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-30, 09:15   #2630
Konto usunięte

Cytat:
Macie jakieś plany na Andrzejki ? My z TŻtem mieliśmy dzisiaj gościć moją siostrę z mężem, ale mąż się rozchorował i będziemy sami ale lanie wosku będzie obowiązkowo !
my z tż idziemy do znajomych, a juro ja planuję babski wieczór, a tż męski
Stary 2012-11-30, 10:13   #2631
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
tak, mam w pdf'ie poproszę o adres na priv
A czy i ja mogłabym prosić o Greya na maila?
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 10:21   #2632
Ag4

Cytat:
Napisane przez Lena1209 Pokaż wiadomość
A czy i ja mogłabym prosić o Greya na maila?
Mi już karola przesłała także mogę Ci przesłać Tylko podaj @

Aga
Stary 2012-11-30, 10:36   #2633
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi już karola przesłała także mogę Ci przesłać Tylko podaj @
Wysłałam już na priv

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-30, 10:37   #2634
cotka
Zadomowienie

Jakie botki nosicie do spódnic? Zawsze mam problem jesienia i zima z butami do spodnic lekko przed kolano albo takich do polowy uda, moze mi cos rozjasnicie zdjecia mile widziane
Stary 2012-11-30, 10:53   #2635
Lena1209
Wtajemniczenie

Ag4 jeszcze raz dziękuję W weekend zabieram się za czytanie Moje plany na weekend to wyjazd do SPA,czytanie Greya a po powrocie do domu pieczenie pierniczków
Stary 2012-11-30, 11:24   #2636
Ag4

Cytat:
Napisane przez Lena1209 Pokaż wiadomość
Ag4 jeszcze raz dziękuję W weekend zabieram się za czytanie Moje plany na weekend to wyjazd do SPA,czytanie Greya a po powrocie do domu pieczenie pierniczków
Nie ma za co
Ja dziękuję karoli

Zazdroszczę weekendu w SPA!
Ja za książkę zabiorę się najwcześniej w poniedziałek, już się nie mogę doczekać

Aga
Stary 2012-11-30, 11:36   #2637
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie ma za co
Ja dziękuję karoli

Zazdroszczę weekendu w SPA!
Ja za książkę zabiorę się najwcześniej w poniedziałek, już się nie mogę doczekać
Oj tak,caarolaaa dziękujemy

Wprawdzie planowałam wybrać się na zakupy w weekend a tutaj nagle okazało się,że jedziemy do SPA Zakupy poczekają,będzie większy budżet na wyprzedaże Już odliczam godziny do końca pracy a wieczorem zjem moje ukochane sushi
Stary 2012-11-30, 11:49   #2638
Ag4

My mieliśmy jechać do Berlina (tż chciał mi zrobić niespodziankę mikołajkową), no ale pogoda straszna więc strach jechać. A już miałam zamiar obkupić się w balee i alverde No, ale mam nadzieję, że nic straconego i pojedziemy jak aura będzie bardziej sprzyjająca

cotko ja najczęsciej noszę muszkieterki zimą, na jesień mam wysokie botki z zary więc na suche dni zakładam właśnie te. Z tym, że ja zaraz po przyjściu do pracy wskakuję w szpilki więc w zasadzie to obojętnie mi jakie buty ubiorę.
Dziś na przykład mam kalosze bo rano straszna ulewa była :/

Aga
Stary 2012-11-30, 12:13   #2639
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cotka Pokaż wiadomość
Jakie botki nosicie do spódnic? Zawsze mam problem jesienia i zima z butami do spodnic lekko przed kolano albo takich do polowy uda, moze mi cos rozjasnicie zdjecia mile widziane
ja chciałam te http://www.massimodutti.com/webapp/w...BSKORY%2BNAPPA ale nie ma już mojego rozmiaru, do mojej spódnicy by pasowały mam oprócz tego czarne botki na wysokim obcasie, ale nie są zbyt wygodne do biegania, więc noszę spódnicę rzadko (mam tylko jedną w tym momencie)
Stary 2012-11-30, 12:25   #2640
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
My mieliśmy jechać do Berlina (tż chciał mi zrobić niespodziankę mikołajkową), no ale pogoda straszna więc strach jechać. A już miałam zamiar obkupić się w balee i alverde No, ale mam nadzieję, że nic straconego i pojedziemy jak aura będzie bardziej sprzyjająca
Do Berlina też wybrałabym się chętnie...na jakieś fajne zakupy

cotka do spódnic i sukienek noszę zawsze kozaki,najlepiej na wysokim obcasie Botki noszę tylko do spodni bo mimo,że nie jestem niska to mam wrażenie,że skracają nogi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości