Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 227 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-25, 16:15   #6781
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

[QUOTE=wiolkaslonko;367203 0]
Cytat:
Napisane przez niebieska.lwica Pokaż wiadomość

wydłużam liste o swojego miela
wiolkaslonko- wiolkaslonko@gmail.com
alusia200@op.pl
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 16:26   #6782
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Witajcie dziewczyny!
Czytam i czytam wasze wrażenia z targów i jest mi tak szkoda że nie mogłam na nich być Dopiero wróciłam z uczelni. Nie opłacało mi się jechać na 20 minut, zresztą pewnie wiele wystawców już się zwinęło.
Mam do was ogromną prośbę jesli macie jakieś zdjęcia z targów typu wiązanki, biżuteria itp. to proszę prześlijcie na jackyrudy@op.pl

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 16:33   #6783
mila25
Raczkowanie

Jolinek wyslalam Ci wiazanki
mila25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 16:50   #6784
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

Cytat:
Napisane przez mila25 Pokaż wiadomość

Stary 2007-02-25, 17:11   #6785
milly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paticzka Pokaż wiadomość
milly a mogłabyś mi dać namiary na tę firmę dekoratorską? Bo niestety nie mogę być na targach gdyż jestem w Warszawie i wracam dopiero późnym wieczorem
Pozdrawiam serdecznie.
...nie ma sprawy: www.dekored.pl
Znalazłam jeszcze inne firmy: www.pietrzyk-sluby.za.pl http://www.studiodekoracji.pl/
milly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 17:25   #6786
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

Cytat:
Napisane przez mila25 Pokaż wiadomość
Mila bardzo proszę jak możesz to prześlij mi jeszcze raz bo chyba miałam zapchaną skrzynkę. Właśnie zrobiłam porządek i teraz już powinno dojść Dzięki bardzo

Stary 2007-02-25, 17:30   #6787
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
a tak a propos bukietów - to ja sobie wymyśliłam że chciałabym taki "naturalny" bukiet, to znaczy różne kwiaty, bukiet trochę udający wiązankę z polnych kwiatów, tylko oczywiście z takich ogrodowych, podobałoby mi się żeby były na przykład tulipany, frezje, lilie, gerbery i mogą być różne inne... tylko, żeby były wszystkie białe
no nie wiem czy to jest dobry pomysł, właśnie zajmuję się szukaniem zdjęcia czegoś takiego, bo trudno mi jest to sobie wyobrazić....
Może coś takiego? Typowo polne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet2.jpg (31,7 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 27.jpg (29,5 KB, 21 załadowań)

Stary 2007-02-25, 17:32   #6788
milly
Raczkowanie

Jolinek - mam z targów kilka ulotek kwiaciarni oferujących wiązanki ślubne, jeśli chcesz moge podać namiary. Daj znać
milly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 17:40   #6789
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

Cytat:
Napisane przez milly Pokaż wiadomość
Jolinek - mam z targów kilka ulotek kwiaciarni oferujących wiązanki ślubne, jeśli chcesz moge podać namiary. Daj znać
Milly dzięki bardzo ale ja na pewno będę korzystać z usług pani Ani Ratajewskiej o której pisała kiedyś magdulka. Ja znam panią osobiście i wiem że potrafi zrobić naprawdę piękne wiązanki i dużo taniej niż w kwiaciarni. Ale jeśli macie zdjęcia to bardzo chętnie bo ja niestety mam 100 pomysłów na minutę, może podpatrzę coś jeszcze?

Stary 2007-02-25, 17:55   #6790
mila25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
Mila bardzo proszę jak możesz to prześlij mi jeszcze raz bo chyba miałam zapchaną skrzynkę. Właśnie zrobiłam porządek i teraz już powinno dojść Dzięki bardzo
Wyslalam jeszcze raz, mam nadzieje, ze teraz dojdzie- daj znac czy doszlo
Stary 2007-02-25, 17:56   #6791
sija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
ruda3d przepraszam, to tak wyszło, nie chodzilo mi o to że Ty tak twierdzisz tylko wolałam uprzedzic te domysły juz się przygotowałam ze większosc osób będzie się mi przygladac i wbrew temu co mówię podejrzewac, że z konieczności sie pobieramy zobaaczymy jak to wyjdzie, póki co chcemy zebrać informacje i spróbowac, może się uda, bo jesli nie teraz to dopiero wiosna przyszlego roku ...
dziewczyny nic mi więcej nie podpowiecie???
Może macie adresy takich lokali gdzie jest mniej miejsca i takie mniejsze przyjęcie moznaby zorganizować??
druga opcja to jest obiad (tylko się obawiam czy nie byłoby sztywno) i w późniejszym terminie jakis grill z przyjaciółmi (ich zapraszalibyśmy więcej niż rodziny
Zapytaj w Pensjonacie Relax na Przyjaźni 17, ja tam robię wesele na 60 osób (to max na tej sali)
sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 17:57   #6792
mila25
Raczkowanie

Cytat:
Milly dzięki bardzo ale ja na pewno będę korzystać z usług pani Ani Ratajewskiej o której pisała kiedyś magdulka. Ja znam panią osobiście i wiem że potrafi zrobić naprawdę piękne wiązanki i dużo taniej niż w kwiaciarni. Ale jeśli macie zdjęcia to bardzo chętnie bo ja niestety mam 100 pomysłów na minutę, może podpatrzę coś jeszcze?
Napisz prosze cos wiecej o tej Pani- gdzie pracuje i w jakim przedziale cenowym sa kwiaty u niej.
Stary 2007-02-25, 18:12   #6793
*kasieńka*
Zadomowienie

dziewczyny a mogłabym i ja prosić o zdjęcia wiązanek i ewentualne namiary na kwiaciarnie? moj adres to basse7 @ wp.pl
*kasieńka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 18:31   #6794
piotr25
Raczkowanie

Witam serdecznie, z przyczyn niezależnych nie mogłem być na targach. Nam zostały tylko zaproszenia i wiązanki do ślubu, może widziałyście coś ciekawego a jak tak to dajcie znać na forum lub prywatnie
piotr25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 18:37   #6795
nicky_1981
Rozeznanie

Hejka! My także bylismy na targach! Prawie niczym sie nie rózniły od zeszłorocznych. Podeszłam do stoiska Mily25 i zrobiłam z siebie idiotke, bo dziewczyna na mnie gały wybałuszyła jak jej powiedziałam o co chodzi- KICHA!!!!!!!
W sumie to nic nie znalezlismy tylko wyniosłam z tamtąd kilogram papieru.
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-25, 18:56   #6796
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Dziewczyny czy wynajmujecie kogoś do dekoracji kościoła??
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 19:12   #6797
mila25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Hejka! My także bylismy na targach! Prawie niczym sie nie rózniły od zeszłorocznych. Podeszłam do stoiska Mily25 i zrobiłam z siebie idiotke, bo dziewczyna na mnie gały wybałuszyła jak jej powiedziałam o co chodzi- KICHA!!!!!!!
Pisalam ze bede w sobote od 10-15 ale wtedy tez sie nikt nie przyznal... A dzis stala moja siostra wiec rzeczywiscie byla srednio w temacie, ale nie przejmuj sie, szkoda tylko ze nie mialysmy okazji sie poznac..
Stary 2007-02-25, 19:42   #6798
anka1900
Zakorzenienie

do martuko
obawiam się, że z wakacyjnym miesiącem może być problem, sama zaczęłam poszukiwania sali już w październiku i okazywało się, że wolnych sal brak, a jeśli były to cena nie odpowiadała naszym kieszeniom, po debatach rodzinnych ustalone zostało, że jedynym rozwiązaniem na ślub i wesele w sierpniu 2007 może być data 15 , czyli środa świąteczna i na tym stanęło bo inne miesiące nie wchodziłyby w grę, na Lubelszczyźnie nie ma jeszcze zwyczaju na weselne zabawy w inny dzień niż sobota, inne części kraju w wyniku wyżu demograficznego zachęcają młodych do każdego dnia tygodnia, to wiąże się też z licznymi upustami
- przedstawię też przykład mojej przyjaciółki, która wynalazła salę 3 m-ce przed ślubem, była to restauracja w hotelu Huzar, gości było ok 50, więc się pomieścili, jedyną niedogodnością był fakt, że wesele nie było imprezą zamkniętą, właściciel urządza w soboty dancingi i na parkiecie szalały obce wszystkim osoby, które chciały się nawet załapać na darmowe przekąski z weselnego stołu, było to trochę żenujące, dobrze że fotki pstrykane były już wcześniej, bo potem pełno było już w kadrze panów w dżinsach i panienek z gołymi brzuchami
-ps. czasami zdarza się cud że jakaś para rezygnuje z jakiegoś terminu rezerwacji sali, tak skorzystała moja siostra, która "musiała" wziąć ślub dość szybko, szczęście jej sprzyjało pomimo głupiego wybryku jaki zrobiła rodzinie, i tak załatwili w tydzień przyjęcie w karnawale
ps. 2 - powtarzam za innymi Dworek Szlachecki, ma okropną zarządzającą, ta pani nie nadaje się do tego interesu, nie polecam nikomu
- za to polecam moją restaurację " Zajazd Gościnny", właścicielka działa w tym biznesie od wielu, wielu lat i wie jak podejść do klienta, który tak na prawdę nie ma pojęcia co dla takiej ilości osób jest najlepsze
pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań
anka1900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 19:48   #6799
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

Mila25 wysłałam Pw

Stary 2007-02-25, 19:58   #6800
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
ruda3d przepraszam, to tak wyszło, nie chodzilo mi o to że Ty tak twierdzisz tylko wolałam uprzedzic te domysły juz się przygotowałam ze większosc osób będzie się mi przygladac i wbrew temu co mówię podejrzewac, że z konieczności sie pobieramy zobaaczymy jak to wyjdzie, póki co chcemy zebrać informacje i spróbowac, może się uda, bo jesli nie teraz to dopiero wiosna przyszlego roku ...
dziewczyny nic mi więcej nie podpowiecie???
Może macie adresy takich lokali gdzie jest mniej miejsca i takie mniejsze przyjęcie moznaby zorganizować??
druga opcja to jest obiad (tylko się obawiam czy nie byłoby sztywno) i w późniejszym terminie jakis grill z przyjaciółmi (ich zapraszalibyśmy więcej niż rodziny
a może hotel Focus? "Mniejszy" lokal, ale bardzo elegancki. Ale jak tam z terminami, to nie wiem... A może tak faktycznie pomyślicie o niedzieli? Duże zniżki i może akurat coś znajdziecie...
Stary 2007-02-25, 20:11   #6801
mila25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość

Nicky napisz prosze jak wygladala ta dziewczyna do ktorej podeszlas, bo pytalam siostry czy podchodzil ktos z forum i powiedziala ze nie.. Czy nie podeszlas przypadkiem do tej kobiety co miala to bazarowe stoisko z majtkami? bo juz sama nie wiem a jestem ciekawa jak to bylo
Stary 2007-02-25, 20:17   #6802
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

Mila
mam nadzieję że teraz będziesz mogła wejść i obejrzeć bukiecik jest bardzo ładny www.17czerwca2006.prv.pl

Stary 2007-02-25, 20:42   #6803
mila25
Raczkowanie

Cytat:
Mila
mam nadzieję że teraz będziesz mogła wejść i obejrzeć bukiecik jest bardzo ładny www.17czerwca2006.prv.pl
Dzieki tutaj sie otworzylo
Stary 2007-02-25, 21:04   #6804
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
ruda3d przepraszam, to tak wyszło, nie chodzilo mi o to że Ty tak twierdzisz tylko wolałam uprzedzic te domysły
co ty, nie ma sprawy nie chciałam, żebyś ty się poczuła urażona - jesli nie to no problem

hehehe, były u mnie koleżanki, teraz mój TŻ zmywa górę naczyń a ja siedzę przed kompem, jak tak dalej pójdzie, to do ślubu nie dojdzie bo mnie zamorduje

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 21:06   #6805
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Może coś takiego? Typowo polne
dzięki
ten pierwszy fajny , tylko wolałabym żeby były w nim same białe kwiaty w różnych odcieniach bieli i zieleń liści, ale to już do dogadania z florystką... ale jeszcze będę szukać

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 21:07   #6806
nicky_1981
Rozeznanie

Wink Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Mila to była taka ładna, średniego wzrostu blondynka w czarnym golfie. Jak powiedziałam, ze my powinnyśmy sie znac z Wizazu to odpowiedziała,ze pewnie mi chodzi o szefową .
A tak nawiązując do targów, to co myślicie o salonie fryzjerskim "U Ani"?? mi sie podobały te ich fryzurki, chyba się skuszę na próbny! Jak moze któras z Was tam chodzi i moze podac mi wiecej szczegółów to bede wdzieczna .
Bardzo podobały mi się również kompozycje pani A. Ratajewskiej. Czy ta pani prowadzi jakąs kwiaciarnie czy pracuje w domu i czy naprawde jest taka dobra???? Moja znajoma miała niezłe przejscia z panią z kwiaciarni na Lipowej (budynek pizzy hut) - mam nadzieje, ze to inna osoba!!!!
Stary 2007-02-25, 21:11   #6807
mila25
Raczkowanie

Uwazam ze salon u Ani jest ok, owego czasu robilam u nich trwala na wlosy za lopatki ( krecily mi ja we trzy ), robia piekne uczesania slubne i goraco je wszystkim polecam. Dodatkowo same wykonuja ozdoby do wlosow w zaleznosci od stylizacji. Nie sa najtansze (nie wiem ile teraz biora) ale mysle ze warto

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-25, 21:15   #6808
nicky_1981
Rozeznanie

Mila a ile tam jest ("U Ani") kobitek??? I kogo mozesz polecic z tego salonu?
Stary 2007-02-25, 21:17   #6809
mila25
Raczkowanie

Oj wiesz ja juz od jakiegos czasu tam nie chodze, ale o ile zdazylam sie zorientowac to maja katalogi z fryzurami i jak wybierzesz fryzure to zapisza Cie do tej, ktora sie w takich rzeczach specjalizuje - zreszta u nich wiekszosc jest dobra..
Stary 2007-02-25, 21:20   #6810
nicky_1981
Rozeznanie

dzięki Mila, chyba kiedys sie tam przejdę!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości