|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
trzymam kciuki za pozytywne załatwienie spraw samochodowych! Cytat:
masz u mnie kciuki 10.12 no i kopniaczka na szczęście Cytat:
Monia wysyłam Ci wszystkie dobre myśli - oby braciszek jak najszybciej wyzdrowiał i niech nie dotykają Was już żadne przykre wydarzenia! na pewno jest Ci bardzo ciężko, ale wierzę, że ze wszystkim sobie poradzisz Cytat:
|
|
#4502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
dobrze że noga już lepiej ale uważaj i jej nie przeciążaj. Odpoczywaj - wyśpij się, zrelaksuj i nabieraj sił ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- QUOTE=niki19;37892752]Cześć ![]() ![]() Cóż u nas cywilizacji niestety nadal brak Chyba powoli się przyzwyczajam Niestety na chwilę obecną nic nie udało nam się wykombinować , TP się na nas wypięło ![]() chyba dopiero po nowym roku będziemy znowu coś kombinować ![]() [/QUOTE] a co tam jest że nie mogą założyć? jakieś konketne powody podali? Napisz to może coś Ci pomogę- jestem z tej branży ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- [QUOTE=Malgos_12;37906288 Dziewczynki nie wiem czy wam mówiłam że ustaliłam sobie limit dzienny na internet max 2 godz... bo za dużo czasu mi zżera ..[/QUOTE] i jak Ci idzie trzymanie limitu?
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - muszę powiedzieć, że jak na razie trzymanie limitu idzie mi bardzo dobrze... czasem nawet aż nadto mam tego neta więc siedzę krócej
![]() w ciągu dnia wolnego pewnie troszkę naciągnę ten limit ale zobaczymy
|
|
|
|
#4504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Coś ta dzisiejsza pogoda, ta szarość i ziomb na dworze źle na mnie wpływa. Do tego ciągle siedzenie w domu przez nogę... Ech mam dziś chyba gorszy humor. Noga niby lepiej, ale opuchlizna całkowicie nie zeszła. I zastanawiam się czy iść jutro do pracy czy przedłużyć chorobowe... Z jednej strony nie chce mi się już siedzieć w domu a z drugiej boje się że jak pójde za szybko do pracy, przeciążę nogę to sie źle to dla mnie i stopy skończy, chyba pójde jutro do lekarza rodzinnego niech rzuci okiem na stopę i on podejmie decyzję czy powinnam wracać już do pracy czy nie... Ponadto ostatnio mam jakieś spięcia z mamą. Przyszła zapytała o coś mnie. Ja powiedziałam swoje zdanie. Potem okazało się że było inaczej... Przyleciała do mnie i że "nie pozwoliłam jej tego i tego" a stało się tak i tak... Kurczę czemu zawsze mnie ktoś o coś obwinia zwłaszcza ona, jak ja nie mówię co powinna tylko wypowiadam swoje zdanie... JUż nie wiem jak z nią rozmawiać. Chyba już skończyłam swoje żale... ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
Ale w sumie rodzice nie lepsi. Co do stawu skokowego miałaś coś takiego? po jakim czasie od upadku mogłaś już normalnie chodzić? ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
Gratuluje skończenia pracy mgr. Teraz trzymamy kciuki za obronę. ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
Co do zapalenia płuc jest to dość teraz często spotykane u dzieci. Nie wiem jaka przyczyna ale mojej znajomej i syn i bratanek również mają zapalenie płuc. Ponadto musisz znaleźć w sobie jeszcze trochę siły żeby pomóc bratu. 3mam kciuki za ciebie i rodzinkę... Zobaczysz będzie dobrze ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie Facebooka??
Jeśli tak to proszę spójrzcie na ten link i poproszę o "lubię to " http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-12-02 o 13:23 |
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też dzisiaj szaro, buro i ponuro... ale to nic nadzwyczajnego
Justynaa - ja dzisiaj pewnie troszkę nagnę mój limit ![]() Justii - zaraz kliknkę ''lubię to''
|
|
|
|
#4507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cześć Dziewczyny! Właśnie wróciłam ze szpitala! Mateusz ma się nawet dobrze, lekarka powiedziała,że jest najbardziej "zdrowy" z chłopaków ze swojego pokoju (jest na sali z 8 letnim chłopcem i 16-letnim chłopakiem). Cały czas broił, biegał po pokoju, krótko mówiąc- nie wygląda na chorego no ale badania mówią co innego. Jest żywiołowy, nawet w szpitalu....lepiej jakby miał płakać (jak ten 8-latek). Ale wiecie...miałam dosyć spania w 1 pokoju z tym chłopakiem 16-letnim....kurcze jak on dziwnie się zachowywał! Jak wchodził do łazienki to drzwi nie zamykał i słyszałam co on tam robi!! A nie tylko się załatwiał, smarkał, pluł i w ogóle robił obleśnie rzeczy!! Bleee!!!! Aż mi się na wymioty zbierało!![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- No a tak w oóle to dzięki Dziewuszki za dobre słowa! Dużo dla mnie takie wsparcie znaczy......moja ":przyjaciółka" od śmierci mojej mamy w ogóle jeszcze się do mnie nie odezwała...może jest zajęta....sama nie wiem co o tym myśleć ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- QUOTE=justiii87;37925695]Dziewczyny macie Facebooka?? Jeśli tak to proszę spójrzcie na ten link i poproszę o "lubię to " http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater[/QUOTE] kliknięte[
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Monika - powiem Ci, że może twoja "przyjaciółka" albo nie wie jak się zachowywać przy tobie, albo... jak to mówią przyjaciół poznaje się w biedzie... no cóż zobaczysz jak rozwinie się sytuacja, ale bardzo się cieszę, że z Twoim braciszkiem jest dobrze
|
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba nie wie jak się zachować...Wczioraj do mnie zadzwoniła i poprosiła abym dała jej do tel. mojego TŻ....złożyła mu zyczenia urodzinowe, podpytała go co i nas słychać i się rozłączyła....ehhh......c o się będę przejmować...
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki za "lubię to"
![]() monika - przyjaciół poznaje się w biedzie. Może nie wie jak się ma zachować, ale czasami bycie z kimś i milczenie jest o wiele lepsze niż rozmowa. Bardzo dobrze, że mały wraca do zdrowia Eś dziewczyny już nie mam siły co chwile zapowiadają się nam nowi goście i do końca grudnia mamy zajęty już każdy weekend fajnie jest się spotkać ze znajomymi, ale powili zaczynam mieć dość
|
|
|
|
#4512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niedziela jak to niedziela szybko zleciała, ale na szczeście mam jutro wolne to weekend sobie przedłużę
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
szczęście się przyda, bo wczoraj dotarło do mnie ile nauki mnie czeka a obrona już za tydzień.Zasypało mnie echhhh nie lubię zimy. Chociaż święta to akurat mogłyby być białe
|
|
|
|
|
#4514 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Hej
U mnie zima na całego ![]() Cytat:
patrzyłam na stronie , ale w weekend będę w krakowie to się przejdę i pooglądam Cytat:
Ja mam chrześnice która ma 2,5 roku i właśnie muszę skompletować prezent na Mikołaja ![]() Muffinki wyszły pyszne , ja robiłam bananowe Cytat:
Składniki Przepis na 12 dużych muffinek - 1 i 1/2 szkl. mąki - 1 łyżeczka sody - 1 łyżeczka proszuku do piecz. - 1/2 łyżeczka soli - 3 banany - 3/4 szkl. cukru (1/2 szkl. jak wolimy mniej słodkie) - 1 jajko - 80g masła ( albo 1/3 szkl.+ 2 łyżki oleju) - 1/2 łyżeczki cynamonu -rodzynki, orzechy (opcjonalnie) kruszonka: - 1/3 szkl. brązowego cukru - 1/2 łyżeczki cynamonu - 2łyżki mąki Przepis: 1. Masło roztopić i ostudzić - 2-3 łyżki odlać, bo będą potrzebne do kruszonki. 2. Jajko ubić lekko z cukrem, dodać banany, masło i dalej miksować. 3. Wsypać suche składniki, miksować tylko tyle żeby zostały wchłonięte. 4. Wcześniej odlane masło zmieszać z pozostałymi składnikami na kruszonkę. Posypać babeczki (jeszcze surowe oczywiście). 5. Piec w 190 stopniach ok. 15-18 minut. Cytat:
Super ![]() Cytat:
Cytat:
kliknięte ![]() Edit. W sprawie internetu , zapaliło się małe światełko w tunelu , Tż dziś rozmawiał z Panem monterem z TP (innym niż ostatnio ) i kazał jeszcze raz iść do salonu podpisać umowę i Ten Pan powiedział , że może uda się coś wykombinować Więc jest mała nadzieja ![]() Ale tu dzisiaj cisza
Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-12-03 o 14:56 |
||||||
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z klniki weterynaryjnej- od 7.30 tam siedziałam.
Moja kota ma zapalenie trzustki spłakałam się tam strasznie jak podali diagnozę. Teraz codziennie musze na kroplówki jeździc.... tak mi szkoda tego mojego zwierzaka
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - a jak doszło do tego że zdiagnozowali tą trzustkę, coś dalej się działo z kotem?
My dziś zaczynamy montaż filmiku z Tajlandii i z tego co widziałam, bo mój tż już zaczął to zapowiada się fajnie ciekawe czy wam się spodoba
|
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pojechałam do kliniki i zbadali-bolesny brzuszek, badanie krwi w ktorych wyszło zapalenie i zmienione te odczynniki trzustkowe a na koniec USG brzuszka, które potwierdziło. Dostała kroplówkę, zastrzyki przeciwzapalne, antybiotyki i coś przeciwbólowego. Na łapie ma wenflon założony bo jutro po pracy jade na kroplówkę znów Strasznie się o nią martwię to takie moje dziecko w pewnym sensie
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-12-03 o 18:45 |
|
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
magnusia -biedne zwierzątko
Choroba została szybko zdiagnozowana więc nie będzie tak źle, ale co wy się umęczycie i kotka to swoją drogą Malgos - czekam na filmik
|
|
|
|
#4519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedulka dużo zdrówka dla koty Cytat:
nie możemy się doczekać ![]() Ja choć mam zwolnienie do końca tygodnia pojechałam dziś do pracy, bo czuję się całkiem ok - jeszcze mnie trochę męczy kaszel i katar ale miałam już dość domowego reżimu poza tym miałam dziś prezentację na studiach i mam ją już przynajmniej z głowy ![]() Listonosz właśnie przyniósł mi paczkę z zimowymi butkami będę miała w końcu buty na zimową wyprawę do Zakopanego, które mi nie przemokną i w których nie zmarznę
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie butki kupiłaś?
|
|
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ow Moim zdaniem przyjaciółka nie powinna się tak zachowywać. Wrecz przeciwnie dałoby mi sporo to jej zachowanie do myślenia. Teraz to ona powinna ci jak najwięcej pomogać, wspierać cie, być z Tobą. A tu ... Byłam dziś u lekarza... Kolejne zwolnienie do końca tygodnia. Noga zamiast lepiej to wygląda gorzej i w sumie dziś mocniej ją czuje. Zadzwoniłam do Szefowej i mówię że mam L4 i nie mogę chodzić. A ona "to narazie " i odłożyła telefon. Wiedziałam że tak zareaguje na tą wiadomość! Potraktowała mnie tak jakby mi było dobrze z tym zwolnieniem. Przecież to oczywiste że wolałabym być w pracy... No ale cóż szefowa po raz kolejny pokazuje swoją klase. I dowiedziałam się też że nie mam ubezpieczenia grupowego. U poprzedniego pracodawcy było bez problemu, to nie przyszło mi do głowy żeby zapytać jak mnie przyjmowała i takim oto sposobem żadnego odszkodowania nie dostanę Jak powiedziałam o tym mężowi, czekałam na niego cały dzień, to zamiast mnie przytulić i coś powiedzieć miłego jakoś mnie pocieszyć to usłyszałam jakieś niepotrzebne rady, które mnie wyprowadziły z równowagi i prawie się poryczałam. To chyba przez tą całą sytuacje z szefową, z tym że noga mnie boli i wogóle czuje się bezradna... Ja wiem że mąż też jest zmęczony ale kurcze ja też potrzebuje czasem przytulaka i wsparcia czy to tak dużo.
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - a od czego twoja kotka mogła dostać zapalenia trzustki? To chyba raczej nie czesto spotykane u kotów...a może się mylę?
Ten filmik mnie już dobija, co chwilkę coś zmieniamy, coś nas wkurza a może mamy zrobione max 5 min a siedzimy przy tym chyba z godzinę.... ehhh |
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia życze zdrówka dla Koty.
Zmykam...
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Justynaa - powiedz mu co czujesz, faceci lubią wprost, a sam się może nie domyślić, że takie zachowanie cię rani...
|
|
|
|
#4525 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzieci to jedno - też kiedyś uczyłam w ramach praktyk studenckich, więc te zachowania różne były - ale reakcja rodziców To jak oni chcą dziecko czegoś nauczyć? Zwłaszcza teraz - w dobie internetu, komputerów, gdy dzieci do książek się nie palą ![]() .. Cytat:
![]() Cytat:
choć słyszałam opinie, ze gdy nie ma się tam konta, to po prostu się nie żyje ![]() magnusia, mam nadzieję, że kota dojdzie jakoś do siebie, choć trzustka to trochę poważna sprawa :/
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2012-12-03 o 21:18 |
||||||
|
|
|
#4526 |
|
Zadomowienie
|
dużo zdrowia dla Justyny oraz dla koty
to jak jesteśmy przy tematach z facebooka czy mogłabym również poprosić o pomoc? Po ślubie zmieniłam w zasadzie swoje życie zawodowe o 180 stopni i wreszcie znalazłam zawód, który kocham całym sercem - zostałam fotografem. Stronka świeża dlatego jeżeli macie ochotę poproszę o lubię to http://welonik.pl/fotograf-slubny/gd...lena-nakielska i na fb http://www.facebook.com/MandNphotographyDziś mój wolny dzień oczywiście zleciał raz dwa, byłam u świadkowej na obgadaniu planów na sylwestra i na obgadaniu się skończyło, jakoś nic ciekawego nie znalazłyśmy, a Wy jakie macie plany na sylwestra? PS. Dziś mój TŻ miał urodziny i kupiłam mu szlafrok w paski w odcieniu niebieskiego (mam nadzieję, że będzie mi go pożyczał hihi).
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#4527 | ||
|
Zakorzenienie
|
była ostatnio oferta na grouponie i wzięłam sobie takie http://www.crossmountain.pl/mod/77/t/pP/pID/15791
Cytat:
szefową się nie przejmuj - jaka jest taka jest, klasy jej brak i tego nie zmienisz a Twoje zdrowie ważniejsze a facetom tak jak mówi Malgos czasem trzeba prosto z mostu, dokładnie powiedzieć, czego oczekujemy w danej chwili bo oni nie zawsze wiedzą ![]() Cytat:
![]() Ja na razie planów sylwestrowych niestety jeszcze nie mam
|
|
#4528 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej
Cytat:
zdjęcia bardzo ładne Co do planów sylwestrowych to my w zasadzie nie mamy żadnych konkretnych , ale pewnie skończy się na domówce ze znajomymi ![]() Cytat:
Przykre ,że biedna musi się tak męczyć , mam nadzieję , że szybko się poprawi |
||
|
|
|
#4529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4530 |
|
Rozeznanie
|
hej , ja wreszcie doczekałam się fotek z naszego wesela, i szczególni jedna mi się spodobała.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

Mam nadzieję, że uda mi się z tym samochodem i będziemy mobilni w święta to jakoś to wszystko ogarniemy 
no i kopniaczka na szczęście

Monia wysyłam Ci wszystkie dobre myśli - oby braciszek jak najszybciej wyzdrowiał i niech nie dotykają Was już żadne przykre wydarzenia! na pewno jest Ci bardzo ciężko, ale wierzę, że ze wszystkim sobie poradzisz

Byłam w szoku i powiedziałam tylko, że rozumiem, że słowniki i encyklopedie mogą im się wydawać reliktami przeszłości, ale myślę, że skoro nie będą ich proponować swoim dzieciom, to niech się później nie dziwią, że dzieci nie potrafią czytać, nie sięgają po książki i siedzą tylko przed kompem...
16.06.2012 

echhhh nie lubię zimy. Chociaż święta to akurat mogłyby być białe
klik!