|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
ja te¿ nic, bo nie mam za co.
![]() G³upia jestem, mog³am wzi±æ gitarrê i po godzinach na katowickim dworcu graæ. By³oby na Vatikê przynajmniej. A propos ulicznego grania- laski ze ¦l±ska, kojarzycie tego go¶cia? Prawie codziennie spotykam go w Kato, w przej¶ciu pod Okiem Miasta i za ka¿dym razem zbieram szczêkê z ziemi. Niesamowity cz³owiek. ![]() Mam dzisiaj ³adne w³osy i dosta³am nawet komplementa od Pani Kasjerki. Ach, pierwszy komplement od pó³ roku.
|
#2462 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 585
|
Cytat:
a ja w³a¶nie wróci³am do domku ale nie uwie¿ycie co zrobi³am rano xD na³o¿y³am olejek GP z czerwon± papryk±, na to pó¼niej glutka, zmy³am iii zachcia³o mi siê p³ukanki kawowej (¿e niby mo¿e mnie co¶ przyciemni)... no ¿eby nie opowiadaæ za wiele jak to siê skoñczy³o, napiszê tylko, ¿e w tym czasie przyjecha³ po mnie T¯ i musia³ ponad 30 minut na mnie czekaæ, bo taka jestem m±dra, ¿e zrobi³am sobie p³ukankê z fusami które nie chcialy mi siê wgl wyp³ukaæ z w³osów... masakra my³am je 4 razy szamponem a potem kallosem vaniliowym, na³o¿y³am Garniera AiK dos³ownie na 5 minut ... no i có¿, fusy jeszcze mi trochê lec±, jak potrzepie g³ow± ![]() czy kto¶ ma równie inteligentne pomys³y jak ja ;> czy tylko ja jestem taka gupiaa?
|
|
#2463 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
|
|
|
|
#2464 | ||||||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A w ogóle to prawdopodobieñstwo ro¶nie, bo mnie te¿ rodzicie powo³ali do ¿ycia w Niemczech![]() ![]() Cytat:
Balsamy do d³oni z pompk±Cytat:
A kopa we pupê chcesz za to gadanie? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zrobi³am sobie wczoraj maskê z kakao - przeczyta³am Was, ale wcieli³am w ¿ycie zasadê "pi³e¶ nie pisz" Podoba mi siê ten Hollywood na g³owie
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Cytat:
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
A i jeszcze jedno - jakby by³y ku temu jakie¶ przes³anki to podejrzewa³abym u siebie ci±¿ê
W ogóle nie wypadaj± mi w³osy...
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 782
|
Cytat:
ale pomy¶l, ¿e ta wiedza naprawdê Ci siê przyda, w odró¿nieniu od niektórych przedmiotów i tych g³upot ![]() Widzia³a która¶ z Was Sesê w którym¶ ze sklepów z DDD?
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
helo
DDD zaliczona - kupiona 1 maseczka ![]() przysz³a moja kozieradka (ale to ¶mierdzi )
|
|
|
|
#2469 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 107
|
Dziewczyny, czy jaki¶ sklep z pó³produkatmi bierze udzia³ w DDD? Bo nie mogê nic znale¼æ... ZSK?
|
|
|
|
#2470 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Mnie te¿ nie rusza :P
|
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 770
|
Cytat:
![]() Miszcz ![]() O której godzinie go widujesz? ZSK bierze udzia³, na swoich zasadach. Trzeba by³o sk³adaæ zamówienia do soboty. |
|
|
|
|
#2472 | ||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Cytat:
Przechodzê rano i po po³udniu ze szko³y
|
||
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 770
|
|
|
|
|
#2474 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#2475 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
dziêkujê
|
|
#2476 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 898
|
Dziewczyny, mam zdjêcie swoich w³osów, na którym uda³o mi siê najlepiej uchwyciæ kolor (w koñcu mam jakie¶ robione bez lampy). Okropnie powywijane koñcówki, dzieñ wcze¶niej prostowa³am
A, nie wiem dlaczego pó³ twarzy, jak±¶ wizjê artystyczn± mia³am Zamówi³am sobie maski Bingo (t± z shea i z keratyn± i spirulin±) i maseczkê do twarzy cynkow±. I dalej mnie co¶ kusi, ale jeszcze nie wiem co
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
i jak wra¿enia?
z godzinê Was dzisiaj nadrabia³am uda³o mi siê wytrwaæ jak na razie w postanowieniu bana zakupowego na DDD kupi³am dzisiaj tylko p³yn do demakija¿u oczu, ale to z konieczno¶ci wszystko, co w³osowe w Rossmannie obchodzi³am szerokim ³ukiem.Szykuje siê u mnie denko stulecia, ju¿ prawie wykoñczy³am garniera aik i bananow± TBS ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
|
|
#2478 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Cytat:
Kupi³am szampon.
|
|
|
#2479 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 898
|
Cytat:
) Jak u ciebie siê sprawuje ten olej kokosowy, o którym pisa³a¶ na blogu? Bo znalaz³am go w sklepie bior±cym udzia³ w DDD i siê zastanawiam. |
|
|
|
|
#2480 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Cytat:
Ale Twoje du¿o ³adniejsze
|
|
|
#2481 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#2482 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
oklaski dla Pani Kasjerki z kasy nr 9 (chyba
) w Tesco na Chorzowskiej! Kocham Pani±! ![]() Cytat:
Cytat:
A widujê go zwykle ko³o 13-15, chocia¿ czasami jest ko³o 11 rano. Podobno na dworcu te¿ gra, ale tam ostatnimi czasy rzadko bywam.
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2484 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#2485 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 400
|
Cytat:
![]() Ale wiesz co to oznacza? ¯e nam te¿ musisz pokazaæ Twoje wlosiska! Pani z Tesco widziala a my nie zobaczymy? Te¿ mi co¶! ![]() Jestê bankrutê, wiêc puchacza ni ma! ![]() Ale ju¿ mam skarbonkê i zbieram dzielie mamonê ![]() BTW: Pamiêtasz mojego puchacza?! ![]() Cytat:
![]() Dla odmiany nie Dojczland a Austria - nawet stolica Austrii. Po skoñczonym licencjacie w Krk, dosta³am siê tutaj na magisterkê i zobaczymy, co z tego wyjdzie.. Póki co robiê wszystko, oprócz studiowania ![]() Tak! Byæ kobiet± jest cudowne! Trzymam kciuki za ma³ego geniusza! (Chlopczyk??)
Edytowane przez trommelka Czas edycji: 2012-12-03 o 18:21 |
||
|
|
|
#2486 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- To samo pomy¶la³am
|
|
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
³adnie pachnie i bardzo fajnie dzia³a dzisiaj mam po nim super g³adkie w³osy.
|
|
#2488 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 400
|
Przeszukuj±c mój wiza¿owy profil, odnalaz³am informacje, ¿e na pocz±tku grudnia 2011 wrzuci³am pierwsze w³osowe zdjêcia. W ramach ma³ego rocznego podsumowania (ale¿ ten czas leci!
) zasypiê was trzema zdjêciami ![]() Grudzieñ 2011: Kolor naturalny i dosyæ mocno wystopniowane wlosy.. Kwiecieñ 2012: Pierwsze próby CG, farbowanie henn± Khadi ciemny br±z, nadal mocno wystopniowane w³osiêta. Grudzieñ 2012: W³osy podciête we wrze¶niu w U, prawie ca³kowite zej¶cie z cieniowania, farbowanie Balsamem ziolowym Henna Venita - Czekolada. Zdjêcie zrobione dzi¶ po plukance z L-cystein±. Kolor trochê przeklamany, ale tak to jest jak siê cyka foCie Z r±czUnI w BaatHroomie ![]() Celem na najbli¿szy czas jest ogarniêcie moich koñcówek, które ¿yj± wlasnym ¿yciem ![]() Za wszelkie uwagi, sugestie, rady - bêdê wdziêczna bardzo! ![]() Milego wieczoru Wam! Lecê na grzane wino, bo pada ¶nieg i jest cuuudnie! Edytowane przez trommelka Czas edycji: 2012-12-03 o 18:35 |
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi siê
wydawa³a mi sie lajtowa ale dzi¶ czujê uda i nogi
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
Pamiêtam jak siê skar¿y³a¶ na to, ¿e nie chc± siê krêciæ ani byæ proste. Nie prostujesz, prawda? ![]() Pikne som! A ja se siedzê z przeterminowanym lnianym, szamam ciasto i kursujê sobie. Zaraz mo¿e rooibosa sobie dowalê wewnêtrznie
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

to wiedz, ¿e to ja 
)