|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
|
|||
| Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
7 | 16,28% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
3 | 6,98% |
| Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 |
|
2 | 4,65% |
| Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 |
|
13 | 30,23% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
4 | 9,30% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
6 | 13,95% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
2 | 4,65% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV |
|
0 | 0% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
hump-pytałam,z ryjem wyleciała,że mam czekać a nie się pluć
![]() i twierdzi,że mają czas do 5tego.. skoro tak to czemu w zeszłym mcu poł kasy było ostatniego a poł po 1wszym z przeprosinami bo święto.. ona nawt nie wie kiedy są wypłaty ![]() jak nie przyjdzie tym o 15.30 to sama sobie wypłacę z kasy, wpłacę jak dojdzie.jak nie to nie. |
|
|
|
#4772 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Mamy polew, bo mszę ślubną prowadził nam ksiądz o nazwisku Piekło.
![]() ![]() No i dzisiaj wizyta, od rana się stresuję, jak tam dzidziol. Wczoraj mnie brzuch bolał tak dziwnie, jakbym miała zakwasy. Zobaczymy. Chyba zawsze tak jest przed wizytą... :/ |
|
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lite drewno to jest dlatego tyle kosztuje to nie ikea![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- właśnie jak patrzyłam na innych zdjęciach to ten kolor nie jest aż tak czerwony, widziałam podobny na żywo i myślę, że nie będzie źle ![]() o ! znalazłam real photo:P
Michaś 02.07.16 ![]() Edytowane przez Mysia mysz Czas edycji: 2012-12-04 o 12:33 |
|
|
|
|
#4774 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i za wizytę
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
miałam na studiach profesora Piekło i kiedyś koleżanka poszła z rana (półprzytomna po nieprzespanej nocy) i się pyta czy jest już może profesor Diabeł
|
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny pomóżcie mi wybrac piłkę do ćwiczeń bo zwairuje... pochodziłam i kręgosłup daje czadu
|
#4778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
meble niby jutro albo pojutrze
![]() kurde boje sie co dalej z kręgosłupem na takim etapie jak juz mnie boli...
|
#4782 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale lekarz słyszałam bardzo fajny, z resztą sama to potwierdziłaś Nie stresuj się, wszystko dobrze Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my dziś zamówimy tą szafkę na buty, a w niedziele rozglądniemy się za łóżkiem w kielcach. Właśnie dziewczyny z kielc polecacie sklep dek czy dec, jakoś tak. Bo w planach mieliśmy merkury market i nie weim czy do tego dek też jechać bo trochę nie po drodze. |
|
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
moje też, tylko jeszcze TŻta muszę wyrzucić do szafy
|
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaką macie komodę? bo zastanawiam się czy zrobić same szuflady, czy szuflady + półki i nie wiem co będzie wygodniejsze |
|
|
|
|
#4788 | |
|
Zadomowienie
|
No chyba, że tak. Powtórzę, to co już kiedyś mówiłam. Wszystko zależy od tego jaki mamy budżet. Ja bym sobie nie pozwoliła na takie meble, bo najzwyczajniej w świecie byłoby by szkoda pieniędzy. Wolałabym kupić już takie mebelki, które się przydadzą większemu dziecku.
Ale przecież każdy robi wg swojego uznania. ![]() Cytat:
![]() Jenny |
|
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zmykam robić ciasto na pizze, nuna też zmyka do pierogów
|
|
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Justi nie wiem czy nie rozpieścicie maluszka za bardzo takim przepychem
nuna, poszukaj na ceneo - spokojnie znajdziesz piłkę w granicach 20-30 zł
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Kur.d.e zamówiłam mamie płytę gazową. Przyjechała bezpośrednio do niej. Ona nie sprawdziła przy kurierze a okazało się, że podrapana, bo ruszt się odkleił i podrapał
|
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
róbcie te pyszności, a ja robię sobie przerwę na jedzenie w takim razie
|
#4793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę pooglądać Cytat:
Cytat:
ale może będzie jeszcze możliwość aby wymienić. Swoją drogą jaki kretyn nie zabezpieczył rusztu
|
|||
|
|
|
#4794 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na CIebieCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czego Ty masz rezygnować ze swoich planów skoro oni Cię olali... Cytat:
brawo!!!Cytat:
Cytat:
Cytat:
uffff nadrobiłam Was ![]() Aaaaa co do skarbówki to wyjaśniło się o tyle,że mąż owszem złożył zeznanie tak jak wam mówiłam ale nie w terminie.. Dostanie mandat kredytowy 200zł i po wszystkim...Dla nas to sporo , ale i tak cieszę się,że tylko na tym się skończyło. Co do opieki to też wyjaśniłam, moje papiery z tamtej gminy przejdą do tutejszego mopsu, gdzie obecnie przebywam i dostanę tutaj w grudniu pieniążki normalnie ![]() Byłam dzisiaj się dowiadywać. Ufff chociaż tyle ![]() No i z pracą męża niestety kicha..Całą zeszłą noc wracał do domu, był nad ranem.. Dzisiaj będzie dzwonił w kilka miejsc bo ta praca na Wrocławiu nie aktualna już;/ Ale mimo wszystko wierzę,że wyjdziemy z tego bo nie z takiego bagna wychodziliśmy przez ostatnie 8 lat..
|
|
|
#4795 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pamiętaj o maleństwie ruszy firma to bedziesz mogła rzucić prace---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() a co do rozstępów na piersiach to raz wieczorem spanikowałam,że się już pojawiły....a okazało się ,że to szew od stanika się poodbijał ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
Ciekawe czy ja bede miałą możliwość kupowania mebelków przed porodem....o ile uda nam się kupić większe mieszkanie jak planujemy ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
ja też twierdze,że przełom starego i nowego roku to najgorsze miesiące odno,śnie kasy....ja też musze kupić sobie buty zimowe na dniach bo niemam jeszcze
|
|||||
|
|
|
#4796 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udanych zakupów, a co do wydatków grudniowych to już się wczoraj żaliłyśmy, że ten miesiąc jakiś taki kryzysowy dla większości ![]() trzymaj się ciepło ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
powinni wymienić bez gadania |
||||
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i garderobę i szafkę pod umywalkę (też nic specjalnego ale chociaż nie musieliśmy brać gotowca) no i ławę (tu akurat jestem mega zadowolona bo praktycznie za darmo ). Ale marzy nam się zmiana kuchni i tym razem zdecydujemy się na coś wypasionego no i małż namawia mnie na zmianę mebli w salonie (bo mamy jakieś byle jakie z brw) - czasem mam dość ciągle by wymieniał meble Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2012-12-04 o 13:32 |
|
|
|
|
#4798 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dobrze, że tylko mandat. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
color trzymam kciuki za pracę męża ![]() Atena już po badaniach? kiedy będą wyniki?
|
|
#4800 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale za to jest co wspominać![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
możeci też odwiedzić agata meble , niedaleko reala, ja tam meblościnaek kupiłam ,w deku sofe fajną kupiliśmy i caly przedpokuj, zreszta w deku masz tez dodatki iwogole duży wybór Napewno omijaj sklep za kolporterem...coś na H....niepamietam nazwy, ale meble tragiczne, wrecz rozwalające się!! |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

Jaka cena! Za łóżeczko, komodę i szafę tak naprawdę, bo ta półeczka, to dwie zbite deski.

ale lekarz słyszałam bardzo fajny, z resztą sama to potwierdziłaś
Muszę pooglądać
ale może będzie jeszcze możliwość aby wymienić. Swoją drogą jaki kretyn nie zabezpieczył rusztu 

i pójde kupić.