|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
|
|||
| Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
7 | 16,28% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
3 | 6,98% |
| Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 |
|
2 | 4,65% |
| Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 |
|
13 | 30,23% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
4 | 9,30% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
6 | 13,95% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
2 | 4,65% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV |
|
0 | 0% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Aaś ekstra z tym blisko 2 letnim urlopem!
Meli się przez weekend nie odezwała Cytat:
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
No ciekawe co się z Melą dzieje... jak w piątek zniknęła, tak się nie odzywa...
|
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do 3ch miesięcy się czeka,więc jeszcze przyjdą. książeczki fajne, nie cisną na swoje produkty na szczęście ![]() a śliniaczek jest słodziuni
|
|
|
|
|
#4354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czas na trzecie śniadanie i Monte
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia o co chodzi z tym dniem darmowej dostawy? naprawdę nie trzeba nigdzie płacić za przesyłkę?naż się wierzyć nie chce... na allegro też ?
![]() co kupiłaś w bingospa?
|
|
|
|
#4356 |
|
Zadomowienie
|
to super z tym macierzyńskim, pewnie pisałyście o tym, ale ja nie doczytuję wszystkiego bo to nierealne [przy waszym tempie
![]() ja bym się pisała. Rok z dzieckiem dla mnie to minimum, dla dziecka to bardzo ważne. |
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a trzeba jeszcze zamawiać ? do tego klubu to nawet teraz hasła juz nie pamiętam |
|
|
|
|
#4358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Meli się nie odzywała Cytat:
można pić na zimno i gorąco Może nie wygląda pięknie ale jest pycha ![]() A makówki to coś jak Wasze kluski z makiem tyle, że mamy z bułek
|
||
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://dziendarmowejdostawy.pl/
|
|
|
|
|
#4360 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A co do Meli, jej aktywność zawisła na piątku i wiecie co wymyśliłam, że internet jej ukrócili...
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak,musisz zamówić, podać dane do wysyłki itd ![]() taki odnośnik "zamów próbki"
|
|
|
|
|
#4362 | ||
|
Zakorzenienie
|
poszpiegowałam Meli:
Ostatnia aktywność: 2012-11-29 18:59 kiepsko że się nie odzywa... ![]() Cytat:
![]() Meli się nie odzywała Cytat:
|
||
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
A no to całkiem co innego
My nie dodajemy suszonych owoców ale niektórzy tak. W każdym domu jest inna moczka ale to jak ze wszystkim przez ostatnie lata jakoś nie miałam na nią ochoty a teraz jak sobie pomyślę to aż mi ślinka cieknie
|
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiedziałam, że nie może być aż tak pięknie.. ale i tak fajna promocja i sklepów sporo, tylko jak się w tym połapać |
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie by było jakby była wyszukiwarka po produktach bo zamówiłabym sobie stoliczek pod lapka taki do łóżka ale zanim to znajdę to DDD się skończy zjadłam rosołku na śniadanie i mi mało, idę po płatki i wracam do wyraaaa
|
|
|
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.medicspa.com.pl/wyprzedaz...pieli-bingospa krem przyszłościowo na koniec ciąży, bo grosze kosztował http://www.medicspa.com.pl/wyprzedaz...kupic_bingospa peeling http://www.medicspa.com.pl/kobieta/p...d_tea_BingoSpa i maskę ![]() http://www.medicspa.com.pl/Maska-do-...lgami-BingoSpa
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeju jak ja bym chciała takie pachnidła kupować ale po tym moim uczuleniu ostatnim to się boję po prostu czymkolwiek innym się smarować oprócz emolium
|
|
|
|
|
#4368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz na to jakiś przepis? jesli tak, to poproszę bo ja bym chętnie wypróbowała ![]() Cytat:
|
|
#4369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a Wy jak się zapatrujecie na ten temat? czy też planujecie budżet na ten cel i czy u którejś z Was jest równie mały?
|
|
|
|
|
#4370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W necie pewnie znajdziesz jakieś przepisy ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
My będziemy mieli jakieś 6000zł, liczę, że jeszcze zostanie bo sporo rzeczy kupimy z kasy bieżącej (jakieś pojedyncze bodziaki itp.). |
||
|
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciuszki/butelki/kosmetyczne rzeczy kupuję po trochu na bierząco,jak znajduje coś taniej na all można kupic paczki-gotowe parudziesięciosztukowe komplety, jest tanio i ładnie ![]() kosmetyki zacznę kupować później,ale pierdółki rozkładam po trochu na każdy miesiąc i nie zauważa się aż tak jak kaska znika nie będzie źle
|
|
|
|
|
#4372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem, że nie lekką ręką i bez kombinowania, ale nie mam wyboru a co to są "bodziaki"?
|
|
|
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy zakładałaś konto na bebilon? bo ja z meisiąc temu wypełniam formularz na tą paczkę z johnsona i musteli dostałam a od nich cisza
|
|
|
#4374 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Witam się, i od razu się przyznaję, że nie będę dużo nadrabiać. Weekend minął spokojnie, spędziliśmy cudowny wieczór urodzinkowy u mamy z noclegiem. Dzisiaj muszę przekręcić tża żeby przyniósł choinkę z piwnicy.
|
||
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my zakładamy budżet na jakieś 7 tys - meble 2-3 tys, wózek 2 tys., fotelik, bujak, itp. + ew. szczepienia
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bebilon doszedl dzis i jakies 3dni temu.. wypelnialam daaawno,na bank ponad miesiac temu, albo i wczesniej |
|
|
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jejuu.. jak dużo tych produktów, oczopląsu mozna dostać zastanawiałam się nad tym kolagenem na rozstępy, ale nigdy nie miałam do czynienia z takimi specyfikami
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce ktoś kota?
Mysia kupiłam sobie 2 te balsamy do stóp zaszalałam |
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ja chyba też skorzystam z dnia darmowej wysyłki ;-) i kupie małej emu, bo nie ma cieplejszych butów na zimę a ona uwielbia biegać po sniegu (jak każde dziecko ). Zastanawiam się dlaczego nam to nie zostaje na zawsze? Nienawidzę zimy odkąd dorosłamPowiem Wam szczerze, że najchętniej przespałabym zimę i co za tym idzie ciążę. Wczoraj znalazłam kilka brązowych plamek na wkładce i odechciało mi się żyć. p. doktór mówiła, że mam nie panikować więc nie panikuję i czekam na rozwój wypadków ale od razu zaliczyam glebę do łóżka i staram się nie ruszać jeśli nie muszę... Dziś już jest niby ok ale... U mnie dziś 17t3dz. czas leci...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

już mi się wszystko kićka.. za dużo rzeczy czasem na raz robię 

po burzy zawsze jest słońce..
a ja się zastanawiam czy pozwolić sobie na nowy karnet na fitness w tym miesiącu, czy zostawić to na inne wydatki i prezenty. całe szczęście że odpadają nam w sporej mierze wydatki związane z organizacją Świąt, bo mamy upiec tylko jedno ciasto lub zrobić kutię, a cała reszta leży po stronie rodziców/dziadków/teściów. a ja najbardziej się nie mogę doczekać karpia 

fajnie by było jakby była wyszukiwarka po produktach bo zamówiłabym sobie stoliczek pod lapka taki do łóżka ale zanim to znajdę to DDD się skończy
jeju jak ja bym chciała takie pachnidła kupować
W necie pewnie znajdziesz jakieś przepisy
Wczoraj znalazłam kilka brązowych plamek na wkładce i odechciało mi się żyć. p. doktór mówiła, że mam nie panikować więc nie panikuję i czekam na rozwój wypadków ale od razu zaliczyam glebę do łóżka i staram się nie ruszać