Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-02, 21:35   #4651
kasiaj85
Moderator

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez ciriness Pokaż wiadomość
A mnie spotkała wczoraj dziwna sytuacja.

Stałam w empiku przy kalendarzach z mamą i przeglądałam różne dla niej. I mówię do mamy (całkiem cicho, stała obok mnie) - mamo zobacz może ten?- pokazując jej kalendarz, a potem go otworzyłam i mówię - a nie tu są religijne teksty i odłożyłam.
Za mną odwrócił się jakiś Pan i zaczął się na mnie wydzierać, coś o chamstwie, poziomie i zdeprawowaniu (sic!) i ja się z szokiem do niego odwróciłam i pytam się go grzecznie - Czy ma Pan jakiś problem?Ja z Panem dyskutuję? - a on do mnie prawie że z łapami najpierw na TY a potem coś się zaczął wydzierać, przeklnął i na koniec powiedział " nie będę z Tobą dyskutował je**** dziewczę"
Byłam w takim szoku, że nawet się więcej nie zdążyłam odezwać, a on sobie poszedł.

Ja wiem, że wyglądam sporo młodziej no ale bez przesady. I też nic złego nie powiedziałam, żeby mógł się wtrącić już pomijam poziom tego jego "oburzenia".

Szok! Nigdy mnie coś takiego nie spotkało
ehhh. ja bym chyba nie wytrzymała i jednak podyskutowała z takim panem... jakoś na szczęście mnie takie sytuacje rzadko spotykają. na szczęście dla tych ludzi, bo zetknięcie ze mną to jak burza gradowa czasem

Ja mam już dwa pomysły na praktyczne prezentu dla TŻta. Na mikołajka dostanie szlafrok (porannik/podomkę - jak sie u Was na to mówi?) a na gwiazdkę chciałabym mu kupić fajny dres taki do chodzenia po domu, ma w tej chwili dres chyba "po chrześniaku" (na zasadzie kupili mu ale był za mały i dostał go M.) i mu zjeżdża i ogólnie wygląda jak bieda... Myślę jeszcze nad jakimś mniej praktycznym prezentem innej natury )

u mnie nowy post w końcu wysmarowałam tę notkę, dosłownie i w przenośni

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:35   #4652
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
noo lepiej nie wydawać kasy jak ma później leżeć A mi ta moja ostatnio upadła i prawie połowa cieni jest pokruszonych.
wpisałam w google 12o manly swatche a tam mnóstwo Twoich zdjęć zastanowię się jeszcze ale raczej kupię, bo chciałam ją mieć a jest okazja więc chyba racjonalne argumnty do mnie nie przemówią
Stary 2012-12-02, 21:35   #4653
asiaasia58
Wolę prosto!

Cytat:
Napisane przez Wampierz Pokaż wiadomość
Całych zatok się nie da domowym sposobem wypłukać, głównie to nos od środka. Laryngolożka mi to zaleciła na alergie i faktycznie jest ok. Najlepiej użyć roztworu soli fizjologicznej (do kupienia w aptece).
Liczę, że chociaż trochę mi to pomoże, np. podczas tego nawracającego kataru A masz jakiś sprzęt do tego przeznaczony (typu ta taka śmieszna konewka czy coś) czy jakąś domową konstrukcją działasz?
Stary 2012-12-02, 21:44   #4654
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Szalone przeżycia, powiadasz? Łopowiadaj
a, szukamy z TŻ'em mieszkania i to jak najszybciej, bo nam do świąt potrzebne...i tak zawracam tyłek ludziom co ktoś wie, gdzie, za ile
i mogę Wam polecić do obejrzenia Atlas Chmur, bo byliśmy w sobote z TŻem na wieczornym seansie, bo aż po 24 wyszliśmy z kina
Stary 2012-12-02, 21:46   #4655
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ja się zgadzam z opinią maffash co do palety 120 cieni - TRAGEDIA

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:46   #4656
Winona
Rozeznanie

Witam nie było mnie trzy dni, walczyłam z blogiem, korciły mnie zmiany, choć dalej nie jestem zadowolona, a teraz lecę bo mam co nadrabiać
Winona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:48   #4657
Karmenka
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;3791]

Karmenko, w Toruniu na Starówce, na ulicy szczytnej, knajpka nazywa się Jan Olbracht, ale ostrzegam, że ceny piw są dwucyfrowe zazwyczaj Tzn. np. ten mój grzaniec, pół litra, kosztował 11zł, bo to jakaś oferta specjalna. TŻ sobie wziął wielkie litrowe piwsko za 20zł.[/QUOTE]
Mi tam litr piwa do szczęścia w zupełności wystarczy
Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
ja mam nikon d80
Muszę zobaczyć do Ciebie na bloga zdjęcia.
Cytat:
I co dostajesz? Uwielbiam prezenty
ja też! A tż mi dziś oświadczył, że jest za stary na mikołajki i się w to nie bawi. Mam nadzieję, że mnie wkręcał
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37933325]Kurczę, jestem w szoku!
Teściowa, mistrzyni niespodzianek, oznajmiła mi ostatnio, że kupi mi sweter na święta ("bo się tak cienko ubierasz i chorujesz..." - taaa...). Byłam nieco przerażona, bo ona uwielbia wprost cekiny, pseudoskórzane wstawki, wszystko co się błyszczy i ogólnie nieco kicz Dziś mi pokazała ten sweter (mistrzyni świątecznych niespodzianek po raz kolejny) i był naprawdę ładny! Szary, z warkoczykowym splotem, ciepły, lekko nietoperzowaty, ZERO cekinów [/QUOTE]
Ja od swojej teściowej w zeszłym roku dostałam m.in. welurowe rękawiczki obszyte jakimś misiem. Nigdy ich nie założyłam
Stary 2012-12-02, 21:54   #4658
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
Ja mam już dwa pomysły na praktyczne prezentu dla TŻta. Na mikołajka dostanie szlafrok (porannik/podomkę - jak sie u Was na to mówi?) a na gwiazdkę chciałabym mu kupić fajny dres taki do chodzenia po domu, ma w tej chwili dres chyba "po chrześniaku" (na zasadzie kupili mu ale był za mały i dostał go M.) i mu zjeżdża i ogólnie wygląda jak bieda... Myślę jeszcze nad jakimś mniej praktycznym prezentem innej natury )
u mnie to szlafrok podomka kojarzy mi się tak http://www.google.ie/search?q=podomk...yjGUaNdciM1BM: i właśnie wyobtaziłam sobie mojego Tżta w tym

Karmenka pewnie Cię wkręca mój tż niestety nie wie co to Mikołajki, rok w rok mówię ale zapomina.

Edytowane przez cholerna romantyczka
Czas edycji: 2012-12-02 o 21:57
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:58   #4659
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość
Liczę, że chociaż trochę mi to pomoże, np. podczas tego nawracającego kataru A masz jakiś sprzęt do tego przeznaczony (typu ta taka śmieszna konewka czy coś) czy jakąś domową konstrukcją działasz?
Tak jak mi powiedziała laryngolog, czyli zwykłą strzykawką. Odchylasz głowę do tyłu, wstrzykujesz, jednocześnie wciągając nosem, odpluwasz.

Używanie tej konewki radziłabym skonsultować z laryngologiem, tym bardziej że kranówką się chyba nie powinno tego robić.

Kiedyś czytałam, że naprawdę dobrze zatoki czyszczą w jakiejś klinice laryngologicznej w Polsce gdzie opracowali specjalną maszynę, wtykają ci elastyczne rurki głęboko do zatok i czyszczą pod odpowiednim ciśnieniem, podobno pomaga na bardzo trudne przypadki, które się nie dało czym innym wyleczyć.
Stary 2012-12-02, 21:59   #4660
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
wiesz nie kazdy, ale wystarczy zobaczyc filmiki z roznych spotkan fanow rm, ktorzy krzycza zydzi do gazu itp

spoko- ja tez nie istnieje tylko istnieje moj blog
Bo zawsze pokażą akurat tych z nierównościami pod sufitem, a nie całą spokojną resztę.
Jak będzie 5 tysięcy osób a 10 niepełnosprytnych umysłowo to właśnie ich pokażą.

Dlatego nie wierzę telewizji A wręcz jak coś mówią to to odwracam i rozumiem opacznie

Tak jak podobno na stadionach to nic tylko noże latają itd

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 22:00   #4661
nicRu
maszyna, nie człowiek

Brat koleżanki mial takie oczyszczanie zatok, ale w jego przypadku niewiele mu to pomogło, ma teraz problem z częstymi krwotokami z nosa
Stary 2012-12-02, 22:02   #4662
madlen345
Zakorzenienie

Mam paletę 120 cieni, ale nie z manly ani BF, z Lenka Kosmetik, ale pewnie to to samo jakościowo , bo są niemalże identyczne. Tylko ,że moją używam od czasu do czasu. Cienie perłowe są w porządku, natomiast jeśli chodzi o maty, to już ciężej...
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 22:04   #4663
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie to szlafrok podomka kojarzy mi się tak http://www.google.ie/search?q=podomk...yjGUaNdciM1BM: i właśnie wyobtaziłam sobie mojego Tżta w tym

Karmenka pewnie Cię wkręca mój tż niestety nie wie co to Mikołajki, rok w rok mówię ale zapomina.
Ten kotek z nagłowka jest Twój? Śliczniasty
Stary 2012-12-02, 22:07   #4664
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość

u mnie nowy post w końcu wysmarowałam tę notkę, dosłownie i w przenośni
Pierwsze słyszę o słowie 'porannik' a podomka mi się kojarzy z taką prostą sukienką na guziki, o jednolitym kolorze.
U mnie po prostu szlafrok.

Podoba mi się jak tchibo nazywa spodnie dresowe- spodnie relaksacyjne Więc już nie będzie ze mnie dresiara ale hmm relakstantka (takiego słowa nie ma w słowniku, ale sobie stworzyłam )

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
a, szukamy z TŻ'em mieszkania i to jak najszybciej, bo nam do świąt potrzebne...i tak zawracam tyłek ludziom co ktoś wie, gdzie, za ile
i mogę Wam polecić do obejrzenia Atlas Chmur, bo byliśmy w sobote z TŻem na wieczornym seansie, bo aż po 24 wyszliśmy z kina
Ale mieszkałaś z rodzicami do tej pory czy mieszkasz gdzieś z tż i szukacie nowego miejsca?

<3 <3 <3
Stary 2012-12-02, 22:08   #4665
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej
Bedzieci coś zamawiać w ramach dnia darmowej dostawy jeśli tak to gdzie? właśnie listę sklepów przeglądam
Ja chcę pędzle Hakuro kurcze na Cocolicie nie ma wszystkich które bym chciała a tam chyba najtaniej bo na Minti widzę już są droższe
ja nie wiem, czy skuszę się na coś... jak już, to na pędzel do pudru
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 22:10   #4666
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

.
Dla mnie to fartuch, tylko taki co ma tył. Moja babcia to nosi.

Ja w ogóle nie używam żadnych fartuchów, nawet jak piekę czy coś I tak się ubranie non stop zmienia to co za różnica.
Większość rzeczy się spiera, musiałabym barwić krem czymś co olejek heenara zawiera albo spiruliną- te pieroństwa to barwią na amen.

http://eagra.eu/mach-11779-PODOMKA-F...ROBOCZY-DAMSKI - to zdjęcie nie zachęca mnie do zakupu. Dodałabym pod to spodnie i koszulkę białą czy coś.

<3 <3 <3
Stary 2012-12-02, 22:11   #4667
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Ten kotek z nagłowka jest Twój? Śliczniasty
Tak mój dziękuję, komplement przekażę kici jak tylko Jaśnie Pani się obudzi

Patalus trzymam kciuki w takim razie
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 22:13   #4668
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
a co się tak spieszycie
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 22:19   #4669
asiaasia58
Wolę prosto!

Cytat:
Napisane przez Wampierz Pokaż wiadomość
Tak jak mi powiedziała laryngolog, czyli zwykłą strzykawką. Odchylasz głowę do tyłu, wstrzykujesz, jednocześnie wciągając nosem, odpluwasz.

Używanie tej konewki radziłabym skonsultować z laryngologiem, tym bardziej że kranówką się chyba nie powinno tego robić.

Kiedyś czytałam, że naprawdę dobrze zatoki czyszczą w jakiejś klinice laryngologicznej w Polsce gdzie opracowali specjalną maszynę, wtykają ci elastyczne rurki głęboko do zatok i czyszczą pod odpowiednim ciśnieniem, podobno pomaga na bardzo trudne przypadki, które się nie dało czym innym wyleczyć.
Kranówą na pewno nie, tzn. ja bym się raczej zapatrywała na mineralną z dodatkiem tej soli albo sól fizjologiczną. Aż takim trudnym przypadkiem nie jestem raczej :P chodzi raczej o to, że często czuję, że coś mi tam "siedzi" i często mam z tego tytułu, jak podejrzewam, katar. Dlatego przydałoby mi się coś czym mogłabym się go szybciej pozbyć Muszę jeszcze poczytać, żeby nie było tak jak nicRu pisze z jakimiś skutkami ubocznymi ;/
Stary 2012-12-02, 22:29   #4670
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Pierwsze słyszę o słowie 'porannik' a podomka mi się kojarzy z taką prostą sukienką na guziki, o jednolitym kolorze.

Podomka to taka sukienka fartuszek dla babć.
Cytat:

Ja w ogóle nie używam żadnych fartuchów, nawet jak piekę czy coś I tak się ubranie non stop zmienia to co za różnica.
Większość rzeczy się spiera, musiałabym barwić krem czymś co olejek heenara zawiera albo spiruliną- te pieroństwa to barwią na amen.
też nie noszę fartuszków. Moje domowe dresy wszystko zastępują.
Cytat:
Tak mój dziękuję, komplement przekażę kici jak tylko Jaśnie Pani się obudzi
ja marzę o kotku od dawna. Ale studiuję, wynajmuje pokój to wiadomo, że kot by zadowolony z sytuacji nie był.
jak mieszkałam w domu miałam kotkę, ale przejechał ją samochód.
Stary 2012-12-02, 22:52   #4671
kasiaj85
Moderator

Cytat:
.
ta pierwsza! co popycha ludzi do publikacji takiego czegoś w internecie...???
Cytat:

Podoba mi się jak tchibo nazywa spodnie dresowe- spodnie relaksacyjne Więc już nie będzie ze mnie dresiara ale hmm relakstantka (takiego słowa nie ma w słowniku, ale sobie stworzyłam )
Porannik się u mnie na to mówiło czasem, zamiennie ze szlafrokiem
haha świetna nazwa na spodnie ach ta nowomowa

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 22:57   #4672
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość
Kranówą na pewno nie, tzn. ja bym się raczej zapatrywała na mineralną z dodatkiem tej soli albo sól fizjologiczną. Aż takim trudnym przypadkiem nie jestem raczej :P chodzi raczej o to, że często czuję, że coś mi tam "siedzi" i często mam z tego tytułu, jak podejrzewam, katar. Dlatego przydałoby mi się coś czym mogłabym się go szybciej pozbyć Muszę jeszcze poczytać, żeby nie było tak jak nicRu pisze z jakimiś skutkami ubocznymi ;/
Przy płukaniu strzykawką nie powinno być takiego ryzyka, bo ciśnienie nie jest takie duże. To jest tak jak pociąganie nosem, nie mocniej.
Stary 2012-12-03, 00:09   #4673
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Ma ktoś może czytnik Pocketbook? Mam problem z konwersją plików -.-
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 01:16   #4674
Sondrina
BAN stały

Może któraś z Was też korzysta własnie z DDD i składa zamówienia? Nie rozumiem polityki mineralnie.pl Widnieje na liście sklepów biorących udział w DDD. Chciałam zamówić puder mineralny, na początku jest jego cena+wysyłka gratis, ale jak uzupełnię swoje dane, wybiorę formę płatności i wysyłki, to mi wlicza do zamówienia koszty wysyłki. Może DDD w przypadku mineralnie.pl obejmuje tylko paczkomaty, bo one rzeczywiście są za darmo...
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 01:36   #4675
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja nie wiem czy złożę jakieś zamówienie, zależy czy będę miała czasu odpowiednio dużo wieczorem- bo zanim parę sklepów zbadam to 3 godz miną
Wcale mi to w sumie nie na rękę, bo zamówię rzeczy, którym bym normalnie nie zamówiła, czyli 'zaoszczędzę' 10 zł np a wydam 150
A nawet nie o pieniądze chodzi głównie, tylko o to że się zgubię w tym co mam.

Teraz włosy suszę i idę spać.

Muszę zajrzeć do Natury w najbliższych dniach, a niech spróbują nie mieć tego peelingu, który chcę

<3 <3 <3
Stary 2012-12-03, 02:15   #4676
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Ja nie wiem czy złożę jakieś zamówienie, zależy czy będę miała czasu odpowiednio dużo wieczorem- bo zanim parę sklepów zbadam to 3 godz miną
Wcale mi to w sumie nie na rękę, bo zamówię rzeczy, którym bym normalnie nie zamówiła, czyli 'zaoszczędzę' 10 zł np a wydam 150
A nawet nie o pieniądze chodzi głównie, tylko o to że się zgubię w tym co mam.

Teraz włosy suszę i idę spać.

Muszę zajrzeć do Natury w najbliższych dniach, a niech spróbują nie mieć tego peelingu, który chcę
Rozumiem Ja badam od dwóch dni Zamawiam akurat to, co i tak potrzebuję. Kończy mi się róż, nie mam pudru. Zamówiłam namiot bezcieniowy i pasek do aparatu, bo zgubiłam zapinkę do swojego Oprócz tego zamówiłam srebro koloidalne do przecierania twarzy. Zainteresowały mnie jego właściwości, a że nie mam obecnie żadnego hydrolatu, to takie srebro też uzupełnia braki:P

---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość

Właśnie mój błąd, że nie miałam nic na koncie...
Nie musisz nic mieć na koncie, by dodzwonić się na policję/pogotowie/straż.
Cytat:
Napisane przez Isilie Pokaż wiadomość
U mnie strasznie leniwy weekend. Odespałam chyba cały tydzień szkoły i wzmożonej nauki. Obecnie próbuję skleić plebiscytowego posta. Moje plany na dzisiaj to jeszcze Sleekowe makijaże. Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie.
Co to za miasto "najbardziej gotyckie"?
Cytat:
Napisane przez ciriness Pokaż wiadomość
A mnie spotkała wczoraj dziwna sytuacja.

Stałam w empiku przy kalendarzach z mamą i przeglądałam różne dla niej. I mówię do mamy (całkiem cicho, stała obok mnie) - mamo zobacz może ten?- pokazując jej kalendarz, a potem go otworzyłam i mówię - a nie tu są religijne teksty i odłożyłam.
Za mną odwrócił się jakiś Pan i zaczął się na mnie wydzierać, coś o chamstwie, poziomie i zdeprawowaniu (sic!) i ja się z szokiem do niego odwróciłam i pytam się go grzecznie - Czy ma Pan jakiś problem?Ja z Panem dyskutuję? - a on do mnie prawie że z łapami najpierw na TY a potem coś się zaczął wydzierać, przeklnął i na koniec powiedział " nie będę z Tobą dyskutował je**** dziewczę"
Byłam w takim szoku, że nawet się więcej nie zdążyłam odezwać, a on sobie poszedł.

Ja wiem, że wyglądam sporo młodziej no ale bez przesady. I też nic złego nie powiedziałam, żeby mógł się wtrącić już pomijam poziom tego jego "oburzenia".

Szok! Nigdy mnie coś takiego nie spotkało
Ja nie rozumiem ludzi czepiających się cudzych rozmów. Kiedyś odprowadzałam kumpla na PKS, to było po egzaminie. Mówiliśmy coś, że "prof. wydaje się, że ma patent nie nieomylność i kompletnie nie patrzy na najnowsze doniesienia immunologii". Nagle wyskoczyła jakaś babka, młodsza od naszych mam z tekstem religijnym, ze kiedyś myślała, że nikt nie ma racji, aż odkryła Boga. Naskoczyła na nas tak, jakbyśmy co najmniej wyznali, że Bóg nie istnieje, a rozmowa w ogóle tego nie dotyczyła. Nie wiem, skąd w takich młodych ludziach taki fanatyzm i dopisywanie niedopowiedzianych słów. Poza tym nie lubię być podsłuchiwana, a jak to ktoś robi, to niech chociaż nie komentuje moich wypowiedzi.
Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Ja za to dzisiaj tż kupiłam assassin's creed 3 Bo też ma niedługo urodziny.
Ja sobie zbieram na perfumy chanel chance eau tendre
Ale coś opornie mi to idzie.
To piękny zapach Mam i sobie chwalę. Jeśli masz w swojej okolicy perfumerię Quality, to polecam wybrać się tam na zakupy, ponieważ perfumy Chanel są tam tańsze o 50 zł niż w Douglasie
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 06:13   #4677
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:

Ale mieszkałaś z rodzicami do tej pory czy mieszkasz gdzieś z tż i szukacie nowego miejsca?
do tej pory z rodzicami, jak TŻ przyjeżdżał na weekendy czy na dłuższy urlop to mieszkałam z nim u jego rodziców
Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
a co się tak spieszycie
a no...musimy

bo miałam iść wczoraj oglądać mieszkanie, akurat jeden pokój, kuchnia, łazienka w takim dużym domu, ale osobne wejście wszystko miało być pięknie, mieliśmy wynająć od już...aż tu nagle kobieta mówi, a że do niej rodzica zjeżdża i będzie potrzebny jej ten pokój i wynajmie od stycznia dopiero...no dziwne, że dzień wcześniej nie wiedziała, że przyjeżdża do niej rodzina na święta, z resztą w takiej chacie to by się pomieścili, mogła nadziei nie robić i od razu powiedzieć, że nie wynajmie, a nie takie walenie w ch...
Stary 2012-12-03, 09:32   #4678
_Kajka_
Wtajemniczenie

Hej

Znowu mam nadrabiania
Poniedziałek Otwieram oczy, podciągam się pod parapet i widzę TYLEEEE śniegu... weźcie go ode mnie
TŻ znów pojechał w delegację i zawinął mi rano carmex, jednak mu podpasował a wczoraj testowaliśmy nowy piekarnik i zjaraliśmy pizze

A jak tam Wasze nastroje?

Żyj! Bo życie to najlepsze co mogłeś dostać

Szczęśliwa

Edytowane przez _Kajka_
Czas edycji: 2012-12-03 o 09:43
_Kajka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 09:42   #4679
anehu
Raczkowanie

Witam
u mnie biało i cały czas pada

i niestety nie wytrzymałam i złożyłam zamówienie w YR
ale za darmo wysyłka i prezenciki gratisowe i za 40 zł to czuje się rozgrzeszona
anehu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 09:42   #4680
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez _Kajka_ Pokaż wiadomość
Hej

Znowu mam nadrabiania
Poniedziałek Otwieram oczy, podciągam się po parapet i widzę TYLEEEE śniegu... weźcie go ode mnie
TŻ znów pojechał w delegację i zawinął mi rano carmex, jednak mu podpasował a wczoraj testowaliśmy nowy piekarnik i zjaraliśmy pizze

A jak tam Wasze nastroje?
u mnie też pełno śniegu, dziś zajecia do 19

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości