|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5
Bożee dopiero 16 a ta juz chleje
|
|
|
|
#4112 |
|
BAN stały
|
Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5
To przez mamę
bo wyjeżdżając powiedziała "ale spróbuj, zobaczysz jakie genialne to jest" no i tak wyszło Ale na ostatnim weselu nie piłam, więc co mi tam Jeden czy dwa drinki nie zaszkodzą , nie?Edit. Aa no bo ja nie napisałam, że spędzam weekend bez TŻ, on zastał w domu, a ja opiekuję się domem rodzicow OPIEKUJĘ SIĘ ![]() Edit2. A chyba jednak pisałam.
Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-11-30 o 16:08 |
|
|
|
#4113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4114 |
|
BAN stały
|
Nie, ja nie ogarniam, bo zdradzam Was z innym forum jeszcze
|
|
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle, moja babcia śmieje się że teściowa padnie na zawał jak się dowie o 2014 bo jak ostatnio gadały to teściowa że ja mam skończyć magisterkę i dopiero wtedy ślub |
|
|
|
|
#4116 |
|
Rozeznanie
|
aloffkowa moje gratulacje!
pierścionek leży jak ta lala! misiadełko jak sie robi takiego drina?? Ja mam zamiar jutro popić po pracy bo jest okazja- dostaje umowę na cały etat!
|
|
|
|
#4117 |
|
Wtajemniczenie
|
agunineczka, nam ostatecznie też tyle wyjdzie, co wam, bo do tych 140 zl doplacamy jeszcze 50 zl od osoby i wtedy mamy juz wszystko: ciasta, owoce, wodka, wino, napoje gazowane bezalkoholowe, wody mineralne, soki itp, wiec oplaca sie to bardziej, bo u nich korkowe 10 zl za butelke alkoholu i 5 zl za butelke bezalkoholowa, wiec lepiej zdecydujemy sie na to. To i tak jedna z najtanszych ofert u nas w samym centrum miasta, bo sal peryferyjnych niestety nie bierzemy pod uwage.
aloffkowa, pociesze cie, ze moj ojciec tez mi nie pogratulowal zareczyn, bo nawet o nich nie wie, nie bedzie go na slubie, bo jest kawalem skurrrr**** i szczerze go nienawidze; a co do tescia to bardzo go lubie i wydaje mi sie, ze on mnie tez, ale po zareczynach matka tz-ta gratulowala, a on do nas "to wy sie macie cieszyc, a nie ja, to wasza decyzja, mnie nic do tego", po czym normalnie zaczal gadac o czyms innym, wiec wiesz ;p;p;p ja mam to gdzies, on i tak mnie bardzo lubi, bo zawsze jest wobec mnie taki szczery i otwarty, wiec na poczatku bylam zla, ale juz olalam to ;p kulbensikowa, masakra z tym snem... dobrze, ze mamie sie nic az tak wielkiego nie stalo, zdrowka dla niej. A teraz opowiem Wam jak sprawa sie wyjasnila. Otoz kobieta zadzwonila do mnie dzis rano i zaczela mega przepraszac, ze jej tak strasznie glupio, ze nie dala rady napisac tej umowy, ale ze jakas tam inna babka odeszla z pracy i ona sama ma teraz wszystko na glowie i ze ma nadzieje, ze nie jestem na nia tak zla. To ja jej na to: "Szczerze mowiac, to jestem na Pania zla". I jej tak troche pojechalam, grzecznie, ale konkretnie :P Bo ja przeciez rozumiem, ze moglo jej cos wypasc itp, ale mogla chociaz napisac mi smsa, ze nie da rady to bym wiedziala, ze nie i spoko, a nie takie zero kontaktu. To ona, ze faktycznie, nie wpadla na to, mogla napisac :P Masakra :P Takze zaczela sie kajac przede mna bardzo, obiecala, ze teraz juz zawsze bedzie dawac znac no i ze oczywiscie juz nigdy nie dopusci do takiej sytuacji, no i ze w poniedzialek wysle umowe i teraz 7 grudnia mamy isc podpisac. Mam nadzieje, ze wysle w poniedzialek, bo jak nie to ją chyba zgladzę :P Takim sposobem za tydzien az dwie umowy bedziemy podpisywac, bo jeszcze z firma foto/video. A najlepiej ona do mnie jeszcze, zebym nie szla do dyrektora, ze naprawde taka sytuacja sie juz nie powtorzy. No ja mysle, ze nie !!!!
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
napisz na jakim
może i ja dołącze
|
|
|
|
#4119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4120 |
|
BAN stały
|
Na slubowisku
![]() Larysa najprościej na świecie - 1 kieliszek SOPLICA ORZECH LASKOWY i resztę coli, cały czas myślałam za jakim wafelkiem mi to smakuje, aż w końcu przypomniałam sobie, że kinder bueno tak smakuje Rany, jakie to jest dobre... Chciałoby się jeszcze ale nie będe chlać w samotności ![]() Monika i git! Oby się wywiazała! Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-11-30 o 16:31 |
|
|
|
#4121 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4122 |
|
BAN stały
|
No pisałam przy okazji tego kosztorysu i listy gości, nie trzeba męczyć się z Excelem no i można wygenerować w pdfie i wysłać albo wydrukować, tak wysłalam moją najmojszą listę gości teściówce
|
|
|
|
#4123 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny, też mam nadzieję, że teraz już się obędzie bez niespodzianek.
A ja chyba będę miała na weselu wódkę Soplica, bo hotel oferuje trzy, jedna do wyboru i jest tak: Soplica, Żołądkowa, Luksusowa. To chyba najlepiej Soplica, no nie? Doradźcie, bo ja nie pijam wódki i nie wiem :P
|
|
#4124 |
|
BAN stały
|
Też nie piję (CZYSTEJ
) ale wiem, że z tych 3 najczęsciej bierze się Żołądkową u nas... Ale ja tam się nie znam, ja już wódkę mam prawie skompletowaną ![]() Idę stąd, bo zaczynam spamować i zaraz będę sama z sobą pisała
|
|
|
|
#4125 |
|
Zadomowienie
|
Też korzystam z tej strony i bardzo ją lubię bo faktycznie ma fajne opcje i tamten kalkulator mi najbardziej pasuje
A dodatkowo ta możliwość tworzenia swojej listy gości i zapisywania różnych sprawy które są do załatwienia i oznaczania je miesiącami to już w ogóle
|
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
haha, ja jestem ciekawa jak zareaguje moja teściowa na slub w 2014 !
|
|
|
|
#4127 |
|
Zadomowienie
|
A kiedy macie zamiar jej o tym powiedzieć?
|
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
jak zaczniemy coś planować- szukać. czyli pewnie jeszcze w grudniu
|
|
|
|
#4129 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4130 | |||
|
Zakorzenienie
|
jest pomysł na biznes nie?
![]() powiem Ci ,że odkąd mie złapali to boje się jedzić że oni się gdzieś czają po krzakch z suszarą... Cytat:
![]() takimi pierdołami się przejmujesz?? ![]() może facet jest zamknięty w sobie i raczej niechętnie okazuje uczucia? Daj spokoj... A jak już jesteśmy w tym temacie to ja z TZ zaręczyiśmy się w Pradze i napisałam tacie mojemu smsa to mi odpisał "ale pasztet..." Okazało się,że on myślał że ja od razu chce brać ślub, rodzić dzieci i rzucić studia Cytat:
![]() odejdź duchu nieczysty Cytat:
wczoraj piliśmy na próbę Stocka i nir piekła mnie w gardło ale też nie smakowała jakoś ale wódka chyba nie może smakować ale znajomi mówili że dobrze wchodzi więc chya na nią padnie jestem dzisiaj u rodziców i planujemy wieczór z jakimś dobrym filmem i winkiem więc miłego!
|
|
|
#4131 |
|
Raczkowanie
|
misiadelko aleś mi ochoty narobiła na tego drinka
![]() monikkad super że się wszytko wyjaśniło, teraz pozostaje czekać na umowę do poniedziałku ![]() Ale jestem głodna... od 13 nic nie jadałam, zaraz jadę na to USG brzucha i lekarz mi nie kazał już nic jeść Kurczę troszkę się boję tego badania..
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
aha, larysa gratuluję umowy
|
|
#4133 | ||
|
Zadomowienie
|
JEJ! Dopiero teraz udało mi się usiąść do komputera... I wchodzę a tu już 3 strony zapełnione!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jedynie jego tato i szwagier, że już wiedzą dlaczego ten grill uroczysty i alkohol kupiony i że zaraz będziemy świętować.TŻ się załamał i miał łzy w oczach, że jego mama aż tak się obraziła... Niby wieczorem powiedział jej, że ma żal do niej i ona powiedziała, że liczyła iż będzie z nim wybierać (choć nie wiem jak, bo on kupował w Warszawie, a ona 300 km od niego). Jednak, co czuliśmy to czuliśmy i staramy się o tym zapomnieć. |
||
|
|
|
#4134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to faktycznie nieprzyjemnie... teściowa mogła fochy schować w kieszeń, to Wasz dzień, Wasze zaręczyny... Poza tym nie ona jest od wybierania pierścionka
|
|
|
|
|
#4135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam kinder bueno jeszcze nie piłam takiego drina, ale koniecznie musze sobiwe zrobić... driny też uwielbiam ![]() Cytat:
![]() klaudia1534 wszystko będzie ok, nie martw się A ja w poniedziałek mam kolejną rozmowę w sprawie pracy na umową o prace na zastępstwo
|
|
#4136 |
|
BAN stały
|
Narobiła smaka
|
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4138 |
|
Rozeznanie
|
Wow ale jestem zakręcona albo nie kumata
czytam dalej patrze a tu waniliowa cytuje że gratuluje podpisania umowy w pracy no dzuęki niej doszłam o co chodzi małej czarnej A teraz proszę o poradę mam kolor płaszczyka jak w załączniku no może troszkę bardziej żywszy i teraz zastanawiam sie w jakim kolorze kupić sobie czapkę i komin i torebkę i buty. Mam juz jedne czarne kozaki i jedna brazowa torebkę ale chce kupic sobie nowe tylko tez tak zeby moc to łączyć np z starymi butami czy torebką. ![]() HELP! ![]() ![]() zapomniałam dodać płaszczyk ![]() ... oto i on http://static.traderscity.com/board/...lue-coat-1.jpg Edytowane przez larys__a Czas edycji: 2012-11-30 o 18:39 |
|
|
|
#4139 |
|
BAN stały
|
Kishlaczkowa współczuję chorej sytuacji...
Larysa coś Ci ten załącznik chyba się nie załączył
|
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piłaś cośik z misiadelko czy jak? ![]() A płaszczyk śliczny ja bym kupiła dodatki w kolorze kremowym lub białym
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

bo wyjeżdżając powiedziała "ale spróbuj, zobaczysz jakie genialne to jest" no i tak wyszło
Ale na ostatnim weselu nie piłam, więc co mi tam 

Rany, jakie to jest dobre... Chciałoby się jeszcze ale nie będe chlać w samotności 

wiecie, oby ludzie na facebooku gratuluja, a On nic. ani slowa. nie mowie o wylewnosciach i nazywania mnie synowa juz czy cos. ale o jednym glupim slowie chociaz. moze dla niejednej z Was to ☠☠☠☠☠☠☠a, ale dla mnie nie. tymbardziej ze moj tata mi nie pogratuluje. 
Kurczę troszkę się boję tego badania..
uwielbiam kinder bueno