|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1591 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 724
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
Cytat:
Wczoraj by³am na zakupach, wysz³am ze sklepu z kuracj± Joanny rzepow± ta w ampu³kach tylko po co mi ona, ja siê pytam, skoro mam jeszcze jednego Jantara i dwa eliksiry GP do przetestowania na siebie.
|
|
#1592 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
|
|
|
|
#1593 |
|
Rozeznanie
|
Ginie, ginie. Kasa mi ginie!
Zap³aci³am za t± Rzepê 13,99z³ w ma³ym sklepiku, to norma czy przep³aci³am?? A ile tam by³o innych rzeczy które mnie kusi³y
|
#1594 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1595 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wczoraj skoñczy³am 3 tygodnie z Jantarem wiêc dam sobie na wstrzymanie na chwilê, jaki¶ tydzieñ, a potem j± bêdê testowaæ. Tylko ¿e ja myjê w³osy jakie¶ 2 góra 3 razy w tygodniu bo wiêcej nie potrzebujê wiêc nie wiem jak to bêdzie z u¿ytkowaniem jej. Muszê jeszcze na blogach poczytaæ. Ni pisa³am Ci jeszcze - cudne masz krêcio³ki
|
|
#1596 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Przypomnia³a¶ mi, ¿e sama mam jeszcze Jantara, ale odpadam po dwóch dniach stosowania... Teraz robiê 4 podej¶cie i w koñcu go zu¿yjê! Dziêkujê Ci |
|
|
|
|
#1597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale czego nie mo¿esz go zu¿yæ? Zapach Ciê odrzuca czy co? Mi on w sumie nie przeszkadza³
|
|
#1598 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1599 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale jako¶ sobie z nim radzi³am. Motywuje mnie to ¿e ja w swojej aptece zap³aci³am za niego 11z³, wiec nie chce wyrzucaæ pieniêdzy w b³otoi wcieram twardo, chocia¿ pod koniec rzeczywi¶cie niedok³adnie wciera³am. Ale nie widzia³am efektu wiêc nie mia³am motywacji. Mam nadzieje ¿e Rzepa lepiej podzia³a na mnie.
|
|
#1600 | |
|
Raczkowanie
|
Dzieñ dobry!
Cytat:
Po prostu "Herbatka ekologiczna polecana przy tr±dziku" oczyszczaj±ca krew. Tak sie nazywa. Ma w swoim sk³adzie 8 zió³. Stosowana wewnêtrznie oczyszczaj± organizm z toksyn, a zewnêtrznie dzia³aniem s± podobne, lub mocniejsze od wspominanej juz kozieradki Kilka z nich ma dzia³anie ³agodz±ce, dobre s± na wypryski, egzemê, stany ropne, owrzodzenia ¿ylakowe itp Smakuje jak siano, ale z dodatkiem miodku wypijê wszystko. Z reszt± ka¿de zio³a mog± ¶wietnie dzia³aæ, wystarczy znaæ ich dzia³anie i mieæ je z dobrych zbiorów ... nie umiem cytowaæ wiêcej ni¿ jedn± osobê... ale siara ![]() Ja te¿ mam zielon± herbatê z Biedro! ![]() Lils121 dobra cena tej Rzepy ja za swoja p³aci³am 13,80, ale moja kuzynka np p³aci³a za ni± 15 z³ A poza tym, u mnie te¿ kilka rzeczy w kolejce i dziwnym trafem góra ro¶nie..plus kilka alkoholowych i niealkoholowych eliksirów o magicznej mocy "siê robi" pod moim okiem. Która¶ reflektuje na sok z natki pietruszki i mandarynek???
|
|
|
#1601 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Ta Rzepa jest na alkoholu? |
|
|
|
|
#1602 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Czesc
![]() Dawaj ![]() ...a na co jest?
|
|
#1603 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Cytat:
![]() Uwaga narzekam: jestem w pracy od 15 min i juz jestem glodna , do tego chciala bym miec proste wlosy, bo w tych zakreconych zle sie czuje zle wygladam nie umiem sie z nimi obchodzic a po nocy nie pozostaje mi nic innego jak kok buuuuuuKaveri a ty dalej chorujesz, w domu siedzisz ? I skad taki ncik :p - wgl wszystkie mnie interesuja :p Ja mam za☠☠☠isty hahaha ale spoko zakladalam wizaz w 2006 czyli mialam 16 lat haha ale musialam byc downem
Oh, foolish.. Harmless.. Foolish, harmless child.. Edytowane przez justusia16 Czas edycji: 2012-11-30 o 09:58 |
|
|
|
|
#1604 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to cieszê siê ¿e nie przep³aci³am, ¿eby tylko co¶ da³a
|
|
#1605 |
|
Spaceroholiczka
|
Idê wetrzeæ tego nieszczêsnego Jantara i od dzi¶ zacznê tak¿e piæ siemiê lniane
|
|
|
|
#1606 | |
|
Rozeznanie
|
Tak, alkohol denat. na drugim miejscu chyba, reszty nie rozumiem.
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
|
|
#1607 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() A nick, to hinduskie imiê ¿eñskie (czêsto, kiedy siê gdzie¶ logujê przegl±dam listê tych imion i wybieram ![]() |
|
|
|
|
#1608 |
|
Rozeznanie
|
Planujê sobie zamówiæ w poniedzia³ek (DDD) 2(s³ownie: dwie) maski Bingo tutaj: http://www.medicspa.com.pl/index.php...ory&path=90_99, tylko tak ciê¿ko wybraæ tylko dwie. Mam farbowane, strasznie suche i zniszczone w³osy. Poradzicie które by³yby najlepsze?
|
#1609 | |
|
Spaceroholiczka
|
W takim razie nie mogê. Mia³am ju¿ wodê brzozow± i podra¿ni³a mi skalp
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Tez czekam na DDD i tez mam dylemat... W ogole tak przed wyplata to zorganizowali.
Stosujecie jakies glinki na skore glowy? Bo ja wypatrzylam te i nie wiem, czy to dobry pomysl?
|
|
#1611 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Rozeznanie
|
O kurcze, to ciekao jak bêdzie u mnie z tym denat. No w³asnie najbardziej wo³aja do mnie ta shea, spirulina i keratyna, mleczna z elastyn± i ta kaszmirowa te¿ na mnie ³adnie patrzy³a. A mo¿esz powiedzieæ co z ni± nie tak?
|
#1613 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Kompletnie nic nie robi³a, a nieraz, gdy dosta³o mi siê co¶ na skórê g³owy powodowa³a bol±ce wypryski. |
|
|
|
|
#1614 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziekujê
|
|
#1615 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() T± z shea u¿y³am do tej pory parê razy i za ka¿dym razem wzmacnia³a u mnie skrêt
|
|
|
|
|
#1616 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1617 | |||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 947
|
Cytat:
masz ³adniejszy skrêt ni¿ ja ![]() ja raczej te¿ nie
|
|
|
#1618 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() (W sierpniu dosta³am robion± ma¶æ od dermatologa. Wysmarowa³am siê, na drugi dzieñ wsta³am z poparzon± i opuchniêt± twarz±, pe³n± czerwonych, chropowatych placków, gor±czk± i kolorze sino-czerwonym. Nawet nie wiedzia³am, ¿e jestem uczulona na detromycynê, a próba uczuleniowa mog³aby mnie uchroniæ przed konsekwencjami )Bra³abym t± z glink± ![]() Co Ty wygadujesz ![]() Twoje s± ³adne, l¶ni±ce, d³ugie (!) i skrêt te¿ masz super! Pamiêtam, jak Twoje w³osy by³y bod¼cem, który sk³oni³ mnie do rzucenia prostowania, farbowania i dbania o krêcio³y
|
|
|
|
|
#1619 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1620 |
|
Spaceroholiczka
|
Dzieñ przed rozpoczêciem roku by³am w szpitalu po zastrzyk, na drugi dzieñ od razu u lek. rodzinnego po drugi, litry wapna, tabletek na alergiê w koñskich dawkach, jakie¶ ma¶ci od dermatologa, robiona ma¶æ dla dzieci (taka na odparzenia, do smarowania pupy,mo¿na wzi±æ receptê od lek. rodzinnego), zrezygnowanie z moczenia jej, mycia, przemywa³am jedynie delikatnie wacikiem wod± do wstrzykiwañ, kiedy zaczê³o trochê ropieæ, smarowa³am m±k± i nieco wysusza³o. Mêczy³am siê z tym do ok. koñca wrze¶nia, a teraz zosta³y mi ciemniejsze ¶lady i ma³a jakby dziurka - blizna na policzku, ko³o nosa (w³a¶nie w tym miejscu zmiana by³a najwiêksza i najd³u¿ej siê papra³a).
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

Wczoraj by³am na zakupach, wysz³am ze sklepu z kuracj± Joanny rzepow± ta w ampu³kach
tylko po co mi ona, ja siê pytam, skoro mam jeszcze jednego Jantara i dwa eliksiry GP do przetestowania
na siebie.

Wczoraj skoñczy³am 3 tygodnie z Jantarem wiêc dam sobie na wstrzymanie na chwilê, jaki¶ tydzieñ, a potem j± bêdê testowaæ. Tylko ¿e ja myjê w³osy jakie¶ 2 góra 3 razy w tygodniu bo wiêcej nie potrzebujê wiêc nie wiem jak to bêdzie z u¿ytkowaniem jej. Muszê jeszcze na blogach poczytaæ. Ni pisa³am Ci jeszcze - cudne masz krêcio³ki
Ale czego nie mo¿esz go zu¿yæ? Zapach Ciê odrzuca czy co? Mi on w sumie nie przeszkadza³

buuuuuu