|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7471 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
#7472 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Witam Was wszystkie serdecznie
.Jestem kolejną nową osóbką, która zastanawia się nad powiększeniem piersi. Staram się czytać Was na bierząco i cieszę się że powstało takie forum jak to, bo dzięki temu mogłam się wiele dowiedzieć. Może krótko o sobie , mam 21 lat, nie rodziłam jeszcze, piersi są moim wielkim kompleksem co nie pozwala mi się w pełni cieszyć ze swojego wyglądu, nie potrafię zaakceptować tego że są małe Chciałabym umówić się na pierwszą konsultację, może któraś z Was robiła piersi w Krakowie i może mi kogoś polecić ? Na pewno pisałyście już to nie raz, ale jeszcze nie ogarniam tutaj wszystkiego, będę wdzięczna za odpowiedź. |
|
|
|
#7473 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny!
Długo nie pisałam, bo mi tu było jakoś nieswojo wypadłam z obiegu ....Belseno Klaudeczko widzę że monitorujecie na bieżąco forum! Ja Wam powiem, ze WSTYDDDDD też przytyłam. (to cały czas to samo przytycie, którego sie nie mogę pozbyć ) Prawko mam od soboty i jestem najszczęśliwszą osobą pod słoncem ![]() bo dużo męki mnie to kosztowało. Cycki są ze mną nic się nie zmienia, oprocz tego, że są bardzo naturalne pod warstwa tłuszczu Agata a ile twoje blizny mają stażu? Blizny dopiero po ok roku całkowicie się wygajają. Ja długo mialam czerwone a białe zrobiły się prawie po roku. Mi sie wydaje, że Tobie też troszkę brakuje cierpliwości. Nie można poczekać aż zbledną i reszty załatwić laserem? Pewnie przez te nitki ci się też nie goiło... może nie trzeba od razu ciąć? skoro ostatnio cięłas w wakacje- z tego co pamiętam. Sama jestem ciekawa co ci dr nowy powie.
|
#7474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje prawka![]() ale Ty i warstwa tłuszczu? cos nie wierze ![]() Tak w wakacje 12 lipca a potem w sierpniu doktor wyjela mi calkiem nici. Na pewno ne goilo sie przez nitke. ale teraz zanim odpowiedź organizmu, immunologiczna wygasnie minie wiele czasu. Twoje blizny z tego co pamietam są ładne jasne? pamietasz jakie mialas? U Ciebie prawie 2 lata minely. Smarowalas czymś, robilas cos? Każda odpowiedz jest cenna ![]() Dzieki za zainteresowanie
|
|
|
|
|
#7475 |
|
Rozeznanie
|
Gwen gratuluje !!! Zdac prawko w dzisiejszych czasach to wyczyn!
Zapraszam do albumu jak ktoras ma ochote
|
#7476 |
|
Zakorzenienie
|
Celinko piekne sa
I blizny normalnie jakie ladne a ze ja zwracam na to uwage musialam napisac![]()
|
|
|
|
#7477 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze strupkow pelno i uparte nie chca odpasc mimo ,ze ja juz ich nie chce
|
|
#7478 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, ja miałam ładnie zszyte, chociaż blizna dluga - ale nie szeroka.
Dr jak wiadomo stosuje zasade ze lepsze jest wrogiem dobrego i jak chodziłam na konsultacje to mówiła ze mam niczym nie maziać. wiec nie maziałam- tez dopiero po ponad roku wyszłam z nimi na słonce - wczesniej się nie opalałam. W każdym razie pamiętam, że blizny bardzo bardzo długo były czerwone. Złe nie były- ale kreski czerwone byly długo. Dopiero jakoś ok roku zauwazyłam ze juz zbledła blizna, czyli całkowicie się zagoiło wszystko- czy tam "przebudowało" . Zupełnie ona nie przeszkadza, chociaz jak się ktoś stara to zawsze wymaca palcem ![]() Z mojego doświadczenia to moge powiedzieć ze bardzo dlugo miałam czerwoną. I ABSOLUTNIE NICZYM NIE SMAROWAŁAM. Ale co innego mnie martwi, ale nie az tak bardzo. Na kościach biodrowych mam duzo rozstępów. Takie małe białe- stare- chyba powstały jak urosłam , no i teraz jak troche skóra sie naprezyla przytylam ok 5 kg to widac w świetle. I na takie biale stare rozstepy są jakieś lasery czy cuś? czy już dupa blada? Jakoś nie jest to mi potrzebne szczególnie, zeby wydawac kase i nie mieć efektu- chyba ze efekt by był gwatanyowany
|
#7479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba tylko mi to przeszkadza Gwen na rozstepy sie robi fraxel, on ujedrnia przebudowuje skore, tworzy sie nowy kolagen. ale to musi lekarz zobaczyc. A Ty jak to przytylas? wydaje mi sie ze jestes szczupla, ponizej 60 kg a wzrost spory
|
|
|
|
|
#7480 |
|
Zadomowienie
|
w sumie nie jakoś drastycznie cały czas nie mogę schudnać. Ja najlepiej sie czuje jak waze 55 a waze teraz 59 i tak sie waga trzyma. nie chce zejsć.
|
#7481 |
|
Zadomowienie
|
Agatko,
tak czytam o tych Twoich bliznach... A nie myslałaś o tym żeby na to zrobić zabiego laserem?? Nie wiem na czym to polega,ale nawet któraś tu chyba miała coś takiego?? |
|
|
|
#7482 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#7483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
tyle ze ja tez jakos schudnac nie moge. a stosujesz diete? |
||
|
|
|
#7484 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Agatau88;37963768]U mnie za wczesnie, zabieg zrobie tak nawet planuje ostrzykiwac sterydami jak beda wypukle, potem fraxec, takze zabiegów bedzie. Nie wiem jeszcze kiedy i co. ale 4 mce od wyjecia szwów to za wczesnie na lasery.
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Jeju,to ja nawet nie wiedziałam że to takie skomplikowane...:confused : Zresztą zobaczysz też co Ci powie teraz dr jak pojedziesz na konsultację. Kiedy masz ją dokładnie?? |
|
|
|
#7485 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=iloona79;37964275Je ju,to ja nawet nie wiedziałam że to takie skomplikowane...:confused :
Zresztą zobaczysz też co Ci powie teraz dr jak pojedziesz na konsultację. Kiedy masz ją dokładnie??[/QUOTE] W nastepny piatek. Takze dopytam. U tego doktora jeszcze nie bylam. wiec oceni wszystko "od nowa". |
|
|
|
#7486 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny a jak tam zdejmowanie szwów? bardzo boli ?
|
#7487 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7488 |
|
Rozeznanie
|
Mnie nie bolalo ale sie balam,bez sensu
Czlowiek przezyje operacje a zdjecia szwow sie boi
|
#7489 |
|
Przyczajenie
|
haha dokladnie tak mam, nie mialam stresa przed op, ale za to przed zdjeciem szwów sie boje
a to juz w piatek ))
|
#7490 | |
|
Zadomowienie
|
ja mam 170cm. Nie jestem jakaś gruba , ale zdecydowanie wolę być chudsza teraz jestes taka "papuśna" trochę
Tzn taka "dobrze odkarmiona a wolę być trochę niedokarmiona ![]() co do ściągania szwów to trochę zależy. Mnie jedna pierś w ogóle nie bolała, a druga trochę szczypała. Pani Dr powiedziała, ze widocznie jakiś nerw tam miałam Nie jest to coś czego trzeba by się bać.---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
Ja mam znowu wiecznie ochotę na fast foody, pizze i takie rzeczy Lubie takie śmieciowe jedzenie, chociaż czuję sie później fatalanie. Lubie tez te wszystkie zapiekanki makaronowe z roztopionym serem w piekarniku i tego typu specjały ! Do tego placki ziemniaczane na tłuszczu smażone... No kurde nie jem często tego- ale mam czesciej ochote niż na słodycze. ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- albo frytki z majonezem
|
|
#7491 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-04 o 19:05 |
||
|
|
|
#7492 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#7493 |
|
Zadomowienie
|
nie boli
Ja się też bałam, zestrachana położyłam się na to łóżko, lekarz oglądał mi te cycki, coś tam zagadał i nagle mówi: no to wstajemy, więc się pytam kiedy to zdejmowanie szwów będzie a on hihhiiii...że już wyjęte Faktem jest, że ja dosyć sporo czucia straciłam więc kompletnie nie czułam czy on mi tam dotykał czy nie.
|
#7494 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Dzisiaj dlka odmiany witam się wieczorkiem. Piszecie o odchudzaniu, a ja mam inny problem. Co mozecie doradzic skoro schudlam i widze, ze skora na brzuchu i po wewnetrznej stronie ud wisi czy sa jakies cwiczenia, ktore moga pomoc? Na zabiegi nie bardzo mam czas jezdzic, a u mnie w miescie i tak niczego nie znajde...
|
|
#7495 |
|
Zadomowienie
|
amorico ja bylam w spodniach od pizamy
mialam skarpetki i swoje majtki
|
|
|
|
#7496 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
ale nie jem jakoś dużo tylko te cholerne słodycze, ciasteczka...wrrrr... ale za to kupiłam sobie cudny różowy biustonosz z Esotiqa za całe 36 zł
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-04 o 19:14 |
||
|
|
|
#7497 |
|
Zadomowienie
|
Belseno,
Ja kocham wszystko co slodkie i przyznam, ze pochlaniam slodycze jak nigdy...wszystko pochlaniam, bo ciagle mam ssanie. No ale schudlam i taka brzydka skora mi przeszkadza. Na chwile obecna przy moich 165 cm waze 55 kg już teraz.
|
|
#7498 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez pochłaniam slodycze i waga idzie w gore
nie ma nic za darmo![]() A na skore malo elastyczna wlasnie fraxel, endermologia, potem ew. fale radiowe ale jakies dobre a nie dziadoskie
|
|
|
|
#7499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() racja-skora lekkow ypelniona tłuszczykiem nie wisi coś tam mozna cwiczyc, jesc jako tako, zabiegi jakies i tyle. a jak ktoś ma skory mega duzo plastyka brzucha, no ale to juz naprawde trzeba miec i miec. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

.
gratuluje prawka

czy sa jakies cwiczenia, ktore moga pomoc? Na zabiegi nie bardzo mam czas jezdzic, a u mnie w miescie i tak niczego nie znajde...