|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część IV
Ona zła nie jest, ale od teściowej i jej nie chcę
![]() Cytat:
Ja się umawiam z mamą, że jej ciuszki oddaję a ona za to mi cały czas kupuje nowe - odpada mi jeden wydatek, więc nawet nie mam jak "zarobić"
|
|
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
a co Twoja mama robi z ciuszkami?
|
|
|
|
#4443 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4444 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale szukam po necie.też jestem ciekawa.. mykam młodego kąpać. |
|
|
|
|
#4445 |
|
Zadomowienie
|
Czesc.
zalatany mam weekend. wciaz probujemy jesc z lyzeczki! na razie bez zmian. maly nie jest zainteresowany niczym innym niz mleczkim a poza tym chyba znowu sie przeziebiłam. leci mi z nosa jak z kranu ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- A swoja droga widze, że bardzo dużo z nas ma probelmy z nocnym spaniem!!! u nas tez chyba skok..ten wczesniejszy rzecz jasnia niz 23 tyg...ten taki 6-tygodniowy trwajacy do 19. Maly jest jak nie mój mały potrafi np. nagle się rozpłakac z byle powodu. a dzisiaj rozryczał się na widok mojego męża i TŻowi było bardzo przykro a w ogóle wczoraj gdy karmiłam go o 23:00 oczywiście przy nim zasnełam...i tym samym Franek załapał się na spanie w naszym łózku |
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
Sprzedaje, bo ona handluje sobie używanymi ciuchami
|
|
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dokładnie rok temu zrobiłam test ciążowy
Czyli od roku wiem o naszej kruszynce Cytat:
Wiadomo, że zdjęcie nie będzie profesjonalne. Ale moim zdaniem ważne jest aby tło było jednolite, nic nie było w kadrze oprócz kurteczki i już będzie ok. |
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia moja I. tak samo - wędrowniczka
Linka ja mam kurtkę z C&A w rozm. 68, jest taka duża że myślę że założę ją jej wczesną wiosną... Mamka sto lat z okazji imienin! I super że pralka naprawiona
|
|
|
|
#4449 |
|
Zadomowienie
|
Karola-Marcinek vs Mata mnie rozwalił
Wanillka-pokaż no jak on ta poztywykę nakręca jestem strasznie ciekawa Hanjah-fajne kozaczki! powiem ci, że sama mam łydki dośc pokaźne i jedyne kozaki do albo za kolana kupowałam w UK własnie!!! i to hurtem! Witam nowe mamusie! Ale nas fajnie dużo! |
|
|
|
#4451 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wszystkiego najlepszego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mały patrzył jak zaczarowany hehe ![]() To super, że naprawiona na pewno mniejszy wydatek niż nowa ![]() Cytat:
Przypomniało mi się jak byłam mała to często zdarzało mi się gadać przez sen. Któregoś razu zawołałam mamę i powiedziałam, żeby mi przyniosła "kuszelka" (miałam na myśli wafelka ale tylko ja wiedziałam o co mi chodzi ) ... mama nie wiedziała o co mi kaman więc się zdenerwowałam i powiedziałam, że sama sobie przyniosę tylko niech mi da klucz od kołdry żebym mogła spod niej wyjść Do tej pory to wspomina ;p Cytat:
Kurteczka nie jest zła więc nie powinno być problemu.
Edytowane przez DolinaNocy Czas edycji: 2012-12-01 o 20:12 |
|||||||
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
aa no to zawsze ci cos fajnego zalatwi
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- mala ma naczyniaka na nodze co z tym zrobic? tzn tak mysle ze to naczyniak ja tez mam to w tym samym miejscu na udzie.. i ma pieprzyka na nodze w tym samym miejscu co ja
|
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamówiłam u koleżanki tort na chrzest Marysi Będzie z brzoskwiniami i bitą śmietaną
|
|
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
hmm zjadlabym takie brzoskwinoe z bita smietana :p
|
|
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4456 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się weekendowo
katarek u Nas mija ![]() noce mi Lilunia ładnie znów przesypia, za to w dzień sypia max.40minut i trochę jęczydusza z niej-tylko na ręce chce, ale stawiam, że to skok po prostu oby minął![]() Depoison te lalki są cuuuudowne-też chcę....muszę poszukać-może eBay??ale dałaś też za nią 35euro-duuuziooo ![]() a propos niedoceniania fotek-po urodzeniu Lili oparła stópkę na ramieniu mojego T. i zrobiłam zdjęcie i posłałam Mamie-wydawało mi się takie "artystyczne", a dzwonię do Mamy, a Ona-"Kalciu jedno zdjęcie mi się nie chce załadować-samą nogę widać" ![]() : brzydal:to się nazywa niedocenienieLinka-ja też się czaję na kombinezon z H&M(chociaż nie wiem czy chrzciny się teraz odbędą)-biały o taki jak niżej i myślę, że rozmiar 62/68 będzie akurat: http://www.ebay.de/itm/Wagensack-Wag...item2a2658a3fc ten z KappAhla fajny, ale daj znać czy grubaśny jest plisss ![]() bo ten z H&M typowo zimowy, mam inny 68, to jeszcze dużo luzu, więc pewnie też taki powinnaś mieć, a rozmiarówka z C&A porównywalnaMiłego weekendu Lecę na KSW 2-uwielbiam :brzyda l:
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
zadzieram kiece i lece
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Hania pociag ode mnie do Was jedzie 2.5 godz ![]() moze kiedys sie wybiore
|
|
|
|
#4458 |
|
Wtajemniczenie
|
Sol to daj mamie kurteczkę i niech sprzeda! nie będziesz musiała bawić się w wystawianie
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
wybralabym sie jednego dnia rano i nastepnego dnia do domu jakbys mnie przenocowala
|
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to i tak po nowym roku wiec jeszcze duzo czasu :d ha i tez bedziemy mialy wizazowe spotkanie
|
|
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
Sol, ja rozumiem bo Twoja teściowa to ekh
ale to ubranko całkiem fajne, moja teściowa takich fajnych ubranek nie kupuje wszystkie są daleko od mojego gustu
|
#4466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
U nas dziś całkiem przyjemny dzionek. Kilka godzin była u nas roczna bratanica męża i mieliśmy w domu mini żłobek Zawsze po takiej opiece nad dwoma maluchami utwierdzam się w przekonaniu, że to hardcore. Bebe czy Ty dobrze przemyślałaś decyzję o drugim bąblu?![]() hehe, ja co prawda głodna nie byłam, ale też swojego zmolestowałam ![]() fajny ten projektor. Ja pod choinkę chciałabym kupić Małemu coś mobilnego- coś co się rusza może. Na samą myśl, odechciewa mi się szukać Tyle czasu zajęło nam kupowanie prezentów na mikołajki...Cytat:
Cytat:
|
|
#4467 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi stuknie za 15 dni rok od II ja NIC od tej kobiety nie chcę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jej to sprawia frajdę za moją kasę, ale jak się cieszy to niech ma ![]() Ja bym naczyniaka pokazała hv tak żeby się upewnić czy wszystko z nim ok Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Aaaaaa Aga PRZEPRASZAM! Właśnie sprzątałam szafę, patrzę a tu... paczka do Ciebie. TŻ bęcwał miał wysłać i zapomniał. Ale wstyd
|
|||||
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
ja już nie wiem co z tą kupą małego
od ponad miesiąca jest problem. Myślałam że połączenie mojego pokarmu i mm, że espumisan, że woda koperkowa którą daliśmy mu 2 razy. Jest kilkudniowa poprawa a później znów to samo muszę iść w pon do lekarza z nim. - jak pisałam wczoraj, mnie czyście drugi dzień ale dziś lepiej niż wczoraj. Przynajmniej dreszczy nie mam i nie ciągnie mnie na wymioty.... Tym razem może ode mnie się zaraził??
Emilowe całusy Edytowane przez nel_a Czas edycji: 2012-12-01 o 21:37 |
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
Nela a co u Was nie tak z kupą? Chodzi o te grudki?
|
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

Ja się umawiam z mamą, że jej ciuszki oddaję a ona za to mi cały czas kupuje nowe - odpada mi jeden wydatek, więc nawet nie mam jak "zarobić"

ale szukam po necie.
potrafi np. nagle się rozpłakac z byle powodu. a dzisiaj rozryczał się na widok mojego męża i TŻowi było bardzo przykro

Tyle czasu zajęło nam kupowanie prezentów na mikołajki...
od ponad miesiąca jest problem. Myślałam że połączenie mojego pokarmu i mm, że espumisan, że woda koperkowa którą daliśmy mu 2 razy. Jest kilkudniowa poprawa a później znów to samo