|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2101 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
Cytat:
A jedzenie wszystkiego, dos³ownie w przysz³o¶ci mo¿e sie ¼le odbiæ na zdrowiu. (albo jak siê przestanie na chwile æwiczyæ to sie utyje +50kg.) Wszystko jest dla ludzi ale z umiarem...
|
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
Cytat:
Mia³am gdzie¶ dobry artyku³ na temat cukrzycy. Poszukam, mo¿e ci co¶ sensownego podpowiem. Ruch na pewno by ci pomóg³. Mo¿e poszukaj towarzystwa? Ja na si³owniê chodzê z T¯'tem- bo on chce schudn±æ a sam beze mnie by nie poszed³, wiêc chodzimy razem. Ja mobilizujê jego a on mnie. Poza tym dodatkowa motywacja p³ynie z tego, ¿e to jest taki nasz czas razem, nawet je¶li jeste¶my zabiegani. |
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
![]() A bardziej powa¿nie - wiem, jak wygl±da wybijanie siê naukowo, w koñcu kto¶ przeciera mi szlaki Mo¿e kiedy¶ bêdziemy rodzinnie pracowaæ.
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze mn± na si³owniê chodz± i ludzie m³odzi i ludzie po 60-ce. Otyli i szczupli. I wysi³ek pod kierunkiem trenera s³u¿y im wszystkim. Wszyscy trenuj±, choæ nie wszyscy tak samo. Nawet mój T¯ trenuje po pó³rocznej przerwie po kontuzji kolana, a mój trener trafi³ na si³owniê pierwszy raz po wypadku i powa¿nym urazie krêgos³upa a skoñczy³ jako w pe³ni sprawny facet o wygl±dzie kulturysty. Wiêc regularny trening naprawdê potrafi zdzia³aæ cuda. Sama w czasie treningów mia³am wypadek- uszkodzony staw skokowy, skrêcenie 2 stopnia. Kto¶ wypchn±³ mnie z autobusu. Uraz leczy³ siê szybciej bo trenowa³am a opuchlizna by³a mniejsza bo do urazu dosz³o gdy wraca³am z treningu i mia³am rozgrzane stawy. Gdyby nie to mo¿e by³oby nawet z³o¿one z³amanie. Trenowa³am tydzieñ po urazie, z opuchniêt± nog± na urz±dzeniach z obci±¿eniem, bez obci±¿ania nogi i organizm regenerowa³ siê tak szybko, ¿e ortopeda zrezygnowa³ z pomys³u wk³adania nogi w gips. Wiêc jak dla mnie- ka¿dy mo¿e trenowaæ. Tylko nie ka¿dy chce i nie ka¿dy jest przekonany do tego, ¿e dla ka¿dej osoby da siê opracowaæ sensowny program treningowy. Sorry za off topic- ale treningu si³owego bêdê broniæ zawsze i wszêdzie. ![]() Tym bardziej, ¿e uwa¿am, ¿e jest bardzo dobry dla kobiet. |
|
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 782
|
Mnie te¿ takie wygalanie w³osów siê nie podoba... Wygl±da ma³o dziewczêco, czy kobieco, mnie kojarzy siê z niechlujstwem
|
|
#2106 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 204
|
|
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 782
|
Cytat:
|
|
|
#2108 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 670
|
Cytat:
![]() przyznam, ¿e milutkie moje w³osy s± po tych nowo¶ciach i nie chcê zapeszaæ, ale Balsam Pottersówny mo¿e okazaæ siê moj± od¿ywk± no.1 !
16.07 - 37 11.11 - 41 Edytowane przez rozwydrzona Czas edycji: 2012-12-02 o 00:10 |
|
|
|
|
#2109 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 961
|
Cytat:
Ale dopiero co odebra³am wyniki, nie s± tragiczne (102 mg/dl), bêdê je konsultowaæ z lekark±, zobaczymy jeszcze czekam na wyniki TSH, to te¿ mo¿e co nieco wyja¶niæ ![]() Je¶li znajdziesz ten artyku³ bêdê bardzo wdziêczna ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
od marca 2012 dbam o w³osy Edytowane przez vanilla_kate Czas edycji: 2012-12-02 o 00:15 |
||
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
ma która¶ z Was suszarkê REMINGTON D 5010, je¶li tak, to jak siê sprawuje?
![]() |
|
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malujê pazury i s³ucham wrzasków s±siadów- nie ma to jak libacja studentów ok. 1 w nocy. Jak znajdê ten artyku³ to postaram siê jako¶ podrzuciæ ci skan. Cukrzyca to czêsto wina genów, niekoniecznie stylu ¿ycia. Podobno to spu¶cizna po przodkach, którzy g³odowali- st±d sk³onno¶æ do zmian poziomu insuliny. ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- vanilla- basen przemy¶l bo p³ywanie akurat bardzo pobudza ³aknienie, co u ciebie mo¿e byæ niewskazane. Ja poleca³abym bardziej inny rodzaj treningu, si³owy obwodowy by³by ok. Bardzo intensywne kardio te¿ mo¿e pobudzaæ ³aknienie. Je¶li kardio to umiarkowane. S±dz±c z tego co dzi¶ czyta³am w shape super jest trening na wio¶larzu. Sama zamierzam teraz czê¶ciej korzystaæ z tego urz±dzenia. |
|
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 813
|
kascysko, the rock, ciotki, trzymajcie za mnie kciuki w okolicy polowy lutego
|
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2114 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Ide spac
jeszcze odnosnie farb: jak sie farbowalo jakims kolorem z danej serii i firmy, to znaczy ze inne odcienie nie bede uczulac?
|
|
#2115 | |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Cytat:
![]() Ja te¿ ![]() Siedzê w turbanie, a pod spodem mam mas³o Isany i mieszankê oliwy oraz olejku rzepakowego. A¿ siê bojê co zobaczê po umyciu |
|
|
|
|
#2116 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 177
|
Wklejam swoje zdjêcie. W³osy s± trochê sianowate, bo dopiero co pofarbowane indygo. Trochê kiepska jako¶æ, bo robione telefonem. Wysz³am z ukrycia
|
|
|
|
#2117 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#2118 |
|
Raczkowanie
|
Dziêkujê
|
|
|
|
#2119 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Kolor faktycznie mo¿e wyszed³ nieciekawy przez zdjêcie. |
|
|
|
|
#2120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadziejê, ¿e do tego czasu uda mi sie je jeszcze zapu¶ciæ
|
|
|
|
|
#2121 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#2122 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
NA wczorajszy olej zaraz nak³adam bingo z 3 kroplami gliceryny i odrobina oleju lnianego, rycynowego i oliwy z oliwek
a potem mycie i mo¿e garnier aik i p³ukanka octowa
|
#2123 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
dzieñ dobry
nadrobi³am Wasze nocne pisanie ![]() Kascysko, te¿ uwa¿am, ¿e taki talent nie powinien siê zmarnowaæ powinna¶ stworzyæ w³asn± markê kosmetyków ![]() dzisiaj w³osy umyte rypaczem i na chwilê lekka od¿ywka bananowa TBS
|
#2125 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Dziêki dziewczyny
Nie spamujcie dzi¶ du¿o bo wrócê jutro dopiero
|
|
|
|
#2126 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale na sczczescie zapominam bardzo sporadycznie :P Cytat:
|
|
#2127 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 111
|
Je¶li mogê to przy³±czê siê do dyskusji nt. trzymania formy (bo niestety dokonaniami w kierunku poprawienia stanu w³osów, chwaliæ siê za bardzo nie mogê
![]() Wg mnie to najlepsza forma utrzymania kondycji i zrzucenia tego i owego ![]() Tylko przede wszystkim trzeba wybieraæ te style tañca które rozwijaj± miê¶nie w tych partiach na których nam zale¿y: osobi¶cie polecam Salsê i Dancehall
|
#2128 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 204
|
Dziewczyny, a widzia³y¶cie Bingo w jaki¶ drogeriach? tych mniej popularnych, bo w Rossmannie i naturze to nie ma. W moim tesco extra niestety te¿:/ Kupi³abym w DDD ale trzeba siê rejstrowaæ na stronie sklepu, potem bêd± mnie molestowaæ setk± maili itp z ofertami innych produktów
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 813
|
O, i to jest dobre podejscie, dziekuje
![]() ![]() Po miesiacach wracam do Vatiki. Kiedys mi nie sluzyla (koncowki mi strasznie szalaly po niej, wiec odstawilam w kat), a teraz zamierzam przetestowac ja z roznymi odzywkami/maskami. Chyba efekty sa lepsze, bo wczoraj po myciu nalozylam miks Artiste i Isany babassu, a TZ sie zachwycal, ze mam jedwabiscie miekkie wlosy
|
|
|
|
#2130 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
To ja jadê, wrócê jutro. Wbi³am sobie akurat teraz nó¿ pod paznokieæ...ale ju¿ nie krwawi przynajmniej.
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

- 
wyniki badañ glukozy mnie do tego zmusi³y, muszê ogarn±æ ten mój tryb ¿ycia
Mo¿e kiedy¶ bêdziemy rodzinnie pracowaæ.

i nie chcê zapeszaæ, ale Balsam Pottersówny mo¿e okazaæ siê moj± od¿ywk± no.1 !