|
|
#151 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Jak pozbyć sie tej trzeciej!!! Sprawa b.pilna!
Cytat:
Mi też żal tej obecnej dziewczyny tego pożal się boże gostka. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#152 | |||
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#153 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czasami gdy dowiesz sie o wszystkim i pokazesz swojej eks najlepszej przyjaciolce zdjecia dziewczyn/y mówi "Faktycznie ladniejsza/e od Ciebie". Po czym wiedząc że związek Twoj sie rozpada, przychodzi przez kilka dni do Ciebie w samym szlafroczku i paraduje w nim przed Twoim już prawie byłym...
|
|
|
#154 | |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do "przyjaciólki", Szpiegu, ja bym jej chyba dodała całe opakowanie węgla do herbaty |
|
|
|
|
|
#156 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bynajmniej ja po takim numerze bym faceta do sądu podala...
|
|
|
#157 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz ja tez bym tak nie mogla i chyba nigdy tego nie zrozumiem..mam zasade robie co chce ale nikogo tym nie krzywdze one widocznie takiej zasady nie maja...a watek jakby powstal ojj duzo mialabym do powiedzenia nie szanuje takich dziewczyn i nigdy szanowac nie bede ..fatalne w tym wszystkim jest to ze osoba ktora nagle dowiaduje sie o takich "pannach" bardzo dlugo pozniej buduje zaufanie i widzi rywalke w co drugiej dziewczynie jaka napotyka jej tz...tak przynajmniej bylo ze mna
|
|
|
#159 |
|
Rozeznanie
|
dopiero znalazłam ten wątek i po tym,jak Ninana tu naściemniała (gratulacje dla detektywa który znalazł inny wątek-niestety nie pamiętam nicka) myślę że już tu nie wróci,ale gdyby czytała to powiem 2 rzeczy:
-też nie cierpię panienek ładujących się z buciorami w czyjś związek (tym bardziej że razem mieszkają...to już jest pewna deklaracja) -w momencie gdy nowy facet przyznałby mi się że mieszka z tzw "byłą" ( |
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym tak nie mogła, ja bym tak nie mogła; macie szczęscie budować swój związek bez konieczności rozwalania go komuś innemu, bo by się okazało
, kto czego nie może... ![]() ![]() I: jak suka nie da, to pies nie weźmie... ![]() W 1-ej kolejności to facet powinien być zadowolonym z tego, co (już) ma i przestać wietrzyć za nową zwierzyną ; czyżbyście już zapomniały, drogie Panie, stare porzekadło naszych babek , że: w miłości, jak na wojnie, wszystkie chwyty..?Też nie cierpię takich dziewczątek, normalka, ale droga przez świat usłana płatkami róż to nie jest. Gdy facet jest 'super' to zawsze jakaś 'rywalka' będzie chciała wyciągnąć 'po cudze' łapkę.Ufaj Bogu, ale samochód zamykaj ; chłopa to trzeba sobie czasem 'przypilnować' albo mieć mózg i nie dać się tzw. robić w jajo. A Ninana prawdopodobnie ma gdzieś Wasze (nasze) umoralniające gadki. ![]() edit: Zanim uderzy ktoś w tony: ja mam cudownego TZ-a i on by.../i on sam wie... (nie neguję, cenna sprawa, przecież wiem ) - przypominam , że do zdrad podobnież przyznaje się 60% facetów, z kosmosu to się nie bierze. ![]()
|
|
|
#161 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wdech-wydech,licze do 10. Brak mi słów na te panny. ![]() Aeterna,jeśli chodzi o zdrade,nigdy nie mów nigdy. To szczera prawda. Cudzych nie tykam
|
|
|
|
|
|
#162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale do tanga trzeba dwojga. Skoro on zdradza-znaczy,że chce tego -tu nie ma przymusu .
|
|
|
#164 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Może obydwoje są siebie warci?? A tytuł wątku,jest conajmniej dwuznaczny,to tak jakby autorka wątku chciała/potrzebowała szybką porade jak pozbyć się/zabić tą trzecią bo jego obecna partnerka nie chce się wynieść i jest dla niej?/nich? ciężkim balastem.
|
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Natomiast,tak jak w życiu niczego nie można być pewnym-tak i w miłości dla niektórych nie jest to aż tak oczywiste,że to akurat "ta" na całe życie. Może zdradzający facet nie znalazł jeszcze "tej" jedynej-jest cały czas na etapie poszukiwania ,dlatego próbuje z różnymi (aż trafi na tą jemu przeznaczoną ).
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Podobnież masa osób używa nielegalnego oprogramowania czy kseruje książki i jakoś skrupułów wielkich czyniąc to - nie ma; moim zdaniem, łatwe to jest gdybanie.
Fajnie, gdy los łączy 2 wolne osoby i te pe i te śme, ale w praktyce to nierzadko tak pięknie nie jest. Może teraz, bo wiele z nas jest (bardzo) młodych, co to jest ''naście'', czy (ponad) ''20'' lat..? Do tego (wciąż ) fajnie też jest móc 'kontynuować' szkolne i studenckie miłości np. -ale za 10 lat, gdy ''tobie'' rozwali się związek i masz30-(40-)parę lat, może się okazać, że jesteś sama palec, nie chcesz być sama a fajnych facetów, dziwnym trafem, jak na lekarstwo... I wtedy się zacznie... I podwózka do (i: 'z') pracy... I 'zrozumienie', którego u żony przecież brak... I co ja miałam zrobić, no: pokochałam..!Luba, czekam. ![]()
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
BTW; w wątku o zdradzie najbardziej mnie rozbrajały wpisy(
):'zdradzałam' poprzedniego chłopca (chłopców), ale obecnego TZ-a -- nigdy..! <Bo to ten: naj-jedyniejszy jest..!
|
|
|
#168 |
|
Przyczajenie
|
A mnie się wydaje, że to właśnie TY jesteś piątym kołem u wozu. Przykro mi to stwierdzać ale to tylko moje przekonanie. Jeśli mieszkają i zyją razem a mieszkanie nie jest ich wspólną własnością, to skoro tak źle im razem, to po co nadal razem mieszkają? Chyba prościej by bylo, gdyby jedno z nich się wyniosło i po sprawie.
Bajki typu: "moje małżeństwo/związek to fikcja", albo "nie mogę teraz jej zostawić, nie wiem jak to zrobić, wciąż tyle nas łączy....itd." są bardzo pospolite. Dziewczyny czekają, kochają a poxniej cierpią, gdy dowiadują się, że były tylko zabawką, rozrywką, oderwaniem od szarej codzienności. zastanów sie, przemyśl, czy ON jest z toba szczery i czy to ma jakąkolwiek przyszłość. Być może tym związkiem zranisz siebie i JĄ. Jeśli się mylę to przepraszam i życzę szczęścia acha.....teraz życzę ci szczęścia, ale gdybyś była taką "biedną", "niewinną", "nieszczęśliwą" pszczółką w moim związku to skopała bym ci tyłek
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jesli myslisz, że sie nie zgodzę, to nic z tego... bo ja tam się moge z Tobą zgodzic... ![]() Chociaż... Chociaż w gdyby teraz mi zeszło na samotność... to po pierwsze, zadnych żonatych (i tu nie wchodzi w gre nigdy nie mów nigdy, bo siebie już sprawdziłam) Zadnych zdrad i innych takich... Nie podoba mi się i nie praktykuje ![]() a po drugie i najwazniejsze, to już by mi się nie chciało nowego chłopa se na kark brać ![]() a po trzecie nawet gdyby, to ja nie wezmę takiego zużytego, bo co za gwarancja, że kolejnej koleżanki nie będzie chciał podwozic... Stanowczo nie ufam facetom którzy zdradzaja,. Bo jakby co, to i mnie może zdradzić. I o zadnych tam miłosciach mi tu prosze nie opowiadać. Miłosć miłoscią, a ja radze jednak głowa mysleć nie d..ą.
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to tak..?! Milość ma swoje prawa , nieważne, że ktoś już na nią trafił; mnie się należy..!
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
No bo po co te gadki - tu trzeba szybko przepis na truciznę podawać. Najlepiej z domowych składników i łatwo dolewalną do herbaty/ ew. coś możliwego do wysłania listem przy ewentualnych trudnościach ze spotkaniem twarzą w twarzą i możliwej nieufności tej drugiej/trzeciej. Sposób pozbycia ma być skuteczny, czyli na wieki wieków. Na pewno coś wiecie Chyba takich rad od nas oczekuje autorka, więc nie dajmy się prosić.Przypominam, że (jak głosi tytuł) sprawa jest bardzo pilna!
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
wąglika albo chociaz mąke,która bedzie go udawac
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz sobie powiem jak stara baba i kto mi co zrobi? ![]() Mądrość życiową Wam powiem. Miłość to pikuś. I wcale ale to wcale nie jest najważniejsza... I sama miłosc do szczęśliwego zycia nie wystarczy. Jak jest, to pieknie. Ale potrzebuje jeszcze paru dodatków, bez których życ się nie da. Bo gdyby sama miłosc wystarczyła to rozwodów by nie było. W koncu ludzie z wiekiej miłosci sie pobieraja, czyz nie? ![]() Trudno i darmo. To była rada cioci Luby
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawa rzeczywiście bardzo pilna-ale teraz to już chyba była bardzo pilna,bo już spoooro czasu (jak na piorytet) minęło
A i autorka wątku się nie pojawia...to daje do myslenia
|
|
#175 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem co by nie zrobila tak czy siak sie wydurni.Nawet jak pojdzie/zadzowni i kulturalnie zapyta.To nie jest jej obowiazek zeby sprawdzac i robic wywiad srodowiskowy.
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu się dzieje
![]() Chociaż nie dziwię się, ze wątek zszedł na takie tory bo gdybym sama kiedyś była zdradzona to takie jak 'Ninana' ja bym pewnie: i pomyśleć, że na początku próbowałam pomóc autorce w pozbyciu się tej pierwszej (trucizna itp.)- ech trzeba było przeczytać post a nie tylko tytuł |
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-może niech powie,że panią z opieki społecznej Podejrzeń nie wzbudzi ,a dowie się ,czego będzie chciała
|
|
|
#179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mam nadzieję że będzie "walczyć" o tego frajera właśnie w taki sposób,to przynajmniej tamta PIERWSZA biedaczka dowie się jaką kanalię ma w mieszkaniu...
|
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Aeterną co do sedna sprawy, z wiekiem coraz trudniej o całkowicie wolną osobę i tak białą jak śnieg. Im starsi jesteśmy, tym więcej związków za nami.
Droga ninano szybko wiąż się ze swoim ukochanym, bo kto wie, może już jakaś "dziesiąta" szykuje się, żeby Cię wykurzyć z mieszkania... A tak na marginesie, to przez kilka miesięcy byłam obserwatorem akcji, jak pewna "trzecia", która czuła się "pierwszą" namawiała swojego lubego, by swojej żonie odstawiał szopki, żeby wykurzyć ją z mieszkania. Dobrze, że jej na gnoju nikt nie wywiózł jak Jagny (oczywiście uzurpatorki do bycia pierwszą). Brrrr... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

Mi też żal tej obecnej dziewczyny tego pożal się boże gostka.
.Tak jak tu ktoś napisał-potem takie przerażone zakładają wątki,że facet chce przerw,że coś jest nie tak.I zawsze się potem okazuje,że to "coś" to inna kobieta...

nie szanuje takich dziewczyn i nigdy szanowac nie bede ..fatalne w tym wszystkim jest to ze osoba ktora nagle dowiaduje sie o takich "pannach" bardzo dlugo pozniej buduje zaufanie i widzi rywalke w co drugiej dziewczynie jaka napotyka jej tz...tak przynajmniej bylo ze mna

Cudzych nie tykam