|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII
Mi tez sie baardzo tego typu kocyki podobaja
![]() A malutka ma gdzie sie chowac, bo ja wysoka (180cm)
|
|
|
|
#1592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Napisalam tylko, ze mi sie nie podobaja one AZ tak, zeby tyle za nie placic
|
||
|
|
|
#1593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dostawałam Dexaven który przyspiesza dojrzewanie pęcherzyków płucnych u maluszka Jak tak dalej będzie sypać tym śniegiem to normalnie mnie zasypie
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się kocyki strasznie podobają z misiami, http://allegro.pl/baby-raj-urocza-6e...823012739.html
a posciel taka kupie --> http://allegro.pl/baby-raj-urocza-6e...823012739.html chyba misio czekoladowy a te z motywami sowy tez fajne jeszcze fototapete chce kupić albo baldachim hmmmm tak sie zastanawiam.
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrzuciłas oba identyczne linki
|
|
#1596 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/puszysty-kocyk-mik...814391168.html kocyk ;p kurna jeszcze ten net mi tak muli :[
|
|
#1598 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tez dzsiaj mam, ciekawe co u mojego ![]() No ale usg chyba jeszcze przed samym porodem beda robic? Zeby sprawdzic czy mala glowka w dol? Cytat:
pieknieJestem tak przeobrzydliwie glodna, a boje sie, ze zjem cos i pojde ![]() Ide sie ogarniac, oczywiscie machnelam sobie drzemke, teraz mam 1,5godz na wyszykowanie sie do ginekologa
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1600 |
|
Raczkowanie
|
Zaczyna się robić coraz poważniej
pakowanie toreb, ostatnie przygotowania do przywitania maluszków Ja myślałam , że mam jeszcze czas i torby nie pakowałam że końcem grudnia ją przygotuje bo termin przecież w połowie lutego ale po ostatniej akcji torba gotowa będzie już w tym tygodniu jak kurier resztę rzeczy przywiezie
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez sie wlasnie ogarniam za godzinke ide do ginki aaaa ide suszyć wlosy boje sie ze bede miec cc bo ciagle mam infekcje broszki
|
|
|
#1602 |
|
Zadomowienie
|
Kur....a, a wyplaty dalej nie ma. Takia bieda to mi do dupy juz dawno nie zajrzala. Wstyd mi pozyczac kase od mamy, mam jeszcze nadzieje, ze cos dzisiaj wplynie. Na obiad jadlam ryz, bo tylko to mi zostalo. W sumie to przy moich mdlosciach dieta mi sie przyda. Tz nic nie jadl, taki wkurzony, ze kasy jeszcze nie ma. Boze daj mi sile to przetrwac. Sorry dziewczyny za marudzenie, ale nie mam sie komu wyzalic.
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z miasta. Nic nie załatwiliśmy.
Cytat:
Fajne rabaty dzięki niej są (mają na stronie akcji katalog), a aptek DOZu wszędzie pełno. A tu link: https://dlamamyimalenstwa.pl/ jakby któraś z Was chciała się zarejestrować. Cytat:
Ale z tego co pamiętam, to Ty jesteś wysoka, więc pewnie się tylko taki wydaje przy Twoim wzroście.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-12-03 o 15:37 |
||
|
|
|
#1605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1606 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kobietki.
Dzisiaj wstawiłam pierwsze pranie dla mojego bobofruta. Szczerze,myślałam że skończy się na 2 góra trzech pralkach bo przecież to wszystko takie malutkie ale...się przeliczyłam. Na same kocyki pralka jedna. Ja piorę w Dzidziusiu. Też bałam się intensywnego zapachu ale okazało się ze nie potrzebnie. W ogóle,w sobotę pojechaliśmy z TŻ po zakupy. No i ja poleciałam po te proszki dla małej. TŻ zobaczył że 2 pakuję i z tekstem "a po co 2 przecież małe ubranka" Już widzę jak on by porał. ![]() Wszystko razem by wrzucił.Kolor z białym Ja też nie mam nic dla siebie do szpitala.Brakuje mi pościeli dla małej i tych gadżetów,kosmetyków itp. Termin mam na walentynki ale..moze lepiej się wcześniej przygotować? Ah dziewczyny. Jeżeli ja mam mieć cc to wcześniej mnie do szpitala położą? Znajoma powiedziała ze pewnie tak ze 2 tyg wcześniej zwłaszcza że cukrzyca dochodzi? Jak myślicie?> |
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
HEJ ... a jak wiadome sprawy się mają?? załatwione coś??
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Black zgadza sie
Maluchna |
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Raczkowanie
|
Ah mnie zawsze szef bliźnięta wpycha w brzuch a ja mam poprostu 155 więc lepiej mnie przeskoczyć jak wyminąć.
W brzuszku 102 cm |
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bishonka - my dzieciowych pran nastawilismy 10 Dziewczyny, to, co dzieje sie z moim cialem, to jest jakis absurd..... Przyjrzalam sie sobie w lustrze i masakra - rozstepy ciagna mi sie od bioder, przez cale posladki, uda a nawet lydki!!!!!!! A wczoraj znalazlam rozstepa na lewej piersi - dzisiaj juz sa cztery a brzuch - gladziutki jak ta lala, nawet nie swedzi szczerze - nie mam sily sie juz tym przejmowac, po prostu zaczyna mnie to wszystko mega, mega dziwic ;]
|
|
#1612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to ładnie, my też tak chcemy żeby rata max tyle wynosiła, ale to jeszcze troszke... ale wlasny domek to wlasny domek Cytat:
|
|
|
#1613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A ile ma twoj tz wzrostu, bo moj 186 cmIle przybylo ci kilogramow w ciazy? Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaa aaaaaaa, jest forsa , jedziemy na szoping
OLA 04.02.2013 r. 2500 g, 48 cm HANIA 19.08.2017 r. 2800 g, 51 cm Edytowane przez maluchna30 Czas edycji: 2012-12-03 o 16:18 |
|
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurnaaaaaaaaaaa 10 pran!!!!!!!!!? ja to tylko 2 pralki wstawiłam na same dzieciowe ubranka, ale jeszcze poszaleje po lumpkach zresztą musze troszke pokupować w rozm 62 bo cos mam tego malo;p aaaa i czapeczki, rajstopusie i skarpetusie tego nie mam.W interwencji na polsacie mówią o tych dzidziusiach tego sztangisty co kazali jej rodzić sn....a powinna cc...
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-12-03 o 16:19 |
|
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, nie przejmuj sie
Na mnie caly czas czeka prasowanie.... Muluchna, milych zakupow ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Czytalysci http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,1052...lata_1600.html ? |
|
|
|
#1616 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię za to eyelinery w kałamażu, ale z TWARDĄ końcówką, taką sztywną, nie "włosek" - tego w ogóle nie mogę obsłużyć. Kolejna opcja to eyeliner w żelu np z inglota ( w słoiczku) genialny i wydajny aż do śmierci ( w sensie prędzej wyschnie ze starości niż zużyjesz go do końca ). Ale do niego trzeba pędzelka. Albo z inglota (20zł pędzelek) albo taki ukośnie ścięty jak ten np: http://http://allegro.pl/hakuro-h85-...811918587.html mam identyczny. Trzecia opcja, najłatwiejsza to robienie kresek tym zalinkowanym pędzelkiem, ale cieniem do oczu czarnym. Wystarczy zmoczyć troszkę pędzelek. Nie drży wtedy ręka, aplikacja jest prosta, a kreska wg upodobań, jak się ma dobry czarny cień to jest bardzo solidna. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() że NA body w sensie.Widziałam na allegro ze 2mce temu - produkty z Ewa Klucze, półśpiochy kosztowały tam 10zł - chyba kupię parę takich, bo bardzo ładne są i niezła cena. Cytat:
![]() Kocyk z linku mam - tylko, że cały jasno niebieski (to była pierwsza rzecz kupiona dla dziecka jak jeszcze myśleliśmy, że synek będzie ) - stacjonarnie kupiony. A ten użytkownik z pościelą ma ekstra pościel, chyba kupię jakiś mniejszy zestaw (nie wiem czy chcę baldachim, niby to pięknie wszystko razem wygląda...) ale za bardzo się nie mogę zdecydować jaki kolor wziąć dla mojej Małej lubię brązy i beże, ale nie wiem czy iść tym torem, tym bardziej, jeśli łóżeczko jest we fioletowej sypialni, i hm ładnie by wyglądał może jakiś róż? Chociaż z drugiej strony beż bardziej uniwersalny. W każdym razie piękna pościel, w moim guście.Masakra z tym spaniem w nocy powiem Wam. Ale mam ciekawe spostrzeżenie - męczę się całą noc, a jak już Mąż wyjdzie do pracy i uda mi się zasnąć to mogę dociągnąć do 12:00 i śpię jak zabita, chyba ze zmęczenia w końcu padam. Trzymam kciuki za Wasze wizyty, trochę zazdroszczę, ja mam dopiero 12 grudnia. Często mi ostatnio brzuch twardnieje, bez powodu, bo ja się nie przemęczam... hm nie wiem o co chodzi. I jedna rzecz zasmucająca: przestraszyłam się ostatnio, bo bolało przy współżyciu. Nigdy tak nie miałam, dopiero teraz. Dzieje mi się coś z szyjką, mam się bać? (
|
|||||
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski. Ja dziś byłam na pobraniu krwi,nie dość że przenieśli punkt w którym zawsze robiłam wyniki to jeszcze nie przyjeli mnie z tym skierowaniem więc musiałam iść do innego punktu ze znaczkiem który był na skierowaniu i to nic że zawsze u nich robiłam ( jakby to istotne było gdzie ja oddam ta krew ! ) Dobrze że tata mnie zawiózł bo pół dnia miałabym w plecy tak biegać od placówki do placówki. I pewnie nic bym nie załatwiła.
Jutro czeka mnie jeszcze ciekawszy dzień bo muszę wstać chwilę po 4ej żeby po 5ej zająć kolejkę i zarejestrować się do gina który przyjmuje od 13ej. W międzyczasie muszę odebrać wyniki krwi i iść do dentysty. Na samą myśl brakuje mi sił jeszcze mały ostatnio tak mi fika po pęcherzu że co 5 minut mogę sikać,a wiadomo że w mieście nie wszędzie można. Jeny jak mnie to męczy powoli.
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Mała, masakra, toż to się zajechać idzie!!! Kciuki za jutro
![]() Debrah, ja znowu muszę mieć eyeliner z pędzelkiem, innego nie umiem obsługiwać, probowałam i cieniami, i pisakiem, i pędzelkiem, dla mnie najlepszy taki miękki eyeliner ![]() Lecę na wizytę, pliiiiissssssssss
|
#1619 |
|
Zadomowienie
|
Myślicie, że warto robić usg 4d po 30 tygodniu, bo się wybieram, mam w pakiecie...????
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
ja w ogole nie umiem malowac sie ajlinerem.... raz probowałam, skonczyło sie na wsadzeniu go w oko
i tak sobie bede tłumaczyc ![]() Deli- ja na te kocyki tez uwage zwróciłam- sliczne są soczek sobie popijam i troszke nudnawo..... jutro z mężem jedzeimy po ostatnie zakupy dla małego (reczniczki, apteka i plastikowa trzystopniowa półka na drobiazgi koło łózeczka). No i biedronkę odwiedzic musze koniecznie, bo przed swiętami bedzie tragedia, a spozywka mi sie wykancza powoli. Szalec nie bede, tylko to co z listy+ oczywiscie węzowe żelki- szaleje za nimi teraz uciekam, miłego wieczorku zycze mamusiom i brzusiom |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

No i dobrze, że możesz wstawać do łazienki

pliiiiissssssssss