Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-03, 15:09   #4531
xal
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Dzięki, spróbuję może powiesić w łazience obok kaloryfera, a jak będzie za mało to wrzucę na kaloryfer.
Niby pralka 1400 obrotów, ale jednak suche wychodzić nie chce

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 15:13   #4532
lonely_lady
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
no tylko,że to któryś raz z rzędu tak wyszło,z mojej winy..a ostatnio relacje były jakie były i tym oto sposobem chyba zostałam sama..

eh.. pierniczki chcialam ozdabiac..
ale mi nie chodziło o to żebys mu wytlumaczyła i znowu odwołała spotkanie, tylko żebyś mu wytłumaczyła i zorganizowała spotkanie tak żebyś nie musiała kasy tracić czyli albo zaprosić go do siebie, albo na spacer jakiś

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość

A mamy je gdzieś zapisane? Ja powiem szczerze, że średnio je śledziłam

Jak Jenny nie dojdzie to mogę założyć wątek choć wątpię, że dziś będzie nowy
nie wymyślałyśmy jeszcze nowych tytułów.. trzeba pomyśleć, albo przepisać stare, są chyba w sondzie w poprzednim wątku

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
BYŁAM U GINA!

Kuło mnie w szyjce od wczoraj, do tego ten dziwny brzuch i rozwolnienie od piątku.
Nie wytrzymałam chyba psychicznie.
Wsiadłam w auto i pojechałam.

No więc szyjka i macica piękne. Malucha nie oglądaliśmy na USG, ale słyszałam serduszko i tak strasznie płakałam, bo zszedł ze mnie stres, że biedny pan doktor mnie pocieszał i że jak mi ktoś powiedział, że ciąża to taki super okres to mnie kłamał.
Kazał pić melisę no i że stres nie służy dziecku, a pod wpływem stresu wydziela się czegoś za dużo a czegoś za mało dostałam luteinę pod język na wszelki wypadek.
dobrze, że pojechałaś teraz chociaż będziesz spokojna
no i proszę pić meliskę i się nie denerwować.. Bo będę Was straszyła bacikiem

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
tak mi się przypomniało, bo do nas w 7 klasie dołączył Ariel i na technice babka kazała mu się przedstawić, no i on wstaje i mówi "mam na imię Ariel" na co babka "ta jasne, a ja Omo"
to było jak weszły an polski rynek proszki do prania Ariel i Omo
dobry tekst
U nas też był ariel, zarówno w sp jak i w średniej

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Czy jak dam wyprane spodnie jeans ze streczem na kaloryfer, żeby się szybciej wysuszyły to mi się z nimi nic nie stanie, tzn nie skurczą się?
Niby nic się nie powinno stać, ale muszę wyprać jedyne galotki ciążowe i tak kombinuję jak je jutro móc ubrać znowu, a ostatnio moje myślenie wysiada. Już wiem, że wełny się nie suszy "na szybko"
nie powinno się nic stać spodniom

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 15:21   #4533
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
ale mi nie chodziło o to żebys mu wytlumaczyła i znowu odwołała spotkanie, tylko żebyś mu wytłumaczyła i zorganizowała spotkanie tak żebyś nie musiała kasy tracić czyli albo zaprosić go do siebie, albo na spacer jakiś

nie wymyślałyśmy jeszcze nowych tytułów.. trzeba pomyśleć, albo przepisać stare, są chyba w sondzie w poprzednim wątku

dobrze, że pojechałaś teraz chociaż będziesz spokojna
no i proszę pić meliskę i się nie denerwować.. Bo będę Was straszyła bacikiem

dobry tekst
U nas też był ariel, zarówno w sp jak i w średniej

nie powinno się nic stać spodniom
to ciężki człowiek.napisałam mu,że jak ochłoniemy to za 2h się zgadamyu

funpage'a na fb zaczynam

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 15:24   #4534
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

funpage'a na fb zaczynam
dawaj linka na pw

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 15:26   #4535
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
dawaj linka na pw
łooo Paaaani..
troche to zajmie, bo oficjalnie jeszcze nie istniejemy

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-12-03, 15:27   #4536
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
łooo Paaaani..
troche to zajmie, bo oficjalnie jeszcze nie istniejemy
uh uh... dobra.. poczekam

Stary 2012-12-03, 15:33   #4537
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Witamy po weekendzie
fajnie, że tak miło spędziliście czas
u mnie w rodzinie dwie kuzynki rodzą w maju, czyli w maju dziadkowie wzbogacą się o troje nowych prawnucząt
to ładna gromadka prawnucząt się szykuje dziadkom lepiej niech już teraz odkładają emeryturki na prezenty

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
no jak ci się kończy zwolnienie to musizsz przynieść nowe pracodawcy żeby wiedział że cię nie ma

a w zus-ie mają 1.5 miesiąca na przelanie zasiłku od dnia dostarczenia zwolnienia do zus-u (także to tez zależy kiedy pracodawca zaniesie...)
dzieki

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
BYŁAM U GINA!

Kuło mnie w szyjce od wczoraj, do tego ten dziwny brzuch i rozwolnienie od piątku.

No więc szyjka i macica piękne. Malucha nie oglądaliśmy na USG, ale słyszałam serduszko i tak strasznie płakałam, bo zszedł ze mnie stres, że biedny pan doktor mnie pocieszał i że jak mi ktoś powiedział, że ciąża to taki super okres to mnie kłamał.
Kazał pić melisę no i że stres nie służy dziecku, a pod wpływem stresu wydziela się czegoś za dużo a czegoś za mało dostałam luteinę pod język na wszelki wypadek.
ciesz się ze wszytko ok lepiej dmuchać na zimne wiec dobrze ze w pore wolałaś sprawdzić czy wszystko ok
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-03, 15:41   #4538
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:

funpage'a na fb zaczynam
no to dawaj link, zaraz Ci tu zaczniemy lajkować

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
to ładna gromadka prawnucząt się szykuje dziadkom lepiej niech już teraz odkładają emeryturki na prezenty
Ja jestem wnuczką od ich syna i mieszkamy dalej więc razem z bratem zawsze byliśmy traktowani po macoszemu. Tamte mamusie majowe to córki ich córek i mieszkają bliżej dziadków, więc z pewnością renty będą dzielić pomiędzy dwóch prawnuków, a mój Synuś się nie załapie
ale jakoś przywykłam do takiej sytuacji

Stary 2012-12-03, 15:45   #4539
candace1
Zakorzenienie

Ja nie mam fb więc nie polajkuję

Motyle bardzo się cieszę, że wszystko jest ok. No i weź się człowieku nie stresuj... Jak się nie da...

Mnie te kocyki co je A. Mucha reklamuje nie podniecają nawet nie wiem jakie mają ceny(?)

Oho pada mi laptop. To narazie
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 15:49   #4540
Atena564
Zadomowienie

Loney ja Cię dobrze rozumie mój dziadek zawsze mnie stawiał na szarym końcu....tak jakbym niebyła jego wnuczką...ale mam to w nosie!!! Jak chciał coś odemnie to mu tylko powiedziałam: masz inne wnuki, niech ci teraz pomogą, przecież kase im co miesiąc dajesz!!! Dziadek nawet niewie,że jestem w ciązy, i pewnie się szybko niedowie

Edytowane przez Atena564
Czas edycji: 2012-12-03 o 15:50
Stary 2012-12-03, 15:58   #4541
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Loney ja Cię dobrze rozumie mój dziadek zawsze mnie stawiał na szarym końcu....tak jakbym niebyła jego wnuczką...ale mam to w nosie!!! Jak chciał coś odemnie to mu tylko powiedziałam: masz inne wnuki, niech ci teraz pomogą, przecież kase im co miesiąc dajesz!!! Dziadek nawet niewie,że jestem w ciązy, i pewnie się szybko niedowie
mam dobry kontakt z dziadkami,ale tak jak piszę, zawsze byliśmy z bratem gdzieś tam na uboczy. Nie wiem czy dlatego, że mieszkamy daleko, czy dlatego że jesteśmy od najgorszego syna.. bo wszystkie siostry taty są takie wspaniałe..
za to babcię od strony mamy uwielbiam, jestem jej ukochaną wnusią, mimo że u niej ciężko to wyczuć i wszytkich traktuje na równi. Zawsze jej pomagałam jak tylko mogłam, a ona mnie wychowywała jak byłam malutka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-03, 16:08   #4542
Atena564
Zadomowienie

Dziewczynki zapominałam się wam pochwalić, iż miłąm udany dzień na ciuchach Miałam kilka ważnych spraw do załatwienia na mieście i zaszłąm lumpka i kupiłam kilka rzeczy dla maleństwa, i dla siebie
Wszystko po 1zł i oczywiście firmówki Dla maleństwa kilka rzeczy z NEXTA, marks & spencer, a dla mnie m.in koszula z Zary (z kolekcji wiosna-lato 2012 z basicka, która kosztowała 169 zł), koszula z NEXTA wzorzysta, wzór podobny do koszuli z obecnej kolekcji womenoskiej zary za 199 zł i takie tam inne np. paski skórzene do spodni

Stwierdziałam, że na ciuchach bede kupować głównie rzeczy wieksze, tak np. 62 rozmiar i dlatego wiekszość tych rzeczy jest na dziecko w wieku 3-6 miesiecy, przynajmniej tak pisze na metkach z NEXTA Taka typowa wyprawke rozmiar 56- 62 np. body czy spiochy to mam nadzieje ze uda mi się zakupić na promocjach np. w smyku czy f &f
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03285.jpg (90,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03286.jpg (162,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03288.jpg (66,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03289.jpg (91,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03290.jpg (101,8 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez Atena564
Czas edycji: 2012-12-03 o 16:14
Stary 2012-12-03, 16:10   #4543
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki zapominałam się wam pochwalić, iż miłąm udany dzień na ciuchach Miałam kilka ważnych spraw do załatwienia na mieście i zaszłąm lumpka i kupiłam kilka rzeczy dla maleństwa, i dla siebie
Wszystko po 1zł i oczywiście firmówki Dla maleństwa kilka rzeczy z NEXTA, marks & spencer, a dla mnie m.in koszula z Zary (z kolekcji wiosna-lato 2012 z basicka, która kosztowała 169 zł), koszula z NEXTA wzorzysta, wzór podobny do koszuli z obecnej kolekcji womenoskiej zary za 199 zł i takie tam inne np. paski skórzene do spodni

Stary 2012-12-03, 16:12   #4544
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Atena-boskie ciuszki

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-12-03, 16:18   #4545
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:

Stwierdziałam, że na ciuchach bede kupować głównie rzeczy wieksze, tak np. 62 rozmiar i dlatego wiekszość tych rzeczy jest na dziecko w wieku 3-6 miesiecy, przynajmniej tak pisze na metkach z NEXTA Taka typowa wyprawke rozmiar 56- 62 np. body czy spiochy to mam nadzieje ze uda mi się zakupić na promocjach np. w smyku czy f &f
za zakupy, świetne ciuszki, za takie pieniądze jestem w szoku
te szare dresiki świetne, też na takie poluję

Stary 2012-12-03, 16:19   #4546
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
mam dobry kontakt z dziadkami,ale tak jak piszę, zawsze byliśmy z bratem gdzieś tam na uboczy. Nie wiem czy dlatego, że mieszkamy daleko, czy dlatego że jesteśmy od najgorszego syna.. bo wszystkie siostry taty są takie wspaniałe..
za to babcię od strony mamy uwielbiam, jestem jej ukochaną wnusią, mimo że u niej ciężko to wyczuć i wszytkich traktuje na równi. Zawsze jej pomagałam jak tylko mogłam, a ona mnie wychowywała jak byłam malutka
mi pozostał tylko dziadek....i to niejest dziadek o którym marzy wnuk, bardzooo dalekooo mu do tekiego wizerunku dziadka jaki często np. widuje się w telewizjach, filmach....Ale wiem ,że moi rodzice bedą wspaniałymi dziadkami bo dla nich ja i siostra zawsze byłyśmy i jesteśmy najważniejsze wieć z wnukami pewnie bedzie tak samo tymbardziej ,że to ich pierwszy wnuk lub wnuczka i już doczekąc się niemogą Ich uśmiechnięte miny oglądające film z usg- widok bezcenny
Stary 2012-12-03, 16:20   #4547
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
ja zabawek też nie mam zamiaru kupować, przynajmniej nie na początku, ale później pewnie coś tam pokupujemy. NIby też nie liczymy się z każdą złotówką i na wszystko sobie pozwalamy, ale ostatnio coraz więcej nieprzewidzianych wydatków.. może w nowym roku jakoś się odbijemy i poszaleję z wyprawką
za brzuszek jejuuu.. 5 miesiąc, jak to brzmi a ile kg przytyłaś, bo coś mi się kojarzy, że Ty wcale nie tyłaś mam rację?
pokaż brzusio !!!!
to się tak wydaje, że te rzeczy są tanie, więc właśnie staram się rozłozyć wydatki na ok. 500 zł/miesięcznie, bo tedy się tego tak nie odczuje jak kupując wszystko na razHeh a co do nieprzewidzianych wydatków to nam się pojawiły nieprzewidziane dwa tysiaki w tym miesiącu, uwielbiam takie niespodzianki
W tej chwili jestem 2,5 kg na plusieale czuję, że to tłuszczyk tyle waży, no okej dzidzia waży ok. 200g no to 2,3 kg to tłuszczzrobię fotkę w weekend pewnie to wrzucę

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, że się wyrobie w 2500-3500 tys. zł. Niedługo planuje zrobić formatkę w Excelu co trzeba kupić i ile to mniej więcej będzie kosztować, to Wam podeśle jak mi się to uda stworzyć
ja zrobiłam taką częściową z tym co juz kupiłam i mam zamiar wszystkie wydatki monitorować, żeby nad nimi jakoś panować no i z ciekawości ile ten bobas faktycznie będzie kosztował

Cytat:
BYŁAM U GINA!

bardzo dobrze, że pojechałaś i super, że z maluchem wszystko ok

Cytat:
6cio miesieczny płód wylądował w oczyszczalni ścieków..
jak można!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie demonizuj, może kobieta poroniła i jest w szoku...

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość

jesli ktoras "choruje" na kocyki la millou, ale jednak rozsadek zwycieza i ceny okazuja sie za wysokie to warto zajrzec na facebooku na profil Fabryka Słoni sliczne kocyki, bardzo zblizone do tych firmowych, a ceny nizsze. od dawna ich podgladam i mysle, ze warto.
ja się zgłaszamkocyki faktycznie tańsze, dotąd znalazłam takie hand made za ok. 120-130 zł to wcale nie taniej niż La Millou za 150 zł, u których podoba mi się wykończenieBTW kolekcja A. Muchy jest ochydna nawet za darmo bym nie wzięła
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 16:31   #4548
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
za zakupy, świetne ciuszki, za takie pieniądze jestem w szoku
te szare dresiki świetne, też na takie poluję
Sama jestem w szoku, że na ciuchach możńa takie rzeczy znaleźć. bo nigdy niechodziłam na ciuchy i mijałam takie sklepy dużym łukiem, tymbardziej jak pracowałam w znanej, dużej sieci odzieżowej I powiem wam,że te ciuszki NIEMAJĄ jakich kolwiek oznak użytkowania, a niektóre z nich są z metkami zewnętrzynmi, a wszytkie mają metki wewnętrze niesprane

Tak stwierdziłam,że jak nawet maleństwo nieskorzysta z niektóych rzeczy, a są niezniszczone to komuś dam lub wymianke zrobie z inną mamą, bo przecież te ciuszki po 1zł to nietaki duży wydatek

http://www.smyk.com/cool-club-komple...a-dla-dzieci-p
spójrzcie na te spodnie ogrodniczki, ja kupiłam na ciuchach takie same!!!!!ten sam wzór tylko jeansowe z NEXTA za 8,50zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03270.jpg (101,8 KB, 14 załadowań)
Stary 2012-12-03, 16:34   #4549
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
to się tak wydaje, że te rzeczy są tanie, więc właśnie staram się rozłozyć wydatki na ok. 500 zł/miesięcznie, bo tedy się tego tak nie odczuje jak kupując wszystko na razHeh a co do nieprzewidzianych wydatków to nam się pojawiły nieprzewidziane dwa tysiaki w tym miesiącu, uwielbiam takie niespodzianki
W tej chwili jestem 2,5 kg na plusieale czuję, że to tłuszczyk tyle waży, no okej dzidzia waży ok. 200g no to 2,3 kg to tłuszczzrobię fotkę w weekend pewnie to wrzucę
jeśli już mowa o nieplanowanych wydatkach, to u nas w listopadzie było to prawie 6 tys, a w tym tygodniu przez tę stłuczkę 2,5 tys
i jak tu odkładać, jak na razie to z kupki ubywa

co do la Millou jutro zamówienia na ich stronie są realizowane z gratisową przesyłką

Stary 2012-12-03, 16:48   #4550
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cześć
Dopiero mam dziś chwilę, żeby usiąść do kompa, a tu widzę że wątek prawie na wykończeniu

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 16:55   #4551
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
lo matko. Rodzice mieli poczucie humoru
bardzo specyficzne

Cytat:
Napisane przez candace1
I na studiach jeszcze znałam Mieszka
Więcej nie pamiętam...
też miałam Mieszka na studiach, i jedna z koleżanek też tak nazwała synka. zaś jej koleżanka z kolei nazwała synka Gniewomir

Cytat:
Napisane przez axella
z góry przepraszam.. muszę się pożalić..
szurka pochowałam..
wypłata dziś nie doszła,a bez niej (bo jutro 11h w robocie) nie wiem jak z legalizacją firmy, a jak przesunę "start" o dwa dni to w ogóle może go nie być bo kto 10go zamówi coś na święta..?
drukarka nam się zj***ała i muszę kombinować z papierami.tż pojechał do mamy i podrukować-o ile tusz mu działa..
a ja sama w domu nie mam nawet kasy by z przyjacielem gdzieś wyjść a tak się cieszyłam,tyle czasu
a nie mam nawet na głupią kawę z ciachem
chyba go to uraziło i się nie odzywa.. bo mi ciągle,ciągle coś wyskakiwało.. poczuł się olany no i tyle.

Cytat:
Napisane przez Aaś
jeszcze tylko 500 postów do końca wątku! to jaki tytuł wybrałyśmy w końcu?
a wybrałysmy coś? Jenny niech uruchomi ankietę

Cytat:
Napisane przez lonely_lady
u mnie w rodzinie dwie kuzynki rodzą w maju, czyli w maju dziadkowie wzbogacą się o troje nowych prawnucząt
kumulacja

Motylku ważne że już się uspokoiłaś i usłyszałaś że z dzieciątkiem OK

Cytat:
Napisane przez axella
6cio miesieczny płód wylądował w oczyszczalni ścieków..
jak można!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja nie mogę czytać takich rzeczy

Cytat:
Napisane przez axella
funpage'a na fb zaczynam
dawaj linka, polubię i będę na biężąco

Atena za ciuszki

Jenny trzeba sondę uruchomić z tematami
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 16:58   #4552
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć
Dopiero mam dziś chwilę, żeby usiąść do kompa, a tu widzę że wątek prawie na wykończeniu
No dokładnie, trzeba by było zarządzić wymyślanie nowego tytułu i zebrać stare żebyś mogła pomału sondę przygotować

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Dziewczyny, wytężcie swoje mądre głowy i wymyślcie jakieś fajne propozycje na tytuł kolejnego wątku

Stary 2012-12-03, 17:01   #4553
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
No dokładnie, trzeba by było zarządzić wymyślanie nowego tytułu i zebrać stare żebyś mogła pomału sondę przygotować

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Dziewczyny, wytężcie swoje mądre głowy i wymyślcie jakieś fajne propozycje na tytuł kolejnego wątku

dziś nie mam głowy
cięzko mi się skupić nad zrobieniem foty na sklep..
a jak zobaczyłam rubrykę "opis" to odpuściłam.bejbi zabrało mi mózg

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-12-03, 17:16   #4554
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
dziś nie mam głowy
cięzko mi się skupić nad zrobieniem foty na sklep..
a jak zobaczyłam rubrykę "opis" to odpuściłam.bejbi zabrało mi mózg
ok, masz usprawiedliwienie

Stary 2012-12-03, 17:24   #4555
nuna2
Zakorzenienie

rany już prawie kolejny wątek

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają
Brzuszki rosną, dzidzie też a nasz wątek jest the best:P
Stary 2012-12-03, 17:25   #4556
humpback
Zakorzenienie

szalone mamuśki plotkują, maluszki płeć prezentują /lub: i wyprawkę kompletują/

nie mam jakoś koncepcji po południu, poprzednio było dużo propozycji
Stary 2012-12-03, 17:27   #4557
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
a wybrałysmy coś? Jenny niech uruchomi ankietę

Jenny trzeba sondę uruchomić z tematami
Poczekam jeszcze chwilkę, bo może pojawią się jakieś nowe propozycje A stare powinny się wyświetlić w poprzednim wątku, bo sonda była na czas nieokreślony

---
Chce któraś pyszną ogórkową ??

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 17:28   #4558
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają
Brzuszki rosną, dzidzie też a nasz wątek jest the best:P
właśnie próbowałam coś wymyślić ze świętami, ale nie bardzo mi szło
Stary 2012-12-03, 17:30   #4559
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

a do świąt pewnie nowy wątek będzie

Stary 2012-12-03, 17:32   #4560
lonely_lady
Zakorzenienie

Nuna, Humback za pomysły

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości