|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- :d |
|
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Woda w Tarnobrzegu jest, ale nie radzę z niej korzystać do przyrządzania normalnych posiłków, a już nie daj Boże pić bez przegotowania. Sprawdźcie- na dnie czystego, podkreślam czyściutkiego garnka, po przegotowaniu i ostudzeniu na dnie pozostaje czysta "gnojówka". I proszę nie robić sobie z tego stwierdzenia "jaj" co na pewno będą chętnie czynić odpowiedzialni za jakość wody. Co z tego, że podobno zainstalowano najnowszą technologię do uzdatniania wody. Jakość tej wody nie uległa zmianie i taka jest prawda, tego żadnymi złośliwościami nie da się niestety ukryć. A tak na marginesie, podobny eksperyment przeprowadziłem z wodą przywiezioną ze Stalowe Woli,no i co - a no woda okazuje się jest naprawdę dobra - po przegotowaniu na dnie garnka nie ma śladu brzydkiego osadu. Taką wodę można pić ze świadomością, że człowiek się nie otruje. " A prezydent za to medale dostawał
|
|
|
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/dzbanek-filtr-brit...806413512.html czemu jest tansza? cos tutaj moze byc nie tak?
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4356 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja tez ten zamówie
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
łeee to na drugim końcu mieszkasz
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszyscy z osiedla obok musieli wymieć krany i słuchawki prysznicowe.
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
będziesz zadowolona
Cytat:
|
|
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, mój mąż mnie po prostu rozbraja... Dzisiaj jego kolej wyjścia z psem rano więc i na kupno pieczywa. Wstał, robi sobie śniadanie i pyta, czy "w najbliższym czasie" (czyli jak dla mnie do pół godziny) będę chciała jeść śniadanie, więc mówię, że nie. To zjadł cały chleb co został z wczoraj i zadowolony siadł do kompa. I tak siedzi i siedzi, ponad godzinę. Teraz sobie chciałam kanapki zrobić a chleba nie ma. A ten jeszcze do mnie "no przecież pytałem". No to kurna mu mówię, że myślałam że to maks pół godziny, a nie dwie do cholery! I czy on naprawdę sądzi, że ja dwie godziny będę ze śniadaniem czekała. Najpierw obruszony do mnie jak nie wiem, że mam pretensje. Dopiero po chwili przeprosił i tłumaczy, że się zasiedział. A co mi po jego przeprosinach jak siedzę o pustym żołądku i muszę czekać, aż chleb przyniesie (a to z pół godziny minimum), bo cholera myśli tylko o sobie
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy istnieje kolor nie dla chłopca? ![]() dla tych którzy nie wejdą podpowiadam ze ubrała w neon pink
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja nie jestem lepsza |
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe a ileż to roboty ![]()
|
|
#4367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oby w weekend bardziej zaangażuje małża do małej to może jej troche przejdzie
|
|
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Po mamusi Tylko ja nie bardzo jestem za różem dla chłopców. Wolę brązy, granaty, czerwienie. Fabisiowi właśnie jest super w ciemnych kolorach, bo ma jasną cerę ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Jakie czapki ubieracie teraz dzieciom? Bo Fabi chodzi w cienkiej jesiennej welurowej. No i nie wiem czy nie za cienka jest bo kaptura mu nie ubieram---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Aga wróżka mi przepowiedziała trójkę. Więc będzie 2 synów, a najmłodsza córeczka |
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4370 | ||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Nocka dobra, ale bez szaleństwa. Mały obudził się o 00.20, pojadł i poszedł spać. Później o 4.30, pojadł i poszedł spać i o 7.00 wsypany się obudził (spał w naszym łóżku) i tak wrzeszczał, że szkoda gadać. Mąż wstawał do pracy (nie ma kto przyjść i on musiał, ale dostał opiernicz, że ja sama cały tydzień a on jeszcze w weekend w pracy) to pogadał do małego. Później wstałam ja, pobawiliśmy się do 8. Młody pojadł i o 8.20 zasnął. Obudził się przed chwilą i leży w łóżeczku i gada do siebie Dziś młody po raz pierwszy zjadł na śpiocha To prawdziwy cud ![]() Cena podobna jak u nas. Co oczywiście nei jest żadnym pocieszeniem. Cytat:
żebyście coś znaleźliCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za książkę ale mąż ma rację ![]() jak nie ma co robi to wizaż najlepszy za przekręcanie się szczeniaczek to dobry pomysł. Na pewno kiedyś go zainteresuje "sterowanie" dzwiękami z niego a póki co będzie sie cieszył do niego ![]() Cytat:
![]() wszystko pcha do buzi ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
Bądź człowiekiem, daj piernika Nie nocny Marek, a nocna Zosia rośnie cioci Dep ![]() ja się odchudzam od poniedziałku Cytat:
Cytat:
Cytat:
Możesz też kupic dzbanek DAFI i kupowac do niego filtry. One wszystkie działają na tej samej zasadzie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja zakładam taką czapkę wełnianą podszytą polarkiem. Ale ona nie jest bardzo gruba. Taka w połowie drogi między przejściówką, a ciepłą czapką zimową. |
||||||||||||
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za odopowiedzi co do tych filtrow
|
#4372 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
nadrobiłam Was ale oczywiście część cytatów mi wcięłou nas ok, wczoraj był epizod z półgodzinną histerią poza tym super Vwictoria czytałam co pisałaś o swojej koleżance karmiącej piersią. Tak, zgadza się, ja jestem pewna, że swego czasu mała była głodna i przez to płaczliwa. Teraz widzę też jednak wyraźnie, że oprócz tego że wtedy rzeczywiście kapturki namieszały i zmniejszyły mi laktację, to mała jest po prostu niejadkiem i tak już z tym jedzeniem ma Teraz z laktacją nie mam problemów, ale jestem ostrożna więc czasem "sprawdzam" ją za pomocą SNSa Medeli. To genialny system - mogę wlać mm do butli a leci z piersi. Dzięki niemu widzę, że ona więcej nie potrzebuje a przecież teraz też nie zjada nie wiadomo ile, przyrosty ma na minimum. A szczęśliwa i roześmiana, to niech jej będzie ![]() Cytat:
Śliczne imię wybrałaś dla córeczki Cytat:
wysoki stan to zaleta Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głowa mnie coś boli
|
|
#4375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ona już nie karmi piersią - sterydy + później antybiotyk sprawiły, że mały był długo na butelce i teraz nawet nie chce się zbliżyć do piersi. A ona nie odciąga. I mówi, że on potrafi zjeść 150ml co 2,5h więc sporo. Super, że Twoja M. przybiera i jest szczęśliwa. To najważniejsze Blue pewnie wręczyła małej odkurzacz i zagoniła do porządków
Edytowane przez wvictoria Czas edycji: 2012-12-01 o 11:30 |
|
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez ..
juz kawe wypilam zaraz chyba zrobbie druga... |
|
|
|
#4377 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet pediatra mi powiedziała że na piersi "tak sie czasem zdarza" - po prostu nie widać gołym okiem, a brak doświadczenia sprawia, że trudno to ocenić jestem i tak w szoku, że po takich problemach dalej się karmimy. Teraz raz dziennie dostaje jednak butlę i jest bez problemów (1 minuta to przepychanka ze smoczkiem, ale bez płaczu, po minucie takiej "walki" wypija 100 ml, później oczywiscie jeszcze pierś gdybym dała najpierw pierś to butli by nie ruszyła )
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytałyście o pracy w Apple? Ale pranie mózgu
http://gielda.onet.pl/najpierw-towar...,1,prasa-detal |
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
jak u nas bylo zero mala miala czapke i szaliczek, kombinezon, body z krotkim, bluzeczka, leginsy, skarpetki, lekki kocyk, oslona bo wialo,
bylo jej cieplo na 100 % |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

bo ja, Lipus, Vestis i Malwina też z podkarpacia jesteśmy 

bo kaptura mu nie ubieram
żebyście coś znaleźli