|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Moderator
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
![]() Ja mam już dwa pomysły na praktyczne prezentu dla TŻta. Na mikołajka dostanie szlafrok (porannik/podomkę - jak sie u Was na to mówi?) a na gwiazdkę chciałabym mu kupić fajny dres taki do chodzenia po domu, ma w tej chwili dres chyba "po chrześniaku" (na zasadzie kupili mu ale był za mały i dostał go M.) i mu zjeżdża i ogólnie wygląda jak bieda... Myślę jeszcze nad jakimś mniej praktycznym prezentem innej natury ) u mnie nowy post w końcu wysmarowałam tę notkę, dosłownie i w przenośni
|
|
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanowię się jeszcze ale raczej kupię, bo chciałam ją mieć a jest okazja więc chyba racjonalne argumnty do mnie nie przemówią
|
|
#4653 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
A masz jakiś sprzęt do tego przeznaczony (typu ta taka śmieszna konewka czy coś) czy jakąś domową konstrukcją działasz?
|
|
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
a, szukamy z TŻ'em mieszkania i to jak najszybciej, bo nam do świąt potrzebne...i tak zawracam tyłek ludziom co ktoś wie, gdzie, za ile
i mogę Wam polecić do obejrzenia Atlas Chmur, bo byliśmy w sobote z TŻem na wieczornym seansie, bo aż po 24 wyszliśmy z kina
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zgadzam z opinią maffash co do palety 120 cieni - TRAGEDIA
|
#4656 |
|
Rozeznanie
|
Witam
nie było mnie trzy dni, walczyłam z blogiem, korciły mnie zmiany, choć dalej nie jestem zadowolona, a teraz lecę bo mam co nadrabiać
|
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;3791]
Karmenko, w Toruniu na Starówce, na ulicy szczytnej, knajpka nazywa się Jan Olbracht, ale ostrzegam, że ceny piw są dwucyfrowe zazwyczaj Tzn. np. ten mój grzaniec, pół litra, kosztował 11zł, bo to jakaś oferta specjalna. TŻ sobie wziął wielkie litrowe piwsko za 20zł.[/QUOTE]Mi tam litr piwa do szczęścia w zupełności wystarczy ![]() Muszę zobaczyć do Ciebie na bloga zdjęcia. ja też! A tż mi dziś oświadczył, że jest za stary na mikołajki i się w to nie bawi. Mam nadzieję, że mnie wkręcał ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37933325]Kurczę, jestem w szoku! Teściowa, mistrzyni niespodzianek, oznajmiła mi ostatnio, że kupi mi sweter na święta ("bo się tak cienko ubierasz i chorujesz..." - taaa...). Byłam nieco przerażona, bo ona uwielbia wprost cekiny, pseudoskórzane wstawki, wszystko co się błyszczy i ogólnie nieco kicz Dziś mi pokazała ten sweter (mistrzyni świątecznych niespodzianek po raz kolejny) i był naprawdę ładny! Szary, z warkoczykowym splotem, ciepły, lekko nietoperzowaty, ZERO cekinów [/QUOTE]Ja od swojej teściowej w zeszłym roku dostałam m.in. welurowe rękawiczki obszyte jakimś misiem. Nigdy ich nie założyłam
|
|
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karmenka pewnie Cię wkręca mój tż niestety nie wie co to Mikołajki, rok w rok mówię ale zapomina.
Edytowane przez cholerna romantyczka Czas edycji: 2012-12-02 o 21:57 |
|
|
|
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Używanie tej konewki radziłabym skonsultować z laryngologiem, tym bardziej że kranówką się chyba nie powinno tego robić. Kiedyś czytałam, że naprawdę dobrze zatoki czyszczą w jakiejś klinice laryngologicznej w Polsce gdzie opracowali specjalną maszynę, wtykają ci elastyczne rurki głęboko do zatok i czyszczą pod odpowiednim ciśnieniem, podobno pomaga na bardzo trudne przypadki, które się nie dało czym innym wyleczyć.
|
|
#4660 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Jak będzie 5 tysięcy osób a 10 niepełnosprytnych umysłowo to właśnie ich pokażą. Dlatego nie wierzę telewizji A wręcz jak coś mówią to to odwracam i rozumiem opacznie ![]() Tak jak podobno na stadionach to nic tylko noże latają itd
|
|
#4661 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Brat koleżanki mial takie oczyszczanie zatok, ale w jego przypadku niewiele mu to pomogło, ma teraz problem z częstymi krwotokami z nosa
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Mam paletę 120 cieni, ale nie z manly ani BF, z Lenka Kosmetik, ale pewnie to to samo jakościowo , bo są niemalże identyczne. Tylko ,że moją używam od czasu do czasu. Cienie perłowe są w porządku, natomiast jeśli chodzi o maty, to już ciężej...
|
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4664 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
U mnie po prostu szlafrok. Podoba mi się jak tchibo nazywa spodnie dresowe- spodnie relaksacyjne Więc już nie będzie ze mnie dresiara ale hmm relakstantka (takiego słowa nie ma w słowniku, ale sobie stworzyłam )Ale mieszkałaś z rodzicami do tej pory czy mieszkasz gdzieś z tż i szukacie nowego miejsca?
|
|
#4665 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4666 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja w ogóle nie używam żadnych fartuchów, nawet jak piekę czy coś I tak się ubranie non stop zmienia to co za różnica.Większość rzeczy się spiera, musiałabym barwić krem czymś co olejek heenara zawiera albo spiruliną- te pieroństwa to barwią na amen. http://eagra.eu/mach-11779-PODOMKA-F...ROBOCZY-DAMSKI - to zdjęcie nie zachęca mnie do zakupu. Dodałabym pod to spodnie i koszulkę białą czy coś.
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mój
![]() Patalus trzymam kciuki w takim razie
|
|
|
|
#4668 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4669 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
Muszę jeszcze poczytać, żeby nie było tak jak nicRu pisze z jakimiś skutkami ubocznymi ;/
|
|
|
|
|
#4670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak mieszkałam w domu miałam kotkę, ale przejechał ją samochód. |
|||
|
|
|
#4671 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
ta pierwsza! co popycha ludzi do publikacji takiego czegoś w internecie...??? Cytat:
haha świetna nazwa na spodnie ach ta nowomowa
|
||
|
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4673 |
|
Konto usunięte
|
Ma ktoś może czytnik Pocketbook? Mam problem z konwersją plików -.-
|
|
|
|
#4674 |
|
BAN stały
|
Może któraś z Was też korzysta własnie z DDD i składa zamówienia? Nie rozumiem polityki mineralnie.pl Widnieje na liście sklepów biorących udział w DDD. Chciałam zamówić puder mineralny, na początku jest jego cena+wysyłka gratis, ale jak uzupełnię swoje dane, wybiorę formę płatności i wysyłki, to mi wlicza do zamówienia koszty wysyłki. Może DDD w przypadku mineralnie.pl obejmuje tylko paczkomaty, bo one rzeczywiście są za darmo...
|
|
|
|
#4675 |
|
zawsze mam racje
|
Ja nie wiem czy złożę jakieś zamówienie, zależy czy będę miała czasu odpowiednio dużo wieczorem- bo zanim parę sklepów zbadam to 3 godz miną
![]() Wcale mi to w sumie nie na rękę, bo zamówię rzeczy, którym bym normalnie nie zamówiła, czyli 'zaoszczędzę' 10 zł np a wydam 150 ![]() A nawet nie o pieniądze chodzi głównie, tylko o to że się zgubię w tym co mam. Teraz włosy suszę i idę spać. Muszę zajrzeć do Natury w najbliższych dniach, a niech spróbują nie mieć tego peelingu, który chcę
|
#4676 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja badam od dwóch dni Zamawiam akurat to, co i tak potrzebuję. Kończy mi się róż, nie mam pudru. Zamówiłam namiot bezcieniowy i pasek do aparatu, bo zgubiłam zapinkę do swojego Oprócz tego zamówiłam srebro koloidalne do przecierania twarzy. Zainteresowały mnie jego właściwości, a że nie mam obecnie żadnego hydrolatu, to takie srebro też uzupełnia braki:P---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ---------- Nie musisz nic mieć na koncie, by dodzwonić się na policję/pogotowie/straż. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mam i sobie chwalę. Jeśli masz w swojej okolicy perfumerię Quality, to polecam wybrać się tam na zakupy, ponieważ perfumy Chanel są tam tańsze o 50 zł niż w Douglasie
|
||||
|
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no...musimy bo miałam iść wczoraj oglądać mieszkanie, akurat jeden pokój, kuchnia, łazienka w takim dużym domu, ale osobne wejście wszystko miało być pięknie, mieliśmy wynająć od już...aż tu nagle kobieta mówi, a że do niej rodzica zjeżdża i będzie potrzebny jej ten pokój i wynajmie od stycznia dopiero...no dziwne, że dzień wcześniej nie wiedziała, że przyjeżdża do niej rodzina na święta, z resztą w takiej chacie to by się pomieścili, mogła nadziei nie robić i od razu powiedzieć, że nie wynajmie, a nie takie walenie w ch...
|
|
#4678 |
|
Wtajemniczenie
|
Znowu mam nadrabiania ![]() Poniedziałek ![]() TŻ znów pojechał w delegację i zawinął mi rano carmex, jednak mu podpasował a wczoraj testowaliśmy nowy piekarnik i zjaraliśmy pizzeA jak tam Wasze nastroje?
Edytowane przez _Kajka_ Czas edycji: 2012-12-03 o 09:43 |
|
|
|
#4679 |
|
Raczkowanie
|
Witam
u mnie biało i cały czas pada i niestety nie wytrzymałam i złożyłam zamówienie w YR ale za darmo wysyłka i prezenciki gratisowe i za 40 zł to czuje się rozgrzeszona
|
|
|
|
#4680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

)
Lush & China Glaze lover!